BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For 4 år siden var Pia og jeg ved stranden mellem Tversted og Skiveren, tættest på Tversted, hvor vi lå på camping. Det er ikke en decideret nøgenstrand, men det er jo tilladt ved alle strande, så længe man ikke generer andre med det. Så vi fandt en helt ugenert gryde et stykke inde i klitrækkerne, hvor der ikke var andre i nærhenden.

Vi klædte os af og lagde os for at få noget sol. Men der gik ikke ret lang tid inden Pia døsede hen, for hun havde været på én af sine mange, og ofte lange aften/nattevagter. Så jeg besluttede mig for at gå en tur ned og bade, og bagefter en gåtur langs vandet. Jeg tog selvfølgelig badebukser på, for ikke at forulempe nogen, da der var en ret blandet forsamling af mennesker nede langs vandkanten.

SEX I DAG?

Efter en lille halv times tid gik jeg tilbage mod vores gryde, men da jeg nærmede mig fik jeg øje på et hoved som stak lidt op over en klittop. Og efter mine beregninger var det klittoppen lige over hvor Pia lå, så jeg nærmede mig forsigtigt bagfra, for at se hvem det var, og om det var Pia han lurede på.

Da jeg var ca. 8-10m bag ham så jeg at det var en ung knægt, og ingen tvivl om at det var Pia han lurede på, for han lå med sin pik trukket frem at sine badebukser, mens han gned på den. Den var ikke særlig stor, vel højst 12-13cm, men hold da op den var stiv.

Jeg listede mig langsomt frem mod ham, og da jeg stod 2-3m bag ham spurgte jeg hvad han lavede. Han blev meget flov og stammede, ingenting, mens han febrilsk forsøge at få sin lille stive pik tilbage i sine badebukser.

Hold nu op, jeg har kigget på dig længe, og har set at du har ligget og luret på min kone. Han forsøgte at nægte, men jeg sagde. Hvad tror du dine forældre vil sige hvis jeg finder dem, og fortæller at du lusker rundt og lurer på nøgne kvinder, mens du onanerer? Det ved jeg ikke, undskyld, svarede han helt rød i hovedet.

Vi kan jo også gå hen til min kone, så du kan sige undskyld til hende, over at du lurede på hende. Så kan det være hun synes det er nok med en undskyldning, så vi ikke behøver fortælle dine forældre noget. Hvad synes du selv? Jeg vil gerne sige undskyld fremstammede han. Så vi gik sammen over på den anden side af klitten, og hen til Pia.

Hun lå stadig på ryggen og halvsov med let spredte ben. Jeg skubbede ham hen så han stod lige ved hendes fødder inden jeg vækkede hende. Jeg stod lige skråt bag ham, så han ikke kunne se mit ansigt, men så Pia kunne. Da hun vågnede kiggede hun lidt forvirret på os, og skyndte sig at samle benene og trække knæene op for at dække sig. Jeg satte hende hurtigt ind i situationen, og sagde at han jo nok aldrig havde set en nøgen kvinde så tæt på. Og samtidig blinkede jeg til hende.

Pia opfangede selvfølgelig mit blink og sagde. Nå du vil gerne se en nøgen kvinde. Han mumlede bare et eller andet uforståeligt, og et undskyld. Hvor gammel er du spurgte hun? 15, jeg bliver 16 om et halv år svarede han, mens han nærmest så stolt ud over ar være næsten voksen. Okay, så er du jo snart ved at være en rigtig mand, og vil gerne se hvordan en nøgen kvinde ser ud, sagde Pia, mens hun lod knæene falde en smule ud til siden, så han kunne kigge en smule op mellem hendes ben.

Han mumlede igen bare noget uforståeligt, så Pia fortsatte. Har du nogensinde set en tissekone tæt på, eller rørt ved en. Jeg har kun set min mors og min søsters da vi var små, men ikke sådan rigtig mumlede han. Okay, så ved du ikke hvad en tissekone består af, og hvordan en dreng skal røre ved den, for at det er dejligt for pigen. Nej mumlede han. Vil du gerne at jeg viser og forklarer dig det? Han drejede hovedet og kiggede på mig, men da jeg bare nikkede til ham svarede han ja tak. Du virker som en sød dreng, så jeg vil godt vise dig det. Men du må aldrig fortælle om det til nogen. Nej nej forsikrede han ivrigt.

Godt, så sæt dig på knæ der sagde Pia og pegede i sandet, og mens hun flyttede sine fødder fra hinanden, stadig med benene bøjet, og lod sine knæ falde ud til siden, så han nu havde helt fri udsigt til hende fisse. Og mens han sad på knæ mellem hendes fødder, kun 30cm fra hendes fisse, begyndte Pia at forklare.

Først hvad de store skamlæber var, og da hun tog fat i dem og trak dem lidt fra hinanden, hvad de små skamlæber var. Så trak hun endnu mere ud i skamlæberne, så hullet åbnede sig. Hun lod et par fingre glide derind og sagde, det er der drengen stikker sin tissemand ind når han boller en pige. Og mens hun sagde det lod hun langsomt de to fingre gilde ind og ud af fissen. Det var tydeligt at Pia var godt liderlig nu, for hele hendes fisse og de to fingre hun kørte ud og ind var godt våde af hendes fissesafter.

Men inden drengen stikker sin stive tissemand op i pigen skal han sørge for at hun er blevet våd, det kalder man forspillet. Det kan han f.eks. gøre ved enten at gnide hendes klitoris med fingrene, eller slikke på den med tungen, sagde hun. Og mens hun forklarede det viste hun hvor kilderen sad, og lod en finger cirkle langsomt rundt på den. Kan du se hvor våd jeg er blevet allerede? Han nikkede kun. Når pigen er blevet våd kan drengen stikke en finger op i hende og gøre som jeg gjorde lige før, lade den køre langsomt ud og ind.

Har du lyst til at prøve det jeg har vist dig spurgte hun? Igen kigge han på mig, og jeg nikkede bare igen. Men uden at vente på hans svar tog Pia om hans håndled og førte hans hånd ned til hendes fisse. Og nu skal jeg love for at alt generthed havde forladt ham. Han skiftevis gned hendes kilder og stak en finger op i hende.

Åhh hvor er du dygtig stønnede hun. Og mens hun tog fat i sine knæhaser og trak sine ben op, så hun nu lå med enden og fissen lige i vejret, sagde hun. Prøv at bruge begge hænder, så du gnider min kilder med den ene hånd, og bruger den anden hånd til at stikke fingre op i mig. Og du må gerne prøve hvor mange fingre du kan få op.

Hendes ros gjorde ham ivrig og selvsikker, så han gned løs på hendes kilder med to fingre, mens han havde fire fingre op i hendes fisse, hvor han på henes opfordring kørte dem hurtigere og hurtigere ind og ud. Det endte selvfølgelig med at Pia til sidst fik en kæmpe orgasme, hvor hun stønnede højt og rystede i hele kroppen. Det forskrækkede ham, og fik ham til at trække hænderne til sig. Da hun var kommet til sig selv igen, kiggede hun på hans forskrækkede ansigtsudtryk. Tag det helt roligt, du gjorde ikke noget forkert, eller ondt ved mig. Jeg fik bare det man kalder en orgasme, og det får pigen kun hvis drengen har været dygtig, og det var du. En orgasme for en pige er ligesom når i drenge får en udløsning og sprøjter jeres sperm. Men det har du sikkert prøvet når du har onaneret. Han nikkede kun, og forsøgte ikke at benægte det.

Har du prøvet at en pige har onaneret på dig? Nej det havde han ikke. Det er da synd for dig, men hvis du har lyst vil jeg da gerne vise dig hvor dejligt der er, når en pige leger med din tissemand. Og uden at vente på hans tøvende svar satte Pia sig op, så de sad tæt på hinanden, hende på enden og han stadig på knæ. Så tog hun fat bag linningen i hans badebukser, trak ud af og ned af i dem, så hans lille men meget stive pik svirpede frem. Hold da op hvor er den stor, løj hun, det er da ligefrem en rigtig mandepik du har.

Så tog hun fat om den med så mange fingre hun kunne, og trak hans forhud helt tilbage. Det er altså en flot pik, og et rigtig frækt pikhoved du har. Skal jeg spille den af på dig til du sprøjter? Jaaa stønnede han. Både Pia og jeg vidste, at der sikkert ikke ville gå mange sekunder inden han sprøjtede, når hun gik i gang, så hun gned meget langsomt frem og tilbage. Men hun nåede kun at gnide 3-4 gange inden han begyndte at stønne højt. Så Pia skyndte sig at bøje sig ned mod hans pik, lige tids nok til at få det første sprøjt på kinden, og resten af hans sperm i munden.

Da han havde sprøjtet færdig i hendes mund, og hun havde slugt det, strøg hun spermen på sin kind hen til sin mund og slikkede det i sig også, og sagde. Hold da op en ordentlig ladning du kom med, det er længe siden jeg har fået så meget sperm i munden på engang, og denne gang løj hun ikke fortalte hun mig senere. Jeg kan rigtig godt li smagen af sperm, men det skal du ikke regne med at ret mange piger kan, så hvis de sutter dig skal du altid huske at advare før du sprøjter, så de kan nå at trække sig væk.

Få sex i dag

Kunne du li det jeg gjorde ved dig spurgte Pia? Ja det var rigtig dejligt, selv om det gik for hurtigt. Det skal du ikke være flov over, det gør det for de fleste drenge den første gang, og nogle gange sker det også for voksne mænd. Så hvis du ikke skal skynde dig hjem, så kan vi da ligge og snakke lidt, og så er du sikkert klar igen snart, hvis du gerne vil prøve mere? Det vil jeg gerne, og mine forældre er oppe på campingpladsen, så jeg skal først komme hjem til aften. Dejligt, så har vi et par timer endnu til at få gjort en rigtig erfaren mand ud af dig smilde Pia.

Så vi lagde os på tæppet alle tre, med Pia i midten. Vi lå mest og snakkede om sex, og Theis var nu så afslappet at han turde spørge om forskellige ting, og turde fortælle at han nogle gange havde onaneret 2-3 gange lige i træk. Theis, du må da gerne røre ved mine bryster hvis du har lyst, sagde Pia, da hun så han lå og kiggede på dem. Og du må også gerne røre lige hvor du ellers vil, for nu behøver vi jo ikke være generte overfor hinanden mere vel?

Så han lagde sin hånd på hendes ene bryst og klemte det, eller nærmere æltede det. Prøv at tage om vorten med to fingre og klem den lidt. Det gjorde han. Kan du mærke at den bliver hård? Ja det kunne han. Det er fordi det er dejligt, og det kan også gøre en pige våd under forspillet, hvis du gør det. Prøv at lade din tunge cirkle rundt om den, og engang imellem at suge den ind i munden som da din mor ammede dig, det er endnu bedre. Han lagde sig på albuen tæt op af hende og bøjede sig ind over hende, og gjorde som hun havde forklaret.

Imens han lå og slikkede og suttede hendes bryster, rakte Pia sin hånd over og tog fat om hans pik, som straks begyndte at vokse da hun nuldrede den. Theis ved du hvad en 69'er? Ja det havde han set på PORNOFILM. Skal vi ikke prøve det, så jeg ligger ovenpå dig, for jeg vil gerne prøve at sutte din store mandepik rigtigt. Og så kan du jo kigge på min fisse og bruge fingrene som jeg lærte dig. Og hvis du får lyst til at prøve må du også gerne slikke mig lidt. Henrik kan sætte sig ved siden af os, og vise hvor du skal slikke, og du må bruge dine fingre lige hvor du vil.

Theis lagde sig på ryggen, og Pia lagde sig ovenpå ham. Først trak hun hans forhud helt tilbage og lod sin tunge cirkle rundt om hans pikhoved, inden hun sugede hele hans pik ind i munden, lige til roden. Imens lå Theis og kiggede lige op i fissen på hende, mens han forsøgte at bruge begge hænder igen. Den ene hånd på kilderen, og den anden hånd til at fingerkneppe hendes fisse. Jeg tog fat om håndledet på den hånd han fingerkneppede hende med, og førte den op til henes bagerste hul. Prøv at stikke et par fingren derop også, det kan hun godt li, hviskede jeg.

Da han stak fingrene op bagi hende stønnede hun lidt højere, mens hun trykkede enden bagud, som for at få hans fingre helt op. Åhhh det er dejligt, det tror jeg også du selv vil kunne li. Så hun tog fat om hans ben og bøjede dem helt op og låste dem i sine armhuler, så han nu lå med enden lige i vejret. Så slikkede hun langsomt ned over hans pikskaft, og ned på hans små næsten glatte nosser, hvor hun lod tungen cirkle nogle gange, inden hun fortsatte ned og lod sin tunge cirkle omkrig hans lille stjerne.

Det var tydeligt at høre at han godt kunne li det, så da hun havde slikket ham godt våd pressede hun langsomt en finger op i numsen på ham. Først fingerkneppede hun ham, men gik så over til skiftevis at fingerkneppe ham, mens hun suttede hans pik, og at bore sin tunge så langt op bagi ham hun kunne.

Da Pia bukkede hans ben helt op rykkede hun automatisk lidt bagud, og med fissen helt ned til ca. 5 cm over hans mund. Hun er godt våd synes du ikke, hviskede jeg? jo helt vildt svarede han. Hvis du har lyst til at prøve at slikke hende, så skal jeg nok guide dig i hvordan du skal gøre det. Han bøjede sit hoved helt op mod hendes drivvåde fisse. Og mens jeg forklarede ham det, lod han skiftevis tungespidsen slikke hendes kilder, eller sugede hele kilderen og det meste at de små skamlæber ind i sin mund, så han sugede hendes fissesafter i sig.

Om han var et naturtalent, eller om det var fordi det gjorde Pia ekstra liderlig at prøve så ung en knægt ved jeg ikke, men der gik ikke mange minutter inden hun kom i en ny kæmpe orgasme. Og da hun havde sundet sig lidt ovenpå den kravlede hun fremad, indtil hun kom fri af ham. Men hun blev liggende på knæ og sagde. Kom og sæt dig på knæ bag mig, for jeg vil gerne mærke din store mandepik oppe i mig. Han satte sig bag hende, og hun stak sin ene hånd ned mellem sine ben og førte hans pik op i sin fisse.

Og det var ikke nødvendigt at forklare ham om ud/ind, for han begyndte straks at kneppe i et voldsomt tempo. Stille og roligt så du ikke kommer for hurtigt, sagde Pia. For jeg vil gerne nyde din pik så længe som muligt. Han satte tempoet ned og kneppede hende i små langsomme bevægelser, mens Pia stadig havde sin hånd mellem sine ben og nuldrede hans små spændte nosser.

Efter lidt tid sagde hun, stop lige et øjeblik. Så tog hun fat om hans pik, trak den ud af sin fisse og førte den op til sit bagerste hul. Pres din pik op der og knep mig langsomt ligesom før, det hul er meget strammere, og jeg kan godt li at få pikken der. Men du skal sige til og stoppe lige inden du sprøjter, for jeg vil gerne smage mere af din sperm. Det lovede han, og pressede sin pik op i hendes røv og kneppede hende igen i langsomme bevægelser.

Under hele seancen havde min pik været kanon stiv og næsten sprøjteklar, så mens Pia lå på knæ og blev røvpulet af drengen, satte jeg mig på knæ foran hende, så hun kunne sutte min pik. Prøv at holde dig til han også kommer, så vil jeg ha jer begges sperm i munden samtidig, hviskede hun.

Det var vildt liderligt det her, så jeg skulle virkelig anstrenge mig for ikke straks at sprøjte hende i munden. Men det lykkedes, så da han stoppede og sagde at nu kom han snart, rullede Pia hurtigt om på ryggen og sagde, sæt jeg på hver sin side af mit ansigt. Vi gjorde som hun sagde. Gnid jeres pikke til i sprøjter, og i skal ramme mig i munden begge to.

Mens vi gned vores pikke legede hun med vores nosser, mens hun skiftevis sutte på min pik, som saftede voldsomt af pre-sperm, og hans pik som kom direkte fra hendes røv. Efter mindre end et minut sprøjtede han hende i munden, og da hun gabte højt og viste mig hans spermklat sendte jeg min egen sperm ind oveni hans. Pia blev liggende lidt med åben mund, så vi kunne nyde synet. Og inden hun slugte det hele strøg hun det der var ramt ved siden af hen til sin mund med fingrene. Så slugte hun det hele, efterfulgt af et uhmmmm, sperm smager dejligt.

Ovenpå den oplevelse gik han.Og da vi senere kom op på campingpladsen viste det sig at de boede på sammen campingplads. Så vi mødte ham på stranden igen et par dage efter, hvor ca det samme skete, men hvor vi også prøvede en sandwish, hvor hun red min pik, mens han kneppede hende bagi. Og en sen aften da Pia gik alene op på toilettet, og det varede noget tid inden hun kom tilbage, fortalte hun at hun havde mødt Theis deroppe, og at der ikke var andre i nærheden. Så de var gået ind på et at de lidt afsides baderum, hvor de havde klædt sig af, og hvor han igen havde kneppet hende, for til sidst at sperme hende i munden.

Det var en vildt fræk oplevelse, men vi er enige om at det er både forkert, og for risikabelt at prøve den slags igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.