BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En måned var nu gået. Debbie passede sit arbejde, mens Karen’s halvbror forsøgte at få papirarbejdet i orden, så min mor kunne overtage forældremyndigheden. Det skulle ske diskret da vi ellers løb den risiko at min onkel og tante ville protestere, hvorefter jeg ville blive sendt tilbage til Missouri med den sikker skæbne at massere Pastor Bennetts fødder eller hvad det nu betød.

En dag spurgte Debbie om jeg ville med over på kostskolen. Det ville jeg gerne. Jeg kunne ikke komme i stuepigeuniform, men istedet fik jeg en orange heldragt, som de nye elever bar på skolen indtil de havde gjort sig fortjent til en skoleuniform.

SEX I DAG?

Vi kørte til skolen. Da vi kom til den pegede Debbie rundt. “Den dreng der er søn af den skuespiller som lavede western og nu FILM om en politimand. Den pige der er søn af en kendt komiker fra fjernsynet og pigen der datter af en kendt journalist og talkshow vært. Kan du se den sportsvogn derovre? Det er en tidligere elev som nu har lavet sin egen virksomhed med slankepulver.”

Det var børn fra rige familier. Hvorfor gik de så her på en kostskole hvor man startede med at bære en heldragt som om man sad i fængsel? Jeg undrede mig en del. Vi gik ind på skolen. “Hvem har du der?” spurgte en kvinde. “Hej Kathryn. Det er Eliott. Han bor hos mig.”

“Er Karen og Iris så booket at de ikke har plads i stalden? Det vidste jeg ikke.” sagde Kathryn.

“Ja. Der er travlt. Du ved hvor mange familier, vi har måttet afvise på det seneste.” svarede Debbie.

Kathryn nikkede. “Kunne Eliott - det var det du hed ikke? - deltage i en terapi session. Vi har en elev som gerne skulle nå niveau 3, fordi forældrene er ved at løbe tør for midler.”

Debbie accepterede. Vi gik ind i et rum. Jeg blev bedt om at krænge heldragten af. Debbie hev ned i mine underbukser og pressede en lille buttplug op. Det var ikke så slemt. Der hang en lang ledning ud af pluggen. “Hvad er det?” spurgte jeg.

“Det er til et EMG apparat. Det skal måle om du bliver seksuel ophidset. Vi bruger det til prøven.” svarede Debbie

Jeg fik heldragten på igen. Ledningen var lang så den kunne nå ud af dragten.

Vi satte os i nogle stole. Vi var 3 drenge. Ledningerne fra os alle blev sat i et apparat og operatøren begyndte at aflæse nogle kurver på en skærm. En ung pige kom ind iført samme slags stuepige-uniform som jeg havde haft på. Kathryn præsenterede hende. “Dette er Ann. Hun fylder 18 næste måned og vil gerne have diplom på at have gennemført vores terapi-program. Dette er hendes eksamen, så derfor vil jeg gerne bede om Jeres fulde opmærksomhed.”

Ann var meget velskabt. Lyst hår. Små faste bryster som blev fremhævet af uniformen. Da hun startede sin dans afslørede hun at hun også havde en fast numse. Det var så sexet som det kunne blive.

Operatøren så intenst på kurverne på skærmen og skrev hele tiden noter. Ann kom nærmere og jeg mærkede hvordan at jeg fik rejsning af at se på hendes forførende dans. Kathryn stod ved døren og fulgte intenst med i Ann’s opgaveløsning. Ann var nu kommet helt hen til os og hun lod sine hænder glide ned over min dragt og strejfede bulen i min bukser som afslørede at min tissemand var klar til at bestige hende, hvis jeg fik muligheden.

Da var det at operatøren gav tegn og Kathryn brød ind. “Tillykke Ann. Du har bestået.”

Ann brød ud i glædeståre. Kathryn tog hende om skulderen. “Se. Nu har du lært hvor lidt der skal til for at glæde mænd. Nu ved du hvad du ikke skal gøre for at undgå at din stedfar føler sig draget af dig.” Ann nikkede og de forlod lokalet.

Debbie kom ind sammen med to andre voksne. Vi blev alle ført til et rum hvor måleinstrumentet kom ud. Jeg fik sat en almindelig plug op i stedet for som Debbie sagde det “Når vi kom tilbage til hytten, kunne vi få vores egen helt private terapitime.”

På skolen fik jeg udleveret nogle bøger og bånd til båndoptageren hjemme hos Debbie. Skolen brugte i stor udstrækning selvstudie til de elever som ikke kunne klare forsamlinger. På den måde kom jeg ikke for meget bagud i forhold til at kunne tage en eksamen nu hvor jeg ikke havde været i skole i måneder. Derefter gik turen tilbage til Debbie’s hytte igen.

Tilbage i hytten fik jeg korsettet, støvlerne og stuepigeuniformen på igen. Nu havde jeg lært at gå i støvlerne.

Debbie tog tøjet af.

“Kan du ikke vise mig den dans som Ann viste jer?”

Jeg begyndte at danse som jeg havde set hende gøre det. Jeg nærmede mig langsomt Debbie som sad på en stol i midten af værelset. Jeg lod mine hænder glide nænsomt hen over hendes bryster og ned over hendes skridt. Det lod til at gøre hende godt.

“Ja. Du har talent. Kom med over i sengen” sagde hun.

Vi kravlede op i sengen og kyssede. Hendes hænder fandt min tissemand og den sprang straks til livs. Jeg fortsatte med at kærtegne hendes efterhånden meget fugtige revne. Så kravlede hun oven på mig og min tissemand gled op i hendes varme hule. Hun stønnede tungt. “Åh. Eliott. Du er så dejlig.”

Så begyndte hun at ride mig. Jeg var allerede på grænsen til at få udløsning og der gik ikke mange minutter før at jeg tømte indholdet oppe i hende. “Åh. Jeg er ikke kommet” lød det frustreret fra hende. Hun løftede sig af. “Vend dig om Eliott” Jeg vendte mig om, hvorefter hun satte nogle manchetter på mine hænder. Derefter fandt en læderting frem, som viste sig at være et bidsel. Det spændte hun stramt om hovedet på mig. En rem under hagen kombineret med nogle omkring kinderne forhindrede mig i at åbne munden. Hun steg ud af sengen og jeg så hvordan hun fandt en dobbelt påspændingsdildo og førte den ene del op i sig mens hun stønnede “Nu skal du tilfredsstille mig på mine betingelser, når du ikke kan finde ud af at holde igen.”

Hun klatrede op i sengen igen og tog buttpluggen ud. Den massive DILDO blev presset mod min ringmuskel og jeg gryntede af smerte. Den ville bare ikke ind. Jeg fik tårer i øjnene. Debbie spyttede i sin hånd og smurte spidsen af dildoen. Så pressede hun på igen og dildoen blev tvunget ind. Et chok gik igennem min krop da dildoen gled ind i min krop. Debbie var blevet forpustet af det hårde arbejde og trak vejret dybt. Så begyndte hun at pule mig. Stød efter stød fik dildoen længere og længere ind. Jeg mærkede hvordan at min tissemand langsomt blev stiv igen. Debbie var i ekstase. Hun stønnede og kom med små hvin imens at hun blev stadig voldsommere. Ville jeg få banket dildoen hele vejen igennem? Sådan føltes det. Der var meget smerte men langsomt overtog en anden følelse af liderlighed og min tissemand var stiv som før. Debbie stødte hårdt til, hvilket fik mig til at få endnu en udløsning mens at hun skreg sin orgasme ud. Hun sank forpustet sammen over mig.

Hun trak dildoen ud. Jeg mærkede hvordan blodet omkring min mishandlet endetarm bankede. Debbie satte en lidt større buttplug ind, så min ringmuskel kunne få ro. Det var rart. Så tog hun påspændingsdildoen af mens at jeg blev befriet fra bid og manchetter.

Jeg faldt træt om i sengen. Da jeg vågnede efter en times tid havde Debbie lavet aftensmad. Vi fik noget at spise og så kom støvler og uniform af før vi gik i seng.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.