SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Vi var knap kommet ind af døren, førend tøjet var smidt. Under bruseren hvor vi vaskede hinanden grundigt. Der blev især vasket grundigt i vores nederste huller og det var dejligt, at mærke Nils først med en og derefter to fingre køre ind og ud af min stramme røv. da Niels tørte sig bukkede han sig helt bevidst ned og jeg kunne se hans dejlige stjerne skinne.

Jeg tog en tube med sololie fra hylden og gned min pik ind. Pressede pikhovedet mod hans stjerne. Niels støttede sig til toilettet og jeg pressede mig helt i bund i ham første gang. Han gav sig en smule, men stønnede blot...Ååhhh ja...Åhh det har jeg savnet skat. Det var en fantastisk følelse, at mærke hans stramme røv klemme om min stive pik. 3 år siden jeg var trængt op i nogen og så sådan en dejlig stram røv, gjorde at jeg hurtig kom oppe i ham. Jeg undskyldte at jeg kom så hurtig, men det var helt ok sagde Niels. jeg skal nok få dig gjort mere holdbar.

Der var gået halvanden måned og vi havde set meget mere til hinanden. Dog holdt vi meget lav profil og ingen af vores kolleger havde anet uråd og troede blot at vi var venner og havde den samme interesse for fritids/udeliv.

En af mine faste borgere var Jens på 78. Han var frisk af sin alder og døjede kun med begyndende demens. Hver gang havde han lavet kaffe og hentet kage hos bageren, som var klar når jeg kom. Det vigtigste for ham var ikke så meget at få tørret støv af, men en god snak ville han ikke undvære. Han interesserede sig meget for, hvad jeg fik tiden til at gå med og syntes at det var fedt, at Niels og jeg brugte naturen så meget med bla. fisketure, shelterture osv. Niels havde før kommet hos Jens, så ham vidste han udmærket hvem var.

Det var blevet sommer og Jens fortalte, at han den næst kommende weekend, skulle have besøg af sit barnebarn Magnus og hans kammerat. Hans datter og svigersøn havde lejet et sommerhus 20 km. væk og Magnus havde fået lov, at tage en kammerat med i de 14 dage. Han var ikke helt tilfreds med datteren, da han mente, at de brugte for meget tid med deres firma og forsømte Magnus, som alt for tit bare fik nogle penge og sad det meste af sin tid foran computeren. Ikke engang i ferien kunne de holde fri, derfor skulle Magnus og kammeraten være hos ham den næst kommende weekend, da de skulle være sammen med nogle forretningsforbindelser i Skagen.

Da Jens hørte vi igen skulle i shelter den weekend, hvor drengene skulle være hos ham, fik han den glimrende ide, at de skulle med, så de kunne lære lidt om det virkelige liv. Han ringede straks til datteren, som jeg havde mødt en enkelt gang. Han fortalte hende om hans geniale ide og hun ville da lige lufte den for Magnus. Næste gang hos Jens fortalte han, at det var helt ok med drengene. Han havde dog ikke fortalt dem det hele, da hans plan også indebar, at de kom til at efterlade mobilerne hos ham. Havde fortalt Niels om Jens´s plan og han havde ikke det mindste imod, at skulle lære sådan et par drenge lidt om livet.

Drengene blev læsset af hos Jens fredag formiddag. Vi havde først fri til middag og da vi havde fået en skyller og pakket bilen med diverse boldspil, underlag, og to dobbeltdyner, kørte vi over til Jens. Han rystede på hovedet da vi kom ind og fortalte at de par knægte ikke havde lavet andet, end at sidde med næserne i deres ipads. Drengene var begge lyshårede og tynde og man kunne tydeligt se, at solen ikke var den de så mest til. Det var bare så dejligt, at vi gad lære dem lidt om livet. De stod med åben mund da Jens fortalte dem, at de skulle lade deres mobiler og ipads blive hjemme og glade så de bestemte ikke ud!

De sad og surmulede på bagsædet hele vejen. Da vi ankom og de så stedet tøede de lidt op. Det bliver næsten som Alene i vildmarken sagde Viktor, som kammeraten hed. Vi pakkede ud og drengene syntes det var fedt, at vi havde hvert vores shelter. Timerne inden brugte vi på forskellige boldspil og det så faktisk ud til, at drengene hyggede sig. Vi grillede og hyggede og drengene ville høre, hvad vi lavede da vi havde deres alder. Vi fortalte at vi da lavede noget sammen med kammeraterne og kærester osv. I har da vel også kærester derhjemme spurgte Niels. Nææh de gamede hellere med deres venner. Nu må i komme ind i kampen drenge grinede Niels. Vi var da ikke mere end 15, da vi havde vores første dejlige oplevelser. Vi snakkede ikke mere om det.

Det blev mørkere og der blev grinende fortalt spøgelseshistorier. Den sidste inden sengetid, var Jens der fortalte om en ulv, som boede i skoven og som sommetider var gået efter mennesker. Drengene troede vist på den, for de blev mere og mere stille. 

Vi fik smidt drengene i shelteret og gik selv over og trak af tøjet. Vi smed det hele som vi plejede, da drengene jo alligevel ikke kunne se os i mørket. Vi kunne høre at de pjattede, da jeg puttede mig ind til Niels. Han tog armene omkring mig og hviskede, det er nu et par dejlige drenge, men synd at de spilder al deres ungdom på det pjat. Niels begyndte at lege med mine brystvorter, som han altid gjorde, når han var ude på mere. Nej Niels ikke når drengene er her. Han blev ved at kærtegne mig og nappe blidt i de nu stive vorter. Når de er faldet i søvn, vil jeg ride din dejlige pik hviskede han. Jeg pressede min røv mod hans pik. Drengene havde været stille et stykke tid og vi troede, at de sov. Vi havde begge fået halvstiv pik, da vi pludselig hørte Magnus stemme. Vi er skide bange, må vi ikke sove her. 

Så skal i lige hente jeres underlag og dyne sagde Niels. Satans osse sagde han, da de hentede det. Min røv skriger på, at mærke din dejlige pik. Det bliver så ikke i nat skat, sagde jeg og gav hans halvstive pik et klem. Vi havde ikke nået at få vores underbukser på, inden de var tilbage, men pyt der var jo mørkt.

De var så hunderæde, at ingen af dem ville sove yderst. Vi rykkede fra hinanden, så de kunne ligge i midten. Magnus hoppede under dynen hos mig, jeg kunde mærke, at han rystede og det var ikke af kulde. Han lagde sig med ryggen til mig og det samme gjorde Viktor til Niels, så kunne de se hinanden. Det puslede lidt i skoven og Magnus krøb helt ind til mig. Hans lille røv ramte min halvstive pik. Jeg lagde armene omkring og sagde, at han ikke skulle være bange, der sker ikke noget min ven. Det gjorde der så.....

Han lå lidt uroligt og hans lille røv gned mod min pik, som snart stod helt stiv. Hvad gør man lige i sådan en situation....Niels tror jeg har et lille problem hviskede jeg. Det har jeg også svarede han. Magnus kunne ikke undgå, at mærke min stive pik, som kæmpede for at komme ind mellem hans lår. Uden at tænke over det begyndte jeg at nusse ham på halsen. Snart fandt mine fingre hans brystvorte, som var helt stiv. Nyder du det Magnus spurgte jeg. Ja det er dejligt svarede han. Niels kunne godt høre, hvad jeg havde gang i og spurgte...er der også stive nippels hos jer. Drengene vidste ikke, hvad det betød og jeg svarede blot uh uhh.

Magnus løftede lidt på det ene ben og straks smuttede min pik op og ramte hans små nosser. Jeg lod min hånd glide længere ned og mærkede hans pik som strittede ud i luften. Jeg lod den glide et par gange på skaftet, inden jeg lod den glide ned og nulre hans spændte nosser. Hans åndedræt blev højere og da jeg begyndte at spille hans pik, stønnede han...Åååhh åh og skød en dejlig ladning sperm ud i min hånd. Jeg nusssede hans nu slappe pik, inden jeg tog hånden til mig og slikkede den ren for hans dejlige drengesperm. Kunne høre at Viktor kom kort efter.

Fik Magnus vendt om på ryggen. Lænede mig ind over ham og hviskede, det her må i ikke fortælle til nogen. Kyssede ham blidt på læberne, inden jeg skilte dem af med tungen og lod den lege med hans tunge. Jeg gled ned og bed ham blidt i brystvorten, der gav et sæt i ham. Jeg gled ned og slikkede hans pik helt ren for hans dejlige safter, den rørte allerede på sig igen. Tog hans hånd og førte den ned til min. Leg lidt med mig Magnus hviskede jeg. Han klemte på den og mine nosser. Jeg tog om hans hånd og sammen gned vi på min stive pik. Så ud af øjenkrogen, at Niels var ved at slikke Viktor ren.

Rejste mig og tændte vores store batteri lampe. Har i lyst til mere, i dejlige drenge spurgte jeg. De kiggede begge op og så mig gnide på min stive pik. Niels rejste sig også op og kom over og tungekyssede mig. Vi snavede så safterne løb, mens vi krammede hinandens baller og gnubbede vores stive pikke. Drengene sad med store øjne, da jeg gik på knæ og tog Niels´s pik i munden, sad de og gned på deres pik. Da vi lagde os i en 69`er, sad de og spillede på hinanden og snart så jeg Viktor bøje sig ned og tage Magnus´s pik i munden.

Fandt glidecremen i tasken, trykkede en god klat ud i hånden og smed den over, så drengene også kunne nå den. I det samme så jeg, at Magnus kom i munden på Viktor og sandelig om ikke drengen slugte det. De havde igen store øjne, da jeg fingerkneppede Niels, mens han lå på alle fire. Magnus lå og sundede sig, da Viktor tog noget glidecreme på fingrene. Det gav et sæt i Magnus, da han pludselig mærkede Viktors finger presse sig op i ham. 

De kiggede begge over, da jeg pressede mig op i Niels. Da jeg begyndte at kneppe ham, kørte Viktors finger hurtigt frem og tilbage i Magnus´s stramme røv. Niels og Magnus stønnede begge højt. Jeg trak mig ud af Niels og lagde mig på ryggen. Vi smilte liderligt, da Niels satte sig ovenpå og styrede min pik mod  sin stjerne. Magnus lå på alle fire og sagde...Kom så Viktor knep mig. Da Niels gled ned over mig, pressede Viktor sig samtidig op i Magnus. Magnus stønnede højest af os alle. Absolut ingen tvivl om, at den dreng elskede at få pik. Da Viktor højlydt kom oppe i Magnus, kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg kom med et lille brøl oppe i Niels, som malkede min pik helt tom. Vi faldt alle udmattet sammen og faldt i søvn tæt omslynget.

Drengene sov stadig og vågnede først , da vi sad og drak kaffe helt nøgne på kanten af shelteret. De kom begge ud med dynen omkring sig og satte sig mellem os. Har det været en god tur, spurgte jeg og trak Magnus ind til mig. Jaahh mega god svarede de begge. Savner i ikke jeres mobiler og ipods? Nej overhovedet ikke...Skal vi ikke blive her en nat mere, det er så hyggeligt og dejligt. Jeg smilte til Niels og spurgte, hvad synes du? Ring og spørg Jens om det er ok.

Jeg ringede til Jens og satte den på medhør. Han spurgte straks til, hvordan det gik. Over al forventning svarede jeg. Skide godt råbte drengene. Det var jeg håbede svarede Jens. Jeg mærkede Magnus´s hånd på min. Jeg døjede lidt med, at koncentrere mig om samtalen og det blev ikke bedre da Viktor kom over og hans tunge begyndte at lege med mit pikhovede Niels sad bare med et stor smil, da drengene i munden på hinanden, råbte om de ikke gerne måtte blive en nat mere. Det var en glad Jens, der svarede, at det måtte de rigtig gerne. Han skulle bare vide.......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.