Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min telefon ringede mens vi stadig lå helt nøgne og blidt kælede for hinanden. Det var faster Lise, som lige ville høre, hvordan det gik. Hun skulle bare vide skulle hun. Hun ville høre om jeg ville have fætter Peter på besøg i en uges tid, da de skulle besøge noget familie på sjælland og det gad han bare ikke. Det var helt fint med mig. De ville så komme næste dag (søndag) ved middagstid. Peter og jeg var lige gammel og spinkle.

Denne nat tilbragte jeg sammen med Poul, dog fik jeg ikke mere sex, da vi begge var helt tømte og udmattede. Vi vågnede tidligt og lå og kælede og sludrede. Poul havde håbet, at vi skulle tilbringe dagen sammen, men nu kom fætter jo, så det var nok ikke så nemt. Tag du ham bare med herud, så kan vi måske alle hygge os sammen, sagde han med et listigt smil og blinkede.

SEX I DAG?

Peter kom næste dag og forældrene smuttede heldigvis hurtigt. Vi satte os ud i haven med en sodavand og smed begge t-shirten, så vi kun sad i vores shorts. Han havde fået meget mere sol end jeg havde og det drillede han mig meget med. Hævnen var sød, jeg hentede vandslangen og så fik han den store tur. Han jagtede mig rundt i haven og vi endte med at tumle rundt.

Jeg kunne lidt judo, så det varede ikke længe inden jeg sad overskrævs på ham. Skal du have en sherifstjerne sagde jeg og nappede ham blidt i brystvorterne nogle gange. Det gør du ikke sagde han, er du sikker sagde jeg og nappede lidt hårdere. Han kunne lide det for, der var noget der rørte sig i hans bukser. Fortsatte et par minutter og han gjorde overhovedet ikke modstand. Rejste mig pludseligt og skal da lige love for at hans shorts var fyldt ud.

Du har sgu fået stådreng sagde jeg, han rødmede og sagde det har jeg sgu også. Smid de klamme bukser og lad den få noget luft sagde jeg, han kiggede lidt underligt på mig. Der er ingen der kan se os her sagde jeg og smed mine. Peter smed også sine og ud svuppede en stiv pik på ca. 18 cm. Hold da kæft sagde jeg, den er sgu stor.

Jeg hentede et tæppe og vi lagde os til at sludre. Spurgte Peter om det var mig der havde gjort ham liderlig. Det bliver jeg når man leger med mine brystvorter sagde han. Så må jeg da gøre noget ved det sagde jeg og lagde prøvende en hånd på hans lår. Han blev helt paf, men inden han nåede at sige noget, havde min hånd lukket sig om hans dejlige pik og kørte stille op og ned. At dømme efter hans småstønnen var jeg ikke i tvivl om at han kunne lide det.

Efter kort tid lagde jeg mig ovenpå ham og bevægede underlivet, så vores pikke gned mod hinanden. Kigge ham dybt i øjnene og kyssede ham langt og inderligt. Bed ham blidt i øreflippen og lod derefter min tunge lege med hans stive brystvorter. Bed ham mange gange blidt i brystvorterne og hver gang gav det et ryk i pikken på ham.

Gled længere ned og lod min tunge lege med hans nosser og derefter lige så stille op af skaftet, lod den lege med strengen og pikhovedet, for til sidst at lukke læberne om hans glinsende pikhoved. Slikkede og suttede og til sidst slugte jeg den så meget jeg kunne. Det var for meget for ham og med et lille skrig pumpede han kaskader af sperm ned i halsen på mig.

Han var helt oppe og køre bagefter og sagde flere gange, at han ikke troede at sex mellem to drenge kunne være så godt. Det kan blive endnu bedre sagde jeg med et smil og er du nysgerrig og har du lyst siger du bare til. Det har jeg og det kan kun gå for langsomt sagde han. Jeg smuttede ind og ringede til Poul.

Fortalte ham hvad der var sket og spurgte om vi skulle lære Peter lidt mere. Det var du sgu hurtig til sagde han og grinte. Vi skulle endelig bare komme. Gik ud og sagde til peter, så er det i bad. Det gjorde vi sammen. Husk at vaske dig over det hele også her sagde jeg og bukkede mig ned og kørte en finger op i røven, han grinte og tog det ikke alvorligt. Buk dig ned sagde jeg, hvilket han gjorde og så måtte jeg lige køre fingeren op nogle gange.

Han fik min mors cykel og vi tog afsted. Han var vildt nysgerrig for at høre, hvor vi skulle hen. Ville ikke fortælle ham noget, så sagde bare, at vi først lige skulle forbi min chef. 

Poul åbnede døren kun iført et par stramme shorts. Vi satte os ud i haven med en sodavand. Da vi havde snakket en halv times tid sagde Poul at han lige ville snuppe en tur under bruseren. Da han lige var kommet ind kaldte han på mig. Han kyssede mig og tog mig på pikken, som straks rørte på sig. Begynd at gejle ham op imens jeg bader sagde han. Med en halvfed pik i shortsene gik jeg ud til Peter.

Jeg gik om bag ham og nussede ham i nakken, hvad synes du om Poul sagde jeg. Han virker sgu som en fin og frisk fyr sagde Peter. Jeg lod fingrene glide ned og begyndte at kærtegne hans brystvorter. Ikke da her sagde han, jeg nev blidt i dem og lod den ene hånd glide ned til hans pik, som allerede var godt stiv.

Hygger i jer lød det pludseligt, det var Poul der stod i døren kun iført et håndklæde omkring livet og et stort smil. Ja sagde jeg frejdigt, mens Peter blev rød i hovedet. Poul satte sig ved siden af Peter og lagde en hånd på hans lår. Er du jomfru sagde han og det måtte Peter bekræfte. Det var Lars også indtil igår sagde Poul og smilte. Kom der er noget jeg skal vise jer sagde poul. Smid tøjet og sæt jer i den store sofa.

Vi satte os og Poul bukkede sig ned og fandt en FILM, idet han rejste sig op tabte han selvfølgelig håndklædet. I med filmen og stor var min overraskelse, da jeg kunne se, at det var Poul og jeg, som var godt igang i hans dobbeltseng. Var overhovedet ikke klar over, at der var et kamera som havde optaget, hvad vi havde lavet dagen forinden. Poul kom over og satte sig imellem os.

Jeg begyndte med det samme at lege med hans pik og kunne se at hans fingre legede med Peters. Inden længe sad vi alle 3 med et ordentlig jern på. Det er første gang at jeg rører ved en andens pik sagde Peter, mens han gned på Pouls enorme jern. Det gør du nu meget godt sagde Poul. Tror du at du ville kunne klare at blive bollet af den Peter. Peter så helt forskrækket ud....nej den er jo mega stor sagde han.

Det troede jeg heller ikke at jeg kunne sagde jeg, men det er det fedeste og vildeste man kan forestille sig. Vi gik ind i den store dobbeltseng. Peter blev næsten smidt på ryggen og jeg gik igang med at slikke ham og Poul satte sin store pik foran hans mund og beordrede ham til at slikke. Min tunge legede ekstra meget med hans stramme hul og han blev helt vild når jeg stak tungen op.

Øverste skuffe sagde Poul og pegede på natbordet. Der var flere størrelser dildoer og glidecreme. Glidecreme på fingeren og begyndte at køre den ud og ind. Peter var helt vildt og han elskede det uden tvivl. Fandt en lille DILDO og smurte den godt ind og stoppede den op i mig selv men jeg havde 3 fingre oppe i Peter. 

Poul tog fat i peters ben og trak dem op. Forstod hentydningen og satte min pik mod Peters stjerne. Pressede pikhovedet indenfor og da han ikke klagede sig ret meget begyndte jeg at kneppe ham. Først meget blidt, men hurtigt hårdere og vildere og hans stramme røv malkede mig så fantastisk at jeg snart sprøjtede min sæd op i ham.

For satan det er godt nok helt fantastisk sagde Peter. Er det nu du skal have mandepik sagde Poul og pressede pikhovedet forbi ringmusklen. Jeg havde fundet en anden dildo som jeg pressede op i mig selv, mens min anden hånd og mund legede med Peters pik, som kun var halstiv, da det havde gjort lidt ondt da Poul havde presset sit store pikhoved ind.

Poul sad og vrikkede blidt, jeg kørte dildoen hutigere oppe i mig selv og Peters pik var helt stiv igen, efter mine berøringer. Poul pressede lidt efter lidt og pludselig var den i bund. Du kunne jo godt sagde Poul og begyndte at køre den blidt ud og ind. Peter stønnede og råbte at han snart kom. Jeg gned hurtigere på hans pik og da Poul bankede den hårdt i bund kom Peter med et skrig og sprøjtede så vildt at han ramte helt oppe over hovedet på sig selv.

Poul trak sig stille ud og lagde sig på ryggen, med pikken strittende lige op i luften. Jeg hev dildoen ud og var hurtigt over den dejlige pik. Satte mig overskrævs og lod den glide indenfor. Ikke så mange dikkedarer denne gang, gled ned over ham i et hug, helt i bund, hvor jeg kort bare sad og nød det. Det var verdens dejligste fornemmelse. Rid mig for satan din dejlige dreng råbte Poul og det gjorde jeg endnu vildere end dagen før. Kunne mærke og høre at han var ved at komme, så hoppede af og gned vildt med begge hænder på hans store pik. Jeg ville have hans safter og lukkede munden om hans pikhoved og han kom med det samme og jeg slubrede hver en dråbe i mig.

Det her glemmer jeg aldrig sagde Peter, da vi alle 3 lå helt udkørte. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.