BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som så mange gange før kørte vi en tur til Rødhus. Det var strålende solskin og ikke en sky på himlen, så det tegnede til at kunne blive en fantastisk dag deroppe. Vi havde pakket madkurv med håndmadder til middag og pølser med tilbehør som vi kunne grille på vores lille grill om aftenen. Noget vi tit gør, for vi synes det er lækkert at sidde deroppe og grille om aftenen mens vi ser på solnedgangen. Og det er også tit over aften de sjove ting sker deroppe, så der er lidt at kigge på.

Da vi kom derop var vi heldige at finde en lille gryde på toppen af en klit, hvor vi havde udsigt over det meste af stranden. Vi bredte vores tæppe ud og smed tøjet og lagde os for at nyde solen. Pia var blevet trimmet aftenen i forvejen. Ikke helt glat, men ultra kort så man stadig kan se omridset af hendes dusk. Vi synes begge det er frækkest sådan, for selv om vi ikke er til sex med enlige mænd, så pirrer det alligevel når nogen kigger, og de så har helt fri udsigt til revnen.

SEX I DAG?

Vi havde ikke ligget ret længe før den første kigger dukkede op og satte sig på en lidt højere klit ca 15m fra os, så han kunne kigge lige ned på os. Og som vi oplever næsten hver gang, og som regel flere gange i løbet af en dag deroppe, så sad han og gned på sin pik og havde travlt med at vise os hvor stiv den var.

Som regel ignorerer vi kiggerne, mest for ikke at virke indbydende, men også nogle gange fordi det ikke er alle fyrene deroppe der er lige tiltalende eller soignerede. Men er det en præsentabel fyr med pli kan Pia godt finde på lidt tilfældigt at sprede benene lidt, så hans udsigt bliver bedre. Og engang imellem kigger hun op på ham, for at "fastholde ham", men stadig uden at det kan opfattes som en invitation.

Som de fleste kvinder nyder Pia selvfølgelig at blive beundret. Og jeg er også meget stolt af hende, og det pirrer mig at andre ser hende nøgen. Det er vel en blanding af tanken om deres misundelse, og det at jeg kan se hvilken virkning synet af hendes krop har på deres pikke. Og ikke sjældent at virkningen er så stor at vi ser dem sprøjte ud i sandet, eller op af deres maver.

Da vi begyndte at komme på stranden deroppe for nogle år siden holdt jeg, uden at Pia vidste det, regnskab med hvor mange forskellige fyre der havde set hende, om hun lå på ryggen eller på maven mens de kiggede, hvor meget de havde fået lov at se, og om de sprøjtede imens. Men det blev hurtigt en umulig opgave at holde styr på, da det efterhånden beløb sig til temmelig mange fremmede fyre i alle aldre fra ca. 25 og til op i halvfjerserne.

Da vi havde ligget en times tid spurgte Pia om ikke vi skulle gå en tur langs vandet, for hun trængte til at blive kølet af. Selv er jeg ikke så fri at jeg bryder mig om at gå nøgen langs vandet, hvor der også ligger tekstilfolk, så jeg tog mine shorts på. Men jeg ved at risikoen for at møde nogen vi kender, og hun så ikke har et håndklæde at dække sig med, eller en bikini at kunne tage på pirrer Pia voldsomt.

Ikke fordi vi på nogen måde ønsker det eller opsøger den risiko, for vi benytter med vilje en strand længere væk end de nærmeste nudiststrande, og vi skilter heller ikke på nogen måde med at vi nyder det nøgne. Ingen af vores venner eller familien ved det. Og mon ikke de ville blive temmelig overraskede hvis de fandt ud af det, for de fleste vi kender opfatter nok Pia som "en rigtig dame", og meget ærbar.

Men én gang skal jo være den første. For da vi havde gået ca. en halv km. op afstranden kom der en bil kørende langsomt mod os i det spor vi gik i. Og da den kom helt tæt på udbrød Pia, shit det er Jens og Ruth. Jens var dengang en af Pias gode kolleger som gik på pension et halvt år efter, og han var dermed knap 15 år ældre end hende. En hyggelig og rar fyr var han, men hans kone var en lidt fyldig matrone.

I sådan en situation står tiden jo nærmest stille, og man når at tænke en masse tanker på rekordtid. Kan vi nå at flygte, har de mon opdaget os, skal vi bare lade som ingenting og bare gå forbi dem? Og de har sikkert tænkt de samme tanker, for det var tydeligt at de ikke lige vidste hvor de skulle kigge hen. Det ene øjeblik så det ud som om de ville stoppe, og det næste øjeblik som om de ville fortsætte og lade som ingenting.

Men de må være kommet til samme konklusion som os. At det ville være for underligt bare at lade som ingenting, så han stoppede lige ud for Pia og rullede sit vindue ned. Pia havde dog samlet sig så meget trods overraskelsen over at møde dem, at hun forsøgte at dække sine bryster med den ene arm, og sin fisse med den anden hånd.

Det så lidt spøjst ud at se hende stå sådan, og han gjorde også alt hvad han kunne for ikke at kigge, kunne jeg se derfra hvor jeg stod ved den bagerste siderude i samme side. Det var mest Pia og ham der snakkede, for det var jo dem der kendte hinanden bedst. Jeg holdt mig lidt i baggrunden og sørgede for at kunne se både Pia og ham, mens jeg stod og blev lidt pirret ved at han nu havde set Pia næsten nøgen, og det det må ha været lidt af et chok for ham at møde hende på en nøgenstrand.

Ham og konen kom fra en tekstil del af stranden og var begge fuldt påklædt. Bagefter tænkte jeg på om ikke det havde været knapt så pinligt, hvis de også havde været nøgne. Men jeg kom ret hurtigt frem til at det var mest pirrende på denne måde. Og så slap jeg også for at se hans tykke matrone nøgen:-)

Da de havde snakket 3-4 minutter lod Pia paraderne falde. Jeg troede det var fordi hun trods alt syntes det var for akavet at stå nøgen på en nudiststrand og forsøge at dække sig. Men bagefter fortalte hun at når det nu skulle være, så var hun glad for at det var netop ham/dem, for hun vidste at han aldrig ville fortælle det til nogen. Og så blev hun meget pirret ved tanken om at lade ham se hende helt nøgen. Og tanken om at han sikkert ville tænke på det hver gang de mødtes på arbejdet bagefter.

Hun fortalte også bagefter at hun besluttede sig for at pirre ham lidt, men dog uden at det ville være alt for påfaldende, men mere sådan lidt tilfældigt. Så hun stillede sig med lidt spredte ben, ikke meget, men nok til at hendes frække revne var synlig, men lukket, når hun indimellem rettede sig op og kiggede væk.

Det gjorde hun flere gange, for hun havde også opdaget at når hun gjorde det, så var hans øjne der omgående. Og jeg kunne tydeligt se at hans blik så var stift rettet mod hendes fisse. Og han var så travlt optaget af at kigge på hendes fisse, at han ikke ænsede at jeg kunne følge hans blik. Men hendes fisse var jo også under 1 m fra hans øjne og lige i højde med.

Jeg kunne ikke se hvad hans kone lavede, eller hvor hun kiggede hen. Men Pia sørgede omhyggeligt for at hans ansigt dækkede det meste af hende, så hans kone ikke direkte kunne se hvad der foregik.

Efter lidt mere snak kiggede Pia sig over skulderen og sagde. Hold da op så mange flotte sten der er heroppe. Så vendte hun sig om, tog et par små skridt væk fra bilen og bukkede sig forover og samlede et par stykker op. Hun stod bevidst med enden lige over mod ham og gav sig rigtig god tid, og nu fik han så lejlighed til at se begge hendes huller, og hendes fisse mere åben end før. Og jeg kunne tydeligt se at han også benyttede chancen.

Da hun var ret sikker på at han havde set det hun ønskede vendte hun sig med front til igen. Men i stedet for at gå tilbage til bilen satte hun sig på hug og begyndte at rode i stenene. Og var hende fisse ikke åben nok før, så var den det ihvertfald nu. For når hun sidder sådan spredes hendes ydre skamlæber helt, så både hendes klitoris og små skamlæber træder tydeligt frem. Og når hun er så tændt som dengang svulmer hendes kilder voldsomt op og bliver meget synlig.

Bagefter sagde hun at mens hun sad der, og de stadig snakkede imens, kiggede han på hende. Men hun kunne tydeligt fornemme at de ikke havde øjenkontakt imens. Men nu hvor hun sad sådan kunne han jo også bedre glo direkte uden at det virkede krænkende.

Da Pia var sikker på at han havde set det hele rejste hun sig op og trådte frem mod ham igen. Takkede for snakken og sagde at nu måtte vi også videre.

Da vi kom tilbage på tæppet snakkede vi om det der var sket, og om at selv om det var pinligt i starten, så blev det vildt pirrende til sidst. Pia gik meget op i hvor meget jeg troede han havde set, så først rejste hun sig op og stillede sig med enden mod mig og bukkede sig forover som hun stod dengang.

Fortæl mig hvad han kunne se da jeg stod sådan? Så jeg beskrev hvordan hendes fisse så ud i den stilling, lidt åben så de indre dele kunne se svagt. Og hvor tydeligt han kunne se hende frække andet hul.

Så satte hun sig på hug og sagde. Fortæl mig hvad han kunne se da jeg sad sådan? Jeg beskrev igen hvor åben hendes fisse nu var, og at der ikke var nogen tvivl om at han tydeligt havde set hver en detalje af hendes fisse.

Hold da op så liderlig jeg er, det er helt vildt at han kunne se så meget, knep mig, sagde hun. Og det skulle hun ikke sige to gange, så vi havde det hedeste samleje mens vi snakkede om det der var sket. Og det endte som de fleste gange med at hun ville ha min sperm i munden til sidst og slugte det hele.

Det skal lige siges at indtil han gik på pension nævnte han aldrig det der var sket, men hilste bare pænt som vanligt og de snakkede som de plejede. Og der er heller ikke antydninger, eller bemærkninger fra andre, som kan tyde på at han har sladret. Men mon ikke han har tænkt på hvad Pias tøj dækker over hver gang de er mødtes på arbejdet?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.