Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Havde i 3 år kæmpet med systemet og havde endelig fået tilkendt flexjob for et halvt år siden. 12 timer om ugen og så måtte vi se om der kunne bygges på med tiden. Nu skal jeg endelig igang igen tænkte jeg, men blev slemt skuffet. Det var simpelthen umuligt at finde noget. Nu havde kommunen endelig fået den gode ide, som vi andre havde foreslået flere gange. At ansætte flexjobbere i hjemmeplejen, da de virkelig manglede arbejdskraft indenfor dette. Det var skruet sådan sammen, at havde man gode perioder, så kunne man arbejde mere og havde man dårlige perioder så mindre.

Der var informationsmøde og jeg var ikke i tvivl om, at det lige var mig. Bare det at komme lidt igang igen og få lov at lave noget der gav mening, det var lige mig. I de 3 år hvor jeg havde kæmpet mod systemet, havde jeg isoleret mig mere og mere for omverdenen og vennekredsen havde opgivet mig, hvilket jeg havde fuld forståelse for, så nu følte jeg mig ofte ensom.

SEX I DAG?

Jeg skulle være føl i 3 uger og en mand på min alder (54), som hed Niels skulle lære mig op. Han var sød og rar og vi fandt hurtigt ud af det sammen. Der gik ikke mange dage inden nogle af de andre fortalte, at han var homoseksuel, men i bund og grund en god og rar fyr. Det generede nu ikke mig, jeg havde før haft bekendte af begge køn, som var homoseksuelle. De 3 uger gik hurtigt og jeg fik min egen faste lille uge, hvor jeg skulle rundt 3 gange om ugen. Der var ca. 15 kollegaer i min gruppe og de var alle skide søde og fjollede. Niels og jeg var de eneste mænd, resten kvinder i alle aldre. De lavede tit ting sammen og tog ofte på ture, når der var mulighed for det. 

Denne lørdag tog nogle af dem ned på den lokale og hørte live musik. Niels overtalte mig til at tage med og det fortrød jeg ikke. Det blev en skide sjov aften. Niels og jeg talte næsten altid sammen i middagspausen og var faktisk også blevet halv gode venner. Pludselig sad vi alene tilbage og i vores branderter fortalte vi om os selv. Niels havde altid været homoseksuel. Han var blevet træt af det hele i Vestjylland og havde rykket teltpælene op, for at starte på en frisk i Nordjylland. Han havde været her et halvt års tid. Han var godt tilfreds med hans liv heroppe, men savnede en han kunne mødes med. Han havde ikke fået sex i næsten et år. Fortalte ham at jeg ikke havde fået i 3 år og helt havde opgivet det. Manglende selvtillid og troen på en selv, var noget de 3 år i systemet havde medført. Vi gik hver til sit, da der var lukketid.

Søndag aften fik jeg en sms fra Niels. Han ville høre om jeg var frisk på overnatning i shelter den næste weekend. Havde altid gerne sovet i det fri, så det var jeg helt klart. Onsdag aften var jeg ovre hos Niels, hvor vi planlagde hvor vi skulle hen og hvad vi hver især skulle medbringe. Da jeg kom i seng om aftenen kunne jeg ikke falde i søvn, jeg tænkte på Niels og vores kommende tur. Tænkte om han måske havde frække tanker mht. til os, hvilket jeg måske håbede lidt. De frække tanker tog helt over og jeg var nødt til at spille pik, inden jeg kunne falde i søvn.

Det blev fredag og vi pakkede bilen. Vin og øl manglede der ihvertfald ikke. Niels havde været et sted før, hvor der skulle være rigtig lækkert og der gik turen hen. Der var rigtig lækkert. Det lå i en stor skov og der var både bålplads og brænde til fri afbenyttelse. Endda et lille primitiv toilet var der. Heldigvis var der ikke andre. Vi fik redt op i det ene af de to sheltere og tændt op i bålet. Vi fik grillet og den ene 3 liters bag rødvin var ved at være tom. Mørket havde sat ind og der var bare pisse hyggeligt ved bålet. Varmen havde vi ingen problemer med. Snakken blev snart lidt lummer og jeg spurgte Niels om, hvordan han fandt ud af, at han var til mænd. Det havde været på en spejdertur, da han var 15 år. Han havde delt telt med en jævnaldrende og de havde spillet pik på hinanden, efter det havde han aldrig været i tvivl. Han ville så høre om min første oplevelse.

Du tror nok det er løgn Niels, men det var sammen med en god kammerat på hans værelse. Vi var tit hjemme hos ham og sad tit og lavede alt muligt. Døren låste vi altid, da vi ikke gad hans lillesøster altid kom rendende. Hvad der nøjagtig skete kan jeg ikke helt huske, men pludselig havde vi en lille brydekamp på hans seng. Jeg lå øverst og havde godt fat i ham. Vores pikke lå mod hinanden, hvilket jeg ikke bemærkede førend han begyndte, at bevæge underlivet og de gnubbede mod hinanden. Han havde stiv pik, hvilket jeg også hurtig fik. Vi hev vores t-shirt og shorts af og indtog den samme stilling igen. Der blev rigtig gnubbet pik og vi kiggede liderligt på hinanden og skulle lige til at kysse, da hans mor bankede på og sagde de skulle spise. Mere skete der ikke og vi fulgte aldrig op på det, eller snakkede om det.

Niels ville vide om jeg aldrig havde tænkt over, hvad der var sket, hvis ikke hans mor havde banket på døren. Måtte tilstå at det havde jeg da mange gange. Hvad tror du, der ville have sket spurgte han nysgerrigt...Vi havde nok spillet den af og måske sutte den af på hinanden, men det finder jeg jo aldrig ud af. Niels rejste sig og hentede sin sovepose, lynede den helt op og lagde den ved siden af bålet. Han smed tøjet og stod med en flot pik som var halvstiv. Han lagde sig på ryggen på soveposen og sagde...Tror du ikke at det er på tide, at du finder ud af hvad der ville, eller havde sket dengang. Jeg havde selv fået en halvstiv pik og rødvinen havde gjort sin virkning. Jeg smed tøjet langsomt og  Niels kunne ikke lade være med, at gnide på hans pik, som stod helt flot op af hans mave.

Lagde mig ovenpå Niels og vores pikke gnubbede snart mod hinanden. Kiggede ham dybt i øjnene og vi mødtes i et saftigt tungekys. Sådan lå vi i et stykke tid, inden Niels rullede rundt, så han kom øverst. Han arbejdede sig nedad og der gav et sæt i mig og et støn undslap, da han blidt bed mig i brystvorten. Altid havde jeg elsket, at mine følsomme brystvorter blev bearbejdet. Han kom længere ned og hans tunge kørte på indersiden af mine lår, inden den kørte op af nosser og skaft. Han lod tungen lege med strengen på mit pikhovede, inden han lod munden omslutte det. Da han tog mig helt til roden og begyndte at mundkneppe mig helt til bund, satte jeg hænderne mod hans hovede og sagde...Stop Niels..Åhh...Stop. Han skubbede mine hænder væk og med hans ene hånd spillede han min pik, mens læberne omsluttede pikhovedet. Jeg kom i et brøl og skød en ordentlig ladning sæd ned i halsen på ham. Han slugte det hele og kravlede op og tungekyssede mig. Han havde stadig mit sæd på læber og i mund og jeg fik lov, at smage mig selv. Vi lå lidt, inden vi gik op i shelteren. Niels`s sovepose som underlag og min som dyne.

Niels puttede sig ind til mig og spurgte om det havde været godt...Pragtfulgt svarede jeg og greb om hans pik. Jeg dykkede ned og første gang smagte jeg en pik. Det var ligeså fantastisk som jeg havde drømt om den anden aften, hvor jeg havde onaneret. Selvom det var første gang jeg suttede pik, må det have været godt nok, for inden længe, kom han i munden på mig. Det smagte bedre end jeg havde troet, en lille smule salt men godt. Vi faldt i søvn med Niels`s arme omkring mig og hans dejlige pik mod min røv.

Vi vågnede til fuglesang og der var lyst. Der var stadig gløder ved bålet og der kom lige en ekstra pind på, så vi kunne få vand over til kaffen. Jeg stod og strakte mig, da Niels tog omkring mig bagfra og hviskede, tusind tak for en dejlig aften. Han kyssede mig i nakken, mens han igen nev mig blidt i brystvorterne. Vendte mig om og hviskede selv tak og vi mødtes i et saftigt kys. Mens vi drak kaffen foreslog Niels, at vi tog hjem og fik et bad og så kunne vi jo tage herud igen. den var jeg helt med på.

Vi slukkede bålet og fik shorts og t-shirt på, ud i bilen og hjemad. Niels lagde sin hånd på mit lår og lod den glide op på min pik, mens han spurgte om jeg ikke gerne ville kneppe ham, han ville så gerne mærke min dejlige pik oppe i sig. Fiskede hans pik ud og bukkede mig over og suttede på den, mens jeg svarede...Rigtig gerne Niels

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.