Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da min daværende mand og jeg stadig boede sammen og begge havde heldags job, annoncerede vi i den lokale avis efter rengøringshjælp. Tilsyneladende var der ikke ret mange mennesker der havde lyst til at gøre rent, idet ingen reflekterede på annoncen de første tre gange den var i.

Men langt om længe ringede der en som gerne ville se på lokaliteterne. Vi aftalte at hun skulle komme den efterfølgende aften til samtale. Det viste sig at være en ung pige på 17 år som hed Emma. Hun virkede rigtig sød og omgængelig, så vi hyrede hende. Det var meningen at hun skulle komme hver fredag formiddag og gøre rent i 3 timer.

SEX I DAG?

Det gik fint glat, der var pænt og ordentligt hver fredag når vi kom hjem. Det aftalte arbejde var altid gjort godt og grundigt.
En fredag havde jeg taget fri og benyttede lejligheden til at sove længe. Jeg havde glemt at lægge en seddel at jeg var hjemme og at hun ikke skulle vække mig.

Ved 9 tiden vågnede jeg ved at jeg hørte stemmer inde fra stuen. Jeg kunne genkende Emmas, men ikke den anden, som viste sig at tilhørte en ung mand. Jeg stod op og åbnede døren på klem for at se hvad det her gik ud på. Til min kolossale overraskelse så jeg Emma i færd med af klæde sig af foran den unge mand. Han var allerede nøgen og jeg kunne tydeligt se hans erigerede lem. Da Emma også var nøgen lagde hun sig på knæ foran den unge mand og tog hans lem i munden. Jeg blev vildt ophidset af synet og kunne mærke at jeg blev våd mellem benene.

Pludselig smækkede døren i foran næsen på mig. Jeg havde ikke været opmærksom på at der var gennemtræk. Nu var jeg selvfølgelig opdaget. Jeg åbnede døren igen og de to unge mennesker fik meget travlt med at få tøjet på. Emma var kobber rød i hovedet og fik fremstammet en undskyldning. Den unge mand stod bare og så særdeles forlegen ud.

Jeg beroligede dem og sagde at der jo ingen skade var sket. Emma skyndte sig ud i køkkenet og begyndte at hente rengøringsartiklerne frem. Den unge mand vidste ikke hvor han skulle gøre af sig selv eller sine øjne. Jeg var kun iført en næsten total gennemsigtig natkjole der nåede ned til det øverste af mine lår. Det var tydeligt at min tilstedeværelse var lidt pinlig. Jeg gik ud til Emma i køkkenet og overbeviste hende om at jeg ikke var sur. Herregud, de havde jo ikke gjort noget forkert.

Derefter gik jeg i bad og tog tøj på. Den unge mand var forsvundet da jeg igen gik ud i køkkenet for at lave mig lidt morgenmad. Emma arbejdede meget koncentreret og undgik at se mig i øjnene. Faktisk synes jeg det hele var temmelig komisk. Det eneste ærgerlige ved det hele var, at døren smækkede i så jeg blev opdaget. Jeg ville gerne have set hvad det havde udviklet sig til mellem de to. Emma var en umådelig flot pige og jeg havde mere end én gang haft øjnene nede i halsudskæringen på hendes T-shirt når hun bukkede sig frem for at lave et eller andet. Billedet af den unge mands erigerede lem stod også levende indprentet i min hukommelse.

Emma arbejdede hårdt og svedte meget. Da hun var færdig foreslog jeg hende at tage et bad. Det ville hun gerne, så jeg hentede et håndklæde og et par rene trusser og en T-shirt hun kunne låne. Tilfældigvis skulle jeg vaske et par maskiner samtidig, men Emma havde ikke noget i mod at jeg befandt mig på badeværelset sammen med hende. I smug studerede jeg hendes krop. Hun havde store fyldige bryster som let kunne bestå blyantsprøven, en slank talje og lange velformede ben. Mens hun vaskede sit hår og havde lukkede øjne, kunne jeg ugeneret studere hende. Mellem benene var en stor mørkt trekant og lige som jeg selv, havde hun også hår under armene.

Flere gange var jeg ved at række hånden ud for at røre ved hende, men modet svigtede.
Da Emma var gået sad jeg i stuen med et problem. Jeg var ved at gå til af liderlighed men ingen at elske med. Der var kun en ting at gøre. Jeg gik ind i soveværelset, tog tøjet af og lagde mig på sengen med vidt spredte ben. Højre hånds langfinger gled ubesværet op i min driv våde revne og venstre hånds pegefinger masserede hårdt min klitoris. Mens jeg onanerede fantaserede jeg om hvad jeg ville gøre ved Emma. Der gik ikke mange sekunder får jeg kom.
Bjarne kom hjem ud på eftermiddagen, godt træt efter dagens møder. Jeg vartede ham op med en iskold pilsner og satte mig overfor han. Jeg havde taget en kort nederdel og en halv gennemsigtig bluse på. Hen skævede til mine bryster og ned mellem benene og jeg vidste at han var ved at blive tændt. Mens jeg fortalte om dagens oplevelser, voksede der en pæn bule frem foran på hans bukser. Jeg gjorde meget ud af at beskrive Emmas krop hvilket ophidsede ham yderligere. Jeg lagde mig på knæ mellem hans ben og gned hans pik uden på bukserne. Så fortalte jeg ham at jeg havde været nød til at onanere mens jeg tænkte på Emma. Hans øjne blev let slørede ved tanken om det jeg fortalte.

Jeg lynede bukserne ned og trak hans nu meget hårde pik ud af bukserne, trak forhuden helt tilbage og lod min tungespids pirre det blå-røde hoved. Bjarne stønnede lidt og satte sig bedre til rette. Han ved ikke noget bedre end at få den suttet af. Så tog jeg den i munden. Jeg sugede og slikkede i lange dybe tag, og der gik ikke mange øjeblikke før han skød sin ladning af i min mund. Jeg lod ham sidde og hvile sig lidt mens jeg hentede en ny pilsner. Mit skød drev af safter og jeg glædede mig til det blev min tur. Da jeg kom ind i stuen igen, havde Bjarne taget sit tøj af og hans pik stod stadig stiv og rank op i luften. Hurtigt fik jeg hevet trusserne af og sat mig overskrævs på ham. Pikken gled let og ubesværet op. Han nærmest rev blusen af mig og æltede mine bryster hårdt. Det var vidunderligt. Mine brystvorter blev knebet og nevet, ganske som jeg godt kan lide mens jeg hævede og sænkede mig på hans dejlige pik.

Jeg satte hænderne på hans brystkasse og øgede tempoet. Min orgasme nærmede sig. Bjarne kunne se det på mig og stødte igen med sit underliv. Jeg pressede mig så langt ned over pikken som jeg kunne og så kom orgasmen rullende ind over mig. Bjarne kom samtidig, hvilket forøgede min nydelse.
Da orgasmens krampetrækninger havde sluppet sit tag i os, faldt vi sammen i hinandens arme. Bjarne havde stadig sit lem oppe i mig og jeg kunne mærke at det langsomt skrumpede ind. Vi kyssede og hviskede søde ord i hinandens ører.

Langt om længe rejste vi os og gik i bad. Vi vaskede hinanden grundigt, især kønsorganerne og da jeg havde sæbet Bjarnes pik ind, stod den igen stiv og flot. Vi tørrede os og gik ind i soveværelset hvor vi elskede blidt og meget længe.

Mine fantasier om at elske med Emma blev desværre aldrig til virkelighed, men leger stadig med tanken om, at forføre en ung pige til pigesex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.