ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Vågnede næste morgen ved at Bent kyssede mig på kinden. Solen skinnede og det kunne kun igen blive en pragtfuld dag. Vi fik morgenkaffe på terrassen og snakkede om, hvordan dagen skulle forløbe. Poul vil komme midt på eftermiddagen. Han bliver helt vild, når han ser to lækre tøser i frækt lingeri, han har været mere oppe at køre, de gange han har set mig i det smilte Bent. Vi blev enige om, at vi ville være klar når han kom. Han er ikke klar over, at du også er her, så hvis jeg tager imod ham og du så kommer ud og serverer 3 kolde drinks for os når vi har sat os, så tror jeg det er helt perfekt sagde Bent.

Bent var glad for at jeg også var der, for han havde haft det lidt dårligt med de gange han havde været sammen med Poul, fordi han ikke følte at han gav ham et ordentligt blowjob pga. hans store pik og kun kunne tage ham halvvejs oppe i sig, men når vi er to så må vi kunne gøre det rigtig godt for ham mente han. Han glædede sig også til at se, når Poul blokkede min stramme lille røv ud, måske at han også kunne lære at tage ham til roden.

Efter middagsmaden gik vi igang. Bent barberede hver et kropshår af mig og jeg hjalp også ham, så vi begge var helt glatte. Jeg bestemte at Bent skulle i det frække røde dress og den lyse paryk. Bent fandt en sort paryk og frækt dress magen til hans bare i sort. Make-uppen klarede Bent på os begge. Først mig og mens han klarede sig selv, skulle jeg prøve stiletterne. Det havde jeg åbenbart talent for og hurtigt kunne jeg vimse rundt og vrikke med numsen, som om jeg næsten aldrig havde prøvet andet.

Bent hjalp mig i det frække lingeri og gav mig paryk på og derefter måtte jeg se mig i spejlet. Wauww hvor så jeg godt ud, så godt at min pik rørte på sig og det er ikke så godt i et par g-streng. Bent hentede nogle isterninger og fik den hurtigt kølet ned, derefter tog han nogle elastikker og på en eller anden måde forbandt han pikken med mine nosser så den ikke kunne stritte. Har selv haft det problem sagde han med et grin, men nu kan jeg kontrollere den. Tusind tak Bent sagde jeg og gav ham et ordentligt tungekys....

Bent ryddede op på terrassen, mens jeg mixede tre stærke rom og colaer. Nu kommer han råbte han. Hørte en bildør der smækkede og Poul sige " Hej skat " og wauww du er smuk, du har vist savnet mig. Lurede ud og så dem tungekysse. Sæt dig ned så kommer der en drink. Poul satte sig med front mod mig og da Bent satte sig med ryggen til, spurgte Poul om han ikke havde glemt drinksene. Nej de er på vej, Poul så helt forvirret ud og i det samme han gjorde det, fik han øje på mig der kom vrikkende med røven inde i stuen. Skal love for hans øjne blev store. Hvem er det næsten stammede han, kan du ikke kende hende sagde Bent, det kunne han ikke. Jeg serverede drinksene og satte bakken på et lille bord, det passede med at Poul fik et godt udsyn til min frække røv.

Satte mig ved siden af Poul, han kiggede længe på mig og da jeg kiggede ham i øjnene, spurgte han stille...er det Rasmus. Ja det er sagde jeg og tog hans hånd. Hvad f..... sker der her, troede kun det var mig der skulle opleve, at besøge dette dejlige sted sagde Poul med et smil. Du har da godt nok været hurtig. Ja han skulle jo komme igår og efter hvad du fortalte torsdag aften, så var jeg jo blevet endnu mere interesseret, så konsultationen forløb ikke helt som den skulle. Det endte med at jeg blottede mig og gav ham et blowjob på bordet. Da Bent fortalte om det blowjob jeg gav ham på rastepladsen udbrød Poul...Det var lige godt satans, dig der er så blufærdig, var det godt? Ja det var sgu fantastisk svarede Bent. Og så havde i jo nok en pragtfuld aften, mens jeg blev holdt udenfor. Du fik trods alt lov at prøve ham først sagde Bent, men bare rolig dagen i dag er tilegnet dig.

Han gik ind og satte noget stille musik på og kom og tog min hånd. Vi dansede tæt og gned os længe op af hinanden. Så ud af øjenkrogen at Poul havde hånden i shortsene, han var blevet liderlig af at se på os. Bed Bent blidt i øreflippen og hviskede at Poul var tændt. Vi dansede over på hver sin side af ham, gned vores kroppe op af ham, mens vores hænder kærtegnede både os selv og ham. Bent krængede poloen af ham, hev ham op og vi trak hans shorts ned. Der stod Poul med hans flotte pik, som var blevet halv stiv. Bent tog fat i hans pik og trak ham hen til solvognen, hvor han blev bedt om at ligge sig ned. Vi satte os på knæ på hver sin side og begyndte at kærtegne ham mens vi mødtes i et frækt langt tungekys. I er et par dejlige frække liderlige tøser udbrød Poul. Vi startede med at bide ham blidt i begge øreflippe, derefter ned til hans brystvorter, som fik en ordentlig tur, videre ned til pikken. Bent slikkede nosserne og jeg legede med strengen på hans pikhoved. Inden længe var han helt stor og stiv. Den så endnu større ud end den gjorde første gang jeg så den. Det krævede vores fire hænder, at nå fra rod til spids. Det er jo en hel hestepik mumlede Bent mens vi slikkede på skaftet, ja men den er satme flot og lækker mumlede jeg inden mine læber omsluttede det store pikhoved, mens Bent klarede skaft og nosser.

Havde forlængst fået hevet snoren af pik og nosser, ellers var det da gået helt galt. Bent forsvandt et kort øjeblik og kom tilbage med et kamera. Han tog et par billeder, gik om bag mig, jeg mærkede hans hænder på mine baller og en finger der gned på min stjerne. Der lå jeg med hænder og ansigt begravet i denne store pik, mens jeg mærkede g-strengen blive trukket til side og en tunge der legede med min røvfisse. Snart havde jeg en finger oppe der bearbejdede mit g-punkt og så kunne jeg over hovedet ikke koncentrere mig om at slikke pik. Poul rejste sig greb kameraet og knipsede løs, hvilket jeg ikke ænsede, jeg var i en helt anden verden. Giv ham noget pik så jeg kan få nogle gode billeder sagde Poul. Bent pressede sig op i mig og jeg ville bare have noget pik, så jeg begyndte med det samme at køre røvfissen frem og tilbage. Poul var kravlet ind under mig og da han tog min pik i munden, mens Bent pulede mig kom jeg med et brøl i munden på ham.

Vi satte os op til bordet med endnu en kold drink. Ja vi kan jo nok ikke få rejsning så hurtig igen, som vores lille lækre tøs her, så vi tager det lidt med ro, sagde Poul til Bent. Vi snakkede om hvad jeg havde oplevet siden torsdag og hvad jeg syntes om det. Jeg havde fundet en helt anden side af mig selv, som jeg ikke havde den fjerneste anelse om eksisterede og min selvtillid havde da fået et vanvittigt boost. Jeg smuttede ind og tog en skyller, da jeg var drivvåd af sved. Da jeg kom ud igen kunne jeg se, at de to "gamle" ikke havde kunnet holde sig helt i ro. Poul lå på ryggen på bordet med røven ude ved kanten og Bent sad på hug med tungen godt oppe i ham. Min pik begyndte at røre på sig igen og da Bent gled op i Poul, stod den stiv ud i luften igen. Nød dette dejlige syn og begyndte at gnide på min pik. Fik knipset nogle billeder, inden jeg stillede mig bag Bent, tog omkring ham og nev ham i hans stive brystvorter, mens jeg hviskede "jeg vil være med". Bent stoppede og sagde at vi hellere måtte hoppe ind i sengen, vores lille ludertøs er klar igen. Han vidste at jeg elskede, når han var dominerende og snakkede dirty.

Poul lagde sig på alle fire og ville have mere pik, jeg kravlede op bag ham, mens Bent startede videokameraet. Jeg pressede min pik i bund første gang, da Bent jo havde lavet forarbejdet. Kørte stille frem og tilbage nogle gange, da min stjerne ved tilbagetrækningen pludselig ramte noget. Bent var kravlet bag mig og pressede mig helt op i Poul mens, han førte sit pikhoved op i mig. Så kan du godt køre igen din lille tøs sagde han og gav mig et ordentlig klap på ballen. Hold nu kæft hvor var det fantastisk, at få pik og røvfisse på samme tid. Der gik ikke længe inden Bent overtog styringen og satte tempoet op og med et brøl, sendte sin ladning op i mig.

Så er han køreklar og smurt, så nu vil jeg se om den lille stramme røv virkelig kan tage den store hestepik sagde Bent. Poul var hurtigt bag mig og forsigtigt begyndte han at presse sit store pikhoved indenfor. Stille og roligt begyndte han at lave samlejebevægelser, mens pikken gled længere og længere op. Halvvejs oppe beklagede jeg mig og lidt og han holdt en lille pause mens han sagde, det er det du kan tage Bent, men lille Rasmus kan tage det hele, er det ikke rigtigt Rasmus? Jo stønnede jeg men forsigtigt. Forsigtigt pressede han sig længere og længere op og Bents øjne var ved at trille ud af hovedet. Da han var helt i bund roterede han bare med underlivet og gav mig lov til at vænne mig til den. Det er da utroligt, hvordan er det muligt, det vil jeg også prøve en dag sagde Bent, mens han kunne se og høre at jeg bare nød det mere og mere.

Poul kunne også høre at jeg var ved at være klar til mere og kørte den stille og roligt halvt ud og i bund nogle gang, inden det blev helt ud og i bund. Højlydt stønnede jeg, at jeg ville have den store hestepik til at kneppe mig hårdt. Blev voldbollet i ca. 5 minutter og kunne høre han var ved at komme. Han trak sig ud og lagde sig på ryggen og sagde jeg skulle ride ham. Satte mig omvendt på ham greb om pikken og styrede den til. Kunne se Bent stå og gnide på hans pik, som allerede var stiv igen, dette tændte ham åbenbart helt vildt. Jeg styrede hans store pik til og gled forsigtigt ned over ham med det samme. Det føltes næsten umuligt at glide ned over hele pikken. Godt halvejs lænede jeg mig forover, støttede med armene på hans ben og lod røven arbejde frem og tilbage. Det udsyn han havde gjorde ham helt vild og jeg fornemmede han var ved at komme. Jeg stoppede og sagde at han ikke fik lov at komme inden jeg havde hele hans hestepik oppe i mig.

Han tryglede og bad mig ham om at ride ham, men jeg var stædig og så forbandet liderlig, at jeg ville have hver cm. af denne fantastiske pik. Efter lidt masen sad jeg og rokkede med hans pik oppe i mig, han forsøgte at tage mig om hofterne og løfte mig op og ned, men jeg havde magten. Pirrede ham længe med kun lidt op og ned, inden jeg heller ikke kunne modstå liderligheden længere. Jeg red ham hårdt og vildt med hænderne støttende på hans ben, inden han skrigende sendte en kæmpe ladning op i mig. Hvordan alt det sperm kunne finde plads oppe i mig fatter jeg ikke.

Sad længe bare og nød hans pik oppe i mig. Jeg ville til at kravle af da Bent sagde at jeg skulle gøre det forsigtigt. Han skubbede sig på ryggen, hovedet helt op til Pouls nosser og sagde at han ville have det sperm. Jeg lænede mig forover og da pikken svuppede ud, væltede det med sperm ned i hovedet på Bent. Satte mig med røvfissen lige over hans mund og så fik han en god blanding af sit eget og Pouls sperm.

Vi lå længe og roste og fortalte hinanden, hvor dejlige vi var og hvor passede vi godt sammen.

Gad vide om der kommer til at ske mere den dag ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.