Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lars og Peter der er noget jeg gerne vil vise jer sagde Poul og bad os følge med ham. Vi fulgte efter ham over til den ene længe af gården. Han låste en dør op og stor blev vores overraskelse, da vi så indretningen. På væggene hang der masser af forskellige piske, dildoer og buttplugs. Der hang kæder ned fra loftet, der stod gabestok og et stort trækors med manchetter i hver sit hjørne. Kæmpe sofa og en enorm fladskærm, en reol spækket med PORNOFILM, en speciallavet mega stor rund seng, spejle på loft og vægge. Det var som taget ud af FILM...

Poul forklarede at det var en slags loge som han havde med nogle venner. De havde engang været 10 pers., men nu var de kun 4, da nogle var gået bort og andre flyttet. De mødtes en søndag om måneden, men da de var flest kom og gik folk næsten da det passede dem. Det kniber med at finde nye medlemmer, men måske i kunne være interesseret sagde han med sit sædvanlige glimt i øjet.

SEX I DAG?

Vi har aldrig haft så unge medlemmer, de to af dem er på alder med mig og den sidste er 45, men er ikke i tvivl om at de vil elske det overalt på jorden. Det er tilfældigvis i aften kl. 17 de kommer. I kan få disse over hovedet sagde han og tog to lædermasker, hvori der var huller til øjne og mund, så kan de ikke genkende jer og i kan forblive anonyme, hvis det ikke er noget for jer. I kender måske nogle af dem sagde han og blinkede til os. I sidder inde i stuen og kan se, hvad der foregår på fjernsynet, da der også er kameraer derovre og skulle det tiltale jer så ringer i bare til min mobil.

klokken blev 19 og vi hørte to biler ankomme og derefter nogle folk der snakkede, Poul gik ud og tog imod dem og derefter gik de over i logen. Vi sad klare foran fjernsynet og var spændte på om det var nogen vi kendte. Det gav et sæt i mig da den første person viste sig at være min klasselærer og et endnu større da den næste viste sig at være byens præst. For satan det er min klasselærer og præsten sagde jeg til Peter, som ikke kendte dem. Da den tredje viste sig, lignede vi nogen der havde set et spøgelse....Det var sgu vores onkel Erik, altså min fars og Peters mors storebror. Måske derfor han altid har boet alene sagde jeg til Peter.

De smed alle deres tøj og slængede sig i sofaen. Poul sagde at han havde valgt aftenens film og at nu skulle de hygge sig. Det var nok ikke just tilfældigt, at det lige netop var 4 ældre mænd og to unge drenge. Var lidt overrasket over, hvor godt trimmet de alle 4 var, men kunne ikke rigtig se hvordan de var udrustet. Hvordan pokker får vi dog fat i sådan et par drenge, hørte vi præsten sige. Lagde min hånd på Peters lår, kiggede ham dybt i øjnene og spurgte har du også lyst.......Ja sagde Peter, men bare ikke onkel Erik opdager, at det er os, så vi skal altså beholde maskerne på.

Ringede til Poul og sagde vi var klar, hvis de kunne give hinanden en ordentlig ståpik og stille sig på en række foran kameraet, så vi kunne se på varen. Poul sagde til logen, at han havde en stor overraskelse, hvis de kunne give hinanden en ordentlig ståpik. Kan nok være at det satte lidt fut i dem og de lå snart i en ordentlig klump og pillede og slikkede hinanden overalt på deres kroppe. Peter og jeg sad også med jern på og var vildt liderlige, da Poul råbte dem op og bad dem stille sig på en række foran kameraet. Alle var udrustet over middel og onkel Erik´s lignede næsten en hingstepik....Hvis de kan lide varen, så får i jeres livs overraskelse sagde Poul.

Vi var så liderlige, at vi nærmest løb over i logen. At se deres ansigter, da de så os to unge drenge glemmer jeg aldrig. De to lækre og frække drenge er her helt af egen fri vilje og vil måske være medlem af logen, hvis i giver dem en god oplevelse sagde Poul mens han gik over og kyssede os, og tog på vores stive pikke. De stod alle som forstenede.

Jeg tog Peters hånd og trak ham hen på sengen, lagde mig ovenpå på ham og gned mit underliv mod hans og nappede ham i brystvorterne. De kom alle over og lagde sig og kiggede på os, mens de gned deres stive pikke. De er ikke af porcelæn, jeg har prøvekørt dem sagde Poul og så kan det nok være, at deres hænder pludselig var overalt på vores kroppe.

Inden længe lå vi alle og suttede pik på hinanden, det var vildt frækt at kunne følge med i spejlene. Havde pludselig fat i onkels pik, skulle bruge begge hænder for at nå omkring den og kunne overhovedet ikke gabe over pikhovedet. Slikkede ham op og ned af skaftet, suttede hans store nosser og hans dejlige stjerne fik også den store tur. Det var pisse frækt, at han ikke vidste, at det var hans lille liderlige nevø.

Mærkede noget koldt på min stjerne og en finger der legede med mit stramme hul. Det var min klasselærer som hyggede sig, han havde snart 3 fingre oppe og så han havde en slags DILDO med en pumpe. Fandt senere ud af, at det hed en buttplug. Han pressede den op i mig og sagde samtidig til onkel, mens han kyssede ham, at han nok skulle gøre mig klar til ham.

Kunne se at Peter var godt igang med at slikke pik på præsten, mens Poul havde 3 fingre med glidecreme oppe i ham. Imens pumpede min klasselærer så jeg hele tiden var fyldt ud. Onkel førte mig over til trækorset og spændte mig fast med front imod det og samtidig førte Poul Peter hen til gabestokken, hvor han først tog et par brystklemmer fra væggen, som han spændte på hans brystvorter og strammede, kunne høre Peter klage sig lidt, inden han på alle fire var placeret i gabestokken.

Poul tog et par piske fra væggen, gav onkel den ene og stillede sig hen foran Peter, som også havde fået en buttplug (dog uden pumpe) sat op i sin stramme røv. De begyndte samtidig at slå os blidt, men det blev hurtigt hårdere og hurtigere, det gjorde hammer ondt, men samtidig var det en dejlig følelse, ikke at kunne gøre noget, mens fire liderlige mænd var helt oppe at køre. Nu skal de have rigtig pik sagde Poul og trak buttplugen ud af Peter, mens onkel samtidig lukkede luften ud af min og trak den ud.

Præsten var hurtig omme bag Peter og pressede forsigtigt sin pik op i ham, jeg blev løsnet og ført hen på sengen og lagt på ryggen. Min klasselærer var hurtigt over mig og pressede også sin pik i bund i første hug. Buttplugsene havde gjort sin virkning. For s.... hvor var det frækt at blive kneppet og samtidig se præsten kneppe min fætter.

Min tur sagde Poul og trak klasselæren væk, han førte forsigtigt sin store pik op i mig, også han kørte den stille og roligt i bund med det samme. Onkel stod stadig bare og gned på sin enorme kæmpepik. Poul kørte den stille og roligt helt ud og helt i bund en del gange. Klasselæren var omme bag Peter og kørte sin pik hårdt i bund, mens præsten stod foran Peter og pumpede sæd i hans mund. Kunne høre på Peter at han også var helt oppe at køre.

Fik Poul gelejdet om på ryggen, satte mig med ryggen til ham og gled ned over hans dejlige pik. På denne måde kunne jeg samtidig gnide og kæle for onkels kæmpepik og se Peter blive voldbollet. Peter og klasselæren kom samtidig i et kæmpe skrig, spermen væltede ud af Peter kunne jeg se. Poul holdt fast i mine hofter og sagde rolig min skat, vi skal lige have den store finale. Efter ca. 5 minutter hvor jeg bare havde siddet og rokket på Pouls pik, sagde han til onkel, trænger du ikke til at mærke en dejlig stram drengerøv. Jo men tror sgu ikke de kan tage den sagde han. Stakkels Peter tænkte jeg.

Poul vippede mig af og Peter blev ført hen til sengen. Vi blev begge placeret på alle fire helt ude på kanten. Præsten og klasselæren satte sig foran os og pressede vores skuldre ned i madrassen, vi lå så vi havde øjenkontakt. To faste hænder på hver sin hofte og vi var låst fast. Er i klar til at blive fyldt ud spurgte Poul. Jaaah svarede vi i munden på hinanden.

Kunne mærke noget stort, der pressede på min stjerne og der gik det op for mig, at de havde byttet plads. Skal have noget mere glidecreme sagde onkel og kunne mærke at det løb ned mellem balderne på mig. Han pressed hårdt og på en eller anden måde smuttede pikhovedet forbi ringmusklen. Av av for s.... det gør ondt fremstammede jeg. Han gav sig rigtig god tid og der var pludselig mere nydelse end smerte, hvilket der også var hos Peter kunne jeg se. Han var oppe på alle fire med klasselærens pik i munden. Han fik pikken ned i halsen, hver gang Poul bankede den i bund.

Onkel kunne mærke at jeg var ved at have vænnet mig til hans kæmpepik, han pressede den længere op og da den var ca. halvvejs begyndte han at køre frem og tilbage, dette gjorde han længe og uden smerte tog han et par cm. hver gang. Han kan sgu tage den sagde onkel pludselig, jeg er helt i bund. Jeg troede det var løgn, da det virkelig bare var total ren nydelse, men blev klogere da han satte tempoet op og jeg kunne mærke hans nosser klaske mod mine.

Præsten var krøbet op under mig og lå og suttede på min pik, mens han lå og gned på sin egen, som var lige ud for mit ansigt. Peter var kommet endnu engang og lå helt udmattet. Poul og klasselæren sad på hug på hver sin side af mig og spillede på deres stive pikke, mens de råbte til onkel, at han skulle kneppe deres lille luder hårdt.

Skal love for at onkel ikke lagde fingre imellem (han skulle bare vide), han bankede den virkelig i bund og jeg råbte og stønnede som en vild. Kunne mærke at han var ved at komme og jeg kneppede hårdt igen. Det var mere end han kunne klare og han skød sin ladning op i mig. At være totalt fyldt ud og så mærke ham sprøjte oppe i mig, er helt ubeskriveligt og jeg kom da også samtidig. Præsten har 100% sikkert aldrig fået sådan en omgang sperm sprøjtet i halsen. Poul og min klasselærer sprøjtede samtidig ud over mig kort efter. Efter at vi alle havde sundet os i ca. 10 min. smuttede Peter og jeg over i huset igen.

Vi kunne se og høre at de alle 4 lå og snakkede om, hvilken uvirkelig og fantastisk aften de havde haft og de ville gøre alt for, at de to vidunderlige drenge blev en del af logen. Det sidste jeg hørte inden jeg døsede hen, var min klasselærer der sagde....gad vide hvem de er, er mon det nogle af mine elever... Ja gad vide om de finder ud af det :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.