BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lidt over en uge var gået. En morgen da vi lige havde vasket op, hørte vi motorlarm udenfor. To personer nærmede sig på en snescooter.

Debbie tog et kikkert. "Åh. Det er Karen og hendes nevø. Måske har de nyt om situationen på vejene."

SEX I DAG?

Jeg gik stadig klædt i min stuepige-uniform, hvilket jeg havde glemt alt om. En kvinde kom ind. "Hej Debbie. Jeg ville bare kigge forbi for at sikre mig at du havde det godt. Åh. Du har besøg."

"Ja. Hils på Eliott. Som du kan se var jeg ved at gennemgå en terapi session med ham"

Kvinden lo. "Ja. Men mig kan du ikke narre. Goddag Eliott. Mit navn er Karen. Hvordan har I mødt hinanden?"

"Han gik langs vejen i noget tøj som ikke passede til årstiden." svarede Debbie.

"Det var godt at Debbie samlede dig op. Folk dør på disse kanter når de bliver fanget i dårligt vejr."

"Så er snescooteren sikret". En mand kom ind. "Åh. Goddag. Mit navn er Bill. Hvad hedder De?"

"Bill! Det er en dreng. Undskyld mig. Min nevø er ikke for hurtig." brød Karen ind.

"Åh. Så noget skole noget" svarede Bill

"Ja. Det er ikke alt og alle du kan hoppe på." svarede Karen ham igen.

"Lad os få noget varmt. Eliott. Kunne du dække op og gøre klar?" sagde Debbie. Jeg nikkede. Imens jeg kogte kaffe og skar kage for kom jeg til at tænke på at jeg helt havde glemt at være flov. To fremmede mennesker havde set mig i denne bizarre mundering, men jeg havde ikke tænkt på det fordi jeg havde båret det i en uge.

Vi satte os ned og drak kaffe. De talte sammen om stormen. Den havde lukket alle veje. Selv de store. Det vil tage mindst en uge før Debbie kunne komme på arbejde igen. Så talte de arbejde. Jeg forstod at Karen hentede nye elever til skolen sammen med sin veninde Iris. Jeg blev lidt bekymret da Karen fortalte at Bill havde bestået prøven til at blive betjent. Hvad hvis jeg var efterlyst og jeg blev sendt tilbage til Missouri?

Snakken gik og jeg fulgte ikke så meget da det mest var skolesnak. Bill så ud til at kede sig. Med et stivnede jeg. Karens hånd havde fundet sin vej ind under min uniform og strejfede min pung! Jeg var lige ved at spilde kaffe.

"Nå. Det var på tide at du kom videre i dit liv. Debbie. Jeg har været lidt bekymret for dig siden din mand faldt bort. Nu har du sørget i over et år, men jeg kan mærke at du prøver og det er godt." lo Karen.

Debbie smilte. Bill så ikke ud til at forstå nogle ting. "Du må tage Eliott forbi os så han kan hilse på Iris, når vejene bliver fremkommelige igen. Helst som han er klædt nu. Men Bill: Drik din kaffe ud. Vi skal videre. Der er nogle flere adresser blandt skolens medarbejdere som vi skal besøge så vi kan sikre at alle har det godt."

Bill drak sin kaffe og de gjorde klar til at bryde op. Inden de gik tog Karen fat i min skulder. "Vi glæder os til at se dig."

Så kørte de.

Vi vaskede op hvorefter det blev tid til at gå i seng. Jeg fik støvler og uniformen af, men da jeg skulle ligge mig i sengen bad Debbie mig om at stoppe.

"Eliott. Stå lige stille." Inden jeg fik set mig om havde hun sat to lædermanchetter på. Jeg blev straks liderlig og min tissemand rejste sig. Hun spændte et næsten 10 centimeter bredt læderbælte om livet og tog manchetterne og fastgjorde dem til bæltet i hver sin side. Derefter tog hun et bred lædersnor som blev spændt rundt om mine nosser så kuglerne stak ud forneden ligesom med ball stretcheren. Der hang en lædersnor på den. Den førte hun mellem benene og fastgjorde bag på bæltet. Så trak hun i snoren. "Av. Det gør ondt" klagede jeg.

Hun kyssede mig blidt. "Rolig. Det er bare så jeg bestemmer farten. Jeg blev ført ind til sengen og bedt om at kravle op i den. Hun lagde sig på ryggen. "Slik mig" kommanderede hun.

Jeg slikkede hendes bryster og bevægede mig ned til hendes revne. Hun pressede mit hovedet ned i hendes skød. "Jeg vil mærke din tunge. Jeg slipper dig først til, når jeg har fået en orgasme."

Jeg lod min tunge arbejde. Hun begyndte at stønne og kom med et skrig efter hårdt arbejde. "Eliott. Du er så god. Tak. Læg dig ned ved siden af mig." sukkede hun.

"Må jeg ikke få opløsning?" tiggede jeg.

"Når jeg har lyst. Ikke før." svarede hun.

Jeg lagde mig ned. Min tissemand gjorde ondt. Den ville gerne udvise en flot rejsning, men remmen tvang den nede. Jeg fik tårer i øjnene. Jeg ved ikke hvor længe der gik før at Debbie rejste sig og forbarmede sig over mig. Hun fandt en DILDO og løsnede remmen fra bæltet. Så pressede hun den mod min ringmuskel. "Av. Den er for stor. Jeg sprænges." klagede jeg. "Den kan sagtens være der. " svarede hun. Den gled ind med et smertefuld jag. Debbie lod den hvile et øjeblik. Så begyndte hun at køre den ind og ud. Det dryppede en smule fra min tissemand. Jeg ville så godt have udløsning, men læderremmen var stadig bundet stramt om mine nosser, jeg kunne ikke få udløsning. Jeg peb og klynkende imens at Debbie lod dildoen bearbejde min stakkels numse.

Endelig løsnede hun remmen om mine nosser og jeg fik den skønneste udløsning.

"Se. Tålmodighed betaler sig" sagde hun og kyssede mig.

"Åh. Det var dejligt. Kan jeg ikke få manchetterne af?"

"Nej. Dem kan du sove med i nat. Jeg har bemærket at du nogle gange forsøger snigeren om natten og på denne måde er det mig som bestemmer hvornår tingene sker."

Vi faldt begge i søvn. Det var ikke den mest behagelige nat, men jeg fik da sovet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.