BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg var 15 år var jeg på ferie hos min kammerat Lasse. Lasse boede alene med sin mor. Vi skulle i hans morfars sommerhus i en uge. Vi skulle derop om lørdagen, når Lasses mor havde fået fri fra arbejde. De havde kun en topersoners bil, så jeg skulle køre med hans morfar Arne. Det var ikke noget problem, da jeg kendte ham godt, han var nemlig også vores holdleder på fodboldholdet. Arne var ca. 65 år, skaldet, slank og solbrændt. Arne ville derop om fredagen, da han lige ville gøre det klart og slå græsset.

Arne og jeg kørte fredag ved middagstid. Turen varede en lille time og vi sludrede og hyggede os. Arne gik rundt og åbnede alle vinduerne og foreslog at jeg smed mig på solvognen og fik noget kulør på min hvide krop, mens han slog græsset. Jeg smed mig på solvognen i shorts og t-shirt. Det bliver du ikke meget brun af sagde Arne, smid dog det tøj og nyd det. Smed t-shirt og shorts og lå kun i mine boxershorts. Smid da dem også sagde Arne, jeg har jo tit set dig nøgen, når i har været i bad efter fodbolden og her kan ingen andre se noget. Arne hoppede på havetraktoren og jeg smed boxerne.

SEX I DAG?

Jeg faldt hen og vågnede ved at Arne sad på solvognen og ruskede blidt i mig. Du skal have noget sololie på ellers bliver du forbrændt sagde han. Han smurte mine skuldre og lod blidt fingrene glide ned over ryggen og ned til ballerne, som fik en ekstra tur. Godt at jeg lå på maven, da min pik begyndte at røre på sig. Mine ben og især indersiden af lårene blev også godt smurt ind. Vend dig om så skal jeg også smøre dig ind foran sagde han. Jeg vendte mig om og havde selvfølgelig ståpik. Nå for Søren sagde Arne med et smil, der er da liv i dig. Han smurte mig ind foran og selv pikken fik et par strøg. Jeg napper lige en skyller sagde Arne og smed tøjet og hoppede under den udendørs bruser. Flot og slank og uden det mindste hår på kroppen. Havde aldrig set så stor og flot en pik og hvis ikke jeg var liderlig så blev jeg det da han stod og sæbede sig ind.

Arne kom over med to colaer og satte sig helt nøgen i en stol lige foran mig. Jeg kunne slet ikke lade være med at glo på hans flotte pik. Åh det er skønt at være nøgen og mærke solens dejlige stråler sagde han. Han begyndte og spørge om ikke jeg havde en kæreste og om jeg ikke havde haft sex. Måtte fortælle ham, at jeg havde min første gang til gode. Har dig og Lasse aldrig spillet den af sammen sagde han. Jo et par gange og det var faktisk meget rart sagde jeg. Skal jeg hjælpe dig med din ståpik, eller kan du selv klare det spurgte han, mens han gned på sin pik, som langsomt blev stivere. Jeg rødmede og vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle sige. Arne satte sig på knæ ved solvognen og begyndte at gnide på min pik. Det var vildt skønt og jeg stønnede af liderlighed. Da jeg var tæt på at komme stoppede han, jeg tryglede ham om at blive ved. Han lod nu sin tunge lege med mit pikhoved og mine nosser, havde aldrig prøvet noget så lækkert og da han tog mig til roden og begyndte at køre op og ned eksploderede jeg i munden på ham. Han kom op og kyssede mig på munden og gav mig noget af mit eget sæd, som smagte en lille smule salt men godt.

Var det godt spurgte Arne med et glimt i øjet. Smut du over og tag en skyller, så finder jeg lige noget mad. Vi sad helt nøgne og spiste, hvilket virkede som det allermest naturlige. Har du før tænkt på at være sammen med en mand spurgte han og jeg måtte da indrømme, at det havde jeg da og havde da også prøvet at stikke forskellige ting op i numsen. Du skal prøve en rigtig pik sagde han, der er ikke noget skønnere. Din vil jeg da aldrig kunne få op sagde jeg med et grin, den er jo enorm. Det kan godt lade sig gøre sagde han, vi skal bare være forsigtige.

Jeg havde igen fået ståpik, hvilket han bemærkede. Han satte sig over ved siden af mig og begyndte at gnide på min pik. Han tog min hånd og lagde den over på sin halvstive pik, leg med den sagde han, så skal du se hvor stor den kan blive. Jeg nulrede hans nosser med den ene hånd og gned op og ned med den anden. Åhhh ja hvor er det dejligt sagde Arne, slik lidt på den også. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg kunne og han kunne lide det kunne jeg høre og se. Hans pik stod flot op af maven, ca. 26 cm.

Jeg kunne kun få pikhovedet ind munden, så stor var den. Arne tog noget solcreme på sine fingre og begyndte at lege med sit numsehul og sagde jeg skulle gøre som ham. Inden længe lå vi med fingre oppe i hinanden, det var sindssygt dejligt og min pik havde aldrig været mere stiv. Arne lagde sig på alle 4 og bad mig om at kneppe ham, der var ikke noget jeg hellere ville. Jeg kørte min pik i bund og nød det et par sekunder inden jeg begyndte at kneppe ham hårdt og vildt. Der gik ikke længe inden jeg kom oppe i ham. Det var uden sammenligning det bedste jeg nogensinde havde oplevet. Lettere udmattet faldt jeg om på ryggen.

Arne begyndte at lege med mit numsehul og med hjælp af solcreme, havde han snart fem fingre oppe i mig. Det føltes dejligt og min pik rørte på sig igen. Nu er du klar sagde han og tog min hånd og førte mig hen til bordet. Han gav mig et stort og saftigt tungekys og spurgte om jeg var klar til at mærke hans store pik oppe i mig. Han lagde mig på ryggen på bordet, tog mine ben og lagde dem på sine skuldre. Mærkede hans pikhoved mod min stjerne. Efter lidt trykken og masen gled pikhovedet indenfor, jeg beklagede mig og sagde det gjorde ondt. Bare slap af og vent lidt så bliver det dejligt sagde han. Efter nogle få minutter, hvor jeg slappede af og vænnede mig til ham, strømmede der en fantastisk følelse igennem mig. Han pressede sig stille og roligt længere op i mig og pludselig var han helt i bund. Jeg var totalt udblokket.

Han lod den være helt i bund et stykke tid, mens han roste min fantastiske smukke stramme røv. Han tog den næsten helt ud og kørte den stille i bund nogle gange. Jeg var nu så liderlig at jeg råbte at han skulle kneppe mig, hvilket fik ham til at tage mig så hårdt, at jeg næsten så sol og stjerner. Han trak sig ud tog min hånd og førte mig ind i soveværelset. Han puttede et par puder under enden og sagde, hvis du vil have mere må du selv tage det. Jeg satte mig over ham, placerede pikhovedet mod stjernen og gned stille ned over ham, indtil han var helt i bund. Jeg sad og rokkede på hans dejlige pik mens han spillede min stive pik. Han tog fat om mine hofter og trak mig op og ned. Jeg var helt vild og red hensynsløst op og ned på hans enorme pik. Jeg skreg og råbte da han begyndte at støde hårdt igen. Vi eksploderede samtidigt. Utroligt så dejligt det føltes da han sprøjtede vildt oppe i mig. Vi faldt begge omkuld i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.