BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Havde skrevet en del med en ældre fyr herinde, som gerne ville give mig en god gang kropsmassage.

Han hedder Poul og er 65 år, slank og nydelig. Vi havde skrevet om, hvor meget erfaring vi havde og hvad der tænder os. Kunne fortælle ham, at jeg ikke havde alverden af erfaring. Havde da godt nok prøvet at slikke pik en gang og også mærke en oppe i mig. Altid når jeg bliver liderlig, så tænker jeg på en dejlig stor pik, men når jeg er kommet, så er interessen for en anden mand fuldstændigt dalet og jeg tager benene på nakken. Poul mente at jeg kunne komme og besøge ham og få en god gang massage og så måtte vi tage den derfra.

SEX I DAG?

Jeg tog toget fredag aften og Poul holdt ved stationen som aftalt. Han havde ikke løjet om sit udseende...tværtimod. Han var sød og rar og vi snakkede glimrende sammen det kvarter, det tog at køre ud til ham. Han boede lidt ude på landet i et flot lille stråtækt hus. 

Vi fik en øl sammen i stuen og fortalte mere om os selv. Poul havde været gift for mange år siden, men konen skred sammen med en anden. Derefter havde han udlevet sin drøm om at være sammen med en anden mand. Han havde haft et fast forhold til en anden mand i 10 år, men han var desværre gået bort for 1 år siden. Han havde ikke været sammen med nogen siden. Han var ikke sikker på om en anden mand kunne tænde ham på samme måde, så derfor havde han heller ikke søgt en person som udelukkende, var ude efter sex.

Da vi havde drukket vores øl, spurgte han om ikke vi skulle nappe en flaske rødvin og hoppe i hans spa, så musklerne kunne blive løsnet op inden jeg skulle have massage. Det lød lækkert og jeg sagde selvfølgelig ja. Han havde et to personers spa, hvor man sidder ved siden af hinanden. Da vi smed tøjet ude på badeværelset, gjorde jeg store øjne. Han havde overhovedet ikke noget hår på kroppen, var fuldstændig glatbarberet og den flotteste og største pik jeg nogensinde havde set. Vi hoppede i og lod boblerne bearbejde vores kroppe.

Da vi sad og sludrede, lagde Poul sin arm op på kanten og begyndte at nusse mig i nakken, samtidig fortalte han, at han syntes, at jeg var en sød og lækker fyr. Det gik lige i pikken på mig og den stod med det samme. Han kyssede mig og inden længe sad vi og snavede liderligt med hinanden. Hans hånd gled ned og legede med mine brystvorter, hvilket tænder mig fuldstændigt vildt. Da han nappede i dem, var jeg allerede så liderlig at jeg begyndte at stønne. Da hans anden hånd samtidig blidt begyndte at spille min pik, var jeg nødt til at stoppe ham. Gjorde ham opmærksom på at, jeg ikke skulle komme så hurtig, da jeg måske så allerede fik kolde fødder. Du er på landet, der er langt til stationen og herude får du ingen Taxa til at køre ud, så slap du bare af og nyd det, sagde han mens han førte min hånd hen til hans halv stive pik.

Jeg gned på hans dejlige pik og bed ham blidt i hans stive brstvorter. Kunne mærke at pikken voksede i min hånd og det tændte mig endnu mere, at jeg med min ringe erfaring, kunne tænde denne lækre mand.

Han bad mig om at sætte mig på knæ og rejste sig derefter op og stillede sig med sin pik ud for min mund. Er du lige så god med din mund som med dine hænder sagde han. Jeg lod tungen glide blidt omkring hans pikhoved, legede med strengen og lod den glide op og ned over hans store skaft. Tog med begge hænder omkring skaftet og lukkede min læber omkring pikhovedet, begyndte at spille hans pik samtidig.....For s.... du er dejlig sagde han og begyndte selv at styre tempoet. Min ene hånd legede med hans nosser og da min finger gled om til hans hul, kunne han ikke holde sig længere og skød en kæmpe ladning sæd i munden af mig. Jeg slugte det meste og slikkedee ham ren.

Han satte sig lettere udkørt  ved siden af mig og gned på min pik, som var stiv som aldrig før. Nu vil jeg smage dig sagde han og satte sig på knæ. Jeg rejste mig og han slugte straks min pik til roden. Han var så vild og det var så intenst, at der knap nok gik et minut inden jeg kom i munden på ham. Jeg gled ned ved siden af ham, han kyssede mig og afleverede mit sæd tilbage i min egen mund....Frækt.

Mens vi sad og nippede til rødvinen, spurgte han om jeg havde lyst til at stikke halen mellem benene. Måtte indrømme at, hvis ikke han boede, hvor han gjorde, så havde jeg nok gjort det. Ja du bliver nok nødt til at tage en overnatning, sagde han med et glimt i øjet. 

Vi blev enige om, at musklerne nu var blødt op og jeg nok hellere måtte få det massage jeg var kommet for. Han fandt to morgenkåber i skabet og bad mig følge med ovenpå. Inde i det stilfulde soveværelse med frit liggende loftsbjælker, stod der en stor dobbeltseng og et massagebord. Han bad mig smide morgenkåben og ligge mig på ryggen på briksen. Han gik hen til et skab, hvor han tog en lille kasse. Han fandt noget massageolie i den og dryppede det på mit bryst.

Han tog først mine arme, skulder og bryst, mine brystvorter fik en ekstra omgang og der blev også nevet i dem, hvilket selvfølgelig gjorde at min pik rørte på sig igen. Han fortsatte ned af hofterne, uden at røre min pik. Hele vejen ned til fødderne som også fik en omgang, op ad igen og denne gang indersiden af lårene, hvilket gjorde at min pik igen stod ret op af maven. Han havde ikke rørt min pik, men nu bukkede han sig ned og hans tunge legede med den og mine nosser.

Han skubbede mine ben op og hans ene finger fandt mit hul, som han penetrerede. Jeg var i den syvende himmel, hvilket han ikke var i tvivl om. Han dykkede i kassen og fandt en mellem stor DILDO. Vil du mærke den spurgte han og satte hovedet mod mit hul, jeg stønnede bare højere, mens han blidt skubbede hovedet indenfor. Olien havde gjort sit arbejde godt og det gjorde ikke specielt ondt. Efter kort tid tog han den ud og satte sig omvendt på alle fire, over mig på briksen. Hvis du vil have mere pik, så sut mig stiv min skat sagde han. Jeg begyndte hurtigt at gnide, sutte og slikke hans dejlige pik. Da han igen begyndte at kneppe mig hurtigt og helt i bund med dildoen, kunne jeg slet ikke holde mig længere og skreg så højt, som aldrig før min orgasme ud.

Jeg lå helt udmattet på ryggen med armene ud over kanten, da han hoppede af. Ænsede ikke at han fandt et par håndjern i kassen og pludselig var mine hænder lænket sammen under briksen. Hvad sker der fik jeg fremstammet. Jeg vil da ikke risikere at du smutter inden jeg har mærket dit dejlige stramme hul, omkranse min store liderlige pik. Kan ikke tage mere og slet ikke din store pik sagde jeg. Selvfølgelig kan du det sagde han kyssede mig på munden. I kassen fandt han et par brystvorteklemmer med en kæde, som han påsatte mine stadige stive brystvorter. Han kælede for min slappe pik og sommetider trak han i kæden, det gjorde ondt og jeg beklagede mig, men underligt nok sendte det signaler til min pik, som rørte på sig for 3. gang. Han blev tydeligvis også selv meget liderlig af at have magten og stod og gned på sin pik, som nu var helt stiv og stod lige ud i luften.

Den ene halvdel af bordet kunne klappes sammen og sjovt nok passede det, så min røv var lige ved kanten. Han stillede sig bag mig og kørte dildoen blidt frem og tilbage, begyndte at trække hårdere i kæden og blev mere grov og kommanderende i sin mund. At ligge der uden at kunne gøre noget og blive udnyttet af en liderlig mand med en stor pik, var jeg ikke klar over, at jeg tændte på, men min pik stod stiv og flot igen. Du er en lille luder der elsker pik, ikke sandt sagde han og trak i kæden, mens han bankede dildoen hårdt i bund flere gange......Åhhh ja kunne jeg kun råbe. Han stoppede pludseligt og jeg bad ham om at fortsætte....Du skal tigge om, at mærke min store pik sagde han, ellers er det slut.

Jeg var så liderlig, at jeg tiggede, bad og råbte om ikke jeg gerne måtte mærke hans flotte, store, stive pik oppe i mig. Han tog mine ben lagde dem op på sine skuldre og førte sit store pikhoved hen til mit stramme hul, han pressede hårdt for at få pikhovedet indenfor og jeg gav mig noget, men efter lidt tid kom det indenfor. Det gjorde noget ondt, men jeg var så liderlig, at jeg knapt ænsede det. Stykke for stykke pressede han sig længere op, indtil han var helt i bund. Han stod stille med lukkede øjne og rokkede blidt frem og tilbage. Det er den dejligste røvkusse jeg nogensinde har mærket hviskede han. Jeg var helt udblokket.

Stille og roligt kørte han frem og tilbage og hvis der før var noget der havde gjort ondt, var det nu den dejligste nydelse. Jeg skreg af vellyst og han kneppede mig hurtigere og hurtigere og bankede den i bund. Kunne høre på ham, at det var oppe over og det begyndte at rykke i hans pik, da han skreg sin orgasme ud samtidig med at han trak hårdt i kæden, kom jeg samtidig. Selvom det var 3. udløsning, var der så meget tryk på at jeg ramte mig selv i ansigtet.

Nu er jeg blevet så liderlig, af at udleve min drøm her på siden, at jeg er nødt til at finde min dejlige dildo og lege med mig selv. Håber den en dag bliver til virkelighed ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.