Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En grundig gynækologisk undersøgelse.

Den midaldrende gynækolog havde ferie, så jeg havde fået adressen på en anden, det var svært at finde, selv med krakskortet under armen, var jeg allerede gået forkert flere gange.

Endelig der var nr.27, 2 sal. kom op og bankede på døren, en dame lukkede op kom indenfor og tag plads sagde hun og forsvandt.
Det skramlede med metal i et andet rum, og en svag klynken nåede mine ører. Uha tænkte jeg og jeg er den næste og en kulderysten bredte sig i mig.

SEX I DAG?

Der var ikke andre i venteværelset. Damen fra før gik ind ved siden af og de hviskede sammen. Et øjeblik efter kom en dame i 50'erne ud fra lægeværelset, godt rød i hovedet og med røde øjne, hun så lidt flov ud da hun tog jakken fra stumtjeneren og lydløst forsvandt ud.

Damen der havde åbnet døren kom hastigt forbi med en tung hvid spand, hvor adskillige metalskafter stak op ad, hun skramlede med instrumenterne ude ved siden af, og jeg mærkede den velkendte sugen i mellemgulvet og en svag dunken i min fisse. Om lidt ligger jeg med benene oppe i bøjlerne, totalt udleveret med fissen helt fremme, prisgivet en ulækker gammel læge med dårlig ånde, og hårde umenneskelige fingre, rodende rundt i min stakkels fisse, årh jeg hadede allerede tanken, og var lige ved at rejse mig, og forsvinde lige så hurtigt som jeg var kommet.

En smækkende hoveddør og et højt vi ses vækkede mig, nu var alt stille. Et kort øjeblik efter kom en høj yngre mand ud fra lægeværelset i hvid kittel med korte ærmer, han sagde mit navn vær venlig at følge med sagde han, han så streng ud, hårde stålgrå magtfulde øjne, en let gysen bredte sig i mig, åh nej han er endda værre end min egen læge, tænkte jeg, og så er han ung!

Jeg havde svært ved at se ham i øjnene....et par mørkebrune hår stak frem under kitlen foroven, jeg nåede lige at tænke at han ikke havde noget på under kitlen, i hvert fald ikke på overkroppen. Det snurrede sært i fissen da jeg fulgte efter ham ind i værelset, du kan lægge alt tøjet derhenne sagde han og pegede der ligger en undersøgelses skjorte du kan tage på og så vendte han kursen mod det store kraftige skrivebord og viste mig sin brede ryg....Jeg kiggede mig lidt omkring i det dunkle rum, der var ret bart, mørke gardiner, kun en stærk arkitekt lampe lyste henne ved den forhadte briks, en ny model med brede og utroligt høje bøjler til at lægge benene i, der hang et par snører under dem, men det tænkte jeg ikke nærmere over, på et lille bord ved siden af lå instrumenter på lange rækker. De mindede mest om små metalskohorn og fuglenæb med kraftige håndtag, skruer og bøjler, en række små flasker og klare væsker stod sirligt ved siden af, sammen med æsker i forskellige farver, det så jeg lige inden jeg med uro i fissen og en vis portion frygt gik med usikre ben hen til den lille bænk og begyndte at klæde mig af, helt tabt for omverdenen.

Er du snart klar? sagde en stemme, åh! lægen ventede på mig, hvor pinligt!. Hurtigt fik jeg skjorteblusen af, åbnede den nye røde bh, krængede nederdelen af, fik fat i båndet på de selvsiddende strømper og rullede dem hastigt af, så de røde blondetrusser, og undersøgelses skjorten på i en fart, i min befippelse havde jeg glemt at trække gardinet for, lægen stod og betragtede mig undersøgende, jeg mærkede rødmen skylle ind over mig, med sænket blik gik jeg hen til briksen og lagde min solbrune velformede krop ned, han løftede lynhurtigt mine ben op i bøjlerne, og bandt en rem om, inden jeg kunne nå at tænke lå jeg der, -fastspændt!...-alt for flov til at sige noget....du lider af tørhed i skeden? det må jeg hellere undersøge nøje, jeg fik fremstammet et lille ja imens jeg bange tænkte over at jeg var spændt fast......det var da ikke normalt?.

Han så strengt på mig, så jeg turde ikke sige noget. Han rettede den stærke lampe lige mod mit skød jeg kigger lige lidt på dit underliv for at se om alt er normalt sagde han, jeg lukkede øjnene og tænkte nu kommer det værste.... Han skramlede lidt med metalinstrumenterne, tog handsker på jeg mærker først lige i dig med fingrene straks efter mærkede jeg nogle stærke fingre sprede skamlæberne, og en finger masede sig ind i min fisse, han tog den ud igen ja, du er ikke særligt våd sagde han, og tog en klar plastflaske frem, der var en lille tud på den, den borede han brutalt op i min fisse og en kølig tyktflydende væske blev sprøjtet langt ind i min skede, meget mod min vilje mærkede jeg en let liderlighed brede sig fra min nu sjaskvåde fisse.

Nu tog han sin hånd, spredte håndfast de små skamlæber og pressede to fingre ind og op, han drejede dem rundt og kørte dem lidt ind og ud, så en finger mere og en fjerde, det strammede og dunkede nu i min fisse, jeg var godt liderlig nu.......åh det var så frækt.....nåh det her er noget du kan li han kørte hånden ind og ud, langt ind langsomt ud, så mærkede jeg noget koldt metal mod min varme og liderlige fisse, Det her spekulum er for stort til de fleste og åbner dig fuldstændigt, sSagde han det gør ondt når jeg presser det ind, men det er intet imod når jeg tvinger det op, åbner dig helt og tvinger din fisse til at vise sig for mig jeg gispede af frygt og ville ned, men jeg var jo spændt fast, så jeg fik kun rykket mig længere frem på briksen, mine ben var vidt spredte og de kraftige høje bøjler kunne jeg intet stille op imod.

Han smilede liderligt til mig og hans øjne brændte sig ind i mine lad os så se hvad du kan tage sagde han med et grin, og det kolde metal ramte mine små fisselæber og borede sig langsomt ind, jeg kunne ikke knibe sammen, som jeg lå der, desperat over udsigten til det uhyggelige instrument. Han borede det smilende ind i min fisse, det kolde metal arbejdede sig helt ind i bunden af min skede, jeg stønnede bange, og mærkede en skarp smerte da han pressede spekulummet i bund og åbnede det helt, Hhmmm sagde han, mens jeg bed mig i læben af smerte, åh hvor flovt tænkte jeg, han kan se jeg er liderlig, og begyndte at nyde det store metal instrument fylde og sprede min frække fisse, så tog han en lang rundagtig metal stav, det lignte faktisk en metaldildo, en lang smal en, han førte den ind i min vildtspredte fisse og det skramlede mod siderne af spekulummet og sendte vibrationer ud i min lystne fisse.

Jeg mærkede det trykke mod oversiden af fissevæggen langt bagtil, jeg stønnede da han trykkede dildoen mod mit G punkt, og der undslap mig en stønnen, Nej jeg må vist hellere undersøge dig endnu grundigere sagde han lystent og trak staven ud igen, han kiggede op i mig og jeg kunne mærke hans ånde helt op i fissebunden, som jeg lå der med fissen totalt spredt af hans metalinstrument, bølgede liderligheden ind over mig. Det gav et sæt i mig da jeg mærkede et par af hans fingre nulre min lille hårde knop.

Vi skal vist bruge et selvholdende instrument sagde han let stønnende og tog meget forsigtigt det store nu varme spekulum langsomt ud af min fisse, overrumplet mærkede jeg at der hurtigt pressedes et par fingre ind i mit lille bageste hul og de udvidede det og småkneppede det blidt, en stønnen undslap mig, åh, av stønnede jeg og mærkede straks en hård tunge på min lille knop, han sugede og drillede den med tungen og så nød jeg det bare....diagnosen er klar sagde han smågrinende, du skal ha pik, pik og atter pik, i hoved og røv.

Nu kommer det bedste sagde han og viste mig en underlig sort DILDO denne her kan pustes op med en lille bold og den rammer dit G punkt så du bliver så liderlig at safterne driver fra dig Han spredte atter en gang mine svulmende skamlæber og pressede den behagelige sorte dildo ind i min lystne fisse, og den klemte ganske rigtigt lige mit G punkt, åh jeg ville have pik, han havde gjort mig så liderlig, så da han sagde nu knepper jeg dig godt og grundigt sukkede jeg blot af begær....Men han overraskede mig endnu engang ved at presse en finger ind i mit bageste hul, og fylde mig med glidecreme fra tud-flasken i min frække faste røv.

Desværre bruger vi alt for meget glidecreme her på klinikken sagde han lystent, hans øjne tindrede af liderlighed, og han pressede ubesværet en finger ind i mit bageste hul, så to som han udvidede mit hul med, jeg hørte ham åbne lynlåsen og hive kitlens trykknapper op, han stod der, flot fyr, masser af hår på brystet og hans pik stod stiv og hård, en stor kraftig pik med et meget stort pikhoved, der undslap mig et stønnende MMMMmm, og så var han ovre mig, han fjernede undersøgelsesskjorten med et snuptag, og mine brystvorter strittede da han lukkede munden over dem, han pressede pikken ind i mit bageste hul og kneppede mig blidt indtil jeg havde vænnet mig til hans store pik, så pumpede han et par gange med bolden til dildoen og det klemte og pressede liderligt i begge mine huller da han langsomt og nydende kneppede mig i langsomme seje bevægelser.

Åååhh jeg var tæt på at komme, jeg var udstoppet som en lørdagskylling, men nød det i fulde drag, åh giv mig din pik, stønnede jeg til ham og han kneppede mig hurtigere, imens han stønnede nu er du snart kureret sagde han stakåndet, det sved i min røv af hans store pik men det gjorde godt at mærke ham kneppe mig, det VAR lige hvad jeg trængte til, han trak dildoen lidt frem og tilbage i min fisse og nulrede med en finger min lille knop, åh jeg var tæt på at komme.

Det var det jeg sagde, masser af pik i hoved og røv hurtigt trak han dildoen ud, tørrede sin pik lidt af, og kørte hårdt sin store stive pik ind i min fisse og kneppede mig i hurtige hårde ryk, jeg stønnede vellystigt da jeg mærkede ham i fissen åhhhh jeg kommer stønnede jeg og han nulrede min knop hårdt, jeg mærkede den velkendte rykken i fissen og jeg kom og kom, store lystbølger rullede ind over mig, han rakte frem efter mine bryster og tog hårdt fast og klemte dem, Mmm de skal pyntes sagde han trak pikken ud og klemte sig helt ind imellem mine lår og samlede mine store solbrune bryster om pikken.

Jeg så fascineret til og slikkede mig lystent om munden ved udsigten til at smage hans sperm, han kneppede mine bryster lidt og kom og jamrede sig da de tykke stråler sprøjtede ud, over mine bryster og lidt ramte mig på kinden, jeg rakte ud efter hans pik og tog den ind i munden og sugede blidt de sidste rester ud af ham.

Han stønnede og tørrede sig over panden, og spændte mig fri, hjalp mig ned, og hen på den lille bænk. Det er hårdt at være gynækolog her på klinikken sagde han med det dejligste smil på læben, og hvad kunne jeg gøre ? Jeg nikkede tilfreds og smilte tilbage.

Dejligt at blive forstået af en ny læge hviskede jeg drillende.

 

Forfatter: Vibe

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.