Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vågnede næste dag og var godt øm i numsen, efter at være blevet grundigt kneppet af Poul, som afspændingsmassøren hed. Solen skinnede og jeg var glad, ikke mindst efter den dejlige oplevelse igår, men også fordi mine forældre skulle over til familiefest på sjælland og ville blive der i ca. 10 dage. Efter mange formaninger og instrukser af især min mor (skulle bla. ringe hver morgen), tog de endelig afsted over middag. Dejligt at have hele huset for sig selv. Sad på terrassen og slikkede sol uden en trævl på kroppen, det havde jeg aldrig prøvet før, det var dejligt og pikken blev halvstiv ved tanken om, hvad der var sket igår og Pouls ord om hvor dejlig jeg var. Tiden var ved at løbe fra mig, jeg havde jo en aftale hos Bent, så et hurtigt bad hvor der blev kælet lidt ekstra for min ømme mås og afsted med toget, til et møde som skulle vise sig, at blive anderledes end de foregående.

Bent kom ud og hentede mig i venteværelset iført hvide shorts og hvid polo. Han så faktisk godt godt ud solbrændt og slank, sådan havde jeg ikke tænkt om ham før. Jeg låser lige døren sagde han, du er den sidste idag. Vi gik ind i konsultationen, værsgo og sæt dig ned. Satte mig forsigtig ned, hvilket han bemærkede. Var det godt igår, du ser lidt øm ud sagde han med et smil. Ja han har vist trykket mig de rigtige steder svarede jeg lidt rødmende. Du fik måske luksus udgaven? Det må jeg have gjort svarede jeg uden at tænke nærmere over det. Så er det måske ikke sidste gang du skal have afspændingsmassage? Nej det er det ihvertfald ikke sagde jeg. Han ville skrive en henvisning, men fortalte at jeg bare kunne ringe til Poul, når jeg følte behov igen. Det lyder godt sagde han med et lumsk smil.

SEX I DAG?

Du virker mere glad idag, er det pga. massagen? Ja og det at jeg er alene i omkring 10 dage, fordi mine forældre er taget på sjælland og jeg har hele huset for mig selv svarede jeg. Så skal der måske holdes nogle vilde fester og scores nogle piger? Nej ser ikke så mange privat, så det bliver nok bare afslapning og nyde at jeg har det hele for mig selv svarede jeg. Du skal slet ikke tænke så negativt om dig selv, du er en sød, flot og attraktiv dreng, som mange piger helt sikkert gerne vil være sammen med sagde han. Jeg snakkede med Poul i telefonen igår aftes og han sagde lige nøjagtig det samme. Shit tænkte jeg og rødmede helt vildt, gad vide hvad Poul havde fortalt......

Hør her sagde han, vi har alle haft tanker om mange ting da vi var unge, det er en fase man skal igennem, for nogle går det hurtigt og for andre tager det hele livet. Jeg lærte Poul at kende, da jeg sad ved siden af ham til min tante og onkels sølvbryllup for ca. 32 år siden, dengang var jeg på din alder. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af min seksualitet. Poul var sød og snakke med og da vi havde fået lidt alkohol indenbords, betroede jeg mig til ham, sådan lærte jeg ham at kende og ja vi hygger os somme tider sammen. ligesom i gjorde igår sagde han og blinkede til mig. Okay han vidste det :) Det er derfor jeg er aldrig har giftet mig, jeg er til mænd, hvilket ingen nok tror.

Han fortsatte...Jeg havde mindreværdskomplekser fordi min tissemand var meget mindre end de andres og det gik mig meget på. Den er stadig mindre end gennemsnittet, men jeg har fundet ud af at det er gørelsen og ikke størrelsen. Poul har et stort problem med sin kæmpepik, ikke mange har kunnet tage ham og han har aldrig prøvet, at få slikket pik til roden, vi må alle bare få det bedste ud af det. Sad faktisk og blev småliderlig ved hans åbenhed og de kloge ord han sagde. Han rejste sig og fortalte videre om de ting han havde erfaret bla. mandens g-punkt som giver en anal orgasme, SEXLEGETØJ, gruppesex osv. osv. Han havde bevæget sig over bag mig og lagt sine hænder på mine skuldre. Det eneste jeg endnu ikke har prøvet, er at have sex med sådan en ung flot fyr som dig, sagde han mens hans hænder kærtegnede mine brystvorter. Jeg har måske nok haft muligheden med nogen af mine klienter, men har aldrig turdet. Med dig er det anderledes, jeg kan simpelthen ikke modstå dig. Du tændte noget i mig første gang du trådte ind af døren, jeg turde ikke ligge an på dig, men efter hvad Poul fortalte om igår, så er jeg simpelthen nødt til at tage skridtet videre. Mine brystvorter var blevet helt stive og pikken var ved at springe shortsene. Han gik over og satte sig, bemærkede at han heller ikke var upåvirket. Hvad siger du til det spurgte han. Jeg behøvede overhovedet ikke noget betænkningstid og det røg ud af munden på mig...Jeg synes du er skide lækker og der er ikke noget jeg hellere vil.

Han rejste sig igen trak shortsene ned og sagde, som du kan se er den ikke verdens største men jeg kan give dig oplevelser som ingen anden. Synes nu den var flot og havde en pæn størrelse (ca. 12-13 cm.), markerede årer og normal tykkelse, hvilket jeg fortalte ham. Jeg rejste mig også og viste min frem, som dog var lidt større. Vi smed begge trøjerne og shortsene helt. vi endte i omfavnelse og vores stive pikke gned mod hinanden. Vi kyssede hinanden vådt og inderligt. Jeg tager i sommerhus i weekenden, du har måske lyst til at tage med, hviskede han mig i øret. Jeg har pakket bilen og kører ligeså snart vi er færdige her. Om jeg havde...

Han gik på knæ og tog min pik i munden. Jeg skulle love for at han kunne sit kram. Hans tunge var over det hele, pik, nosser og mellemkød fik den store tur. Da han bad mig ligge mig over på bordet og slikkede min stjerne, var jeg tæt på at komme. Årrh Bent stop stop jeg kommer snart råbte jeg. Han førte en fugtig finger op i mig, han gjorde noget som jeg ikke kan forklare. Jeg skreg den vildeste orgasme ud. Jeg lå bare og sitrede mens, Bent kærtegnede mig. Dette er kun begyndelsen på en herlig weekend sagde han. Jeg ville gøre gengæld og tog omkring hans stive pik, han fjernede mine hænder og sagde ikke nu, vi må vist hellere komme afsted og gav mig et tungekys. Han skulle lige på toilettet og have lidt kold vand på pikken, for han kunne jo ikke gå ud til bilen med sådan en bule, som han sagde.

Vi kom ud til bilen og jeg ville lige hjem og pakke lidt tøj. Det behøver du ikke sagde Bent, vi bruger vist samme størrelse og jeg har masser af tøj med og også noget i sommerhuset. Vi kørte afsted til hans sommerhus som lå i Løkken, ca. 20 min. kørsel. Kunne ikke lade være med at sidde og betragte dennne frække mand som jeg skulle tilbringe hele weekenden med. Lagde en hånd på hans lår, han fjernede den og sagde ikke nu, skal ind og handle på vejen, så det duer ikke at jeg får rejsning. Jeg var ligeglad, jeg kunne bare ikke holde fingrene fra ham. Mine ene hånd gled ned i hans shorts. Killede blidt hans pikhoved og gled blidt på hans pik, som hurtigt kæmpede for at komme ud af de stramme shorts. Fik pikken rettet ud så pikhovedet lige kravlede over kanten og bukkede mig ned og lod tungen lege med det. Stop for satan din frække liderlige knægt, ellers kører vi galt. Jeg hørte slet ikke efter og Bent fik bilen kastet ind på en rasteplads. Du er da den frækkeste sagde han, mens han kiggede mig dybt i øjnene. Hvad vil du gøre ved dette, jeg kan jo ikke gå ind og handle sådan her. Jeg gik ud af bilen, over til hans side, åbnede døren, tog hans hånd og sagde kom her. Det kan vi da ikke sagde han, der er så meget trafik og jeg skal ikke stå til offentlig skue. Tog hans hånd med og sagde kom herud ingen opdager noget. Modvilligt steg han ud. Stil dig med ryggen mod bilen, så tror folk bare du tisser og mig kan de ikke se for bilen, sagde jeg og satte mig på knæ.

Jeg kan ikke det samme som dig endnu, men det må du lære mig sagde jeg og tog hans pik i munden. Jeg suttede og slikkede det bedste jeg kunne og da jeg begyndte at mundkneppe ham, kunne jeg høre han var tæt på at kommme. Jeg satte tempoet ned og tog ham til roden hver gang, det var noget han kunne lide, snart havde han fat i nakken af mig og kneppede min mund/hals i et rasende tempo. Han sprøjtede så meget at jeg måtte synke flere gange. Slikkede ham godt og grundig ren, så der ikke kom pletter på de hvide shorts. Inde i bilen sagde han, at han aldrig ville have troet, at han skulle have suttet pik i det offentlige, mens en masse mennesker passerede forbi. Hold nu kæft, hvor var det frækt sagde han og lagde en hånd på mit lår.

Vi kom til Løkken og han holdt ind ved Brugsen. Jeg blev i bilen, for han vidste jo ikke, om han ville møde nogen som han kendte og dette var jo en dyb hemmelighed for os begge. Han fik handlet ind og vi kørte mod hans sommerhus. Hold da op for et lækkert hus. Helt ugenert med skov til den ene side og klitlandskab til den anden. Det eneste der manglede var swimmingpool, men vildtmarksbad var der. Det ville blive en helt vidunderlig weekend kunne jeg mærke......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.