Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han kørte bilen i carporten og vi fik slæbt hans bagage og varerne ind. Han viste mig rundt i det flotte hus. Wauuw siger jeg bare, stort køkken alrum, stort badeværelse, 3 store værelser og så det allerhelligste soveværelset. Master bedroomet var der låst til og det var fordi, at han ikke ville have hans rengøringskone derind, hvorfor forstod jeg da vi kom derind. Hold nu kæft røg det ud af munden på mig... Stor seng hvor der let kunne sove 4 pers., kæmpe spejl på væggen og i loftet, stort badeværelse med spa selvfølgelig og et stort walk in closet, hvor han gik ind og kaldte på mig. Han rykkede et forhæng til side og sagde at dette var en fetish han havde. Jeg gjorde store øjne OO Det var ene dametøj lige fra stiletter til parykker, bunkevis af lingeri og på væggen hang der en stor plakat af en lækker sild. Kan du se det er mig spurgte han, det troede jeg simpelthen ikke på, men det var det sgu. Han trak det andet forhæng til side og væggen var fyldt med SEXLEGETØJ, dildoer, butplugs, piske osv. osv.

Vi gik ud på hans kæmpe terrasse, som nok gik 8 meter ud fra huset, med vildtmarksbadet for enden. Halvdelen af den var overdækket. Der var et stort bord med stole, liggestole, solvogne, der manglede absolut ingenting. Han fandt et par madrasser, rykkede to solvogne ud i solen, hentede to kolde øl og smed tøjet og lagde sig på solvognen. Smid dit tøj og kom her og få en kold pils sagde han og klappede på den anden solvogn som stod lige ved siden af.

SEX I DAG?

Han fortalte at han var enebarn og havde arvet en del penge af sine forældre for 5 år siden. Han havde haft stort held med sine investeringer og derfor købte han dette sommerhus for 2 år siden og renoverede det totalt. Han havde kun en onkel og tante i københavn tilbage og de var blevet for gamle til at komme og besøge ham, så dem så han kun, når han besøgte dem. Så dette er mit fristed, hvor jeg kan gøre lige nøjagtig, hvad jeg har lyst til grinte han. Faktisk var det kun Poul der havde været på besøg en del gange og ellers er det kun dig der har set det, så det fortæller vist, hvor pjattet jeg er med dig sagde han og nussede mig på kinden. Vi lå der en times tid og småsludrede og jeg blundede vist også lidt, inden vi tændte op i grillen.

Da vi havde spist og delt en flaske rødvin ville han vise mig noget. Han kom ud med noget, som blev placeret på en lille hylde som han vippede ned fra loftet under den overdækkede terasse. En trådløs projektor sagde han, samtidig med at han kørte et stort lærred ned foran vinduet. Han satte en usb nøgle i og kom hen og satte sig ved siden af mig. Nu skal du se hvordan jeg også kan se ud sagde han og tog omkring mig. Masser af billeder af ham i dametøj og forskellige farvede parykker. De blev frækkere og frækkere. Hold nu op hvor så han bare fantastisk ud. Han spurgte hvilket jeg bedst kunne lide. Dem alle svarede jeg, men et skilte sig alligevel ud. Lys paryk, bh, selvsiddende strømpebukser, strømpeholder og g-streng alt i rødt og høje stiletter. Du ligner en fotomodel, det er da bare helt vildt sagde jeg. Måske vi begge skal dresses ud imorgen sagde han med et smil.

Der var ved at blive halvkøligt, da han spurgte om vi skulle hoppe i vildt marksbadet. Han havde åbenbart tændt for det mens jeg blundede på solvognen. Han startede en FILM på projektoren og vi hoppede i badet, som var dejligt varmt. Vi sad tæt op af hinanden, så vi kunne se filmen, som var en gayfilm med fyre i alle aldre. Vi kælede for hinanden og han satte sig overskrævs på mig. Vi tungekyssede og befølte hinanden overalt. Efter en times tid gik vi i bad.

Et øjeblik sagde han og var væk et kort øjeblik. Han kom tilbage med noget, som mindede om en DILDO, den havde dog en del små huller og var mere blød og hul. Vi skal gøres rene både indvendig og udvendig sagde han. Han skruede brusehovedet af og den anden på, lidt glidecreme på og viste mig hvordan man gjorde. Jeg åbnede og lukkede for vandet og han tømte sig i toilettet til det kun var rent vand der kom ud. Min tur...føltes underligt men skønt og følelsen af bare at være helt ren var dejlig. Vi sæbede hinanden ind over det hele og kønsdelene fik lidt flere berøringer. Han tog min hånd og førte mig ind til sengen.

Jeg sætter lige videoen til at optage, så kan vi se os selv imorgen... Han lagde sig ved siden af og kyssede mig inderligt. Hans tunge var overalt, mund, hals, øreflip, han bevægede sig længere ned og lod sin tunge cirkle om mine brystvorter, som allerede var helt stive. Han bed let i dem og det var noget jeg kunne lide, hvilket han ikke var i tvivl om. Han kravlede længere ned og suttede min pik og nosser. Jeg var ved at komme da han lod sin tunge glide op i min røvkusse. Ikke endnu sagde han og stoppede. Han lagde sig på ryggen og sagde at nu var det min tur. Jeg forsøgte at efterligne, hvad han lige havde gjort ved mig, ikke så godt, men kunne dog høre og mærke at han kunne lide det. Vi endte i en 69´er, hvor vi tog hinanden til roden.

Blev beordret op på alle 4 og han begyndte, at slikke min stjerne og tungekneppe min liderlige røvkusse. Stak en finger op og bearbejdede mit g-punkt. Jeg var ved at komme flere gange, men han havde fuldstændig styr på det og var ved at drive mig til vanvid. Godt med spyt i røven, så skulle jeg kneppes, hvilket jeg også havde tryglet om længe. Han satte pikhovedet mod stjernen og trykkede den stille og roligt i bund. Den føltes overhovedet ikke lille, den var bare skøn, hvilket jeg også stønnede. Han trak den helt ud og kørte den helt i bund mange gange. Pludselig fik jeg et par hårde klap på ballerne og han næsten råbte, at nu skulle han voldkneppe denne dejlig stramme røvfisse. Han bankede den så hårdt i bund, at jeg røg forover med hovedet ned i puden. Han trykkede mine skuldre ned og så kan det nok være, at jeg fik pik. Det var hårdt, men frækt og pisseliderligt og ikke mindst dejligt at bliive brugt på denne måde. Efter et godt stykke tid kom han med et brøl oppe i mig. Efter et par minutter, hvor han stadig trykkede mig ned og havde pikken oppe i mig trak han sig ud. Han lagde sig bag mig og slikkede sine egne safter i sig. Tungen godt oppe i mig der skulle ikke gå en dråbe til spilde.

Undskyld hvis jeg var for hård sagde han og kyssede mig med sperm omkring munden. Det var perfekt og fantastisk sagde jeg og slikkede hans pik ren. Hvis det Poul sagde er sandt, så har du jo stadig tilgode at kneppe en mand sagde han og klemte om min stive pik. Det er sandt sagde jeg og tog glidecremen, som lå på sengen. Et par klatter på fingrene og snart var de oppe i hans glatte stramme røv. Forsøgte at finde hans g-punkt og tror også jeg ramte det et par gange, sådan lød det ihvertfald. Fik hans ben op på skuldrene og med hånden styrede jeg min stive pik mod hans stjerne. Kun lige hovedet ind og så ud igen, sådan gjorde jeg det mange gange. Det pirrede ham og han forsøgte at skubbe igen, men nu var det mig der styrede denne liderlige dejlige mand. Han skreg flere gange...så knep mig dog...knep mig nu jeg vil have dig. Det gjorde mig ekstremt liderlig, at have magten over ham. Til sidst bankede jeg den hårdt op i ham og kneppede igennem. Var lige ved at komme, da han stoppede mig. Han fik mig om på ryggen, skubbede en pude under enden og satte sig overskrævs på mig så han kunne se mit ansigt. Han gled ned over mig, sad i flere minutter og bare bevægede underlivet, mens han samtidig klemte med sin ringmuskel om min pik, det føltes dejligt. Nu var det pludselig ham der havde kontrollen og var ved at drive mig til vanvid. Efter jeg havde tryglet ham flere gange begyndte han at ride mig. Der gik ikke længe inden jeg pumpede min sperm op i ham. Han kravlede op og bad mig åbne munden. Satte sig over mit ansigt og tømte mit eget sperm i munden på mig. Den mand har styr på sin krop tænkte jeg, mens jeg slikkede ham helt ren.

Vi lå begge på ryggen udmattede og svedige og snakkede om hvad vi skulle finde på imorgen. Jeg har sådan set planlagt det sagde han med et grin. Poul kommer på besøg og jeg synes vi to skal dresse os ud som et par lækre piger. Den var jeg med på, men så skulle han også barbere de få hår jeg har på kroppen af, så jeg kunne blive lige så glat som ham. Ingen problem sagde han og kyssede mig godnat. Jeg vendte mig om og puttede min lille mås mod hans dejlige pik, tog hans arm og lagde under mit hoved, mens han med den anden tog omkring mig. Der gik ikke længe inden jeg var i drømmeland.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.