Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Om sommeren da jeg var sytten år, døjede jeg med depression. Efter flere samtaler med min læge, mente han jeg havde godt af at snakke med en psykolog og skrev en henvisning. Fandt en i nabobyen (15 min. med tog). Han hed Bent, ca. 50 år gammel og vældig sød og rar. Han mente først og fremmest, at vi skulle arbejde med min selvtillid. Da jeg var hos ham 3. gang spurgte han også til min fysiske tilstand, kunne fortælle at jeg døjede lidt med ømme muskler og ellers ikke andet. En muskelafspændingsmassør kunne være godt for mig mente han, så jeg også fik løst lidt op der. Det vidste jeg nu ikke rigtig, men det kunne jo ikke skade at prøve. Jeg kender en ældre herre som er gået på pension, ham kan du prøve og så kan du da finde ud af om det er noget for dig sagde han. Det lød som en god ide. Han ringede til ham med det samme og vi aftalte torsdag kl. 17 og så fik jeg en ny tid hos ham om fredagen, så vi kunne snakke om, om det var noget for mig.

Det blev torsdag og jeg troppede op kl. 17. Det var et stort flot hus i udkanten af nabobyen. Døren blev åbnet og der stod en flot mand ca. 65 år gammel iført polo og shorts, slank og solbrun. Han inviterede mig ind og førte mig ind i et rum, som han før havde brugt som klinik. Der var et skrivebord, et par behagelige stole og en massagebriks. Han forklarede mig, at en omgang massage ville tage ca. en times tid. Han ville først give mig en gang helkropsmassage og derefter bearbejde de punkter, hvor jeg var mest øm, hvilket jeg forklarede var skuldre, hofte knæ. Jeg måtte selv bestemme, hvor meget tøj jeg ville beholde på, men han anbefalede at jeg smed det hele og så ville han dække underlivet med et håndklæde. Jeg havde ikke anelse om noget som helst, så det var ikke noget problem.

SEX I DAG?

Jeg hoppede op på briksen, lagde mig på maven og han lagde et håndklæde over min numse. Nu skal du bare slappe helt af og nyde det sagde han. Han dryppede noget olie på ryggen og begyndte med mine skuldre og bevægede sig ned af. Han stoppede ved håndklædet og arbejdede sig derefter fra fødderne og op. Han kom til kanten af ballerne og bad mig vende mig. Hold op hvor var det bare dejligt. Det samme skete foran og nu ville han så bearbejde mine ømme punkter, så jeg måtte om på maven igen. Skuldrene og lænden fik en ordentlig tur. Da han var igang med lårene fumlede han lidt med håndklædet og spurgte om det var iorden at han tog det væk. Det var ok med mig. Han forklarede at smerterne i ben og lænd nemt kunne hænge sammen. Han trykkede nogle bestemt steder og ja det kunne jeg sagtens mærke. Det gør vi noget ved sagde han og begyndte at massere mine baller. Hold da op hvor var det lækkert. indimellem strejfede han min stjerne og det gjorde jo selvfølgelig at min pik blev halvstiv.

Det gik heller ikke ubemærket hen da jeg lagde mig på ryggen. Det har jeg set mange gange sagde han med et smil og det er da bare dejligt, at du nyder det. Han masserede mig på brystet og især brystvorterne, mens han spurgte mig om jeg havde en kæreste, hvilket jeg aldrig havde haft. Berøringerne med mine brystvorter, gjorde at min pik nu stod helt stiv op af maven. Jeg var sgu blevet rigtig liderlig af hans berøringer. Han begyndte at massere lårene og spurgte om sådan en flot ung mand ikke fik mange tilbud. Måtte fortælle ham, at jeg aldrig havde været sammen med nogen hvilket nok skyldtes min generthed og manglende selvtillid.

Min pik var ved at sprænges og jeg var bange for at jeg skulle få udløsning, da han strejfede min pik mens han sagde, at jeg absolut ikke havde noget at skamme mig over med sådan en flot pik. Da han strejfede pikken tredje gang gik det galt og jeg sprøjtede op på maven og brystet, endda i hovedet kom der en klat. Hold da op der var tryk på sagde han med et smil. Jeg var knaldrød i hovedet og undskyldte stammende. Det viser da bare igen at du nyder det sagde han og tørrede spermen af min kind. Han begyndte igen og massere lårene, sagde at han lige checkede tekstiklerne, om de nu var som de skulle være. Han var vist klar over, at han nu kunne gøre hvad som helst. Han masserede mine nosser og bad mig bukke i benene. En finger begyndte at massere min stjerne og et gisp undslap min mund. Du er dejlig sagde han og begyndte og gnide på min pik. Det er du også og hold kæft, hvor er det dejligt stønnede jeg, mens han lod en finger glide op i mig.

Han bad mig sætte mig op og først da opdagede jeg at han havde fået krænget shortsene af og nu stod med en halvstiv pik. Wauv hvor er den stor sagde jeg, den kan blive støre sagde han og førte min hånd hen til den. Jeg begyndte at gnide på den og måtte snart have begge hænder i brug, gætter på at den var ca. 22 cm. Sæt dig på knæ og smag på den sagde han, hvilket jeg gjorde øjeblikkeligt. Kunne dog kun slikke og sutte pikhovedet fordi den var så stor, gned samtidig på den med begge hænder. Nøj hvor er du dejlig og god til at sutte pik stønnede han og det gav da selvtilliden et boost og en liderlighed jeg aldrig havde prøvet før.

Op på briksen sagde han. Liggende på ryggen trak han mig hen til enden af den. Førte en finger op i mig, mens han spurgte om jeg kunne lide det. Om jeg kunne...Han førte to, tre og fire fingre op i mig og kørte dem stille frem og tilbage, samtidig med at han spillede min pik med den anden. Han trak fingrene ud. Bliv ved stønnede jeg du må ikke stoppe. Han tog mine ben op på hans skuldre og sagde at nu skulle jeg have pik. Jeg mærkede hans pikhoved mod min stjerne. Han trykkede hårdere og det gjorde ondt, da jeg gav efter og det smuttede indenfor. Han holdt sig i ro og begyndte lige så stille, at rotere med underlivet, inden længe forsvandt smerten og jeg nød det helt vildt. Han trak pikhovedet helt ud og ind nogle gange, jeg var i ekstase og bad ham trænge længere op i mig. Stille og roligt pressede han til han var helt i bund. Han holdt den i bund og stønnede at jeg havde den dejligst stramme røv og jeg var så lækker. Stille og roligt frem og tilbage et par gange inden han satte tempoet op kneppede mig vildt og hårdt. Vi råbte og skreg begge og var totalt liderlige.

Lige inden han kom trak han sig ud, gik op til mit ansigt, vendte mig på siden og bad mig åbne munden. Han gned lidt på den og eksploderede i mit ansigt. Han kørte sin pik rundt i hovedet på mig, jeg fik slugt det jeg havde i munden og slikkede hans pik ren. Havde smagt mit eget sperm før og dette smagte lige så skønt. Jeg vil også smage dig sagde han og bukkede sig ned og tog min sprængfyldte pik i munden. Der gik ikke mange sekunder inden jeg sprøjtede ham helt ned i halsen.

Vi kunne nå en sodavand på terassen inden jeg skulle med toget. Kan virkelig ikke forstå, at du døjer med selvtilliden sagde han. Du er fantastisk smuk, du er lækker, du er sød, du er fræk, du er da simpelthen bare helt fantastisk. Blev super glad og helt varm indeni. Håber du får lyst til mere og du skal bare ringe sagde han og gav mig sit visitkort. Vi sluttede af med et heftigt tungekys og jeg svævede ned mod toget.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.