Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

16 år og alene hjemme i en uge i sommerferien, så kan det ikke blive bedre. Mine forældre var taget på ferie i Sverige sammen med nogle af deres venner. Den første dag var der 26 grader og jeg besluttede mig for, at gå ned i det lokale friluftsbad for at blive kølet af. Der var masser af mennesker, man kunne næsten ikke bevæge sig uden at støde ind i nogen. Pludselig stødte jeg rimelig hårdt ind i en ældre mand, jeg undskyldte meget. Det skal du ikke undskylde Jesper sagde han og satte svømmebrillerne op i panden. Først der opdagede jeg at det var min gamle idrætslærer Poul.

Vi trak ind til kanten og sludrede. Poul gik på pension for 2 år siden, vil gætte på han er omkring 70. Han havde aldrig haft en kone, ihvertfald ikke mens vi havde haft ham. En pæn og nydelig mand, skaldet, slank og meget solbrun. Jeg fortalte ham at jeg var startet på efterskole og at jeg var alene hjemme i en hel uge.

SEX I DAG?

Efter 5 min. var Poul væk igen. Kort tid efter smuttede jeg ned i bad. Mens jeg stod og sæbede mig ind kom Poul også ind i badet. Han trak af sine badeshorts og ud kom den største pik jeg nogensinde havde set. Jeg var ved at tabe næse og mund, ikke engang i nogen af de PORNOFILM jeg havde set, havde der været noget lignende. Havde virkelig svært ved at lade være med at kigge på den, hvilket han muligvis også bemærkede.

Da vi stod og trak i tøjet spurgte Poul pludselig om ikke jeg godt nok var en ørn til computere. Havde nok lidt mere forstand på det end de fleste. Han havde problemer med hans og kunne bare ikke finde ud af det. Han kunne ikke rigtig forklare mig problemet, så jeg sagde at jeg da bare kunne kigge på den. Havde ingen planer så det kunne jeg da gøre med det samme. Han blev rigtig glad og sagde at så gav han aftensmad.

Han bestilte to pizzaer, som vi hentede på vejen. Han boede i et rigtig lækkert ugenert hus i udkanten af byen. Vi satte os på terrassen og han hentede to øl. Han fortalte at han havde tænkt på mig mange gange og hvad jeg gik og lavede. Vi fik spist pizzaen og han viste mig hvor computeren var. Han ville lige ordne noget ude i haven, mens jeg kiggede på den.

Det tog ikke 5 min., så var den helt køreklar. Jeg fandt en mappe med billeder som jeg åbnede og så kan det nok være jeg blev overrasket. Der var masser af billeder af Poul, hvor han var helt nøgen og også en del, hvor han var sammen med en anden ældre mand. Jeg hørte Poul komme og fik billederne væk.

Så kører den sagde jeg med et smil. Kunne ikke rejse mig, da jeg sad med en pik som var blevet stiv, af at kigge på alle de frække billeder. Jeg har lige gjort den udendørs spa klar sagde Poul, skal vi ikke lige nappe en øl der, det har du ihvertfald fortjent. Han smed alt tøjet og gik ud i haven. Jeg smuttede ud på toilettet og fik noget koldt vand på pikken.

Jeg smed tøjet, men beholdt underbukserne på og gik også ud. Smid da dem så de ikke bliver våde, jeg så dig jo nøgen nede på friluftsbadet. Det var jo også rigtigt, så det gjorde jeg. Vi snakkede et stykke tid og pudselig spurgte Poul om jeg så nogle billeder, da jeg fiksede computeren. Hvad mener du spurgte jeg og blev helt rød i hovedet. Så du nogle billeder af mig som du kunne lide? Ja der var da et par stykker stammede jeg. Jeg så godt ind af vinduet, hvad du havde fundet og det var altså ikke meningen, så jeg vil gerne sige undskyld. Det skal du ikke tænke på sagde jeg, de var da flotte. Du vidste måske godt, at jeg er til fyre spurgte han....overhovedet ikke sagde jeg

Det har jeg altid været sagde han. Jeg har også en som jeg ser engang imellem, men jeg har altid holdt det hemmeligt pga mit job. Det er jo meget normalt nu om dage sagde jeg. Poul rejste sig og hentede nogle flere øl. Da han kom gående tilbage kunne jeg se at hans pik ikke var så slap som tidligere og det tændte mig faktisk og min pik blev stiv.

Poul stak mig en øl og satte sig ved siden af mig. Jeg kunne ikke lade være med at kigge ned på hans store pik, den var som en magnet. Har du ikke nogen kæreste spurgte han, nej det har jeg ikke haft endnu svarede jeg. Det kan da ikke passe, sådan en sød flot fyr, du er vel ikke stadig jomfru spurgte han. Jo jeg har ikke været sammen med nogen endnu svarede jeg lidt rød i hovedet.

Du har vel prøvet at spille pik spurgte han, mens jeg mærkede hans hånd lukkede sig om min stive pik. Ja da nærmest stønnede jeg, mens han gned op og ned. Du skal sige til, hvis jeg skal stoppe sagde han. Jeg sagde intet, sad blot og nød det med lukkede øjne. Jeg mærkede hans læber mod mine og snart tungekyssede vi længe og inderligt, mens han stadig gned på min pik.

Rejs dig op sagde han og satte sig på knæ og tog min pik i munden. Aldrig havde jeg prøvet noget så skønt og der gik ikke længe inden jeg sprøjtede ham i munden. Sank ned ved siden af ham og han kyssede mig og afleverede noget af mit eget sperm i munden på mig, det smagt lidt salt men godt.

Han sad og gned på sin pik som nu stod op over vandet. Den er enorm stor og flot sagde jeg. Han tog mine hænder og førte dem over til sin pik og bad mig gnide på den. Jeg greb omkring den og gned så godt som jeg kunne. Han rejste sig og satte den hen til min mund. Jeg lod min tunge slikke på hans glinsende pikhoved, mens mine hænder stadig gned på den. Det var så frækt, at min pik rejste sig igen. Kom sagde han og tog min hånd.

Han førte mig ind i soveværelset. Lagde mig på ryggen og han omvendt, så vi lå i en 69´er. Pludselig legede hans tunge med min stjerne og det gav et sæt i mig. Aldrig havde jeg prøvet en skønnere følelse og det kunne han sagtens mærke og høre. Han begyndte at kneppe mig med tungen og inden længe havde han en finger oppe i mig, mens han suttede min pik. Åhh hvor var det dog bare en vidunderlig følelse.....Åhh ja ja ja stønnede jeg. Han stoppede pludselig og rejste sig.

Henne i et skab hentede han to dildoer og noget creme. Jeg skulle ligge mig på alle fire. Mærkede noget koldt løbe ned mod min stjerne. Han stak en finger op og bollede mig stille og roligt, en finger mere og pludselig 3 fingre. Kan du lide det min dreng spurgte han.....Om jeg kunne. Han tog den mindste DILDO som nok var ca. 14 cm og tynd. Kørte den stille helt i bund, det var så dejligt og snart begyndte jeg selv at støde igen. Åhh Poul det er fantastisk stønnede jeg. Han trak den ud og tog den anden, som nok var ca. 18 cm.

Han smurte godt med creme på den og pressede hovedet forsigtigt indenfor. Jeg gav mig lidt, så han sagde, du siger til når du kan tage lidt mere. Efter lidt tid trak han den ind og ud, kun med pikhovedet og for hver gang kom den lidt længere ind. Da den var halvvejs oppe trak han den ud og bad mig ligge mig på ryggen. Han bukkede sig ind over mig, kyssede mig vildt mens han hviskede at han altid havde drømt om mig. Han bukkede min ben og førte dildoen halvvejs op i mig og begyndte igen at kneppe mig. Han kørte den i bund, hvilket gjode lidt ondt i starten, men det blev hurtigt afløst af en fantastisk nydelse. Han blev mere hård og vild og begyndte at kneppe mig hårdt, mens han råbte at jeg var en dejlig liderlig knægt og jeg skulle snart mærke hans store pik oppe i min stramme røvkusse. Da hans ene hånd greb om min pik og han spillede den, mens han kneppede mig hårdt, kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg skreg min orgasme ud.

Poul lagde sig op ved siden af mig og nussede mig, mens han fortalte mig hvor dejlig jeg var. Han havde aldrig drømt om, at han skulle få lov at være sammen med sådan en fantastisk dejlig dreng. Han var så glad for at jeg havde nydt det sådan og han ville gerne gøre meget mere for mig. Jeg faldt i søvn og vågnede ved at jeg kunne høre stemmer.

Jeg slog øjnene op og så Poul og en anden ældre mand stå for enden af sengen. Den anden mand var den anden som jeg havde set på billederne på computeren. Nå det er sådan en lækker knægt der forfører min kæreste sagde han. Det er Jens sagde Poul og han vil også gerne være med. Jeg skulle ud og tisse. Da jeg kom tilbage lå de og suttede pik på hinanden. Jeg stod og betragtede dem mens jeg gned på min pik. Inden længede lå vi alle 3 og kælede, slikkede og suttede.

Jens havde hurtigt fingre oppe i min røvkusse, som var lidt øm. Han fik hurtigt smurt mig godt og en dildo op. Han sagde at han ikke troede på at min stramme drengerøv kunne klare Pouls pik. Jeg lå på alle fire og slikkede på Pouls pikhoved, da han pressede sig op i mig i et stød. Jeg gav mig lidt men han kneppede mig bare hårdt mens han kaldte mig drengeluder. Han kunne lide, min røvkusse der strammede om hans pik, for inden længe sprøjtede han oppe i mig.

Han trak sig ud og kravlede om foran og pressede hans pik ind i munden på mig og sagde jeg skulle slikke ham ren. Jeg mærkede Pouls store pikhoved presse sig indenfor, det gjorde ondt. Jeg bad ham stoppe. Jens pressede sin pik ned i halsen på mig og sagde jeg skulle holde min kæft, for nu skulle jeg stoppes ud med pik. Poul pressede sig længere op lidt efter lidt. Det gjorde ikke så ondt, når han gjorde det meget forsigtigt og pludselig var han i bund. Der hold han sig i flere minutter mens han bare rokkede blidt fra side til side-

Han kunne fandme sagde Jens og så helt forkert ud i hovedet, da han lå og gned på sin pik som igen var stiv. Poul begyndte forsigtigt at køre den helt ud og helt i bund og inden længe havde jeg vænnet mig til denne fantastiske følelse af at være totalt udblokket. Jeg begyndte at støde tilbage og Poul greb med begge sine hænder om mine hofter og kneppede mig hårdt med alle sine 26 cm. Hantrak sig ud og sagde jeg skulle ride ham. 

Jeg satte mig overskrævs på hans store pik og gled helt ned over den. Jeg var virkelig en rigtig luderdreng og jeg nød det som bare fanden. Jeg red vildt på ham mens jeg spillede på min pik og Jens stod ved siden af og spillede endnu mere vildt på sin. Da Poul beyndte at råbe han kom, sprøjtede vi alle sammen. Utroligt der kunne være mere oppe i mig, men det kunne der......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.