Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder der hjemme da min telefon ringer, Jeg tager den, og stemme i den anden ende er det min venindes lillesøster Maja, hej har vil en af dine bollevenner ha lyst til sex med mig, jeg mangler penge til jeg skal på lejrskole, med skolen til Bornholm.

Ja det tro jeg har en der gerne vil siger jeg til hende, men hvor og hvornår vil han mødes spørge hun? Jeg kan få ham til og hente dig og så kan i køre hjem til min lejlighed. Hvis jeg må se på? Det må du gerne.

SEX I DAG?

Hun spørger hvem jeg tænker på der vil betale hende jeg skrev jeg tænker på Mads han er 51, hun siger ok det vil jeg gerne. 

Mads og jeg henter Maja og hun sætter sig ind i bilen hun har en læder nederdel på og en trøje der viser hendes mave og viser hun ingen trusser har på,. 

Mads spørge hvor meget hun vil ha for det.

Blowjob og fisse siger hun hvis du giver 1500 må han gøre alt ved hende i 4 timer Mads betaler og siger hun skal starte her og nu med og sutte hans pik, de sætter sig på bagsædet hun begynder og sutte mens jeg køre og han tager hende på det ene bryst, dejlig lille en lille håndfuld. 

Vi kommer hen til p-pladsen ved min lejlighed hun stopper med og sutte og vi går hen mod min opgang da hun spørge om vi har prøvet nede i kælderen hvilke vi ikke har. 

Hun trækker Mads med der ned og lyner hans bukser op. Hun finde hans pik frem Mads løfter hende op. Mod muren og hans Pik rammer mod hendes fisse der allerede er våd  Mads pik glider op i hende og han begynder og kneppe hende der går ikke langt tid før hun kommer første gang lidt efter. kommer Mads og sender en ladning sæd op i hendes fisse. 

Vi går op i lejligheden på anden sal  vi når lige ind smider hun tøjet 

Mads siger til mig at jeg lige skal trækker for så dem. Der  bor overfor mig og bag mig ikke kan de dem 

Maja siger det er ligemeget de må gerne se på. 

Hun tager tøjet af Mads og siger han skal. Sætte hende op på spisebordet og så slikke hende fisse 

Hvis der er nogen hjemme overfor kan de se hvad de laver  Mads slikker løs imens hans hænder leger med Majas bryster. Lidt efter pumper hans pik ud og ind i hendes stramme fisse.  

Jeg sidder i sofaen og kigger på imens jeg leger med min fisse.

Efter et stykke tid siger Maja Mads du skal ligge dig på bordet og hun vil ridder ham hun sidder og kigger ud af vinduet imens, hun kommer i en. Hed orgasme samtidig med 

Mads han sender igen. En. Ladning op i hende  hun rejser sig og begynder og sutte hans pik ren. 

Men de er ikke færdig her hun kigger på Mads og siger vil du være den første der vil kneppe mig i numse  Mads siger ja for satan det vil jeg rigtig gerne de går ned til mig på sofaen. 

Lige før de vil til og gøre det siger Maja til. Mig vil du ikke filme han knepper mig. 

jo det vil jeg da gerne hvis jeg må jeg begynder og filme af Mads først stikke sin Pik op I Fissen så ned til røven den. Er virkelig stram. Han spytte  og den begynder og glide ind i den stramme røv hun siger av av det gør ondt Mads spørger skal jeg stoppe nej det skal du ikke han køre pikke i bund og begynder og kneppe det stramme hul hun stønner og skriger der går ikke længe før Mads kommer oppe i hendes røv jeg stopper filmen og de falde om på sofaen 

Mads kigger på hende op kysser hende og langsom ned af halsen ned til hendes små bryster og sutter lidt på hendes vorter, 

Ned af maven og ned til hendes fisse hun er stadig våd imens han slikker køre han en Finger, op i hende hun stønner og spænder i kroppen da hun. Kommer i en orgasme hun ryster over hele kroppen.  

Hun sætter sig op. På hans pik og begynder og ridder ham da hendes telefon ringer hun tager den og begynder og snakke med sin mor imens hun stadig ridder på hans pik der går ikke lang tid før Mads igen sprøjter op i hende og vi kan høre hendes mor spørger hende hvad hun laver.  

Vi fik et chok da Maja sagde at hun knepper lige med en fyr  og griner og vi kan høre hendes mor bare sige jaja husk vi spiser kl 1830 idag 

Jaja vi ses og ligge, er på hopper af Mads og sutter så Pik ren og kigger på ham og siger så må i gerne køre mig hjem igen 

De kysser hinanden farvel og Mads siger god tur til Bornholm tænk på mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.