BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste morgen stod vi op. Jeg fik seletøjet af. Det havde været en dejlig følelse af have det på og jeg spurgte Fredo om navnet på det website i England, hvor han havde købt det. Med det på lommen gik vi i bad. Derefter gik vi ind i stuen, hvor Fredo gik i gang med at fortælle sidste afsnit af sin beretning om de ting som ledte op til min onkels redningsaktion tilbage i 1960’erne.

---

SEX I DAG?

En måned var gået. Vi havde drukket en del. Det var som om at kvinderne bare ikke kunne lade være og jeg faldt let i samme fælde.

Telefonen ringede. Det var Hr. Pendergast.

“Jeg har et job til Jer alle tre. Skynd Jer over til studiet.”

Vi kørte ud til studiet.

Instruktøren ventede udenfor omklædningsværelset. Han var glad.

“Vi har solgt helt utroligt i forhold til sidste scene I optog. Vi har søgt lidt i arkiver og har fundet noget rigtigt interessant.”

Vi gik ind i omklædningsrummet. Assistenterne fandt først en heldragt af læder til mig. Den blev snøret i ryggen og der var ingen bund, så min pik og numse var blottet. Der var to åbninger til mine brystvorter som var dækket af et læderstykke.

Kvinderne fik tilsvarende dragter på, men der var rundt åbninger til deres bryster.

Læderet føltes helt fantastisk mod min krop. Assistenterne snørede dragterne stramt. Jeg fik med det samme en stiv pik.

Så gik vi ind i rummet. 3 massive stole var stillet op. Karen begyndte at bakke baglæns. “Hør. Jeg har set sådanne stole på hospitalet i Louisiana. Det var dem som lægen brugte til at malke patienterne i. Jeg vil altså ikke gennemføre denne scene.” klagede hun.

“Men du gør det. Husk på at vi ved dit navn. Godt nok slører vi dit ansigt under redigeringen, men vi har original billederne”. Det var Hr. Pendergast som sad uset over i mørket.

Vi lod os føre over til stolene. Da vi havde sat os i dem, så blev vi fikseret med remme over ben, lår, krop og under, samt overarme. Instruktøren skulle til at sige nogle ord, men brød Hr. Pendergast ind. “Vi tager damerne først. Sæt en gag i munden på Fredo, så han kan se hvad scenen går ud på. Det bliver sjovt at filme hans reaktioner.

Jeg fik en stor gummi-bold i munden. Instruktøren gav tegn til at scenen skulle starte og optagelsen gik igang. Døren gik op. Den sorte mand som havde været læge i den tidligere optagelse kom ind. Han gik rundt om kvinderne. Så tog han en grum læderhætte frem. Først Karen, så Iris. De så nervøse ud. Der var åbninger til mund og øjne. Så tog han panelet med penisgaggen frem og holdt den op foran kameraet og derefter kvinderne. De bønfaldt ham om at lade være, men gaggen kom ind i munden på dem begge. Så fandt han nogle polstrede remme frem. Han tog fat i Karens bryst. Hun spærrede øjnene op på vid gab. Så spændte han remmen omkring hendes bryst og strammede den langsom så hendes bryst var spændt og blev mørkerødt. Karen skreg kunne man høre gennem gaggen og gråd hørtes fra Iris. Det blev tid til det andet bryst. Samme reaktion. Tårerne løb ned over Karens maske og en rislen hørtes da Iris tissede ned på jorden af skræk. Manden bandt også brysterne op på Iris. Sagte gråd hørtes fra begge kvinder. Hr. Pendergast gjorde tegn og optagelserne stoppede. “Jeg tror godt at remmene kan strammes mere om deres bryster. Jeg vil ane den lilla farve.” Kvinderne skreg som svar på hans sætning. Den sorte mand strammede remmene endnu mere. Instruktøren gav tegn til at starte optagelsen igen.

Han rullede en boks med en DILDO på om bag Karen. Da den var på plads tog han en boks og drejede på den. En lyd hørtes fra dildoen og den kørte op og ramte hendes ringmuskel. Karen kom med en slags hvin. Manden tog fat med hånden og guidede dildoen ind i hende. Hun rev og flåede i læderremmene, men hun var fikseret så hun kunne slet ikke bevæge sig. Instruktøren nikkede. Det blev tur for Iris. Dildoen gled op i hende og kom med et dæmpet skrig. Så gik den sorte mand om og viste et panel, der skulle dække deres øjne. Skræmt og et udtryk som lignede en person på vej til at blive henrettet var hvad jeg kunne huske at jeg så i deres øjne. Begge kvinder fik øje-panelet på. Ligesom med panelet til munden var det spændt fast om hovedet på kvinderne med en læderrem. En anden box med en vibrator blev placeret så vibratoren hvilede på deres klitoris og så startede den sorte mand maskineriet.

Lyden i lokalet var en slags svap-svap-svap når den smurte dildo kørte ind og ud af deres bagerste hul blandet med summen fra vibratoren. Klynk og stønnen hørtes fra maskerne. Det var tydeligt at de bare ville væk. Instruktøren gav tegn til at få sat fart på dildoen. Snart lød det mere som et hurtigt damptog, mens dildoen kørte ind og ud i høj hastighed. Reaktionen sås på deres kroppe. De vred og drejede sig få millimeter i så høj grad som remmene tillod dem. Jeg kunne se hvordan det dryppede af sved ud af benene på dragten og savlet dryppede ud nedenunder panelet. Kvinderne stønnes var erstattet af grynt, nærmest en rovdyrlignende knurren. Jeg kunne se hvordan det dryppede med væske fra deres våde kusse. De måtte gennemgå en eller anden form for orgasme, men hvilken form? Var det smerte eller nydelse? Den sorte mand tog en lille pisk med mange haler og daskede skødesløst på deres opbundne bryster. Iris som havde en spinkel krop spændte fuldstændig op og skreg og skreg. Jeg kunne se hvordan at det nærmest sprøjt-løb ud med væske ud af hendes kusse. Var det en ægte sprøjteorgasme?

Hendes krop blev slap, men Karen kæmpede stadig. Hendes hovedet vippede fra side til side, imens hun skreg af måske smerte, måske vellyst. Det løb med væske ud af hendes kusse. Hendes krop sitrede. Den sorte mand klemte med to fingre hendes venstre brystvorte og hun stampede i gulvet imens hendes skrig blev mere og mere skinger. Så kunne hun heller ikke mere. Hendes krop blev slap og hendes hovedet faldt forover.

Instruktøren gav tegn til at optagelserne skulle pauses. De fjernede panelerne fra kvindernes øjne. Det var blevet tur til at jeg skulle igennem en eller anden form for tortur.

Jeg fik gaggen ud. Hr. Pendergast rejste sig og kom hen til mig. “Hvad Karen og Iris ikke ved er at det var deres sidste optagelse. De er blevet for gamle. Din ulykke er at du kender dem. Jeg vil ikke se nogen af Jer efter i dag, men først skal du give vores abonnenter en stor oplevelse. Han gav tegn til at køre et apparat med en dildo om bagved mig. Jeg mærkede hvordan at dildoen trængte op i mig. Den sorte mand smilede til mig mens jeg mærkede hvordan den gled ind. Så kom han med et rør. Min pik var blevet stiv af dildoen og røret blev ført over min pik og låst med en rem omkring mine nosser. Der var noget gummi inde i røret.

Gummibolden blev taget ud af munden. Jeg have dårligt nået at hvile mine ømme kæbe før at jeg fik trukket en læderhætte over hovedet. Den blev snøret stramt om mit hoved. Så kom gummibolden ind igen.

Til sidste blev mine øjne dækket af et læderpanel. Jeg var helt henlagt i mørket. Det føltes som om at jeg sad der en evighed. Så gik dildoen igang. Først langsomt. Så hurtigere og hurtigere. Inde i røret begyndte gummiet først at klemme om min pik og derefter så stoppe igen. Det var en slags malkemaskine tænkte jeg. Dildoen kørte nu så hurtigt at jeg fik pik hurtigere end nogensinde før. Min pik kunne ikke holde til det. Jeg fik udløsning. Nu måtte de stoppe tænkte jeg, men dildoen kørte videre. Smøringen var næsten væk. Dildoen føltes ubehagelig varm. Jeg mærkede at der blev åbnet til mine brystvorter og klemmer blev sat på dem. Ville de have at jeg skulle få udløsning igen? Jeg rev og flåede i remmene, men jeg kunne intet gøre. Jeg gryntede af ubehag. Det var alt som gummibolden i min mund tillod mig. Jeg kunne mærke hvordan mundvand løb ud af mundvigene. Jeg fik udløsning igen. Nu måtte de stoppe! Dildoen i min røv føltes som en glødende jernstang. Det skete ikke! Jeg stampede i gulvet. Så var der en som klemte mine næsebor sammen. Det var svært at trække vejret. Jeg mærkede hvordan at væsken stod ud af min pik. Det måtte være endnu en udløsning tænkte jeg før jeg mistede bevidstheden.

Da vi vågnede var det i et næsten forladt baglokale. Vores tøj lå på en bænk. En sum sedler og en besked om at vi var færdige i branchen lå der også. Kvindernes bryster var hævede men ved at få normal farve. Vi fik tøjet på selv om vi var ømme. Da vi kom tilbage til pensionatet, så åbnede vi en flaske vin og så en til.

En dag senere ringede det på døren. Karen åbnede. “John” sagde hun. Manden gik ind. “Jeg hører at I er blevet fyret. Det gør mig ondt. Åh. Undskyld. Mit navn er John. Jeg er Karens stedbror.” Han gav mig hånden.

“Ja. På sin vis er jeg glad. Vi gider ikke det her mere. Hvad siger du - Fredo?”

Jeg nikkede. Det var for hårdt tjente penge.

“Vi vil sælge pensionatet” Iris nikkede “Vi vil tage op til Idaho og starte forfra der. Vil du tage med Fredo?”

Jeg nikkede. Los Angeles var ikke nået for mig. John lovede at sørge for det praktiske. Han havde selv været skuespiller, men var nu ansat hos en agent.

Vi pakkede bilen og satte kursen mod Idaho.

---

Det var slutningen på beretningen om hvad der skete inden onkel Viggo blev sendt ud for at lede efter dem. Da de kom til Idaho fandt de ud af at nissen var flyttet med i form af et alkoholforbrug. De søgte en afvænningsklinik, men røg i hænderne på en sekt. Det er en historie, som jeg vil fortælle en anden gang. 

Derefter tog de arbejde på en kostskole i Idaho sammen med andre afhoppede sektmedlemmer indtil de gik på pension. Fredo stod for at checke de unge drenge ind og sikre at de ikke smuglede våben ind på skolen. Karen og Iris hentede nye elever til skolen fra deres hjem hvilket elevernes forældre betalte dem for, så de slap for at køre dem til kostskolen selv.

Hvad med Vaughn, Ben, Samuel, Scott og Rita? Vaughn kom periodisk forbi Idaho og besøgte Fredo. Ben passede motellet indtil han døde. Efter Samuel faldt bort fortsatte Rita og Scott med at passe gården på deres egen måde.

Det havde været spændende at møde Fredo og få svar på nogle af de spørgsmål, jeg havde i relation til at gøre arbejdet med min onkels dagbøger færdig. Jeg sagde farvel til Fredo, som havde været en god vært og kørte tilbage til min afdøde tantes gård.

 

SLUT

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.