Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var inviterer hjem til Emma, til fest i en weekendt, da hendes far fyldt 50 år, hun ville gerne give ham en fræk gave os veninde. Denne weekend var hun alene hjemme med sin far.

Emmas far sad i stuen med sin øl da vi piger kom ind til ham. Ida tog hans øl og fik ham til at lægge sig på gulvet. Ida havde allerede smidt alt tøjet og knælede nu ned over hans ansigt for at tilbyde Ib sin allerede dryppende våde pige fisse. Ib tog fat i hendes hofter og løftede hovedet, for at kunne slikke hende. Ib slikkede ivrigt på Ida s klitoris og stak sin tunge så langt op i hendes kusse, som han kunne.

SEX I DAG?

Så bemærkede han, at hans bukser var ved at blive taget af ham, og pigerne trak dem og hans underbukser ned over hans fødder. Vi piger kunne se hans præ sperm løbe ned ad hans pik, mens Maria slikkede det op. Det var som om han kunne komme her og der, og flere hænder udforskede hans pik og testikler. Da Ida kom måtte Ib beherske sig selv for ikke at komme. Ida klatrede nu af og gav Ib et dybtfølt kys.

Ib lå nu på gulvet alt for ophidset til at flytte sig. Vi piger sad nu rundt om ham i en cirkel og Emma sad over sin far s ansigt parat til at få sin fisse slikket. Hun havde barberet sine kønslæber og kun bevaret en lille lys dusk på venusbjerget. Hendes kønslæber så dejligt bløde ud, nu hvor de var uden hår.

Mens Ib slikkede sin datters pige kusse, kunne han mærke adskillige pige hænder atter lege med hans stive pik. Lidt senere mærkede han en blød kusse som knubbede sig op af hans pik. Han havde ingen ide om, at det var den yngste af pigerne lotte, som forsøgte at lade sin pige fisse glide ned over hans pik. Nu kunne han mærke at hans pik hoved var indenfor og snart var pik begravet i denne yngste Lottes fisse. Emmas fisse slikkede han stadig, mens Lotte begyndte at ride på hans pik.

Ihærdigt arbejdede Ib på Emma s klit for at få hende til at få orgasme. Og da Emma var kommet kravlede hun af. Nu kunne Ib se Lotte, der gled op og ned på hans stive pik. Det så helt fantastisk ud og Ib tog nu fat i hendes hofter og begyndte at løfte hende op og ned på hans pik. Ib kyssede hende med følelser og slikkede på hendes små bryster.

Da Lotte kom, skete det samme for Ib, han pumpede oceaner af sperm op i denne unge Lotte s fisse. Ved et af de sidste stød kunne Ib se sin store pik arbejde i hende. Lotte faldt sammen over Ib, da hendes orgasme ebbede ud og de lå der helt udmattede. Hun puttede sig tæt ind til Ib og lå med sit hoved under hans kind, mens Ib kærtegnede hendes unge krop.

Helt udmattet lå Ib nu på gulvet i flere minutter med lukkede øjne og hvilede sig. Men han vidste, at han skulle slikke mere fisse og forhåbentlig også kneppe en eller to mere.

Sofie var den næste han skulle slikke. Hun var egentligt lidt lille af sin alder, men trods det, så var hendes bryster bare helt perfekte. Dvs. de sad helt perfekt. Ib trak hende tæt hen til sig og begyndte at slikke hendes brystvorter. Dernæst trak han hende helt hen til kanten af stolesædet, og placerede hendes ben på hver sit armlæn. Hendes lille pige kusse åbnede sig nu for hans tunge, og Sofie hjalp selv til, idet hun åbnede sine kønslæber med fingrene. Ib stak nu sin tunge dybt ind i hendes kusse og samtidig gav han sig til at gnubbe hendes klitoris mellem sin tommel- og pegefinger. Denne kombination fik snart Sofie til at komme, og han fortsatte sin undersøgelse af hendes kusse med sin tunge, indtil hendes orgasme ebbede ud. Hun smilede og lagde sig udmattet tilbage i stolen.

”Den gamle gør det sørme” kunne vi høre Emma sige.

Anne var en butte pige ikke fed, men hun havde en hel det hvalpefedt på sig. Hun havde kort brunt hår og de største bryster i hele lokalet. Ib fik hende til at lægge sig på ryggen på gulvet med en pude under sin bag. Han lagde sig mellem hendes ben og begyndte med at føre to fingre op i hendes drivende våde pige fisse. Samtidig slikkede han vildt og vanvittigt på hendes klitoris, som han holdt mellem sine tænder. Hun pressede sin fisse op mod hans mund og begyndte at grynte. Ib rakte op og fik fat i et af hendes store bryster, mens han klemte hendes brystvorter sådan ret hårdt. Hun kom nu i en gevaldig orgasme og hendes safter løb ud på hans Maria var den sidste. Hun var en tynd pige med meget lange ben. Ib sad i stolen og bad Maria sætte sig overskrævs på hans ansigt, så han kunne slikke hendes kusse.

Maria var meget genert og ville først ikke, men med lidt overtalelse evne stillede hun sig foran ham, med sine ben helt spredt. Han lod en finger glide helt op i hendes hul, og hun føltes snævre end Lotte. Hendes mødom var væk og alligevel måtte hun kæmpe for bare at modtage en finger. Hun vred sig og Ib trak sin finger ud. Han begyndte at slikke op og ned i hendes revne, men hun var så anspændt, at der nærmest var lukket helt til og det forhindrede ham at komme dybere ind. Derfor adskilte han hendes kønslæber med fingrene og lod sin tunge spille hurtigt på hendes klit. Hver gang han rørte hendes klitoris, rystede og sukkede hun. Det lykkedes ham at få placeret hendes klit mellem sine læber og ganske forsigtigt bed han lidt i den. Hun rystede voldsomt og besvimede næsten på skødet af ham. Ib blev helt bekymret, men hun åbnede lidt efter øjnene og kyssede ham inderligt. Han gav hende et kram og hun begyndte at hulke. ”Jeg har aldrig oplevet noget lignende før” sagde hun. Selvom Maria ikke var jomfru, så havde hun aldrig før oplevet en orgasme.

Mens Ib sad der og holdt om Maria, så lod han lige blikket vandre rundt i lokalet. Han kunne se unge nøgne piger spredt rundt om i rummet. Ib havde slikket hver eneste fisse og var blevet kneppet af den unge lotte pige. Han begyndte at spekulere på, om det var muligt at kneppe dem alle sammen. Ib havde aldrig haft problemer med at få rejsning flere gange på en aften, men lige nu var han temmelig udmattet. Ib besluttede sig for at drikke sin øl og lige slappe lidt af.

Maria kravlede af Ib skød og han satte sig tilbage i sofaen. Alle pigerne knælede foran ham og Emma sagde: ”Er det alt far, er du helt færdig?”

”Overhovedet ikke! Siden Lotte allerede har kneppet mig, så skal jeg nok kneppe jer alle sammen og i alders rækkefølge. ” svarede han.Emma smilede og sagde: ”Hvis du mener, du kan klare det gamle mand.”

”Ok jeg er parat til at prøve, men alle pigerne kommer til at ride på mig og gøre arbejdet resten aften” sagde Ib. En bølge af fnisen lød i stuen. ”Og vi gør det på din seng Emma ” tilføjede han.

Han vendte sig imod Emma og sagde: ” jeg tager lige et bad for at friske mig selv lidt op. Måske kunne i gå op på dit værelse og vente og Emma smilede og Ib gik ud på badeværelset.

Mens han var i brusebadet, kom jeg (Cecilie) ind og satte mig nøgen på toiletsædet og tissede. Ib pik rejste sig med det samme og kaldte på mig er du her også, komme her ind i badet sammen med mig. Vi kyssede og sæbede hinanden ind. Min hvide hud var helt perfekt, ikke en skønheds plet kunne man finde. Ib løftede mig op og jeg svøbte mine ben omkring hans talje. Lidt klumset fik Ib placeret mit pik hoved mod.min bløde fugtige åbning. Jeg var meget våd, og det lykkedes ham at få sit pik hoved ind i min kærligheds hul. Langsomt pressede Ib mig længere ned over hans stive pik. Da han var helt inde i mig, kastede jeg min armene om nakken på ham så begyndte han st bevæge sig ind og ud af min fisse. Det varede ikke længe før vi begge fik orgasme og Ib sprøjtede sperm dybt op i mig. Han løftede mig nu af sin pik og satte mig ned på gulvet. Da han vendte sig om, så han at vi havde publikum. Emma, Ida og Janne stod i døråbningen og havde set det hele. Han gjorde sig færdig, mens han tørrede sig og vendte tilbage til Emmas værelset med Emma, Ida og janne.

De andre sad rundt på kanten af sengen og Ib kravlede ind i midten. ”Ok hvem er den næste?” spurgte han, sådan nærmest lidt pralende.

Janne kravlede op i sengen og satte sig overskrævs på ham. Han kunne nu se, hvor små hendes bryster egentligt var. De var ikke meget større end et æg, og hendes forstørrede klit hang som en lille pik. Hun flyttede sig selv nærmere indtil hendes åbning var lige ud for Ib stive lem. Da hun bestemt pressede sin fisse ned over Ibs pik, blev han overrasket over hvor snæver hun var, og da han forsvandt op i hende, kunne han føle hendes skede muskler presse omkring hans pik. Han tog fat i hendes talje og begyndte at løfte hende op og ned på hans pik. Da hun fandt ud af rytmen, begyndte Ib at gnubbe hendes klit med sine fingre. Snart efter pressede hendes skede muskler endnu stærkere end før og hun gispede, da Ibs stimulation af klitoris gav hende orgasme. Hun slappede lige af oven på han.

Ibs pik var stadig stiv. Han var endnu ikke kommet, og han vidste, at han ikke ville kunne holde evigt. Janne hoppede af Ib og Ida sagde: ”Gud han er allerede klar igen”.

Ida klatrede lige op på ham og placerede sin åbning lige over hans pik. Ib tog fat i hendes talje og langsomt pressede han sin pik ind i hendes snævre pige fisse. Da hovedet var inde, trak hun sig sammen. Ib lå helt stille og lod hende vende sig til hans størrelse. Så lidt efter gled han helt op i hende. Ib kunne se hovedet af din pik bevæge sig imod hendes mave. Hun begyndte at hoppe op og ned, som om hun red på en hest.

Ib kunne ikke holde ret længe og da han fyldte Ida med sperm, kom hun selv og faldt sammen oven på Ib.

Ib skulle lige bruge nogle minutter til at komme til hægterne. Jeg lå ved siden af Ib og Lotte begyndte at lege med hans pik, for at få den stiv igen. Hun tog Ib s pik i munden og slikkede den som en ekspert. Af en ung pige at være var hun ganske god til at slikke pik, så det varede ikke længe, før Ib s pik igen var stiv.

Nu var han parat til at kneppe den næste sofie, og han opfordrede hende til at klatre op på hans pik. Dan hun gled ned over den, begyndte han at kærtegne hendes bryster. Hun bevægede sig nu op og ned på hans pik og Ib lå helt stille og lod hende selv bringe sig til orgasme. Endelig faldt hun sammen over mig, og jeg lod min pik glide dybt op i hende, da hun kom. Sofie kyssede ham og kravlede af. Hun satte sig nu på kanten af sengen og opfordrede Emma til at tage sin plads, mens han stadig var stiv.

Emma satte sig nu på Ib. Han skulle nu til at kneppe sin n datter foran otte af hendes veninder. Hun placerede hans pik ud for sin kusse og gled ned over pikken i en blød bevægelse. Så begyndte hun at glide op og ned på sin far s pik. Det var som om hun kunne læse hans tanker, for hun lænede sig ind over ham og hviskede i hans øre: ”Slap af far. Incest er ikke fremmed for nogle af os pigerne. Jeg har set dem slikke og kneppe med deres far og brødre. Nogle gange har jeg endda selv deltaget. Ophidser det dig far?”

Han kunne ikke tro dine egne øre. Det ophidsede ham, så ord ikke kunne beskrive det. Som svar begyndte han at kneppe sin datter endnu dybere i hendes fisse. Hun smilede og kyssede ham følsomt på munden. Så satte hun sig op i ret stilling og tillod hans stål hårde pik at trænge endnu længere op i hende. Ib gav helt op, for da Emma kom, så fyldte Ib min datters kusse med sit incest sperm.

Emma hoppede af hans pik og sagde: ”NÆSTE”.

”Giv mig lige nogle minutter, jeg er ikke Superman. Jeg skal bruge lidt tid til at komme til hægterne igen” sagde Ib.

Jeg lå oven på Ib og kyssede ham blidt. Ib lå med sine øjne lukkede med mig Cecilie på hans bryst. Cecilie og Emma lå på hver side af ham,

Da Ibs pik igen parat til sjov og narrestreger. Han kyssede sofie på panden og,Han spurgte hende om hun var parat. Hun rødmede og kyssede ham sødt. Ib fik manøvreret hendes fisse ned på sin stive pik og var overrasket over, hvor let han gled op i hende. Hun begyndte at gnide sine brystvorter mod hans bryst og samtidig lod hun sin fisse glide op og ned på hans pik.

Få sex i dag

Ib tog fat i taljen på Sofie og trak hende op mod sig, så han kunne føle hvorledes hans pik nåede de dybeste dele af hendes fisse. Da han pressede på hendes lår, kunne han pludselig mærke hendes krop ryste, Hun skreg så højt, at han var sikker på, at hun ville vække naboerne. Hun rejste sig og forlod værelset. Han kunne høre toilettet skylle ud og så Emma i dør åbne og lukke.

Han vendte sig om mod mig Cecilie og kyssede mig. Han udforskede min frodige krop og jeg legede med hans pik, mens vi krammede hinanden. Han spredte mine ben og lagde sig i mellem dem. Jeg var så våd, at han ingen problemer havde med at få hele sin stive pik op i min kusse. Vi kyssede mens Ib roligt kneppede min fisse. Det varede næsten tyve minutter inden jeg kom og Ib lod de sidste dråber af sit sperm sprøjte op i mig, inden han udmattet faldt ned over mig.

Smadret det var vist de ord, der bedst kunne beskrive Ib s tilstand lige nu. Han var helt glad ved at se de fleste piger sov deres uskyldiges søvn. Ib rejste sig fra mig Cecilie og han forlod værelset. Han gik ind i stuen og jeg vendte mig imod Emma. Hendes øjne var vidt åbne. Jeg kyssede Emma blidt og sagde: ”Læg dig til at sove. Du ser frygtelig ud”. Emma lagde en arm under min hals og krammede mig som et barn, mens vi sov.

Jeg vågnede omkring kl. otte næste morgen og Emma holdt mig stadig tæt ind til sig. Jeg kyssede hende på kinden. Hun åbnede et øje :”

Jeg smilede og kyssede hende igen, men jeg udforskede hendes mund med min tunge. Jeg lod en finger finde hendes fisse og stak fingeren ind.

Vi gik ind i stuen til Ib og lagde os ved ham

Emma sagde vi har en kæmpe overraskelse til dig, han kigge på Emma og rundt på os andre da Ida sagde du skal ha bind for øjnene da han hvade fået det på kom Ida lillesøster Matilde ind.

Matilde fik hen til Ib og stiller så over hans ansigt han trak hende ind til sig og begyndte at slikke den lille fisse og kørte et par finger ind lidt efter tank han hende ned til sin pik. Han placerede sin stive pik foran indgangen til af hendes pige kusse. Da han pressede sit pik hoved mod Matildes kønslæber, kunne han mærke at hun spændte og mega stram. Han kyssede hende, og sagde hun skulle slappe af han ville hende ikke ondt, Hun slappede nu af og tillod at han pressede lidt mere.

”Prøv at presse dig ned over hans pik, sagde Ida til sin lillesøster, han skal nok lade være med at flytte sig” sagde hun, mens Ib lå helt stille.

Hun pressede sig nu ned over hans pik hoved, og han kunne nu mærke at hans pik hoved var inde i hende. Ib kyssede Matilde Pik hovedet er inde nu og jeg vil ikke skade dig. Hvis det gør for ondt, så stopper vi” vi kunne se en tåre trille ned af hendes kind.

Matilde pressede nu Ib s pik endnu længere ind i sin fisse, og snart var han helt inde ved hendes fisse.

Ib kærtegnede Matilde små bryster og var helt stille med sin stive pik i hende.

Det var bare så fantastisk. Hun var bare så snæver. Det var nok den snævreste fisse han nogensinde havde haft sin pik i. Ib begyndte langsomt at pumpe sin pik ind og ud af hendes fisse og hun svarede ved at komme ind i rytmen. Hun satte sig nu op og tillod Ibs pik, at komme helt ind i hende. Ib begyndte nu at kærtegne hendes klitoris. Snart stødte han dybt op i hendes våde kusse og hun bad hele tiden om mere. Lige før hun kom, og Ib sprøjtede alt sit sperm dybt ind i hende fjerne vi bindet og han så nu den helt unge pige og smilte. Da Ib trak sig tilbage, kyssede Matilde ham, før hun slikkede sit og hans safter fra hans pik.

Der gik ikke ret lang tid, så var Ib parat igen og Matilde satte sig nu igen ned over hans pik. Denne gang gik det meget nemmere at komme helt ind i hendes fisse. Endnu en gang var han hård som en klippe, men total tømt. Ib mente ikke han havde mere sperm i sin krop, men det bekymrede ikke Matilde. Hun begyndte at ride på hans stive pik og hver orgasme hun fik var mere intens end den forrige.

Så kom Emma ind og sagde: ” Jeg tror ikke på det. Kom her” kaldte hun på os andre.

Vi andre dukkede alle op i døråbningen og en opfordring kom i kor: ”Kom så Matilde knep ham”. Vi stod alle og så på i næsten tyve minutter og mens Matilde hoppede op og ned på hans pik, vi kunne tælle mindst tre orgasmer, før hun faldt sammen over ham.

Emma fortalt sin far nu, at Matilde var kendt for at skrige højt hver gang nogen forsøgte at kneppe hende. Hun kunne ikke engang tage den mindste pik ind i sin snævre fisse uden at råbe morder, og nu sad hun der med hans tykke pik helt op i hende.

Ib begyndte nu at pumpe sin pik hurtigere ind og ud af hende. Hun satte sig nu op og da hun fik endnu en orgasme, så sprøjtede Ib hendes fisse fuld af sperm for anden gang. Hun hoppede af og gik ud på badeværelset. Ib lå stille i omkring fem minutter, før han gik ud på badeværelset til hende. De tog et brusebad, blev tørret og gik ned til os andre i køkkenet. Ib havde elsket med os ni unge smukke piger i aftes og her til morgen.

Det gjorde du godt far af en på 50 år. Emma så smilet på hendes far s ansigt og sagde: ” Jeg tror godt jeg kan finde nogle flere piger til næste år”.

Ib så hende ind i øjnene og sagde: ”Kom bare med dem skat.

Vi grinede alle sammen og gav ham et kys og han takkede for en rigtig god fødselsdags gave af os.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.