Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Året er 1915. Matthew går på kostskole og kan ikke rejse hjem til sine forældre som er i England på grund af den store krig, som man kaldte 1. verdenskrig dengang. Som året før er han tvunget til at rejse ned til sin Tante i sommerferien. Tanten på i sydstatsbyen Gatorville beliggende i Louisiana. Det er også den landsby hvor Matthew’s store kærlighed Anna bor.

SEX I DAG?

Ugen siden at mit kæreste eje var blevet låst inde, blev overstået.

Det var blevet tid til at tage tilbage til kostskolen. Overalls og skjorte blev lagt væk og skoleuniformen kom på. Nede på stationen ventede James, Anna og deres bedstemor. De skulle følges med mig. Jeg havde allerede skiftet til skoleuniformen, mens de to søskende stadig havde det sædvanlige sommertøj på.

Rejsen var lang og vi overnattede et par gange nær forskellige togstationer. Da vi kom tilbage til skolen, gik James og hans bedstemor op for at tale med rektor, mens Anna sad på gangen. Jeg gik den tunge gang ned til sygeplejersken efter at have sendt et længes fuldt blik efter Anna. Hun kiggede på mig et kort øjeblik, men kiggede så ned. Hendes bedstemor ville tage med hende til en kostskole i nærheden, som var drevet af samme ejerkreds, der ejede den kostskole, jeg og nu også James gik på.

“Nå. Man har kigget for langt efter pigerne," sagde skolesygeplejersken muntert, da hun så metallet, som holdt mine ædlere dele fanget. “Men det behøver du ikke her på skolen. Heldigvis har jeg en nøgle.”

Jeg glædede mig et øjeblik over at min penis nu var fri, men så skulle jeg igennem den frygtelige udrensning. Imens jeg lå og ømmede mig, gik døren op. Det var Frøken Smith, som havde skoleuniformen med til James. Jeg kunne se at korsettet, han skulle have på, var af svært læder og havde brede skulderremme. Det som han havde fået på hjemme hos sin bedstemor var kun et begynder-sæt, som de kaldte det på skolen. Det nye korset vil blive frygteligt for ham.

Efter alt for lang tid var jeg nu klar til at gå op til værelserne. Jeg hvilede mig en times tid før jeg gik ned på hovedgangen. Mange elever var ankommet denne dag efter at have tilbragt sommerferien hos deres familie. På vej ned ad gangen mødte jeg James, som kom gående med rektor og så temmelig nedtrykt ud. Hans bedstemor måtte allerede have været taget afsted. Jeg huskede tilbage på min første dag på skolen. Det var svært at undvære sine forældre for første gang.

James var ikke den perfekte kostskoleelev. Han var for meget til sjov og for lidt til flid. Jeg kan ikke tælle de gange som han blev sendt til rektors kontor og fik varmet sin ende af rektors bat. Med sine lufthuller fyldte det lokalet med den frygteligste lyd, inden at det ramte ens balle. Jeg havde heldigvis aldrig prøvet det, men når man tilfældigvis passerede hans kontor når en elev skulle afstraffes, så kunne man høre den frygtelig lyd og elevens skrig af smerte..

Jeg tænkte tit på hvordan Anna havde det. Nonnerne på hendes skole havde et frygteligt ry. Nogle af eleverne havde søstre som gik der og de fortalte om hvordan nogle piger var blevet klippet skaldet og hvordan søstrene afstraffede dem der havde været utugtige med så frygtelige afstraffelser at de ikke havde ord for hvordan det foregik.

Enkelte søndage skulle vi deltage i gudstjenester sammen med den anden skole. Der var på en sådan søndag, at jeg første gang så Anna, efter at hun var startet på skolen. Da vi kom ind i kirken blev vi drenge placeret i den ene side af koret og pigerne i den anden side, men på gulvet lå nogle piger fladt på maven, med hænderne strakt ud og med samlede ben, så de udgjorde et kors set oppefra.

Normalt var pigernes hoveder dækket, men dem som lå på gulvet havde intet på og jeg kunne se at de var klippet skaldet. Det var sket med både saks og barberkniv. Ikke et dun var at se på deres hoveder.

Da gudstjenesten var forbi, kom en nonne hen til rektor Richardson. De talte kort sammen. Jeg var på vej med de andre elever, da rektoren kaldte på mig.

Jeg gik hen til dem. “Matthew. Søster Poulin vil have at du følger med hende. Det drejer sig om hvad du har lavet med Anna.”

Jeg skulle til at sige noget, da jeg mærkede mine arme blive taget af to nonner og der var ikke noget valg. Jeg måtte følge med.

Vi gik ned til et rum i skolen, som var bygget sammen med kirken. Udenfor kunne jeg se vognene med de andre elever køre tilbage mod vores skole. Indenfor gav nonnerne besked om at jeg skulle tage tøjet af, så jeg kun havde mit korset på. Jeg klædte mig af. Jeg blev noget rød i hovedet over at de kunne se det hele, især da de også bad mig fjerne det læderstykke, som dækkede forneden. Søster Poulin kom ind i lokalet.

“Jeg har fået at vide at I har udøvet akter som ikke sømmer sig for unge mennesker som jer. Derfor skal I have en lektion, så I ikke gør noget lignende når I er på sommerferie næste år.”

“Matthew. Du er en simpel dreng, som lader sig styre af det, du har mellem benene. Den synd kan din skole godt tæske dig ud af, men vi ved at du vil falde tilbage til et liv i synd, når du forlader skolen, så hvad skulle det nytte?”

“Istedet vil vi vise dig at du er rimelig overflødig når det kommer til en person som Anna der er så langt ude at det eneste hun tænker på, er at få stoppet noget op i sig. Det kan vi behandle ved at overstimulere hende, indtil hun ikke længere søger synden.”

Hun gav tegn til nogle af de andre søstre.

To af greb mig og gav mig manchetter på. Manchetterne blev fastgjort til nogle reb som hang ned fra loftet og så hev nonnerne i den anden ende af dem, så mine arme blev strakt ud over mit hoved.

“Stop. Hvad er det I gør?” protesterede jeg.

Jeg fik intet svar. Istedet gik de over til Anna. Hun så udmattet ud og ydede ingen modstand, da hun fik tøjet taget af og manchetter sat på hænderne. Kort efter stod hun også udstrakt som mig. Nonnerne sørgede for at vi fik manchetter om anklerne og en stang blev forbundet med disse manchetter, så vi stod med let spredte ben uden at være i stand til at samle dem.

Nonnen talte sagte. “Hvad I har bedrevet er synd. Nu vil jeg vise jer hvor tung synden er at bære.” Hun nikkede til de andre nonner og de kom hen til os med en slags mundkurv af læder. Inde i mundkurven var der monteret en stor gummi-kugle på en lædersnor. De klemte vores næser sammen og når vi åbnede munden for at få luft, blev kuglen presset ind i munden. En læderrem som gik omkring hovedet holdt mundkurven på plads. “Mff.” kom det fra mig, da jeg prøvede at protestere over den brutale behandling.

Nonnerne nikkede til søster Poulin. Hun tog nogle lodder frem. En af nonnerne begyndte at slikke mine brystvorter. Det kildede så dejligt og jeg fik rejsning. Snart blev det for meget for mig og jeg prøvede at trække mig væk, men eftersom jeg hang i manchetterne, kunne det ikke lade sig gøre. Søster Poulin kom over og klemte en af mine brystvorter med sine negle. Jeg skreg af forskrækkelse over den pludselige smerte, men hun smilte bare. Nonnen havde efterhånden fået mine brystvorter til at stritte.

Med et tog Søster Poulin fat i min ene brystvorte og satte en klemme med et lod hængende på den. Smerten var ubeskrivelig. Jeg skreg. Søster Poulin gentog operationen med den anden brystvorter og de bizart lydene skrig jeg udstødte fik nonnerne til at smile. Jeg kiggede over på Anna. Tårerne løb ud af hendes øjne og ned over mundkurven.

De rettede nu deres opmærksomhed på Anna. De æltede hendes bryster. Anna stønnede af velbehag. En af nonnerne bukkede sig ned og begyndte at slikke hendes klitoris. Anna sukkede og lukkede sine øjne. Igen valgte Søster Poulin det øjeblik hvor Anna mindst ventede det og satte klemmer først på den ene brystvorter og så den anden. Anna skreg og på grund af mundkurven lød det ikke som et menneske. Hvordan kunne den lille teenagepige udstøde så høje og dyriske lyde.

Men det stoppede ikke med det. Netop som Anna var ved at komme sig over smerterne fra de klemmer som var sat på hendes brystvorter, tog Søster Poulin fat i den ene skamlæbe og satte en klemme på. Annas øjne blev spærret op på vid gab og hun skreg så inderligt af smerte. En lignende klemme blev sat på den anden skamlæbe og Anna skreg igen.

“Kan du mærke hvordan dit syndige liv belaster din samvittighed?" hviskede hun til Anna og studerede hende et øjeblik.

“Nej. Det kan du ikke, for du tænker beskidt og er en lille luder. Du vil bare fyldes op hans pik?”. Hun førte sit ansigt helt tæt på Annas øre.

“Fyldes op. Det skal vi nok klare.” Søster Poulin gik hen til en skuffe og åbnede den. Hun hev to dildoer frem og gav den ene til en af nonnerne, som gik over til mig.

“Nu skal der udblokkes.” kommanderede hun. Annas øjne blev spærret op på vid gab da Søster Poulin pressede dildoen mod hendes bagerste hul. Samtidig mærkede jeg, hvordan nonnen gjorde det samme med mig. Dildoerne var heldigvis smurt ind i fedtstof og de gled nogenlunde samtidig op i vores endetarme.

Med faste bevægelser stødte de langsomt men sikkert dildoerne længere og længere op i os. Min pik var blevet stiv og jeg kunne ikke stå for nonnens behandling. Pludselig begyndte mine safter at sprøjte ud over gulvet.

“Se. Han tænker kun på sig selv. Havde I været sammen, var han kommet uden at du kunne få noget ud af det udover at risikere at blive gravid.

Imens at Søster Poulin stødte dildoen længere og længere op i Anna, havde en af nonnerne genoptaget arbejdet med at slikke hendes revne og det gik ikke upåvirket ud over Anna. Hun lukkede øjnene og begyndte at stønne tungt. Med et begyndte hendes krop at sitre og hun udstødte et bizart brøl, som blev undertrykt af mundkurven. Hendes krop stivnede, og så blev hun slap i kroppen og hang livløst i manchetterne.

“Hun er besvimet.” sagde nonnen som havde slikket hende. Søster Poulin nikkede. “Så kan de stå her og tænke over deres syndige levevis.”

Jeg kunne mærke at dildoen var brede forneden, som om at de sad på en lille plade. Nonnerne gav os bredt læderbælte på, hvor der også var remme, som kunne føres mellem benene på os. Disse remme blev brugt til at holde dildoerne på plads oppe i os.

Nonnerne forlod lokalet. Jeg var udmattet og tabte bevidstheden. Hvor længe vi havde hængt der ved jeg ikke, men jeg vågnede ved den intense smerte som opstod ved at blodet kom tilbage i brystvorterne da klemmerne blev fjernet. Jeg havde stadig mundkurven på så mine skrig blev undertrykt.

Jeg kunne se at Anna stadig hang bevidstløst i manchetterne, da jeg blev ført ud. Ude på gangen mødte vi en gruppe af piger, som alle var iklædt de novice uniformer som pigerne skulle bruge som skoleuniform.

De rødmede, da de så mig halvnøgen og jeg blev mindst lige så flov. Nonnerne som førte mig til lokalet, hvor Rektor Richardson ventede nøjes med at tysse på de piger som hviskede sammen over synet af mig.

Jeg fik min normale skoleuniform på. Det var dog ikke sidste gang, det skoleår, at jeg så Anna.

Få sex i dag

Det var tæt ved jul. Når man når en bestemt årgang på skolen bliver udvalgte elever inviteret med til en fest for skolens bestyrelse samt sponsorer hvor elever fra henholdsvis vores skole og den skole som Anna var sendt til skulle servere for deltagerne.

Jeg blev sendt op til rektors kontor sammen med James. Vi var blevet udvalgt. Jeg, primært fordi jeg var kandidat til at blive præfekt. James af en grund som jeg ikke kendte til. Frøken Smith og sygeplejersken sørgede for at vi fik de sorte jakkesæt og hvid skjorte, som passede til jobbet som tjener, men vi fik også helt nye korsetter. Hvilken pinsel at få dem på. Ikke alene udrensningen, men korsetterne var to størrelser mindre end normalt og alligevel skulle de lukkes helt.

Festen foregik i kælderen til rektors bolig. Da vi kom, kunne vi se at Anna også var til stede. Hun havde fået en stuepige uniform på, og det var tydeligt, at nonnerne havde arbejdet med hendes holdning. Under hendes krav kunne man skimte et halskorset, som gik op og dækkede hendes underansigt. Hun var stadig glatbarberet på hovedet. Hun måtte have overtrådt reglerne groft indtil flere gange. Det var kun alvorlige overtrædelser af reglementet på skolerne som medførte klipning og barbering af hovedet. Det var kun sket 2 gange på drengenes kostskole, mens jeg var gået der. Jeg havde af omveje hørt at denne form for afstraffelse var mere udbredt på pigernes kostskole, men det var kun rygter, for vi måtte normalt aldrig komme der.

Rektor bad os om at stå klar når gæsterne kom. Vi stillede os langs væggen med hænderne indtil kroppen. To nonner kom ind som de første. Så var der 5 herrer, samt sygeplejersken og Frøken Smith.

“Nej. Hvor ser de så korrekte og unge ud!” sagde en af herrerne.

“Ja. Det er en fest vi sent skal glemme.” En stor skål rompunch var stillet frem. “Jeg synes at vi skal byde de unge en glas” sagde en af herrerne. “Ja. Det er i orden” sagde Rektor.

Vi fik hver et glas i hånden. Det smagte anderledes. Gæsterne gik til bordet og de fik meget godt at spise. Der skulle snakkes noget regnskab og vi blev sendt ned i køkkenet hvor køkkendamen som havde sørget for maden huserede og vi fik noget at spise. Rektor Richardson kom ned og sagde at det var tid til dessert og vi tog hovedretten af bordet, hvorefter desserten blev serveret. Da den var nydt, trak gæsterne ind i det tilstødende lokale. Vi gik rundt og tilbød chokolade m.v. Der var dog ikke den store afsætning. Herren fra før insisterede på at vi fik smagt på rom-punchen en gang til. Det blev til det ene glas efter det andet. Jeg følte mig svimmel og jeg kunne se at hverken Anna eller James var gået fri.

Da der var gået en times tid, sank jeg udmattet ned i en stol. Rektor rejste sig op. “Jeg kan se på vores 3 unge mennesker at tiden er kommet til at vi fortæller lidt om hvordan det er at være gammel elev. Hvem ved? Måske vil de over årene tage vores plads? De to søskende er af god velhavende familie fra Louisiana og unge Matthew her er fra en diplomat familie.”

Gæsterne rejste sig op og begyndte at tage tøjet af. Frøken Smith kom hen til mig og bad mig rejse mig op, hvorefter hun hjalp mig med at få tøjet af. Jeg var ikke helt klar over, hvad der skulle ske, for jeg var godt påvirket af al den alkohol. I min lettere tågede tilstand registrerede jeg at mændene nu var nøgne bortset fra forskellige typer af undertøj af læder som de havde haft på under. Nogle havde korsetter på. Nogle havde seletøj med læderremme. Også nonnerne havde taget deres dragt af, hvilket afslørede at de bar korsetter. Da Anna fik uniformen af, kunne jeg se at hendes korset gik hende ned over hofterne. Hendes talje var utrolig. Næsten bizar tynd. Hals-korsettet gik ned over skuldrene og fastholdt hendes hoved, så hun kun var i stand til at se opad og ligeud.

Da jeg havde fået tøjet, tog Frøken Smith mig over til sofaen hvor jeg blev sat mellem to herrer. At sidde så tæt på andre uden specielt meget tøj på, gjorde at jeg fik mærkelige følelser forneden. Frøken Smith havde fjernet læderet, som dækkede mine kønsdele og pludselig tog en af herrerne fat omkring mine nosser. Den anden mand lænede sig ind over mig og begyndte at spille min penis af. Jeg blev hurtigt ophidset af den intense stemning. Anna fik snøret den nederste del af korsettet op så hun kunne sprede sine ben. Frøken Smith trak et gardin til siden og rullede en gynækolog-stol frem som dem, jeg havde set nede hos sygeplejersken. Stolen hun brugte på elever, der gjorde modstand mod at blive udrenset. Anna’s ben blev placeret i bøjlerne og gjort fast med læderremme. Nogle mænd kom hen og begyndte at kærtegne hendes krop.

Jeg stivnede, da den ene mand tog min penis ind i hans mund. Det var underligt, men det føltes godt. Måske var det alkoholen. Jeg ved det ikke. Frøken Smith kom hen til mig mens jeg sad med lukkede øjne og nød de to mænds behandling. Hun tog min hånd, og til min skuffelse skulle jeg op og stå. Jeg så nu at der var 3 gynækolog-stole. James var allerede lagt i den anden og jeg skulle op og ligge på den sidste.

I min halvfulde tilstand fulgte jeg bare med strømmen. Jeg lagde mig op på stolen. Mine ben blev lagt i bøjlerne og læderremme blev spændt omkring dem og om maven på mig så jeg ikke faldt ud af stolen. De to mænd kom over og fortsatte deres behandling. Jeg var lige ved at få udløsning, da noget stramt blev bundet omkring mine nosser. Det var en bred læderrem som blev bundet omkring og strammet til næsten gjorde ondt. Min penis var stiv som aldrig før. Den ene mand skiftede position og begyndte at kærtegne mit brystparti. De varme hænder føltes skønt.

Pludselig stivnede mig. En gummibeklædt finger blev presset mod min ringmuskel. “Åhh.” udbrød jeg, men en af herrerne bøjede sig ind over mig og beroligede mig. “Gør som når du skal lave stort” sagde han. Jeg adlød og efter en kort tids smerten gled fingeren ind i mig. Hvis mine nosser ikke havde været bundet stramt,ville jeg have sprøjtet ud over alle personerne lige på stedet. Fingeren kørte ind og ud af mig. Jeg stønnede og klagede mig. Hele min krop ville have udløsning, men det var forhindret. “Skal vi lade ham komme?” spurgte sygeplejersken som viste sig at være den person som havde stoppet fingeren op i mig. “Ja. Men lad mig komme til” sagde den ene mand. Han bukkede sig ned og tog min min ind i munden, hvorefter han løsnede læderet omkring mine nosser. Jeg kom øjeblikkeligt i hans mund. Den anden mand drejede mit hovedet, så jeg havde min mund ud for hans underliv. Hans massive penis var lige ud for min mund. “Åbn munden og tag min penis ind”. I det samme pressede sygeplejersken fingeren i bund og jeg sagde “Åhh.” Det var mulighed nok til at mandens penis fandt vej ind i min mund. “Sut” beordrede manden og jeg turde ikke gøre andet end at gøre det. Sygeplejersken prøvede at få en finger mere ind. Det gjorde ondt, men jeg var helt fanget af situationen og fandt snart mig pattende løs på mandens penis, som om at jeg aldrig havde gjort andet i livet.

“Er han ved at være klar?” lød en kvindestemme

“Ja. Du kan komme til nu.” svarede sygeplejersken. I det samme fik manden udløsning i min mund. Hans safter sprøjtede ind i min mund og det føltes som om at det blev ved og ved. Han stønnede tungt og trak sin nu slatne penis ud af min mund, da han blev færdig.

Noget stort pressede mod min ringmuskel. Jeg kiggede op alt det som læderremmene tillod mig og så at nonnen havde presset en kunstig penis mod min åbning. Det gjorde ondt, og jeg klagede mig. “Jeg går i stykker. Stop!” I det samme skreg James højt og jeg så at den anden nonne havde presset en kunstig penis op i ham. “Gør som når du skal på toilettet," sagde sygeplejersken. Jeg adlød og den kunstige penis gled op i mig. Jeg udstødte et skingert skrig af ren forskrækkelse. Nonnen holdt pause. En af mændene gik og blev afløst af en anden herre, som begyndte at kærtegne mit underliv. Så begyndte nonnen at stødte den kunstige penis op i mig. Jeg stønnede og udstødte lyde og ord som jeg aldrig ville have troet at jeg ville have taget i min mund. Min penis blev stiv igen og manden som havde leget med den begyndte at sutte på den. Jeg kunne slet ikke holde igen. Jeg kom i hans mund og han tog alle mine safter ind. Nonnen pustede og stønnede, som om at hun var ved at stille træskoene. Med et slog hun over i en høj stønnen og hun stødte den kunstige penis helt i bund, hvorefter hun sank udmattet sammen over mig. Manden som havde suttet min penis af fik flyttet sig i sidste øjeblik.

Jeg var helt udmattet. Over i den anden stol var en nonne ved at tage James og han jamrede sig højlydt. Han udstødte et skrig imens at alle muskler i hans krop spændte og en stråle stod op fra hans penis. Nonnen skreg af ophidselse, da hun hamrede den kunstige penis godt ind i ham. Hendes krop sitrede et øjeblik, før hun trak sig ud af ham.

Jeg kiggede over på Anna. Frøken Smith brugte en eller anden maskine med gummispids på hende, mens en af herrerne var trængt ind i hendes bagerste hul. Sygeplejersken som var ved at checke mig hvilket jeg dårligt havde bemærket i min udmattede tilstand da at nonnerne havde fået at vide at hun ikke var jomfru mere, men at de nok skulle skåne hendes revne så hun ikke risikerede at blive gravid, men det fredede ikke hendes bagerste hul. Anna så ud som om at hun nød det. “Vil du over og røre?” spurgte sygeplejersken.

Jeg nikkede. Sygeplejersken løsnede remmene og jeg kom med besvær på benene. Støttet af sygeplejersken gik jeg over til Anna. En mand var ved at tage hende bagfra, mens Frøken Smith brugte maskinen på hende. Anna tiggede og bad om at blive fyldt helt ud. “Vil du have æren?” spurgte sygeplejersken og holdt en kunstig penis op foran mig. “Du må ikke tage hende rigtig. Vi kan ikke risikere en graviditet.”

Jeg nikkede. Sygeplejersken begyndte at ælte hendes bryster, hvilket bare fik hende til at tigge og bede endnu mere. Jeg førte spidsen mod hendes revne og kiggede på Frøken Smith som nikkede, og så førte jeg den kunstige penis op i hende. Anna skreg af fryd og spændte imod de læderremme, som holdt hende nede mod gynækologstolen. “Ja. Åhhhh. Knep mig sønder og sammen!” råbte hun. Jeg stødte penisen længere og længere ind i hende. Så skreg hun igen, mens sveden perlede af hende. “Jeg tror at hun kom nu” sagde Frøken Smith.

Rektor kom hen til mig. “Vi mangler kun en ting” Sygeplejersken gik om bag ved mig og tog mine hænder og bandt dem sammen med nogle manchetter. Så fik jeg et halskorset på og en metalring, der blev holdt på plads af en læderrem, blev skubbet ind i min mund, før jeg blev sat ned ovenpå en pude under mine knæ. “Det er tid til rengøring” sagde rektor. Nonnen som havde taget mig kom hen til mig og spændte den kunstige penis af. Nu så jeg at den også havde en del på, som hun havde haft op i sig. Hun tog den af og tvang den våde del ind i min mund, så jeg kunne sutte den af. James og Anna var blevet befriet fra deres gynækolog-stole og blev placeret på deres knæ ovenpå en pude ligesom mig. På skift kom mænd og kvinder forbi os og fik suttet deres penis eller revne af. Ikke alle havde fået muligheden for at komme inde i os, så for nogle af dem var det aftenens første udløsning, der fandt vej ind i vores munde.

Aftenen var slut. Sygeplejersken hjalp os på benene og guidede os ind i et værelse hvor der var en stor seng. Her blev vi smidt på sengen stadig med halskorset, hænderne bundet på ryggen og med metalringen i munden, hvorefter vi fik besked på at sove. Annas lange korset blev snøret forneden så jeg ikke engang kunne bruge munden til at tilfredsstille hende.

Jeg prøvede at sige noget til de andre, men med den store metalring som holdt munden åben, var det umuligt at sige noget fornuftigt.

Næste morgen kom der to nonner og hentede Anna. Vi kiggede inderligt efter hinanden da hun gik. Det var sidste gang, at jeg så hende det år. Senere kom rektor og sygeplejersken og hentede James. Jeg lå nu alene i rummet. Så blev det min tur. Sygeplejersken tog mig op til et baderum, hvor Frøken Smith ventede. Jeg fik mulighed for at bade og fik så det tøj på som jeg var ankommet i. Inden vi blev kørt tilbage til skolen, sagde rektor Richardson, at vi nu var blandt de særlig indviede elever, og det vil komme os til gode i livet fremover, hvis vi holdte tand for tunge.

Da jeg lå i min seng, tænkte jeg på om året efter vil blive året hvor jeg måtte få Anna eller om det ville blive endnu et hårdt år, hvor min tante ville lægge grænser på. Jeg længtes tilbage efter tiden i Gatorville. Hvordan ville året 1916 dog blive? Jeg kunne næsten ikke vente, men hvad der skete, er en anden historie.

SLUT

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.