Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her er en længere beretning om vores oplevelse med vores skønne modne underbo.
 
Vi havde boet i vores lejlighed i Odense i knapt et år. En skøn lejlighed på 1. sal i en gammel patriciervilla i et skønt kvarter. Villaens ejer var Hanne, som boede i stueetagen. Hun var den sødeste kvinde på ca. 70 år. Så varm og venlig. Hun var altid superbehjælpelig og vi forsøgte at gengælde, så godt vi kunne. 

Vores hverdag var travl. Ingen børn, men et karrierepar i 30’erne, med fuld fart på. Vi rejste meget og var derfor afhængig af Hanne, til at tømme post, vande blomster osv. Det fungerede supergodt.
Sommeren havde for alvor ramt Danmark. Det var hedebølge og alle gik og svedte. Vi skulle afsted til Frankrig om et par dage, så tiden gik med at pakke. Vi havde normalt ikke meget tid sammen, i hverdagen, så det var dejligt at tulle rundt i lejligheden og nusse og kysse. Vi er et meget aktivt par, både med sport og sex. Så enhver lejlighed udnyttes.
Jeg havde sat mig på altanen med en kold cola. Det nærmede sig 30 grader og solen bagte. Jeg sad kun i et par trusser. Huset lå skønt, omsluttet af en gammel frugthave, så selv vores altan var uforstyrret. Jeg nød solen på min næsten nøgne krop. Jeg kiggede ind i stuen og så Henrik gå rundt i sine boxershorts. Han var lækker. Trænet og muskuløs. Jeg elskede alt ved ham. Tankerne flød i mit hoved. Lysten kom snigende. Jeg havde lyst til ham. Jeg kaldte på ham og han kom ud på altanen og stod ved siden af mig. Jeg kiggede smilende op på ham og lod min hånd glide over hans boxershorts. ”Hej skat”, han kiggede smilende på mig. ”Hej?”, sagde han undrende. En lille djævel fløj i mig og jeg trak hurtigt hans shorts ned. Han har en stor dejlig pik. Den hang bare der og så lækker ud. Jeg greb om den og lænede mig frem og tog den i munden. Han udstødte et ”wow!” og lod mig lege. Jeg lukkede læberne om den og drillede med tungen. Den voksede med det samme og stod nu stiv og stolt lige ud i luften. Jeg tog fat om hans baller og trak ham rytmisk til mig. Lod ham glide ind og ud af min mund. Det var så lækkert. Jeg elsker hans pik. Den var helt glat, med et par tunge nosser. Jeg slap den og løftede den så jeg kunne slikke hans nosser. Han var helt hård og han stønnede. Min hånd kørte blidt frem og tilbage mens jeg suttede på hans nosser og lod min tunge lege. Det tændte mig. Det tændte ham.
 
Pludselig tog han fat i mine arme og løftede mig op. Han trak mig med ind i stuen og nærmest kastede mig ned på sofaen. Han lagde sig hurtigt ned mellem mine ben og trak mine trusser til side. Hans tunge var med det samme over min fisse. Hans ru tunge mod min glatte fisse. Min våde fisse. Jeg var så tændt. Liderlig. Jeg havde virkelig lyst til ham. Jeg gav et højt støn da hans varme tunge gled mellem mine skamlæber og omkring min klitoris. Han slikkede mig intenst. Smagte på mig. Jeg tog fat om hans hoved og holdt ham tæt. Jeg kunne ikke holde til det. Min krop spændte i en bue. Jeg stønnede højt ”JEG KOMMER!” og det gjorde jeg. Den varmeste og brusende orgasme flød gennem mig. Min krop klaskede sammen og han kravlede op til mig. Han kyssede mig. Han smagte af… mig. Han bevægede sine hofter helt stille og hans pik rørte lige nøjagtig min fisse. Det kildede helt fantastisk. Jeg lod en hånd glide ned og greb fat om den. Den var stenhård! Jeg guidede den ind og slyngede mine ben omkring ham. Jeg spændte og han gled ind. Helt ind. Så stor. Så hård. Han fyldte mig helt ud. Jeg slap taget om ham og lod ham styre hastigheden. Han kiggede mig i øjnene og jeg kunne se lysten i hans øjne. ”Tag mig”, hviskede jeg. Han smilede og satte tempoet op. Han kneppede mig hårdt. Vores kroppe klaskede mod hinanden og vi stønnede begge højt. Ingen af os kunne holde længe til dette tempo. Han rejste sig lidt op og tog et hårdt greb om mine hofter. Jeg løftede underlivet og tog imod. Han tog mig hårdt og hurtigt. Mine bryster gyngede i takt med hvert stød. Endnu en orgasme var på vej. Alt snurrede. Alt spændte. Hans hårde, hurtige stød flød sammen i en varm masse. Lydene forsvandt. Stønnene fortonede sig. Og så… eksplosionen. Jeg nærmest skreg da jeg kom. Hylede og klynkede. Jeg holdt fast i ham. Jeg rystede og sugede ham til mig. Kiggede op på ham. Han så helt forpint ud. Han bed sig i læben. Han prøvede at trække den så langt han kunne. Jeg fik stønnet ”kom her!” og trak ham op til mig. Op til min mund. Jeg greb fat om hans store, våde pik. Den bankede for hvert pulsslag. Jeg trak ham helt tæt på og lod den glide ind i min varme mund. Min hånd kørte hurtigt frem og tilbage. Han stønnede højt. Min tunge kørte hurtigt omkring det spændte pikhoved. Han smagte af både mig og af sperm. Han var tæt på. Hans ben rystede og han gav slip. Hans brøl fyldte rummet da spermen fløj ud af ham. Jeg åbnede munden og fangede det meste. Han kiggede ned på mig og så sprøjtene lande på mit ansigt, i min mund, i mit hår og på sofaen. Jeg slikkede ham stille inden han lagde sig ned til mig. Vi kyssede. Vores safter og smage i varme kys.
 
Vi lå ikke længe inden vi begge gerne ville i bad. Svedige, klistrede og varme. Jeg rejste mig og grinede ”hold da op – der er sperm allevegne”. Lange sprøjt på sofahynderne og mit hår var helt vådt i den ene side. ”Jeg vinder førsteret til badet”, grinede jeg og løb ud på badeværelset.
 
Vi fik begge badet og kom i lidt tøj igen. Vi ville ud i byen og shoppe lidt.
Et par timer senere kom vi glade tilbage, med hænderne fulde af poser, med alt muligt vi sikkert aldrig fik brug for. I haven foran huset stod Hanne og klippede roser. Skønne Hanne. Hun stod der i en sommerkjole og stråhat og lignede en filmstjerne. Hun kiggede smilende op da hun så os. ”Hej I to – har I været på shopping?”. Vi fortalte om vores tur og hvad vi havde købt. Vi sludrede længe og hyggede os. Hanne fortalte grinende at hun ikke kunne undgå at høre os, tidligere på dagen. Vi blev flove og undskyldte. Hun skyndte sig at afbryde ”nej, nej… det er dejligt at høre når I har det så dejligt. Jeg er nok bare lidt misundelig”, smilede hun. Hanne havde været enke i flere år og boede alene. Jeg gav hende et langt kram og vi gik op. Vi gik og talte om hvor synd det var for Hanne at hun skulle gå og være ensom og så ovenikøbet høre på vores eskapader.
 
Et par dage gik og vi skulle rejse den næste morgen. Kufferterne stod klar i entreen og alt var klart. Vejret var ikke mindre varmt, så vi gik stadig rundt i nærmest ingenting. Henrik sad på altanen og slappede af. Jeg stod og iagttog ham inde fra stuen. Han sad og kiggede ned. Jeg troede egentlig at det var hans telefon han kiggede på, men den lå på bordet. Jeg kunne se at hans blik kiggede ned. Han havde en voksen bule i shortsene. Jeg gik ud til ham. Han kiggede op på mig og holdt en finger op foran læberne, som signal til at jeg skulle være stille. Så pegede han ned. Jeg kiggede ud over altanen og fik øje på Hanne som lå i en liggestol nede på hendes terrasse. Nøgen. Hun var splitternøgen. Kun iført solbriller. Hun var smuk. En kvinde med flotte former. Runde hofter, store bryster, langt hår. Jo, hun var faktisk lækker af en kvinde på 70 år. Jeg bøjede mig ned til Henrik og hviskede ”hun tænder dig”. Han kiggede lidt flovt på mig og nikkede. ”Det er helt ok skat. Hun er sød og lækker”. Jeg gav hans shorts et klem og gik ind igen. Henrik blev siddende og kiggede intenst ned på den nøgne Hanne.
 
Jeg fandt min mobil og sendte en sms. Jeg kunne høre Hannes mobil bippe nede fra terrassen. Jeg gik ud til Henrik igen. ”Nå, gik hun ind”, ”ja, desværre”, grinede han. Jeg tog fat om hans pik, udenpå shortsene og masserede ham. Han var allerede temmelig hård. Han tog fat om min nakke og kyssede mig. Hans åndedræt var tungt. Jeg slap ham ikke og blev stående i et par minutter og kælede for ham. Hurtige bevægelser fik gjort ham helt stiv.
 
Pludselig ringede det på døren og vi blev hevet tilbage til virkeligheden. Henrik var overrasket ”hvem pokker er det?”. Jeg vidste udmærket hvem det var.
Jeg gik ud til døren og åbnede. ”Hej Hanne – kom indenfor!”. Jeg havde skrevet til Hanne om hun ville have et glas vin og lige høre om blomsterne, posten osv. Det ville hun heldigvis gerne.
 
Hun havde en helt let hvid sommerkjole på. Solbrun og skøn. Jeg gav hende et kram og vi gik sammen ind i stuen. Henrik blev meget overrasket og gjorde alt hvad han kunne for at skjule sin store bule, ja nærmest ståpik, i de tynde shorts.
 
”Kan vi friste med lidt rosévin Hanne” spurgte jeg. ”Meget gerne”. Vi gik i køkkenet og fandt vin og glas. Hanne lænede sig ind til mig ”der er vist en som er lidt opstemt, derude på terrassen”. ”Nå, det lagde du mærke til?”, grinede jeg. Hun svarede prompte ”jo, visse ting er svære at undgå at lægge mærke til. Det ser ud til at du er en heldig kvinde”, sagde hun og blinkede til mig. Jeg følte mig egentlig også meget heldig.
 
Vi gik ud på altanen hvor Henriks shorts nu var faldet et par grader, men hans kinder var røde. Han rømmede sig og tog imod glassene og skænkede op.
Vi havde en fantastisk hyggelig eftermiddag. Den varme sol blev langsomt svagere og vi kunne nu virkelig mærke varmen i vores kroppe. Vi sludrede og grinte. Flaskerne blev til flere og vi var alle tre lidt snalrede. Hanne sagde pludseligt ”I må altså virkelig undskylde at jeg drillede jer forleden dag, med jeres sex”. Vi grinte. ”Men, det er bare så dejligt at høre jer. Det er sikkert vinen som taler, men det tænder mig”, sagde hun rødmende. ”Jeg savner det så forfærdeligt. Tænk at sådan en gammel kone, som mig, stadig kan tænke sådan”, grinede hun. ”Du er pisse lækker!”, fløj det ud af mig. De kiggede begge på mig og så grinede vi alle sammen. ”Nej, men Hanne, jeg mener det. Jeg synes du er en flot og lækker kvinde… og det er jeg ikke alene om”. Jeg kiggede drillende på Henrik. ”Tidligere i dag sad Henrik på altanen og…”. Henrik afbrød ”Louise!! Come on..”. Hanne sagde ”nej, det tror jeg gerne jeg vil høre”. Jeg fortsatte. ”Jo jo… Henrik sad og nød synet af dig, da du slikkede sol. Faktisk så meget at der var udpræget begejstring i bukserne”, grinede jeg. Henrik sukkede og smilte ”det er rigtigt… undskyld at jeg lurer på dig Hanne”. Hannes ansigt lyste op. ”Hvor er det skønt at høre. Det glæder mig meget. Tænk at jeg kan sætte de følelser i gang hos så lækker en mand. Jeg må indrømme at jeg har forestillet mig ting og sager når jeg ligger nøgen og har hørt jer om natten”. Hun rødmede. Jeg kiggede over på Henrik. ”Hanne nøgen… lyttende på os to. Hvad siger du skat? Er det noget som kan bruges?”. Henrik grinede og kiggede ud i haven. ”Hanne, prøv at se hvad jeg mener og pegede på Henriks shorts. Hanne kiggede over på ham og udbrød ”du godeste!”. En stor bule stod i hans shorts. Han havde opgivet at skjule det og legede nu bare med. ”Ja, ok – jeg tænder på dig. Det kan jeg vist ikke skjule mere”, grinede han. Hanne smilede. ”Det tænder mig, at du tænder på mig” smilede hun. Jeg sad og blev meget varm indeni af hele dette spil som kørte lige nu. Så smukt og samtidig intenst.
”Nu finder jeg lige en flaske mere”, sagde jeg og rejste mig. ”Kan I ikke finde jer til rette i de blødere møbler imens”. Jeg pegede over på den lille sofagruppe på altanen. Jeg gik ind i køkkenet og fandt endnu en flaske kold vin. Da jeg kom ud, sad Hanne og Henrik ved siden af hinanden i den lille sofa. Jeg satte mig i en blød stol lige overfor dem. Henrik havde lagt en arm om hende og hun havde en hånd på hans lår. Sådan sad vi længe. Vi hyggede os vanvittigt meget. Langsomt bevægede vi os omkring emnet ”sex”. Hanne fortalte om hendes vilde ungdom, med masser af vilde oplevelser og hendes lidt mere ”rolige” sexliv med sin mand. Hun fortalte om hvor svært det var at undvære i sin dagligdag. Hun fortalte om legetøj og at hun var meget aktiv alene og at hun faktisk havde tænkt en del på os. Det varmede på en mærkelig måde. Mærkeligt, men dejligt. Hanne fortalte om hvor meget hun savnede nærhed og noget så simpelt som et kys. Henrik kiggede over på mig og jeg svarede med et lille nik. Han sagde ”jamen, det kan jeg hjælpe med”. Han lænede sig ind til hende og kyssede hende. Hun tog fat om hans nakke og gengældte. Hun så helt paf ud og rødmede i kinderne. ”Uha! Tak for det! Det var dejligt”. Jeg kiggede hende i øjnene. ”Vil du have et til?”. Hun nikkede. Henrik lænede sig igen ind til hende og de mødtes i et langt vådt kys. Det var frækt at se på. Det tændte mig. Og det tændte Henrik. Hans shorts stod helt udspændt. Hanne pustede ”hold da op – det må I da ikke gøre mod sådan en som mig. Det kan jeg da slet ikke tåle”. Vi grinede. Så fik hun øje på hans bule. ”Wow! Sikken en!”. Hun kiggede over på mig og spurgte stille ”må jeg…?”. Jeg smilede ”jeg tror at du skal”. Hun lagde sin hånd på bulen og klemte lidt. Henrik nød det. ”Mener I det her?”, spurgte hun. Jeg svarede at vi vist alle gerne ville det her.
 
Jeg satte mine fødder op på bordkanten og spredte benene let. Min tynde kjole gled til side og begge to havde nu frit udsyn op mellem mine ben og mine manglende trusser. Hanne gispede. ”Hold nu op! Det er et frækt syn det der!”. Henrik kiggede længe på mig og på min fisse. ”Du er lækker skat”. Hanne kiggede på hans shorts ”De er da ved at sprænge”. Jeg foreslog at hun måtte gøre noget. Hun forsøgte at trække lidt ned i dem, men måtte have lidt hjælp. Henrik løftede sig lidt og trak dem ned. Ud sprang hans pik. Så tyk og stiv. Hanne udbrød ”hold da op. Jeg begynder at forstå at du lyder som du gør, om natten”. Jeg grinede. Hun greb om den og sad længe og bare holdt om den. Hendes hånd begyndt at køre lidt op og ned. Henrik lagde hovedet tilbage. Hanne kiggede igen på mig og spurgte med øjnene. Jeg nikkede. Hun bukkede sig ind over ham og tog ham i munden. Henrik åbnede munden og lukkede øjnene. Hanne lod ham glide helt ind. Hans pik forsvandt i hendes mund. Hun sank helt ned over ham og han må have været helt nede i halsen på hende. Hun kom med et lille grynt og lod den glide ud igen. Hendes hånd kørte over pikhovedet og hun kiggede over på mig. ”Hvor er den skøn. Sikke en flot pik!”. Mine fingre legede mellem mine lår. Jeg var våd. Det var så frækt at se på. Hanne lænede sig igen over den og suttede ham. Denne gang mere intenst. Jeg rejste mig og stillede mig bag dem. Mine hænder nussede over Hannes krop. Hendes tynde kjole skjulte intet. Jeg kunne mærke hendes varme krop. Hendes dejlige bryster. Hendes hofter. Jeg lod en hånd kæle for hendes inderlår. Hun spredte benene langsomt. Hun var helt opslugt af Henrik og han var helt væk i nydelse. Min hånd gled længere op og Hanne spredte nu benene helt. Jeg trak hendes kjole op og mine fingre gled let over hendes fisse. Hun stønnede højt. Hun var, til min overraskelse barberet, bortset fra en trimmet trekant. Hun var varm og utroligt våd. Min finger gled ind mellem hendes skamlæber. Det løb nærmest ud af hende. Jeg log den glide frem og tilbage og hun stønnede mere og mere. Pludselig kunne jeg mærke Henriks hånd på mine baller. Den fandt hurtigt op under min kjole og mellem mine lår. Hans fingre kendte vejen og snart var de inde. Jeg stønnede med i koret. Henrik stønnede højt ”jeg holder ikke til det her Hanne. Du må hellere stoppe”. Hun lod som om hun ikke hørte det og fortsatte. Hendes hoved kørte op og ned. ”Hanne jeg kommer hvis du ikke stopper!!”. Henrik så nærmest panisk ud. Han kiggede på mig. Jeg lænede mig ned og kyssede ham. ”Giv hende det skat” hviskede jeg. Han spændte i kroppen og kastede hovedet tilbage og gav et dybt ”aaaaarhhh”. Så kom han. Hanne slap ham ikke. Hun stoppede bevægelserne og lod ham sprøjte. Jeg kunne se hans pik komme, i voldsomme ryk, i hendes mund. Enkelte dråber sperm løb ned af den. Hanne slap den og kyssede pikhovedet. Hun gjorde en synkebevægelse og smilede. ”Wow! DET har jeg savnet!”. Hun slikkede sig om munden og kiggede på Henrik. ”Det lød dejligt. Det smagte i hvert fald dejligt frækt. Wow der var meget!”. Henrik kunne slet ikke sige noget. Hanne rejste sig og gav mig et kram. Jeg kiggede hende i øjnene og kyssede hende. Hun blev overrasket, men gengældte hurtigt. Hun smagte af sperm. Vores tunger mødtes. ”Stakkels dig. Du blev jo helt forsømt”. Jeg rystede på hovedet ”nej, nej jeg nød hvert sekund”.
 
Hanne tog min hånd og trak mig ind i stuen. Hun kyssede mig og trak min kjole over hovedet. Jeg stod nu splitternøgen foran hende. ”Læg dig ned søde skat”. Jeg lagde mig på sofaen og Hanne satte sig på knæ foran mig. Hun lænede sig ned mellem mine ben og kyssede mine inderlår. Det kildede helt fantastisk og var totalt uventet. Uden at tænke over det, spredte jeg mine ben og blottede mig totalt. Hanne kyssede sig vej op ad mine lår indtil hun nåede min varme, våde fisse. Hun kyssede den. Lod en tungespids drille, inden hun lod tungen glide op mellem mine skamlæber. Jeg gav et lille skrig af nydelse og kiggede ned på hende. Hun kiggede mig i øjnene. Hele hendes ansigt lyste af lyst. Hun holdt mig på et trin af intens nydelse. Hun var virkelig god til at slikke. Jeg var så tæt på orgasme, men hun formåede at holde mig på kanten i lang tid. Pludselig stønnede hun højt og jeg kiggede forskrækket ned. Hendes øjne var lukkede og bag hende stod Henrik. Han havde fat om hendes hofter og stødte op i hende. Hun forsøgte at slikke mig, men måtte opgive. Hun stønnede og virrede med hovedet. Jeg rejste mig hurtigt og stillede mig på alle 4 ved siden af hende. Den fangede Henrik. Der stod nu to liderlige kvinder foran ham. Han rykkede over til mig og gled hurtigt ind i mig. Så vådt. Så varmt. Hans store pik gled helt ind. Han samlede mit hår i en hestehale og trak til. Mit hoved kunne ikke komme længere tilbage og jeg blev kneppet hårdt. Jeg ænsede ikke hvor højt jeg stønnede. Mit eneste fokus lige nu var hans pik som gled hurtigt ind og ud af mig. Hanne rykkede lidt rundt på sig og lagde sig omvendt under mig. I en 69. Hendes tunge fangede min fisse, mens Henrik gled ind og ud af mig. Det kunne jeg slet ikke holde til. Jeg stønnede og stønnede og eksploderede i en lang, varm, larmende orgasme. Hanne holdt fast om mine lår og hendes tunge dansede over min fisse. Jeg følte at det løb ud af mig. Henrik trak sig ud og lod sin pik forsvinde ind i Hannes mund. Hun trak ham til sig. Hun ville have ham helt ind. Og det fik hun. Sådan lå vi lidt inden Henrik, på min opfordring, kom ned og stillede sig mellem Hannes ben. Jeg lå stadig over hende og legede med hans pik, mellem hendes ben. Lod den glide over hendes fisse og kredse omkring hendes klitoris. Hun vred sig i nydelse. Hun lå og kyssede min fisse helt stille. Hvert kys sendte elektricitet gennem min krop. Jeg var så følsom lige nu. Det vidste hun og hun holdt den lige på grænsen. Jeg suttede Henriks pikhoved inden jeg spredte Hannes skamlæber og guidede den ind. Der kom et ”JAA” nede fra mine lår og jeg lå og kiggede på den tykke pik som gled ubesværet ind i den skønne fisse. Jeg kyssede hendes klitoris og legede med mine fingre. Min ene hånd gled under hendes lår og ind mellem hendes balder. Jeg kunne mærke den hårde pik glide frem og tilbage på min håndryg. Der var vådt. Jeg lod en finger drille mellem hendes balder. Hun vred sig lidt og spredte benene endnu mere. Min finger fandt hendes frække hul. Alt var vådt og varmt. Jeg lod en fingerspids glide forsigtigt ind i varmen. Henrik trak sin pik ud og lod den glide over hendes fisse. Min mund var lige ud for den og jeg lukkede læberne om den hver gang den nåede min mund. Han gled ind igen og tog hende langsomt. Min frække finger gled længere ind og hun nød det. To fingre gled nu ud og ind af hendes frække, stramme hul. Hun klemte om dem. Jeg kunne mærke den stive pik køre dybt ind i hende.
Hannes krop dirrede og hendes åndedræt var hurtigt. ”Jeg kan ikke mere”, stønnede hun. Hendes støn blev til klynken, som blev til nærmest gråd. Pludselig spændte hver en muskel i hendes krop og hun sank sammen under mig.
Jeg kravlede ned fra hende og lagde mig ved siden af hende. Vi krammede. Henrik stod på knæene mellem hendes lår og smilede. Hans pik stod stor og stolt. Jeg rakte ud efter den og tog et hårdt greb om den. Det dunkede i den. Min hånd kørte hurtigt frem og tilbage og Henrik stønnede hurtigt. Han var tæt på. ”Hanne, prøv at se..”. Hun kiggede ned på ham. Min hånd klemte og gled hurtigt frem og tilbage over den glatte, stive pik. En dråbe sæd kom til syne, på spidsen af pikhovedet. ”Er du klar?”, spurgte jeg stille. ”Mmmm…”, hviskede hun. Så gav jeg den alt hvad jeg kunne og et øjeblik efter var der gevinst. Henrik lagde hovedet tilbage og brølede. Hans orgasme var voldsom og han sendte lange, seje sprøjt ud over Hannes krop. Hendes mave og bryster blev malet i sæd. Hannes blik var låst på hans pik og alle sprøjtene. Hun nød det. Jeg slap taget om den og lod en finger køre rundt om hendes brystvorte hvor en stor klat havde ramt. Jeg lænede mig ned og slikkede den stive brystvorte, som smagte så dejligt af sperm. Hanne lod en finger køre over en klat på hendes mave. Hun løftede fingeren og suttede på den. ”Mmmm…”, sikke en masse. Vi lå længe og sundede os i den lune aftenluft, inden vi rejste os. Hanne takkede for en fantastisk aften. Hun ville gerne ned i bad og sunde sig lidt ovenpå hele denne aften. Vi krammede godnat og tog et hurtigt bad, inden vi kravlede i seng. Mætte og trætte. Sikke en aften!
 
Uret ringede kl. 7. Vores fly gik kl. 12, så vi havde heldigvis god tid. Jeg ville gerne i fitness inden vi skulle afsted, så jeg kyssede en træt Henrik og hoppede i tøjet. Da jeg stod i fitnesscenteret, vibrerede min telefon. ”Hej I to frække, skønne, lækre mennesker. TUSIND TAK for i går. I fik godt nok flyttet min verden. Det var fantastisk! TAK! Knus Hanne”. Jeg skyndte mig at skrive tilbage at vi havde nydt det lige så meget og det snurrede rundt i hovederne på os. Hanne skrev at hun lå i sin seng og tænkte det hele igennem. Hvordan hun havde nydt at være midtpunkt, på min frække krop og på Henriks dejlige pik. Det var tydeligt at hun lå og var tændt. Jeg tog et billede af mig selv i de stramme træningsbukser og sendte til hende og skrev at det var lidt svært at koncentrere sig om træningen. Hanne sendte straks hjerte-smileyer tilbage og kort efter kom der et billede af hende. Hun lå nøgen i sin seng. Jeg blev øjeblikkelig tændt da jeg så hendes nøgne krop igen. Billeder fløj gennem mit hoved, fra aftenen. Duftene, smagene, lydene, varmen, lysten. Alle indtrykkene blev komprimeret til en strøm af lyst, som fløj lige ned mellem mine ben. Mit hjerte bankede. Jeg havde lyst til at skrive mere til Hanne, men jeg vidste ikke hvad. Hun kom mig i forkøbet. ”Søde du. Du skal vide at det var en kæmpe oplevelse for mig og jeg føler mig stolt over at måtte være med, sammen med jer. Jeg er stadig meget overrasket over at I ”vil” sådan en gammel kone som mig. Jeg nød hvert sekund og vil bare takke dig for at ville dele din Henrik. Jeg kan slet ikke få det ud af hovedet og hvis I nogensinde skulle…. Ja, du ved, så siger I ENDELIG bare til”. Et par grine-smileys sluttede beskeden. Jeg stod i omklædningen og smilede for mig selv. Hvor var hun dog sød.
 
Jeg sendte en besked til Henrik. ”Hej babe. Vågen?”. Han kvitterede med et ”jeps! Ikke ude af sengen endnu dog. Ligger og tænker på i aftes tihi”. Jeg svarede ”send mig et billede!”. Der gik kun et øjeblik så kom der et billede af hans pik. Den stod lige op i luften. Spændt og hård. ”Tændt?”, spurgte jeg kort. ”Er du gal ja!”, kom svaret med det samme. ”Skal jeg så ikke komme hjem og sætte mig på den?” grinede jeg. Mit hoved snurrede af lyst. Han svarede ”det er en VIRKELIG fræk tanke. Det tænder mig helt vildt!”. Der kom endnu et billede af den mere end stive pik. Blottet pikhoved og en hånd som kælede for den.
”Giv mig et øjeblik skat – jeg skal liiige”. Jeg skrev med det samme til Hanne. ”Hej søde Hanne. Henrik har et lille problem. Jeg tænkte at du måske kunne hjælpe ham?”. Hanne svarede med det samme ”Ja, selvfølgelig da. Hvad er der galt??”. Jeg sendte hende billedet, som Henrik lige havde sendt. Der gik lidt tid så svarede hun ”Hold nu op for en morgenstivert. Den der kan jeg godt huske fra i går”, grinede hun. Jeg skrev at hun nok måtte hjælpe ham med den, så han kunne komme ud af sengen. Hanne spillede heldigvis med på spøgen. ”Hanne, du har jo nøgle til vores lejlighed. Er du med på noget sjov?”. Jeg var spændt på svaret. Hun skrev ”Jeg er på vej til undsætning!”. Vi udvekslede lidt hjerter og små beskeder. Jeg skrev derefter til Henrik ”jeg dropper træningen om kommer hjem til dig. Jeg er alt for tændt. Vil du ikke lægge dig og lege og gøre den RIGTIGT stiv, så kommer jeg hjem til dig om lidt”. Han smilede ”er allerede i gang”.
 
Turen hjem fra fitnesscenteret føltes vanvittig lang. Det tog ikke mere end 10 minutter, men føltes som en time. Tankerne fløj rundt i mit hoved. Billeder af vores soveværelse med Hanne og Henrik. Alle lydene. Duftene.
 
Jeg løb op ad trappen og lyttede ved døren. Der var lyde, men de var for utydelige til at kunne høre noget rigtigt. Jeg åbnede døren helt stille og listede ind i entreen. Nu kunne jeg høre lyde. Lyden af sex! Stønnen. Kroppe som klaskede mod hinanden. Jeg listede hen ad gangen, til soveværelset hvor døren stod på klem. Jeg kiggede ind. Det var som at få en mavepuster af lyst. Henrik lå på ryggen og Hanne red ovenpå ham. Hendes numse kørte rytmisk op og ned. Jeg kunne se det hele. Se hvordan den store pik forsvandt op mellem hendes balder hver gang hun sank ned over ham. Hun stønnede højt. Der løb dråber ned over hans pik og ned over hans tunge nosser.
Jeg listede forsigtigt ud af mit træningstøj og mine våde trusser og stod nu helt nøgen og iagttog dem. Jeg skubbede forsigtigt til døren. Et lille knirk. De ænsede intet. De var helt opslugt af hinanden. Jeg satte mig i stolen ved fodenden af sengen. Benene oppe og spredte ben. Jeg var så tændt. Jeg begyndte at lege med mig selv, som tilskuer til det mest liderlige cirkus. At sidde så tæt på 2 mennesker som bare smelter sammen. Knepper. Knalder. Boller. Våde lyde. Stønnen. Hannes lækre krop. Hendes bryster gyngede. Hendes balder klaskede mod Henrik lår. Jeg havde svært ved at styre mig. Et støn fra mig vækkede dem. De kiggede begge forskrækket ned på mig. ”Hej?!? Fuck. Hej skat”. Stammede Henrik. ”Hej I to, det ser skønt ud. Må jeg være med?”, spurgte jeg lystent. ”Kom”, stønnede Hanne og rakte en hånd ud til mig. Jeg kravlede op til dem og kyssede dem begge. Hanne begyndte at vugge med hofterne igen og fandt igen rytmen. ”Undskyld søde, det er bare så fantastisk”. Jeg grinede ”det er SÅ frækt det der”. Jeg slyngede et ben over Henrik og satte mig omvendt over hans ansigt, så jeg kunne se Hanne. Jeg sænkede min numse og kunne med det samme mærke en spillevende tunge. Der kom et mumlende ”wow, du er våd”, nede mellem mine ben. Og det var jeg. Jeg kunne mærke at det havde løbet ned ad mine lår. Hans tunge legede mellem mine skamlæber og slog små pisk over min klitoris. Det var himmelsk. Hanne pustede. Hun lænede sig frem og kyssede mig. Jeg gengældte. Vi tungekyssede længe. Hun smagte af pik og jeg kunne kun forestille mig hvad de havde lavet, inden jeg kom hjem.
Jeg holdt om hendes bryster. Nød fylden. Nød hvordan de lå tungt i mine hænder. Nød hendes rytme. Hun kiggede mig i øjnene og hviskede ”jeg vil vildt gerne have hans sæd i mig… er det ok?”. Hendes hvisken var afbrudt og pustende. Jeg kiggede hende i øjnene. ”Jeg vil elske at se ham sprøjte langt op i dig” stønnede jeg.
 
Hun lænede sig tilbage og støttede med sine hænder på Henriks ben. Jeg havde nu fuldt udsyn til hendes fisse og den hårde pik som stødte hårdt op i hende. Hun forsvandt i ekstase og lagde hovedet tilbage. Jeg lænede mig ned og kyssede hende mellem benene. Det var mere end hun kunne klare. Det var mere end nogen kunne klare. Min orgasme ramte mig som et godstog. En eksplosion! Jeg kørte min fisse frem og tilbage over Henriks ansigt. Han brølede at han ville komme. Hanne skreg at hun ville have alt hans sæd ind i hende. Så spændte Henriks krop. Hans underliv stødte opad og hans sendte alt hans sperm langt op i Hanne. Hun kunne mærke sprøjtene og så måtte hun give slip. Hun skreg sin orgasme ud i rummet og nød hvert pulserende sprøjt hun fik. Hun sugede sig fast til Henrik og klemte hver en dråbe ud. Han gled ud af hende med et svup, da hun lænede sig bagover og faldt sammen på sengen. Hendes våde fisse lå åben foran mig. Lange dråber sperm løb stille ud af hende og ned mellem hendes balder. Hendes klitoris var mørkerød og stod helt stiv. Jeg havde den største lyst til at slikke hende, men vidste også hvor overfølsom hun måtte være lige nu. Jeg lænede mig ned og kyssede hendes venusbjerg og lagde mig ved siden af hende. Henrik lagde sig bag mig. Jeg holdt om Hanne som knugede sig ind til mig. Hun græd stille. ”jamen søde skat, er du ok?”. Hun kiggede på mig gennem tårerne ”det var bare så dejligt og jeg er så glad” smilede hun, med tårer som løb ned ad kinderne. ”I er så søde og dejlige og disse dage er så følelsesmæssigt voldsomme at jeg slet ikke kan lade være med at tude”. Hun grinede. Vi lå meget længe og krammede og kyssede og sludrede om alt og intet. Bag mig lå Henrik. Han nussede min nakke. Det var dejligt. Jeg savnede hans pik. Savnede at mærke ham. Jeg vrikkede lidt med numsen og mærkede hans halvstive pik. Jeg pressede lidt bagud. Han hviskede helt stille i mit øre ”ja?”. Jeg pressede bagud igen, som svar. Helt stille spredte han mine balder og lagde sig til rette. Det krævede lidt arbejde at guide den ind. Da hans pikhoved var lige mellem mine skamlæber, var den blevet stenhård. Jeg var meget følsom efter den tidligere orgasme og vrikkede med hofterne så han kunne komme ind. Jeg var supervåd og han gled lige op i mig. Jeg gav et lille suk og krammede Hanne, som intet anede. Henrik tog mig helt helt stille. Langsomme, stille bevægelser. Ind og ud. Han ramte mit g-punkt ind i mellem og det var fantastisk. Min puls steg og jeg trak vejret lidt hurtigere. Hanne kiggede på mig. ”Det var godt. Det er virkelig også din tur nu”. Hun vidste udmærket hvad der foregik. Hun kyssede mig og løftede mit ene ben. Hendes hånd nussede mellem mine ben. Helt stille. Hun kiggede intenst i mine øjne. Mit blik svømmede. Kys på min hals. En blid hånd mellem mine lår. Stønnen bag mig. En vidunderlig stiv pik som gled langt og dybt ind i mig. Et fast greb om mine hofter. Det dybeste stød af dem alle. Han holdt mig fast. Helt inde i mig. Så kom det første ryk i den overspændte pik. Sprøjtet. Hanne kyssede mig. Min orgasme var lydløs. En serie af spændinger, helt synkront med hans sprøjt. Vidunderlige kramper. Jeg klemte om den stive pik som bare blev ved og ved. Spermen flød i mig. Så varmt. Så dejligt. Han blev inde i mig. Vi lå bare. Jeg lå mellem to varme, skønne kroppe som bare ville mig det bedste. Det var den vildeste orgasme i lang tid. Ikke en lyd, men så intens og varm. Jeg havde lyst til at tude, men gjorde det ikke. Nød bare alle sekunderne vi lå der.
 
”FUCK!!” råbte Henrik. ”Vi kommer for sent”. Han fløj op fra sengen og både Hanne og jeg blev flået ud af vores lille slumre-lykke-sex-univers. Jeg kiggede på klokken og fløj op. Vi var virkeligt sent på den. Henrik ringede efter en taxi, mens han tog tøj på. Jeg skyndte mig at hoppe i noget tøj som lå på gulvet. Hanne forsøgte at berolige os. ”Se nu at komme afsted, så klarer jeg lejligheden. Jeg skal nok lukke af osv. Afsted med jer!”. Vi fik kysset farvel og løb ned ad trappen til den ventende taxi. Vi kørte hurtigt afsted og vinkede til Hanne. Forpustede kiggede vi på hinanden og grinede. Puha… sikke en vækning. Jeg kunne mærke at der langsomt løb lidt sæd ud i mine trusser, som jeg sad der i bilen. Jeg tog Henriks hånd og smilede til ham. Jo, jeg var en heldig kvinde.
 
 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.