BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Har været alene siden konen og jeg gik fra hinanden for 2 år siden, jeg er 52 år . Sammen har vi Rasmus på 18 år, som bor hos sin mor i Roskilde. Han kommer nogle weekender og i sommerferien. Har et sommerhus i Blokhus, hvor vi som regel tilbringer 3 uger. Han spurgte om han denne sommer måtte tage 2 kammerater med, hvilket var helt ok med mig.

De ankom i bil som Rasmus var blevet den stolte ejer af. Peter og Mikkel hed kammeraterne. Peter var 18 år, høj og muskuløs. Mikkel 17 år, lille og spinkel. Mikkel fik det lille værelse, Peter og Rasmus tog det store. De fik pakket ud og åbnet en øl mens jeg fik tændt op i grillen. Peter var den snakkende type , mens Mikkel var den forsigtige og tavse. Der røg et par flasker rødvin ned til maden og de gik igang med spiritussen. De var helt opsatte på at skulle i byen og score. De fandt en fodbold og så tossede de rundt med den i deres brandert. Desværre for Mikkel vrikkede han om på foden. Han blev placeret i en stol med is på foden.

SEX I DAG?

Mikkel måtte blive hjemme, men insisterede på, at de to andre skulle smutte til byen. Peter først i bad og derefter Rasmus. Spiritussen havde virket på Mikkel og han snakkede derud af. Vi fik et par ordentlige drinks og så smuttede de to til byen.

Det var ved at være lidt køligt, så jeg fandt et par tæpper og to drinks mere. Mikkel fortalte  at han gik i klasse med Rasmus på gym og de havde kendt hinanden i et års tid. Han boede alene med sin mor, sin far havde han aldrig rigtig haft noget kontakt med. 

Det er faktisk skønt at sidde og snakke med en voksen mand helt alene, det har jeg aldrig rigtig prøvet før sagde han. Vi sludrede længe og han stillede mange spørgsmål, fortalte også at han stadig var jomfru. Jeg havde aldrig haft sex med en anden mand, men den unge dreng tændte et eller andet i mig. Han ville bla. høre om der godt nok var en nøgenbadestrand tæt på. Kunne fortælle ham, at det var der 2 km. herfra (Rødhus). Han ville vide om jeg havde været der, hvilket jeg selvfølgelig havde. Er det rigtig at mange mænd har sex sammen der spurgte han. Måtte erkende jeg havde set et par eller tre. Hvorfor er du interesseret i det spurgte jeg. Jeg tror jeg er bøsse, jeg tænder meget mere på mænd end på kvinder og det er gay-blade eller FILM jeg ser når jeg spiller pik sagde han. Plev helt paf og tænkte....sidder han og spiller op til mig.

Tror jeg vil have et bad inden jeg smutter i seng, giver du en hånd spurgte han. Jeg skulle gerne give ham mere end en hånd. Med et godt tag om min skulder, humpede han ud på badeværelset. Jeg satte ham på toilettet og han begyndte at trække tøjet af. Hjælp lige de her bukser af sagde han, satte mig på knæ og trak dem forsigtigt over den hævede fod. Hjalp ham under bruseren og stod og betragtede hans flotte slanke krop og ikke mindst hans flotte pik, som faktisk var ret stor som den dinglede mellem hans ben. Jeg smuttede ud efter håndklæder og smed samtidig tøjet, da jeg overhovedet ikke var i tvivl om, at han var klar til mere.

Han smilte da han så mig nøgen og spurgte om jeg også ville have et bad. Nu skal jeg vaske dig ordentligt sagde jeg og begyndte at sæbe hans arme og overkrop ind, vend dig om sagde jeg og begyndte at sæbe ryggen og ballerne ind. Trak ham ind til mig og hviskede....efter i aften er du ikke jomfru længere...bed ham blidt i øreflippen, mens en finger gled ind mellem hans baller. Det gav et lille sæt i ham da jeg rørte stjernen. Vendte ham rundt og vi begyndte at tungekysse, mens vi gramsede på hinanden. Inden længe stod vores pikke og vi gned dem liderligt mod hinanden. Jeg har altså aldrig haft sex, men jeg vil gerne med dig stønnede Mikkel, mens jeg var gået på knæ og tog hans pik i munden. Han havde den dejligste pik ca. samme størelse som min 20 cm. med tydelige årer. Jeg lod tungen lege med pikhovedet og strengen, slikkede op og ned af skafttet. Spillede på hans pik mens læberne omsluttede hovedet. Åhh stop jeg kommer snart stønnede han. Jeg ville ikke stoppe, jeg ville han skulle komme i munden, jeg ville have hver en dråbe af denne dejlige knægts sæd. Jeg var ved at kaste op da jeg tog ham til roden, sansede det næsten ikke, var så liderlig, så jeg greb fast om hans baller og mundkneppede ham vildt. Jeg kommer råbte han og pumpede kaskader at sperm i munden og halsen på mig. Rejste mig op og tungekyssede ham mens jeg stadig havde noget af hans sperm i munden.

Vi blev tørt og jeg bar ham ind i min seng. Hold nu kæft, hvor er det, det fedeste jeg nogensinde har oplevet sagde han. Jeg kunne kun give ham ret, da jeg aldrig havde prøvet noget så frækt og været så liderlig. Er du sikker på at du aldrig har slikket pik før spurgte han. Ja Mikkel dette er også helt nyt for mig svarede jeg. Jeg vil altså også prøve at slikke sagde han og begyndte at gnide på min stive pik. Inden længe lå han mellem mine ben og suttede og slikkede. Jeg havde heller aldrig fået slikket så godt pik før og roste ham stønnende.

Jeg bad ham ligge sig på ryggen så vi lå i en 69`er. Jeg slikkede og suttede hans nosser, spyttede godt på fingrene som legede med hans stjerne. Hver gang jeg rørte stjernen stønnede han og jeg havde snart en finger oppe i ham. Det var noget han kunne lide for han begyndte at ligge og skubbe med røven. Mere spyt og flere fingre, da jeg havde kneppet ham lidt med tre fingre og mente at nu var han klar kravlede jeg ned og lagde hans ene ben op på min skulder og det andet med den dårlige fod bukkede jeg under knæet.

Godt med spyt på pikken og jeg styrede den mod hans stjerne. Hvilket fantastisk syn at se sin stive pik mod stjernen på denne lille faste drengerøv. Jeg pressede og han beklagede sig lidt, da pikhovedet gled indenfor. Jeg lod det blive lige indenfor mens jeg gned på hans pik, som var blevet lidt slappere fordi det havde gjort ondt. Det varede ikke længe inden hans pik stod lige op i luften igen og jeg pressede mig forsigtigt længere op mens jeg roterede godt med underlivet. Årrh hvor er det godt stønnede Mikkel. Jeg kørte frem og tilbage, halvejs ind og næsten helt ud mens jeg gav ham nogle klaps på ballerne. Knep mig hårdere skreg han, jeg pirrede ham og blev sådan et stykke tid. Han råbte højere mens han gned på sin pik, da jeg gled helt i bund stod han næsten som en flitsbue. Jeg kneppede ham så hårdt som jeg kunne og da jeg skreg min orgasme ud, sprøjtede han samtidig op af maven af sig selv.

Lagde mig tæt op af ham og tog omkring ham. Vores kroppe sitrede og vi var helt færdige. Efter et stykke tid, hvor vi bare havde kælet og sludret, blev vi enige om at det ikke var sidste gang i denne ferie, at vi skulle have sex sammen. Jeg hjalp Mikkel på toilettet og derefter ind i seng, vi vidste jo ikke hvornår de andre ville være tilbage. Kyssede ham og hans dejlige pik godnat.

Faldt helt udmattet i søvn med det samme. Vågnede efter ca. et par timer da Peter og Rasmus højlydt og snatstive kom hjem, de gik heldigvis i seng med det samme. Jeg kunne ikke falde i søvn, lå bare og tænkte på dejlige Mikkel og hvor frækt og liderligt det havde været. Jeg lå og kælede for min pik og nosser og blev totalt liderlig igen. Jeg tænkte at det eneste der manglede, var at Mikkel skulle mærke min røv og smage min sæd. Jeg begyndte at lege med min stjerne og inden længe lå jeg og fingerkneppede mig selv. En djævel for i mig jeg måtte bare mærke Mikkels pik oppe i mig. Mikke havde værelse lige over for mig og de to andre i den anden ende af huset. Der var gået en time siden de gik i seng. Jeg listede nøgen med stiv pik ned af gangen (hvilket syn), jeg kunne høre at de begge snorkede, så jeg listede tilbage og tog i døren til Mikkels værelse.

Knægten sov helt bar uden dyne på. Jeg listede hen og satte mig på knæ på gulvet. Håbede denne vidunderlige unge knægt kunne få den op og stå igen. Bukke mig ind over ham og lod forsigtigt min tunge lege med hans blanke pikhoved. Det havde sin virkning, stille og roligt voksede hans pik. Da mine læber omsluttede hans pikhoved, begyndte han at småstønne og røre på sig. Jeg begyndte at gnide på den mens mine læber gled frem og tilbage over hovedet. Nej stop de andre er kommet hjem sagde han. De sover sagde jeg og tog ham til roden. Mundkneppede ham kort og satte mig overskrævs på ham. Det går ikke sagde han, mens jeg nev ham i hans brystvorter. Fugtede hans pik godt med spyt og gled stille og roligt ned over ham i et hug. Sad og rokkede på hans store pik, mens jeg spurgte ham om han godt nok ikke ville. Han behøvede heller ikke sige noget, hans ansigt sagde alt.

Jeg red ham længe inden han sprøjtede hans 3. orgasme op i mig. Det var tæt på at jeg var kommet også. Jeg sad og gned stille og roligt på min pik, mens han stadig var oppe i mig og det blev jeg ved med indtil han var kommet nogenlunde til sig selv. Hoppede af og trak ham op så han sad på sengekanten. Stillede mig foran ham og førte min stive pik hen til hans mund. Han begyndte at slikke og sutte og snart var jeg ved at komme. Jeg tog om nakken på ham og førte den i bund og kneppede ham i munden indtil jeg kom. Godnat skat sagde jeg og blinkede til ham inden jeg listede ind til mig selv

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.