BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Langsom men sikkert tøede sneen så Debbie efter et par uger kunne tage på arbejde igen. Inden hun tog afsted var jeg blevet iført stuepigeuniformen og støvlerne. Så fik jeg bæltet på og nogle manchetter med længere kæde, så jeg kunne arbejde og bevæge mig rundt i hjemmet. Måske var hun bange for at jeg ville stikke af, men hvor skulle jeg gå hen?

Når jeg kiggede i vasketøjskurvene kunne jeg ikke finde mit tøj. Ja. Faktisk ingen steder i huset var min originale garderobe at finde. Heller ikke de overalls som jeg havde båret i starten. Alt var væk. Jeg fik dagen til at få med opvask, frokost, tøjvask af Debbies tøj og så afhentning af brænde ude fra skuret.

SEX I DAG?

Når Debbie kom hjem så elskede vi før det blev tid til aftensmad. Jeg fik lov til at tage hende bagfra. Nogle gange kom buttpluggen i. Nogle gange blev jeg bundet. Det var dejlige uger.

Selvom det var vinter var det blevet plus-grader udenfor, men det regnede stort set hver dag. Debbie fik lyst til at gå en tur en dag da hun ikke havde en vagt på skolen. “Eliott. De støvler er ikke gode i en skovbund. Lad mig hjælpe dig så du kan få nogle gummistøvler på i stedet.”

Da det var klaret kom Debbie med en lang gul regnfrakke. “Det er en Mackintosh. Det er en af de bedste regnfrakker som er lavet” Jeg tog den på. Den var dobbeltradet. Derefter kom læderbæltet på og machetter til mine hænder. Det var nu ikke fordi at jeg havde lyst til at løbe væk, men hvis Debbie mente det så accepterede jeg det. Hun gik hen til mig og knappede frakken helt op og bandt huen på frakken tæt til mit hovedet. Så kom hun med et læderhalsbånd. Det var bredt. Jeg fik det på. Hun tog selv tilsvarende regntøj på og vi gik ud af døren. Da vi kom udenfor hægtede hun en hundesnor fast til mit halsbånd.

“Så kan vi gå” sagde hun. Vi gik udenfor. Det var en smule koldt forneden da jeg under frakken kun havde stuepige-uniformen på og ingen underbukser.

Vi gik langt. Det var helt rart at være væk fra hytten selvom det også havde haft sin charme. Vi havde gået nogle timer da vi kom til en anden gård. En varevogn var parkeret foran. Der stod en tekst med transport et-eller-andet.

Debbie gik hen og ringede på døren. Karen åbnede og vi blev inviteret indenfor. En anden dame kom til og hun præsenterede sig som Iris.

“Tag tøjet af. Det er meget fugtigt i vejret derude.” sagde Karen. Debbie låste halsbånd , manchetter og bælte op så jeg kunne få regnfrakken og gummistøvlerne af. Karen og Iris betragtede mig. “Eliott virker som en meget flot fyr. Hvor var det han var fra?”

“Missouri” svarede Debbie. “Har I checket det jeg bad om?”

“Ja. Han er eftersøgt dernede, men ikke på federal niveau, da han trods alt er 15 og man regner med at han er på vej over til sin mor.” svarede Iris.

“Jamen. Har I så fundet hende - hans mor?” spurgte Debbie.

“Ja. Min halvbror har. Det vil sige at vi slet ikke er i familie men lad os kalde ham det. Han arbejder i Hollywood som booker på et agentur og han har faktisk lokaliseret Eliott’s mor” svarede Karen.

“Den tavse mand?” spurgte Debbie

“Ja. John” grinede Karen. Hun henvendte sig til mig “Vi kalder John den tavse mand efter filmen fordi han har haft tonsvis af roller men aldrig en hvor han skulle sige så meget som et ord. Nu er han så stoppet som aktiv skuespiller og arbejder med at booke folk til FILM. Han har fundet din mor i Hollywood. Hun arbejder som servitrice på et cafeteria. Ak. Ja. Hollywood. Byen for de bristede drømme” Et øjeblik så hun eftertænksom ud som om at hun tænkte tilbage på noget.

“Skal vi ikke have noget frokost?” brød Iris ind.

“Jo. Lad os det” svarede Karen

Vi gik ind og spiste. Karen forklarede at jeg kunne tage derover til foråret. De havde spurgt lidt omkring på det sted som de plejer at bruge til at overnatte på, når de hentede elever i Californien. Pastor Bennett havde et blakket ry. Han havde været nødt til at forlade både Texas og Montana efter at myndighederne fik lyst til at se på hans skole på grund af klager fra forældrepar. Ingen af deres kollegaer gad efterhånden at hjælpe ham med at få elever, da han ikke betalte ordentlig og et samarbejde kunne få myndighederne til at genere deres forretning. De ville ihvertfald ikke returnere mig til Missouri, hvilket var en stor lettelse for mig.

Vi havde spist færdig da Iris spurgte om vi ikke skulle have noget sjov nu hvor jeg var der. Debbie nikkede. “Eliott. Vend dig om og tag denne regnfrakke på. Jeg stak mine arme i ærmerne, men de havde vendt den forkert tænkte jeg, men det havde de ikke. Jeg fik den omvendt på. “Er det ikke forkert?” spurgte jeg.

“Nej. Den er god nok.” Iris knappede jakken bagpå mens at Debbie og Karen tog deres tøj af.

“Eliott. Ræk armene bagud” sagde Iris. Jeg gjorde som hun sagde og mærkede at der blev ført noget omkring dem. Karen kom over til mig og tog fat i nogle læderremme som blev ført over min skulder.

“Hvad er det?” spurgte jeg

“Det er en såkaldt mono-glove” Jeg mærkede at hvordan at mine arme blev presset ind mod hinanden. Pludselig var det ikke rart. “Det gør ondt” klagede jeg.

“De er snart færdige” sagde Debbie trøstende da hun kom hen til os.

Mine albuer mødtes og jeg skar ansigt af smerte. “Sådan” lød det fra Iris.

Jeg slappede af et øjeblik og prøvede at vende mig til den ubekvemme måde mine arme var bundet på, men så tog Karen fat i hætten og tvang den op over mit hoved. Jeg kunne intet se. Jeg blev grebet af panik et øjeblik men opdagede så at der var klippet hul ved munden i hætten. Den blev snøret stramt om mit hovedet og så førte de mig et sted hen. Jeg blev lagt på ryggen i en seng og jeg mærkede hvordan nogle hænder rørte ved min tissemand. Jeg blev liderlig med det samme. Så mærkede jeg at jeg fik en ball stretcher på. “Åh nej” udbrød jeg. 

En af kvinderne satte sig på mit hovedet med sit skød ud for min mund. Jeg kunne næsten ikke få luft, men begyndte at slikke hende. Jeg mærkede hvordan at vedkommende blev mere og mere våd indtil at det løb ned med væsker i min mund. Samtidig var der nogen legede med min tissemand og min pung. Det var næsten ubærligt. Jeg ville så gerne have udløsning.

En anden af kvinderne sænkede sit underliv ned over min tissemand og den gled op i hendes hule. Hun begyndte at ride mig. På et tidspunkt så blev en hånd lagt over åbningen på hætten så jeg fik svært ved at trække vejret. Jeg rystede på hovedet for at gøre opmærksom på at jeg ikke kunne få luft. Ball stretcheren blev løsnet og jeg kom samtidig med at jeg kunne høre på den højlydte stønnen at kvinden som red mig fik en orgasme.

De vendte mig nu rundt og jeg hvilede på knæene. En DILDO blev stukket gennem hullet i hætten og jeg begyndte at sutte den. Den blev ret hurtigt trukket ud igen hvorefter jeg mærkede hvordan at den den blev presset mod min ringmuskel. Jeg gjorde som når jeg skulle på toilettet og den gled ind i mig med stor smerte. To af kvinderne fastholdte min overkrop fast i et jerngreb mens dildoen blev banket længere og længere ind. Jeg klynkede højlydt af smerte men det jeg blev i den grad pulet. Min tissemand blev langsomt stiv igen og jeg mærkede hvordan hvordan jeg fik udløsning igen selvom det ikke var så intenst som før. Den af kvinderne som pulede mig fik en orgasme hvorefter hun trak sig ud. De løsnede hætten og jeg så at det var Karen som havde en dildo monteret i sit skridt. Hun tog den af og jeg kunne se at det var en slags dobbelt dildo.

“Tak. Eliott. Du er så sød.” Iris kyssede mig på kinden.

De tog regnjakken og læder-tingen af mig. Jeg var noget øm i skuldre og arme. Det var dog en forfærdelig ting de havde fundet på. 

Det var blevet tid til at gå hjem, så jeg fik regnfrakken, bælte halsbånd og manchetter på, hvorefter vi gik gennem skoven indtil vi kom til Debbies hytte. Her gik vi hurtigt i seng. Det havde været en lang dag.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.