ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Vi har været sammen i 8 år, Hun er 26 og jeg er 29. Vi har et fantastisk sex liv og der er bestemt intet der mangler. Men Jeg var alligevel blevet vildt tændt på ideen om at se hende sutte en anden mands pik. Vi snakkede længe om det og jeg kunne mærke hun også var tændt på ideen. snakkede om hvordan det skulle foregå hvis det skulle foregå, og vi blev enige om at det skulle være helt anonymt hvis det endelig skulle være.

Jeg foreslog det kunne være i et gloryhole hvor det bare er en pik der bliver suttet og derfor helt anonymt. Hun var ikke afvisende og jeg gik på jagt på nettet efter steder med gloryhole, og snakkede længe om det før hun endelig fik med til det.

Vi fandt en swingerclub som var det eneste sted hvor vi vidste at der var sådan nogle huller. Vi valgte en costume aften hvor folk havde maske på så vi var sikre på ingen genkendte os.
Min kone iførte sig en stram lille kjole uden beh og trusser og man kunne se hendes stive knapper gennem det tynde stof, sorte høje hæle og selvsidende nylon strømper. Jeg selv jeans og t-shirt. Hun iførte sig en gammeldags fjer maske som damer typisk bruger til maske bal og jeg selv tog bare en elefanthue med.

Vi spiste en lækker middag og drak rigeligt med mod til og gik derefter over til klubben.

Da vi ankom til klubben var der 2 mænd og en dame på klubben og stemningen var temmelig død. Bartenderen lovede dog at der ville komme langt flere senere på aftenen.

Vi sad i baren og min kone drak en stor drink for at dulme nerverne. Der begyndte snart at komme flere mennesker og vi besluttede at trække ind i en af båsene hvor gloryholet var.

Vi satte os inde i båsen og der var sat en lille stil foran hullet og ellers var der ikke ret meget plads. Vi sad og ventede med spænding men der skete ikke rigtig noget til at starte med. Vi besluttede os for at hun kunne øve sig på mig så jeg gik ud på den anden side af hullet og tog min pik frem. Jeg satte den ind i hullet og jeg kunne mærke hvordan hun begyndte at sutte. Det føltes dejligt og var ekstremt frækt selvom jeg vidste det var min kone på den anden side.

Kort efter hun var gået igang kom der en lille ældre mand på omkring 50 år hen og prikkede mig på skulderen. Jeg drejede hovedet og kiggede på ham. Han spurgte om han måtte prøve hullet og jeg nikkede anerkendende til ham. Jeg trak prikken til mig og gjorde plads til ham foran hullet. Han begyndte at lyne ned og jeg skyndte mig om bag ved væggen og bankede stille på til den lille bås hvori min kone sad.

Hun åbnede døren og sætte sig straks tilbage ved stolen. Der kom en lille ikke særlig stiv pik gennem hullet og min kone kiggede på mig og søgte min accept. Jeg sagde til hende hun skulle tage den i munden og hun begyndte at slikke med spidsen af tungen.
Den lille pik blev hurtigt stiv og var ikke synderligt imponerende. Hun spillede lidt med hånden og slikkede lidt og efter Ca. 7 min. Sprøjtede han i munden på hende. Og hun slugte hver en dråbe.

Pikken blev slap og trukket ud af hullet. 2 sekunder efter kom der en ny pik til syne. Den var lidt længere end den anden pik og man kunne se glæden i min kones øjne. Hun begyndte grådigt at sutte pikken og imens hun førte en hånd ned mellem hendes ben og kertegnede hendes fisse.

Jeg besluttede mig for at liste ud af båsen og se hvilken herre der nu fik suttet pik.
Jeg kom ud på den anden side og så nu 3 mand stå foran hullet. Forest stod manden som min kone tydeligvis havde gang i og bag ham stod 2 nye mænd klar og gnubbede deres pikke uden på deres bukser. De gjorde sig tydeligvis klar til en omgang. Jeg kunne se på ham der var igang at han var igang med at komme. Der gik ikke længe før ham trak pikken til sig og lod næste mand komme til hullet. Han kom hen til mig og sagde: du skulle prøve hun er en grådig pik sutter i det hul. Hum sluger hver en dråbe. Jeg grinte bare og sagde at det måtte jeg gøre.

Min pik var nu sten hård. Jeg kunne ikke komme mig over min kone sad der og indtil videre havde sutter to total fremmede og nu skulle igan med den tredje.

Jeg kunne se de 2 næste fyre kendte hinanden da de diskuterede hvem der skulle til næste gang.

Da jeg kom tæt på syntes jeg at jeg kunne genkende stemmerne men jeg kunne ikke helt placere hvor jeg havde hørt dem før.
Mændende havde begge elefanthuer på ligesom mig så jeg kunne ikke se hvem det var.

Det endte med at den største af de 2 fyre fik lov at komme til først. Han var Ca. 2 meter høj og temmelig stor af bygning. Han mindede i bygning meget om min svigerfar og der slog det mig. Det var der jeg havde hørt stemmerne før. Det var min svigerfar og hans bror..

Jeg vidste de havde lavet nogle vilde ting da de var unge men de var begge gift og virkede ikke som fyre der var deres koner utro.

Jeg blev ude af mig selv og vidste ikke habd jeg skulle stille op. Jeg kunne se han havde knappet sine bukser op og var igang med at putte sin pik i hullet, uvidende om at det var hans egen datter der sad på den anden side.

Jeg skyndte mig ind og bake på i båsen og min kone lukkede døren op og trak mig ind. Jeg skulle til at sige noget men hun satte hurtigt en finger for munden af mig som om jeg skulle tie stille. Hun hviskede til mig: Det her er helt fantastisk skat. Det bliver bedre og bedre. Hun kiggede hen mod prikken der kom igennem hullet og smilede til mig.
Jeg blev fuldstændig mundlam og kunne ingenting sige.
Det var en temmelig stor pik hendes far havde. Den hang halv stiv og lidt slapt ned af væggen ind igennem hullet.

Jeg stillede mig mundlam op af væggen medens min kone satte sig til rette på den lille stol foran pikken. Hun begyndte at spille den af imens hun kørte tungen rundt om hovedet. Pikken voksede nu til dobbelt størrelse og hun kunne dårligt gabe over den. Hun spillede pikken mens hun kørte tungen rundt om hovedet og tog den halvt ind i munden.

Her sad min unge kone og suttede pik på sin egen far uden nogen af dem vidste hvad der virkeligt foregik.
Jeg begyndte at massere min pik og blev selv liderlig ved synet af min kone der suttede en kæmpe pik. Hun masserede sin fisse imens og stønnede svagt. Pludselig trak han sin pik til sig uden at være kommet og min kone kiggede lidt forvirret på mig.

Pludselig kunne man se et øje i hullet som kiggede ind på os. Man kunne høre hendes far og farbror snakke ude foran men man kunne ikke høre hvad der blev sagt. Så kom der en hånd igennem hullet og den vinkede os ud med en finger som om vi skulle komme ud til dem.

Min kone kiggede på mig med våde hundeøjne og jeg kunne ikke andet end at nikke til hende. Hun trak sin korte kjole ned, gik ud af båsen og ud til de 2 herre jeg fulgte bare efter.
De gik hen til en sort dør der førte ind til at stort værelse. I værelset stod der en stor dobbelt seng midt i rummet og i den ene side hang en sex gynge og i den anden side var der en sofa. På væggen hang der både reb, håndjern og forskellige piske.

Min kone satte sige på sengen og de to (for hende ukendte mænd) stillede sig nøgne foran hende. Jeg selv sad i sofaen og observerede det hele. Hun begyndte at sutte dem af på skift og de var snart begge sten hårde. Hendes far havde klart den største pik men hans bror var bestemt ikke lille.

Pludselig rev hendes farbror hende op og stå, vendte hende rundt, tog fat i bunden af hendes korte kjole og rev den op over hovedet på hende, så hun stod helt nøgen.. I mellemtiden var svigerfar gået hen til væggen og hente noget reb. Hun blev skubbet ned på sengen og bundet på både hænder og fødder så hun ikke kunne stritte imod. De gav hende en gagball i munden så hun ikke kunne sige noget.
Så udbrød hendes farbror sikke en ung pige vi har fået fat i i aften.
:Er du hendes kæreste, spurgte han mig.
jeg nikkede blot selvom jeg er hendes mand.
:hvor gammel er tøssen spurgte han.
Jeg rømmede mig og gjorde min stemme lidt dybere end normalt i frygt for at blive opdaget bag elefanthue. :hun er 26 svarede jeg.
Han udbrød: hold kæft hvor frækt. Det er samme alder som din datter Brormand.

Hendes far svarede kægt. Jeg hun ser også noget stram ud. Det er jo næsten ærgerligt hun er gagget ellers kunne vi have lejet WHO's your daddy. Broderen grinte imens han tog plad bag hende og førte pikken ind. Jeg kunne se min kone strittede imod og vred sig godt og grundigt i de reb hun havde på. Hun skreg også gennem gag balen men det var helt utydeligt.

Det var helt sikkert gået op for hende hvem de 2 mænd var. Hun havde genkendt stemmerne.

Hendes farbror tog lange dybe stød og hendes høje mumlem blev udskiftet med tydelig stønnen gennem den røde gummibold.
Snart var det hendes fars tur og hun blev urolig igen men efter 2 minutter var hun i ekstase igen og lå bare og stønnede højt. De skiftedes til at kneppe hende i lange seje træk og til sidst sprøjtede de deres tykke sæd langt op i hendes stramme ungpige fisse.

De rejste sig kiggede på mig og sagde så er det vist din tur. Så forlod de klubben og jeg kunne binde min kone fri Og hjælpe hende hjem på de rystende ben.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.