ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Jeg var 16 år og spillede fodbold i den lokale klub. Havde en træner der var midt i halvtredserne og hed Per. Per var også holdleder på regionsholdet, som jeg netop var udtaget til, da jeg var en rimelig lille hurtig fløjspiller med en rigtig god teknik. Den kommende weekend skulle vi til odense og spille kamp mod deres regionshold. Per havde nogle venner, som havde en lille hytte han havde lånt, der skulle vi to overnatte fra fredag til søndag, de andre skulle bo hos spillere på det andet hold.

Per hentede mig fredag kl. 16. Per var skide sød og meget nem at snakke med, så turen til Fyn føltes ikke særlig lang. Vi var dernede ca. kl.19, efter et lille stop på Mac D. Hytten var ikke særlig stor og der var kun en dobbeltseng, men pyt vi er jo også kun to sagde Per. Vi satte os på terassen og sludrede over en sodavand. Hvordan går det med ryggen efter din lille skade for et par uger siden spurgte han. Svarede at jeg var en lille smule øm engang imellem. Da klokken nærmede sig 21, mente Per at det snart var sengetid. Han ville dog have et bad inden og spurgte om ikke jeg trængte til det, hvilket jeg nok mente jeg gjorde. Jeg smuttede først derud og fik selvfølgelig ikke mit håndklæde, så da jeg var blevet skyllet måtte jeg trippe nøgen tilbage, hvilket ikke generede mig da Per tit havde set mig nøgen i badet efter træning. Per sagde ikke noget, men skyndte sig ud og tog også en hurtig skyller.

Per kom tilbage, kun med håndklædet om livet, jeg selv stod og lavede lidt strækøvelser da ryggen var lidt øm også kun med håndklædet omkring mig. Lig dig hen på sengen, så skal jeg lige massere dig sagde Per. Jeg smed mig på maven, Per satte sig overskrævs på mig og begyndte at massere min ryg. Jeg havde ikke frække tanker og det tætteste jeg havde været sex, var at jeg et par gange havde siddet og spillet pik til en PORNOFILM sammen med en kammerat. Det var bare rigtig dejligt og der blev virkelig løsnet noget op. Per lagde sig ved siden at og trak dynen over os.

Jeg havde lidt svært ved at falde i søvn og lå og tænkte lidt frække tanker, bla. om Pers pik var blevet stiv da han havde siddet ovenpå mig, eller det bare var noget jeg bildte mig ind. Vågnede næste morgen, ved at Per ruskede i mig og sagde der var morgenmad. Jeg lå uden dyne på og håndklædet var selvfølgelig gledet af. En morgenpik der stod lige op i luften. Smut du ud og tøm den der og få noget tøj på sagde Per med et grin.

Afsted ind og træne med de andre om formiddagen og kamp om eftermiddagen. Det gik ok 2-2 endte kampen, jeg scorede en enkelt og lavede en assist, så det var super. Om aftenen var der fællesspisning og vi var tilbage i hytten ca. kl. 22. Du spillede sgu en kanon kamp sagde Per til mig og klappede mig på skulderen. Du må være godt øm i hele skroget, sådan som de gik til dig. Det måtte jeg da også indrømme var helt sandt. Smid du dig på sengen lige som igår, så skal jeg give dig en ekstre gang god massage over det hele. Jeg smed mig på maven kun iført underbukser, Per kom ind og smed også sit tøj, det hele endda fandt jeg ud af lidt senere.

Jeg rykker sgu lige underbukserne af dig så de ikke bliver fedtet helt ind sagde han og trak dem samtidig af mig. Denne gang startede han helt nede ved fødderne og arbejdede sig op. Da han kom til mine lår sagde han, at de godt nok virkede enormt spændte. De fik en ekstra omgang især indersiderne, han bevægede hænderne helt op til mine balder, som han også masserede meget grundigt, han kom ikke rigtig mellem balderne på mig og rørte ikke min stjerne, så troede faktisk ikke noget skummelt på dette tidspunkt. Det var bare super dejligt og jeg slappede helt af.

Han satte sig overskrævs på mig og begyndte at massere mine skuldre, jeg kunne mærke hans pik, som hang nede ved mine balder og først der gik det op for mig, at han var helt nøgen. Det tændte mig lidt og min pik begyndte at røre på sig. Det var den side sagde Per og satte sig op på knæ. Du kan godt vende dig om. Jeg vendte mig og da så jeg for første gang Pers pik, som så pænt stor og tyk ud da den hang og dinglede på ham. Han satte sig ovenpå min halvstive pik og begyndte med skuldrene for derefter at bevæge sig mod brystkassen. Mine brystvorter fik en ekstra tur og da han blidt nev i dem, kom jeg til at stønne lidt. Det gik lige i pikken, som begyndte at røre på sig. Er det dejligt spurgte Per og nev lidt hårdere, ja for satan det er skønt sagde jeg.

Han bevægede sig ned mod navlen og lod en finger glide blødt omkring den, det gav nogle små ryk i mig, som jeg aldrig havde prøvet før. Han vendte sig og sad nu med ryggen mod mit ansigt, Han begyndte at massere mine hofter, undlod at røre min pik som stod lige op i luften, arbejdede sig længere ned og skød røven lidt længere bagud, så jeg kiggede lige ind i hans stjerne og pikken lå på mit bryst. Han var helt glatbarberet forneden.

Han bakkede længere bagud, så han pik lå lige ud for mine læber og pludselig mærkede jeg hans tunge på mit pikhoved. Nøøjjj hvor føltes det dejligt, da hans tunge gled op og ned af skaftet og indimellem legede med strengen på mit pikhoved. Åbnede munden og begyndte at slikke på hans nosser, samtidig med at hans mund lukkede sig om mit pikhoved og han begyndte at kneppe min pik med munden. Jeg stønnede som den lille liderlig dreng jeg nu var og min pik gav nogle kraftige ryk og jeg kom i munden på Per. Åh undskyld sagde jeg, Per vendte sig om med sperm omkring munden og kyssede mig. Lækkert sagde han bare.

Per lagde sig op på siden af mig og nulrede mig på brystet, mens han spurgte mig om det var første gang jeg var sammen med nogen, hvilket jeg måtte bekræfte. Bare nyd det sagde han og tog min hånd ned til sin pik, han havde selv omkring skaftet med den ene hånd og placerede min oven over. Vi begyndte sammen at gnide på den og jeg skal da lige love for at den voksede, jeg kunne ikke lukke hånden omkring den. Årrh hvor dejligt sagde Per, gnid på den din liderlige knægt. Desto mere han stønnede og sagde frække ord desto mere liderlig blev jeg. Han havde fået fat i bøtten med creme og lå nu og bollede sig selv med en finger oppe i røven, mens jeg høvlede løs med begge hænder. Du skal kneppe mig sagde Per og lagde sig på alle fire. Min pik var helt stiv igen og jeg satte den mod hans stjerne. Knep mig hårdt råbte Per og jog røven hårdt tilbage, så min pik stødte op i ham. Jeg tog fat i hans hofter og kneppede så hårdt jeg kunne. Slå mig, slå mig på balderne, jeg gav ham nogle hårde klask, men det skulle være hårdere skreg han. Al hans liderlige råben gjorde at jeg snart sprøjtede min sperm op i ham. Hans baller var helt røde, så mange hårde klask havde jeg givet ham.

Jeg faldt helt udkørt om på ryggen, mens Per lå og gned på sin store pik. Buk lige benene sagde Per og førte sin finger med creme op i mig. Jeg var helt færdig og lå virkelig bare og nød det. Det gjorde lidt ondt da han kørte 2 fingre op, bare slap af sagde han, du kommer til at elske det. Jeg gjorde som han sagde og det var virkelig en helt fantastisk ubeskrivelig følelse. Der var et bestemt sted han rørte som gjorde mig helt vild, hvilket han udmærket var klar over. Han fik den 3. finger med op og jeg rørte kun madrassen med skuldrene og fødderne. Jeg var helt oppe og køre og begyndte at kneppe igen med røven. Han tog fingrene ud og spurgte om jeg ville have mere. Ja for satan Per, lad mig mærke din store pik sagde jeg. Havde aldrig troet, at sex var så dejligt.

Han tog mine ben og lagde dem op på mine skuldre og sagde at nu skulle jeg slappe helt af, hvilket var lettere sagt end gjort, så liderlig som jeg var. Han tog en stor klat creme og gned sin pik et par gange. Derefter satte han den mod min stjerne og pressede pikhovedet forsigtigt op i mig. Det gjorde ondt, men jeg ville mærke ham helt, så jeg sagde ikke noget. Forsigtigt pressede han til den var helt i bund. For s.... hvor er du dog dejlig stram sagde han mens han kørte den stille og roligt ud og ind 3-4 gange.

Jeg havde den vildeste følelse og bad ham kneppe mig. Han bankede den hårdt i bund og det sortnede næsten for mine øjne. Han kneppede mig rigtig hårdt og jeg fik også nogle klask i den bare, hvilket faktisk også var en rar fornemmelse. Han lagde sig på ryggen og sagde jeg skulle ride ham. Jeg gled ned over hans dejlig pik og red så vildt jeg kunne. Jeg kunne mærke at det begyndte og spænde i hans pik og råbte han skulle sprøjte oppe i mig. At høre ham da han tømte sig og se hans ansigt glemmer jeg aldrig. Hold da kæft hvor var det frækt.

Inden vi faldt i søvn suttede han mig til min 3. udløsning og slikkede mig helt ren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.