SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Dette blev en sommer, jeg aldrig vil glemme! Der var en uge til sommerferie og så var 9. klasse overstået. Boede i en lille landsby, hvor der var en lille købmand. Vi var få i byen på min alder. Vi mødtes som regel i det lille anlæg og hang ud der, da der ikke var noget at give sig til. Sommetider skete det, at vi havde fået fingrene i noget sprut, som vi så hyggede os med. Denne fredag lige efter skole, var jeg inde hos vores lille købmand. Købmanden hed Svendsen og virkede som en meget stram herre. Ved ikke lige hvad der gik af mig, men da jeg kom forbi sprutten, kunne jeg ikke se Svendsen og så listede jeg en lille flaske vodka i lommen. Fandt en pose slik og gik op for at betale. På vej ud af døren greb Svendsen fat i nakken af mig og spurgte om jeg ikke havde glemt, at betale for det jeg havde i lommen. Jeg blev taget med ud bag ved og Svendsen var rimelig gal. Han ringede hjem til mine forældre og der gik ikke mange minutter inden min far stod i butikken. Han var ikke mindre sur end Svendsen. Jeg skulle have en straf, så jeg kunne lære, at sådan noget gjorde man ikke. Min far og Svendsen blev enige om, at jeg hver weekend i min sommerferie, mødte op hjemme hos Svendsen og hjalp ham med at ordne hans have, som var mega stor.

Jeg mødte op hjemme hos Svendsen den første lørdag i ferien kl. 13,00. Han lukkede butikken kl. 12.00 og skulle lige hjem. Han boede på en nedlagt ejendom lidt udenfor byen. Han boede rigtig flot. Det hele var nyrenoveret og der var ikke noget der vendte forkert. Hans store have lå helt lukket inde med skov rundt omkring. Idag må du nok hellere få revet alle grenene sammen og så kan du slå plænen imorgen. Han fandt en løvrive og en trillebør og så blev jeg sat igang. Bemærkede at Svendsen sad og spiste hans frokost i bar overkrop. Efter en times tid kaldte han på mig. Oppe på terrassen rejste Svendsen sig og hentede en kold cola til mig. Først der så jeg at han kun var iført underbukser. Et par små stramme nogen, hvor man tydeligt kunne se aftegningen af hans pik og nosser.

Det er nu dejligt med sådan en ung frisk dreng, som hjælper i haven, men lov mig nu, at du ikke gør sådan noget igen Rasmus. Ja Svendsen det lover jeg, svarede jeg meget flov. Kald du mig Arne, det Svendsen får mig til at føle mig gammel og jeg er jo kun 70 grinte han. Han rejste sig op snurrede rundt og spurgte...Synes du jeg ser gammel ud. Nej overhovedet ikke svarede jeg og det mente jeg faktisk. Han var normal af højde, skaldet, slank og med en velholdt krop, som der ikke var et eneste hår på.

Du må hellere få noget solcreme på, ellers får jeg nok ikke glæde af dig imorgen sagde han og hentede en flaske. Smid trøjen sagde han og trykkede en stor klat ud i hånden. Jeg rejste mig og smed trøjen og han begyndte at smøre mig ind bag på. Han startede med skuldrene og trykkede sig ind mod mig og lod hænderne glide om foran. Mine brystvorter fik lidt længere tid end skuldrene og det føltes vildt dejligt. Samtidig kunne jeg mærke hans pik mod min røv. Min pik rørte lidt på sig. Han fortsatte ned af ryggen, ned af benene og om til forsiden som fik den samme tur. Dog kom hans hænder helt op under shortsene og strejfede mine nosser. De par gange han strejfede dem, gav det et ryk i min pik. Troede ikke han bemærkede det, da han ikke sagde noget. Jeg blev sendt hjem sidst på eftermiddagen og var rigtig godt brugt.

Næste dag mødte jeg kl. 10 og var godt øm i hele kroppen. Svendsen sad og nød sin morgenkaffe, igen kun iført de stramme underbukser. Han spurgte til, hvordan jeg havde det, om jeg var øm i kroppen. Kunne fortælle ham, at der ikke var et sted, hvor jeg ikke havde ondt. Tænkte det nok, svarede han med et grin. I dag skal du bare køre rundt og slå græs, vi kan jo ikke have, at jeg misbruger dig, sagde han mens han klappede mig på låret og smilte. Smid du trøjen, så vi kan få dig smurt ind i solcreme igen.

Igen stod jeg kun i mine shorts. Lig dig over på solvognen, så kan jeg massere dig lidt samtidig. Ikke engang der, tænkte jeg, at han havde planer med mig. Jeg lagde mig på maven og han begyndte at massere mig ind i solcreme. Mens han masserede mig sagde han, at jeg ikke skulle blive overrasket, hvis han pludselig gik rundt uden tøj. Det gjorde han næsten altid, når han var alene og han kunne jo pludselig glemme at jeg også var der. Om på ryggen og han masserede sololien ind foran. Det føltes faktisk dejligt, især når han rørte mine brystvorter som var godt stive. Igen kom hænderne op under kanten på shortsene og strejfede nosserne. Denne gang kunne han ikke undgå at se, at jeg havde fået ståpik. Hvad søren Rasmus, er det så godt at blive masseret sagde han, mens hånden gled ned i shortsene og klemte om min pik. Vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Han trak mine shorts ned og begyndte at spille på min pik. Der gik ikke mange sekunder inden jeg kom. Han bukkede sig ned og jeg sprøjtede i munden på ham. Jeg var helt flov og vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Det er helt ok rasmus jeg har også været en ung knægt engang sagde han blot.

Uden vi snakkede mere om det, satte han mig ind i hvordan plæneklipperen virkede. Mens jeg kørte rundt for tankerne rundt i hovedet på mig. Hvad var det der var sket. Er Svendsen mon bøsse, det er jeg ihvertfald ikke..... Jeg havde aldrig fantaseret om sex med mænd, men skal da lige love for, at han lige havde sat gang i noget. Måske var jeg til mænd, hvorfor havde jeg ellers fået udløsning. Det var min første gang, hvor jeg havde fået udløsning, ved at en anden havde rørt min pik. Efter et par timer kom Svendsen gående helt nøgen og sagde der var frokost. Ja du må undskylde, at jeg glemte underbukserne, men hvad pokker, jeg har jo set din, så gør det vel ikke noget at du ser min. Kunne ikke lade være med at kigge på hans pik som hang stor og flot med tydelige blodårer og dinglede når vi gik. Havde kun set så stor en pik i PORNOFILM.

Under frokosten sagde Svendsen at jeg ikke skulle fortælle nogen, at han gik nøgen rundt og slet ikke, at han havde spillet min pik. Det kunne jeg aldrig finde på lovede jeg ham. Ville da ikke fortælle nogen at han havde fået mig til at sprøjte. Tænkte meget på hans flotte pik, mens jeg kørte rundt. På et tidspunkt fantaserede jeg faktisk på, at gnideog spille på den. Midt på eftermiddagen var hele plænen slået og vi fik en sodavand på terrassen. Vi aftalte at jeg kom på samme tidspunkt næste lørdag.

I løbet af ugen tænkte jeg mange gange på, hvad det var der var sket hos Svendsen. Hver aften når jeg var kommet i seng, spillede jeg pik, mens jeg tænkte på Svendsens pik og hvor dejligt det var, da han spillede på min. Midt på ugen kom min far hjem og sagde han lige havde været inde hos Svendsen. Svendsen roste dig min dreng og sagde at du havde gjort det rigtig godt. Aftalte med ham, at du måske kunne tage et ekstra ryk denne weekend, når mor og jeg jo tager i sommerhuset, så kan det måske trækkes fra i den anden ende. Havde ikke nogen planer, da vennerne var på sommerferie. Det blev fredag og de gamle tog i sommerhus. Jeg nåede lige ind til Svendsen inden lukketid for at hente nogle chips og sodavand. Du kommer bare herind imorgen kl. 12.30, så kører du med mig sagde han smilende, mens han puttede det i en pose. Tag et ekstra sæt tøj med, hvis det bliver så sent, at du ikke når hjem.

Da jeg kom hjem opdagede jeg, at der også var et blad i posen. Han havde simpelthen puttet et mandesex blad i posen. Havde godt set tidligere, at der stod nogle på den øverste hylde i butikken, men havde ikke skænket dem en tanke, da jeg jo ikke var homoseksuel. Noget havde måske ændret sig, for jeg var da ihvertfald nysgerrig og tog det med ind i sofaen. Havde ikke bladret mange sider førend jeg sad med den stiveste pik. Da jeg så en mand med sin store stive pik, kneppe en anden mand, var jeg helt liderlig og snart lå jeg også med en finger oppe. Jeg gik på opdagelse i mine forældres soveværelse og fandt et par dildoer, hvor den ene ikke var så stor. Smurte den ind i noget madolie og snart lå jeg og kneppede mig selv, mens jeg spillede pik på livet løs. Det var dejligt og jeg fik en helt fantastisk udløsning.

Mødte hos Svendsen præcis kl. 12.30 næste dag. Lagde bladet på disken og sagde at det vist var kommet i min pose ved en fejl. Nå for søren grinte han. Nu er der vel ikke nogen af siderne der er klistret sammen grinte han. Godt at se du har taget skiftetøj med, så behøver vi ikke tænke på klokken. Da vi begyndte at køre derfra, lagde han sin hånd på mit bare lår og spurgte... Hvad syntes du om bladet Rasmus, kunne du lide det? Hans hånd gled længere op og han kildede mine nosser. Det var frækt stammede jeg helt rød i hovedet. Han gned på min pik uden på shortsene og den blev straks helt stiv. Den her weekend kunne jeg godt tænke mig, at gøre nogle af de ting sammen med dig, hvad siger du til det? Øhh det ved jeg ikke rigtig....

Han ville tage et hurtigt bad, da vi kom hjem. Jeg kunne bare tage en cola i køleskabet. Hvad skulle jeg dog gøre. Jeg benægtede stadig for mig selv, at jeg var til mænd, men jeg kunne ikke få tankerne væk fra hans flotte pik og da han kom ud fra badet, havde jeg stadig ståpik. Han var selvfølgelig helt nøgen og den dejlige pik dinglede mellem hans ben. Jeg kunne ikke få mine øjne fra den og han kom tættere på. Du må gerne røre den Rasmus sagde han. Den har tænkt på dig hele ugen og vil rigtig gerne have, at du rører ved den. Han tog min hånd og førte den hen til hans pik og lukkede mine fingre om den. Min hånd kunne ikke nå helt omkring. Han begyndte at gnide vores hænder frem og tilbage og hans pik rørte på sig. Han fjernede sin hånd og jeg fortsatte, den blev større og jeg havde snart begge hænder omkring. Tændte på at han kunne lide hvad jeg gjorde.

Han stønnede... Åhh Rasmus du er en dejlig dreng. Han havde en hånd om min nakke og pressede mit hovede tættere på. Jeg lod tungen ramme hans pikhovede og han stønnede højere. Slikkede op og ned af det dejlige store skaft og der kom noget glinsende noget ud af pikhovedet, det smagte faktisk meget godt. Forsøgte at sutte ham, men kunne ikke have meget mere end pikhovedet i munden. Han begyndte nu selv at spille på hans pik og det varede ikke længe inden han sprøjtede en stor ladning ned i halsen på mig. Han bukkede sig ned og kyssede mig med sin tunge legende i min mund.

Han fandt frokost frem og fortalte, hvor glad han var for, at jeg var så sød og modig. Rejs dig og smid tøjet Rasmus, jeg vil se din dejlige krop. Jeg rejste mig og smed det. Havde stadig den stiveste pik. Han kom over, satt e sig på knæ og snart slikkede han lystigt min pik. Han suttede mig til bunden og jeg var lige ved at komme. Han lagde mig på solvognen og begyndte at slikke min stjerne. Det var en fantastisk følelse og igen var jeg ved at komme. Han stoppede og rejste sig og gik hen til bordet. Han stak langefingeren ned i smøret og kom tilbage. Langefingeren førte han helt op og snart kneppede han mig med tre fingre. Da han samtidig igen begyndte at sutte min pik, kom jeg i den vildeste orgasme.

Vi gik i bad sammen og blev vasket godt og grundigt. Efter badet skulle han igen lege med mit liderlige hul. Han fandt noget han kaldte en buttplug. Han smurte mig godt med noget glidecreme og pressede den op. Det gjorde meget ondt, indtil det yderste gled op, så fortog det sig noget, men der noget tid inden jeg havde vænnet mig til den. Han forklarede at det var med til at udvide mit dejlige stramme hul og det var nok nødvendigt når han skulle kneppe mig senere. Det gjorde mig noget bange, at skulle have hans store pik op i mig. Han beroligede mig og sagde at han nok skulle være meget forsigtig. Vi slappede af om eftermiddagen og jeg havde hele tiden buttplugen oppe i mig. Det gjorde slet ikke ondt længere, men det var frækt og gjorde mig liderlig. 

Sidst på eftermiddagen trak han mig ind i soveværelset og sagde at han ville mærke min dejlige pik oppe i sig.

Vi lagde os i en 69`er og snart var min pik klar. Han smurte glidecreme på min pik og lagde sig på alle fire. Jeg styrede min pik til og pressede den op. Knep mig hårdt din liderlige dreng stønnede Svendsen. Jeg kneppede ham så hårdt som jeg kunne og snart kom jeg oppe i ham. Det havde tændt ham og hans pik var stiv og hård. Nu skal du mærke den fantastiske følelse sagde han og trak buttplugen ud. Jeg lå på ryggen og han smurte sin pik godt ind i glidecreme. Han tog mine ben over sine arme, styrede sin glinsende pik mod min stjerne. Han pressede pikhovedet op. Takket være buttplugen gjorde det ikke ondt. Først da han pressede sig længere op, begyndte det at gøre ondt. Han gav sig god tid og hver gang jeg beklagede mig holdt han igen. Sådan blev han ved til at han var helt i bund. Jeg var helt udblokket. 

Forsigtigt begyndte han at lave små samlejebevægelser. Det var vidunderligt og troede flere gange at jeg skulle besvime af bare nydelse. Han kunne høre hvordan jeg nød det og pirrede mig helt vild. Jeg ville bare have mere af denne dejlig store pik og begyndte selv at presse igen. Han begyndte at trække sig næsten helt ud og derefter helt i bund, sådan gjorde han nogle gange inden han befalede mig om på alle fire. 

Han kørte den helt i bund første gang og så kan det nok være, at jeg blev kneppet hårdt og brutalt. Jeg skreg på mere og han kneppede mig endnu hårdere og nosserne klaskede mod hinanden. Da han kom med et ordentlig brøl og skød sin ladning op i mig, kom jeg selv i den vildeste orgasme og det uden at pikken var blevet rørt ved. Det var helt vanvittigt. Vi faldt udmattet sammen, stadig med hans dejlige pik oppe i mig........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.