BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sammen med Heather kørte vi ud mod det forladte statshospital. Stedet var overgroet, men der var en grusvej som stadig var passabel. Hun forklarede hvordan stedet under 2. verdenskrig havde stalde. Om hvordan Kirkbride modellen lagde op til at sindssygehospitaler var små samfund i samfundet fordi man dengang ikke havde al den medicin vi kender i dag, så folk der blev indlagt, levede deres voksne liv på stedet - nogle gange til deres død.

Lidt derfra var der en bygning som viste tegn på at have været restaureret. “Produktionsselskabet for Djævelsk fiksering” stod der på skiltet.

SEX I DAG?

“Det er den gamle overlægebolig” forklarede Heather. “Sammen med min to veninder besluttede vi os for at købe og restaurere den efter at vi havde arbejdet nogle år inde i New Orleans med informationsteknologi. Vi fik lige pengene ud inden at dot-com krisen kom.”

Vi gik ind. En dame på 30 år sad og redigerede noget materiale. Hun præsenterede sig som Kimberly. “Er det nye statister?”

“Hvis de vil” svarede Heather “Foreløbig skal vi bare se på stolene”

Vi gik ned i kælderen. På gangen hang der et foto af en ældre dame på omkring 60 år. “Det er doktor Alice Crawford som var overlæge på stedet i mange år indtil lukningen.” forklarede Heather.

Vi gik ind i et rum. Der stod to stole. “Den til højre er til damer. Den til venstre er til mænd.” kvidrede hun.

“Til mænd?” spurgte jeg

“Ja. Jeg tror at din onkel Viggo måtte have brugt den. Crawford var meget involveret i eugenik som var fremherskende før 2. verdenskrig hvor Nazisterne ødelagde ryet for denne forskningsgren. Hun fandt unge lyshårede mænd som hun malkede og gav sæden til barnløse par. Vidste I at man i 1930’ernes USA udstillede lyshårede børn på dyrskuer og de mest perfekte børn medførte præmier til familierne? Det er ikke utænkeligt at din onkel har været involveret i det avlsarbejde.”

Jeg tænkte. Det gav mening i forhold til at det i familien blev fortalt at onkel Viggo var kommet til penge under krigen og hvor mange penge kunne man tjene som stuepige? Ikke mange. Sæddonation kunne forklare det.

“Kunne I tænke jer at prøve dem?” spurgte Heather “Vi har restaureret dem og har erstattet de elektriske dele med moderne sikre komponenter.”

Det ville vi godt prøve og vi udfyldte fuldmagter samt dokumentation for at vi var over 18 år (selvom det var nok så tydeligt) da det er et lovkrav og firmaet også ville ansvars-fraskrive i tilfælde af vi led af en eller anden form for sygdom som kunne blive udløst af et ophold i stolen.

Da de havde fået lov til at tage billeder fik vi først læderhætter på så vi ikke kunne genkendes. Heather forklarede at de var kopier af de gamle hætter, men med få modifikationer. De var dobbelt-forede så man ikke behøvede at få ørepropper i, men stadig var der kun små huller omkring næsten og huller til øjne og mund. Vi lignede et par bank-røvere, da vi havde fået dem på. Jeg fik dog min hætte af igen, da det var Birthe som skulle først på.

Til Birthe havde de fundet et korset af latex med metal stiver. Det blev hægtet foran og så var der snørelukning på ryggen. Der var små spænder foroven og forneden. Det sluttede under brysterne. Der var en halsdel med som dækkede skuldre og gik halvt op på hovedet. Foran på halsen sad en metalstang som gjorde det umuligt at sænke hagen. Det så ubehagelig ud, men Birthe signalerede ok.

Hun blev ført over til stolen. Hendes ben blev bundet med læder-remme over lår og underben. Hendes krop med tre remme og hendes hovedet blev presset ind mod nakkestøtten med en sidste rem.

Heather gik om bag stolen og fandt en DILDO frem som hun fedtede godt ind. Langsomt blev den ført op i Birthe. “Uh.” udbrød hun da den langsomt gled ind. Heather var forsigtig men bestemt. Dildoen blev gjort fast til den motorenhed som skulle drive den. Heather ville styre vibratoren manuelt, da hun havde erfaring for at det var mere effektivt end at lade den stå stationært som de gjorde på hospitalet på sin tid.

Heather tog en latex-hætte på. Det var en åben maske som dækkede hendes hår.

Kimberly kom ned. Hun tog billeder af Birthe i stolen fra forskellige vinkler. Vi blev guidet til at stå så vi ikke var med i billederne.

“Vi er klar.” Erklærede Heather. Birthe fik et blindfold på. Hætten var lavet sådan at det kunne klikkes på.

Kimberly gjorde sig klar. Et stationær kamera startet og Kimberly supplerede med billeder af forløbet. Hun gav tegn og Heather startede dildoen.

Med det samme gav Birthes krop et lille hop så meget som læderremmene tillod det. Dildoen var velsmurt og den kørte langsomt ind og ud. Birthe sukkede sagte. Heather gik hen til hende og lod vibratoren køre hen over hendes revne. Vi kunne høre lyden af remmene som blev presset af hendes forsøg på at komme fri. Jeg kunne mærke hvordan jeg blev en smule liderlig af synet af Birthe som kæmpede imod den fiksering hun var anbragt i.

Heather kørte vibratoren rundt omkring Birthes revne i en 8-tals bevægelse. Hver gang hun ramte et bestemt på omkring Birthe’s klitoris så spændte Birthe op og begyndte at stønne. På et tidspunkt så stoppede Heather på dette punkt og pressede vibratoren ind mod det. “Åhhhh.” kom det fra Birthe. “Åhhhhh.” kom det igen. Kimberly drejede på en knap og dildoen satte farten op. “Stop! Det er for meget” klagede Birthe. Kimberly ignorerede hende og begyndte at tage billeder igen.

“Åhhhhhhhh.” Birthe’s krop sitrede. Hun havde fået en orgasme. Kimberly drejede en gang til på knappen og nu kørte dildoen meget hurtigt. Hendes krop sitrede af den brutale behandling fra dildoen og hun skreg og skreg. Heather fjernede vibratoren og skruede ned for dildoen. Birthes krop sank sammen. “Åhhhh. Det var godt. I kan godt stoppe maskinen nu” sagde hun.

Kimberly havde slukket kameraet. “Det var en god sekvens.” sagde Heather. 

“Klippet er en anelse for kort. Jeg tror at vi skal en omgang mere for at der er nok materiale til et indlæg på siden” svarede Kimberly

“Ok. Vi kører igen.”

Da Heather satte vibratoren i gang og den strejfede Birthe for første gang, kom der et “Nej! Jeg kan ikke tage mere” fra Birthe. Min penis var blevet stiv af at se på hvordan de stimulerede Birthe og den nye optagelse gjorde det ikke bedre. Jeg var bange for at få udløsning. Jeg gjorde tegn til Heather og hun fandt en ball-stretcher af læder som hun bandt stramt omkring min pung. Så fortsatte hun med at tage billeder.

“Ååhhhh.” kom det fra Birthe. Vi kunne lige akkurat skimte hendes overlæbe da det meste af hendes mund var skjult bag hals-korsettet som dækkende underdelen af hendes ansigt.

Heather stoppede et øjeblik. Så fandt hun to klemmer som hun satte på de udsatte brystvorter hvilket fik Birthe til at skrige kortvarigt af smerte. “Nej! Det gør ondt.” klagede hun. Heather slikkede de torturerede brystvorter, hvilket fik Birthe til at udstøde en mærkeligt næsten knurrende lyd. Hun begyndte at bruge vibratoren igen. Kimberly drejede på knappen og dildoen satte farten op, hvilket fik Birthe til at udstøde periodiske skrig når Kimberly ramte bestemte ømme punkter med vibratoren.

De to kvinder kiggede på hinanden. Kimberly og Heather havde aftalt noget kunne jeg se på dem. Kimberly drejede på knappen så dildoen kom op på maksimal hastighed. Så hurtigt kørte den at jeg næsten ikke kunne følge med. Heather pressede vibratoren hårdt mod et punkt hun vidste ville være godt for Birthe. Først udstødte Birthe et skrig, så gled det over i brøl og knurren mens at hendes krop sitrede og jeg kunne se på alle synlige blodårer at hun spændte mod læderremmene af hendes fulde kræfter. Det løb med væske ned af dildoen. Hun skreg og skreg. Med et blev hun tavs og hendes krop sank sammen i stolen og hang løst i remmene mens hendes krop stadig rystede som følge af dildoen som bankede løs.

Kimberly stoppede maskinen og slukkede for kameraet. De var meget begejstret. Vi løsnede Birthe og hjalp hende ovenpå. Hun fik hals-korsettet af og fik et glas vand efter at jeg havde sikret mig at hun havde det godt, hvorefter hun fik lov til at ligge sig og få en lur under et tæppe.

“Nå. Dennis nu er det din tur.” sagde Heather.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.