ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Har ikke den store erfaring inden for m/m. Første gang jeg rørte ved en andens pik var jeg 11 år. Det var hjemme hos min bedste ven (Henrik) og klassekammerat. De havde et stort skab, der var bygget ind i væggen. Vi havde en lille hyggelig hule derinde med både dyner og puder. Vi var sammen hver eneste dag og en dag inden hans forældre var kommet hjem fra arbejde, var vi krøbet i hulen. Vi pjattede og sloges lidt for sjov. Henrik lå ovenpå mig og holdt mine arme og samtidig begyndte han at gnide sit underliv mod mit. Det føltes dejligt og jeg gjorde ikke modstand længere. Inden længe var vores små tissemænd blevet stive. Henrik lagde sig ved siden af mig og spurgte om jeg havde prøvet at spille pik. Det kunne tælles på en hånd de gange jeg havde gjort det. Skal vi ikke prøve at gøre det samtidig sagde han og lynede bukserne op. Han smed trøjen og trak sine bukser ned og behyndte at gnide på sin lille pik. Jeg gjorde det samme og det tog ikke mange ryk inden vi begge sprøjtede op af maven. Et par dage efter var vi i hulen igen. Denne gang med et pornoblad, som Henrik havde fået fat i. Vi havde ikke mere en fået åbnet det inden vi havde smidt tøjet. Pludselig mærkede jeg Henriks hånd på min pik, det føltes rigtig rart og snart gned vi på hinandens. Der var et billede, hvor de lå i en 69´er og det skulle også prøves. Vi spillede den igen af på hinanden og sprøjtede ud over os selv. Der gentog sig aldrig noget igen, hvorfor ved jeg ikke.

Da jeg var 13 år var jeg hjemme hos en anden klassekammerat (Allan). Vi havde den alder hvor man altid låste døren, så de irriterende forældre ikke bare kom rendende. Endnu engnag startede det med vi pjattede og skulle bryde lidt. Jeg lod Allan komme øverst. Han sad ovenpå mig med et ben på hver side og holdt mine arme. Jeg fik ståpik da han sad og gned sig på min pik. Han lagde sig fladt på mig og gnubbede sin pik mod min. Vi fik begge bukserne ned om knæene og med ham øverst gnubbede vi vores pikke mod hinanden. Vi var fedtet ind i presperm. Pludselig råbte hans mor og vi fik hurtigt tøjet på. Der skete heller aldrig mere.

Mødte senere en pige og vi fik barn. For ca. 13 år siden gik vi fra hinanden. Havde ikke været sammen med en anden fyr siden Allan. Blev rigtig liderlig hver gang jeg tænkte på de episoder med Henrik og Allan. Jeg havde kun lyst til at være sammen med en mand, når jeg var liderlig. Når jeg havde fået udløsning, var lysten forsvundet, for jeg var jo ikke homoseksuel.... En dag tog jeg springet. fandt en ældre fyr på nettet (Arne). Han var meget til at kysse, kæle og kramme, hvor jeg var til lige på og hårdt. Det endte med at vi spillede og slikkede den af på hinanden og så et hurtigt farvel. Der gik et par måneder og lysten til at røre en pik igen var enorm. Jeg havde fået Arne's tlf.nr. første gang, han havde kun fastnet. Jeg tog mod til mig, ringede til ham og spurgte om han kunne tænke sig at mødes igen. Det kunne han. Jeg spurgte om han kunne tage kondomer med, for denne gang ville jeg altså mærke en pik oppe i mig. Havde indtil da kun mærket min DILDO, hvilket nu heller ikke var så tosset. Arne kom og vi var hurtigt over hinanden. Vi fandt hurtigt i en 69' hvor vi begge havde fingre i røven på hinanden. Jeg vidste at hvis jeg skulle mærke hans pik oppe i mig, så skulle det være inden jeg fik udløsning og mistede lysten. Jeg lagde mig på alle 4 og sagde jeg ville mærke hans stive pik. Han tog gummi på og smurte godt med glidecreme på, som jeg havde lagt frem. Hans pik var pænt stor, næsten så stor som min dildo. Han pressede pikhovedet indenfor, og holdt sig i ro. Jeg var totalt liderlig og stønnede højlydt. Det tændte Arne og han kom med mange frække udtryk, mens han klappede på mine baller. Fik ham om på ryggen og begyndte at ride ham, da jeg nev ham i brystvorterne kom han med et brøl. Jeg gav også Arne den store tur. Efter dette har vi ikke mødtes. Har stadig hans nr., så slår nok snart på tråden, for jeg er så vild efter at mærke en rigtig pik på den ene eller anden måde!!!!!!! Har ikke været sammen med en mand siden.

Det var det sandfærdige, nu kommer drømmen.

Jeg tænder mest på ældre mænd (60+), men har også en drøm om en ung fyr (20-). En aften kommer jeg til at chatte med en ældre fyr herinde (Poul) og vi falder godt i hak. Da vi har skrevet sammen nogle gange og jeg også har fortalt ham det sandfærdige, som står skrevet ovenfor, spørger han om jeg har lyst til at mødes, hvilket jeg har. Vi aftaler at jeg kommer med 15 toget næste lørdag, det tager kun ca. 20 min. fra hvor jeg bor. Han fortæller hvilken bil han holder i og jeg bare skal hoppe ind. Er noget spændt da jeg sidder i toget, ikke mindst på om han virkelig er der, eller om det bare er nogen der tager pis på mig. Der holder en bil som beskrevet. Jeg går hen og spørger om det er Poul og det er det heldigvis. Hopper ind og vi kører. De ti minutter det tog at køre ud til hans lille landsted i udkanten af byen småsludrede vi. Han lød super sød og rar. Da vi ankom følte jeg mig allerede tryg ved ham.

Du kan sætte dig i sofaen, så finder jeg lige noget at drikke sagde han. Betragtede ham imens og jeg kunne virkelig lide hvad jeg så. Slank ca. 180 cm. høj og skaldet. Han satte sig ved siden af mig med en flaske rødvin og to glas. Han fortalte han var enkemand og havde 3 børn der alle bor på sjælland. Konen var død for ca. 10 år siden og han ikke havde haft sex siden. Han havde aldrig rørt ved en anden mand rent seksuelt, men havde hele hans liv haft lysten. Der var noget meget specielt ved ham. For første gang havde jeg lyst til at både kysse og kæle med en anden fyr. Han havde tændt op i pejsen og der var en god temperatur. Kunne mærke at hvis der skulle ske noget, var det mig der skulle tage initiativet. Puha der er varmt sagde jeg, mens jeg lagde en hånd på hans lår. Han kiggede på mig og sagde, ja jeg har det også va..., mere nåede han ikke at sige inden jeg kyssede ham blidt på munden.

Satte mig overskrævs på ham og vi begyndte at tungekysse. Jeg kyssede ham på halsen og bed ham blidt i øreflippen, mens jeg knappede hans skjorte op. Gled længere ned og begyndte at slikke hans stive brystvorter og nappede blidt i dem, det var han lige så vild med som jeg selv er, mens min hånd fandt hans bule i bukserne, som allerede var godt stor. Jeg rejste mig op og begyndte at tage tøjet af mens jeg spurgte om han havde det ok. Det er alt, hvad jeg har drømt om sagde han og smed sit tøj. Han kom over og tog omkring mig, sådan stod vi længe mens vi kyssede og gned os op af hinanden.

Kom sagde han og tog min hånd. Han førte mig ind i soveværelset. Der var en kæmpe stor seng og et skab. Skulle vi få brug for det har jeg lidt legesager sagde han og åbnede skabet. Der var masser af dildoer, buttplugs, piske osv. osv. Jeg trak ham ned på sengen og vi lå længe og kælede og rørte ved hinanden. Han havde en flot pik på ca. 22 cm. med tydelige blodårer, min er kun ca. 17, men også med tydelige blodårer. Jeg lod tungen lege med hans glinsende pikhoved og strengen et godt stykke tid inden jeg lod den glide op og ned af skaftet, ned og sutte hans dejlige glatbarberet nosser. Jeg bukkede hans ben op mod maven og lod tungen lege med mellemkødet inden den fandt hans dejlige stjerne. Han gispede da jeg begyndte at slikke løs og ikke mindst da jeg stak en finger op i ham mens min læber omsluttede hans pikhoved. Jeg begyndte at mundkneppe ham mens min finger kørte ud og ind. Stop stop eller jeg kommer råbte han. Jeg satte tempoet op og inden længe sprøjtede han i munden på mig. Jeg slugte det meste og da jeg slikkede ham ren, gav det et ryk i ham, hver gang min tunge rørte pikhovedet. Da han havde sundet sig og fortalt mig at han aldrig havde fået suttet så godt pik før, ville han gøre gengæld. At han aldrig havde suttet pik før havde jeg svært ved at tro. Der gik ikke mange minutter inden jeg sprøjtede en stor ladning i munden på ham.

Vi lå en halv times tid og kærtegnede hinanden, inden vi rejste os. Vi gik sammen under bruseren og vaskede hinanden. Dejligt stor badeværelse med spa. Måske vi skal lave lidt mad og så hoppe i spaen bagefter spurgte han, den var jeg med på. Vi pjattede lidt mens vi lavede mad uden en trævl på kroppen. Det blev til en del klap i numserne, kærtegn og kyssen. Vi delte en flaske vin mere til maden og da vi havde ryddet op, skulle vi i spaen. Han åbnede en flaske bobler, som han havde gemt til en særlig lejlighed. Vi sad i spaen i en halv times tid, hvor vi kyssede og kælede. Vi havde fået en ordentlig stivert på igen og jeg hviskede til ham om jeg måtte mærke hans store pik oppe i mig. Vi hoppede op og tørte os. Ind i soveværelset hvor han åbnede skabet og tog noget glidecreme og noget andet. Lig dig på ryggen i sengen og løft op i dine ben sagde han. Han begyndte at slikke min pik og jeg mærkede noget der løb ned mellem mine ben. Han stak en finger op i min stramme røv og kørte den frem og tilbage. Jeg var i den syvende himmel og ville have mere. Vendte mig om og lå på alle fire. Har du kondomer spurgte han pludselig, mens han førte en middelstor dildo op i mig. Nej stønnede jeg. Han kneppede mig hårdere med dildoen og jeg gispede af liderlighed. Pludselig stoppede han og jeg mærkede hans pikhoved presse sig mod min stjerne. Åh ja jeg vil have dig, knep mig råbte jeg og pressede røven mod hans pik så hovedet gled inden for. Han pressede den roligt helt i bund og holdt den der mens han vrikkede med underlivet. Jeg var nu helt vild og begyndte at køre røven frem og tilbage, mens jeg råbte han skulle tage mig hårdt. Han tog den næsten helt ud og kørte den hårdt i bund, det gjorde han flere gange og jeg skreg af vellyst. Det skulle gå hurtigere så jeg fik ham smidt om på ryggen, satte mig overskrævs på ham og gled ned over hans dejlige pik. Red ham vildt og hurtigt mens jeg spillede min stive pik. Da han kom oppe i mig med et ordentlig brøl, fik jeg den vildeste orgasme. Jeg blev siddende på hans dejlige pik, til jeg kom til mig selv, hvilket tog flere minutter. Jeg faldt ned ved siden af ham helt udmattet. Jeg lagde mig med numsen helt ind til ham og tog hans pik mellem mine lår. Lige inden vi faldte i søvn, hviskede han at, lige så snart vi vågner, så er det min tur til at mærke din dejlige pik............

Sidder nu med en rigtig stiv pik af at fortælle min drøm, så nu vil jeg lege med min dildo og håbe jeg snart skal mærke den rigtige vare ;)

Er du en slank mand 60+, så hold dig endelig ikke tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.