BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde sat os i Fredo's stue og han fortsatte nu sin beretning om hans tid efter militæret tilbage i 1960'ernes USA. Jeg manglede stadig svar på hvordan han endte med at møde min tante Iris og hendes samlever.

---

SEX I DAG?

Vi kørte til Nashville, men blev der kun kort. Derefter gik turen sydpå til Memphis hvorefter vi stort set fulgte Mississippi floden indtil vi kom til New Orleans.

Vi kørte vi ned i det franske kvarter. Vi kom til et hotel, hvor vi satte vores bagage af og fortsatte ned til en garage hvor motorcyklen blev låst ind.

"Ja. Så er vi ved vejs ende. Skal vi fejre det i aften?" spurgte Vaughn.

Den var jeg med på. Vi gik på en klub. Der var mange bikere som os selv. Der blev delt rejseminder. På et tidspunkt kom en sort mand over til Vaughn. "Er det ikke Vaughn?"

"Ben! Jeg har ikke set dig siden Korea-krigen. Fredo! Ben her reddede mit liv. En kineser havde ramt mig og jeg var ved at forbløde da Ben kom til og fik mig bragt tilbage. Hvordan går det Ben?"

"Ja. Det går udemærket. Jeg driver en rasteplads uden for New Orleans. Du husker det hotel jeg arbejdede på inden jeg kom i hæren?"

"Nej. Ikke præcis" svarede Vaughn.

"Hotel Bayou. Det blev nedlagt fordi motorvejen blev ført udenom byen den lå i. Den tilbageværende ejer opførte et motel ude ved motorvejen med tilhørende tankstation og den driver jeg sammen med min søster. I må bare komme forbi."

Det endte med at vi accepterede. Vaughn havde fået et job på en lokal trælast. Jeg var ved at gøre klar til sidste del af rejsen. Hvordan jeg kom til Californien havde jeg ikke planer om, men det skulle nok løse sig tænkte jeg.

Et par dage efter tog vi motorcyklen ud til tankstationen. George var lidt stresset. Hans normale aftenvagt var blevet syg. Inden jeg fik set mig om var jeg ansat til at betjene kunderne på tankstationen og fik også logi som del i lønnen i et rum bagerst i motellet.

Jeg tog afsked med Vaughn. Det havde været en indholdsrig tur. Jeg fik lov til at beholde mit seletøj af læder med tilhørende gummibold. Jeg startede med at arbejde på tankstationen. Ben var en hyggelig fætter. Hans søster Emily også flink nok. Jeg var nok ikke så meget op i det med farve som andre i Sydstaterne. Ugerne gik hurtigt.

En dag kom hans søster hen til mig og spurgte om jeg ville hjælpe hende med at hente noget ned på depotet, som hun kaldte det. Den var jeg med på og vi kørte ned til den nedlagte landsby i en varevogn. Da jeg kom frem kunne jeg godt se at tidens tand havde været hård mod området. Det gamle hotel stod stadigvæk. Emily boede her sammen med den gamle ejer Ruth.

Hun havde mange historier om gamle dage. Folk som var væk og drenge som det ene øjeblik var piger og det andet øjeblik drenge. Lidt dement tænkte jeg. Vi fik hentet noget ekstra service som skulle bruges på motellet og kørte tilbage. På vej tilbage spurgte jeg hvad det var for nogle store bygninger man kunne skimte. "Det er det nedlagte sindsygehospital. Ben har et ekstra job som ham der holder øje med det så der ikke sker hærværk. Det er en 6-8 år siden de sidste patienter flyttede ud." svarede Emily.

Da jeg kom tilbage på motellet havde Ben fået en ung mand til at passe tankstationen. Der var kun 2 gæster på motellet, så tankstationen fungerede som reception. Vi satte os ned inde på Ben's private værelse og jeg spurgte Ben om hotellet, samt hospitalet.

"Uha. Det var en anden tid. Hvor var der travlt på det gamle hotel op til og under 2. verdenskrig. Jeg kom dertil i slutningen af krigen. Den gamle ejer tog os ind og vi fik arbejde samt tag over hovedet. En streng tid. Vent. Der er noget jeg vil vise dig. Bare tag tøjet af. Jeg er ikke sky. Jeg kender også Vaughn på den måde" sagde han med et glimt i øjet.

Jeg var lidt lunken ved at tage tøjet af, men også nysgerrig. Ben kom ind med en kasse fuld af tøj. Prøv dette her." Han holdte et korset op. "Bare rolig. Jeg har selv gået med det. Det var den måde at vi blev disciplineret på. Den gamle ejer anvendte ikke fysisk afstraffelse, men orden skulle der til."

Jeg tog korsettet. Lavet af kraftig læder. Lidt for lille beregnet til en stor teenager. Det var svært at forestille sig at den store mand som Ben nu var havde kunnet passe ned i det. Jeg svøbte det om livet. Det blev hægtet foran. Ben tog fat i snørerne. "Uh. Det slår luften ud af mig" hostede jeg da han hev til.

"Tro mig" sagde han. "Det er ingenting i forhold til hvordan de snørede det dengang."

Jeg var en smule svimmel da Ben havde snøret korsettet ind. Så viste han mig en stuepige uniform. Den blev lukket i ryggen og Ben hjalp mig. Til sidst fik jeg et lille hue-ting på. Jeg stillede mig foran spejlet og betragtede mig selv. "Det er lidt kinky, er det ikke?" Ben nikkede. Tænk at gå klædt sådan. Vi satte os ind og drak kaffe. Da jeg satte mig ned skar korsettet mig i maven. Jeg kunne slet ikke forestille mig hvordan det ville være at arbejde gående klædt på denne måde.

Ben fortalte om hvordan at byen mistede eksistensgrundlaget efter den nye motorvej blev anlagt. Præsident Kennedy føjede spot til skade ved at omlægge de store centralinstitutioner på det psykiatriske område til mindre enheder. Vi åbnede nogle øl. Stemningen blev lidt løftet. Jeg var træt og overvejede at trække mig tilbage, da George bad mig stå og vende mig rundt. Inden jeg havde set mig om havde han givet mig nogle lædermanchetter på. Jeg blev ført ind i hans soveværelse. På trods af at han boede alene var der en dobbeltseng med smedejernsgitter på. Jeg blev placeret på knæ. En kæde blev sat til manchetterne så de hang fast i gitteret og to andre manchetter blev sat på mine ben og ligeledes gjort fast til sengen, så benene var let spredt.

Ben tog tøjet af. En massiv pik kom til syne. Jeg fik mine betænkeligheder, men tog det i mig. Jeg var blevet liderlig af det mærkelige tøj. Ben fandt et seletøj af læder mage til det som Vaughn havde haft på. Den massive pik stod stift ud omkranset af metalringen på hans seletøj. Jeg forventede at han ville kravle op og tage mig med det samme, men så hev han en læderhætte frem. "Se hvad jeg fandt på hospitalet. Den gamle overlæge forskede indenfor Eugenik. Hun malkede mange unge mandlige patienter til sine forsøg. Dette er en isolations-hætte som de havde på under malkningen. Han krængede hætten over mit hovede og snørede den tæt. Der var åbninger til mund og øjne, men så tog han et læderstykke frem som han pressede mod min mund. Det var en slags læderpik fastgjort til et panel. Jeg åbnede munden og den forsvandt ind i min mund. Han spændte panelet fast ved en læderrem som gik omkring nakken. Jeg kunne stort set ingenting sige. Kun to små huller ved næsen gjorde muligt at trække vejret. Så fandt han et andet læderstykke som dækkede området omkring mine øjne. Jeg var helt henlagt i mørke. Jeg kunne ingenting se og dårligt høre noget.

Jeg mærkede bevægelse i sengen og snart blev uniformen løftet væk og mine baller spredt af hans store hænder. Hans pik pressede mod min lukkemuskel og det gjorde ondt. Jeg prøvede at skrige, men det blev til en bizar brummen på grund af læderpikken i min mund. Han prøvede igen og igen. Den ville bare ikke ind. Så mærkede jeg noget fedtet ramme min åbning. Han førte en finger ind. Så to fingre. Han kørte fingrene rundt og så prøvede han igen. Det var stadig for meget for mig. Jeg prøvede af al kraft at gøre ham forståeligt at det ikke kunne lade sig gøre. Så med et gled hans pik ind i mig. Et chok gik gennem mig. Jeg følte det som om han spiddede mig. Han begyndte at røvpule mig. Det var en oplevelse som jeg aldrig havde prøvet før. Jeg havde svært ved at trække vejret. Min pik var blevet stiv og dryppede på randen af udløsning. Hans hænder holdt min krop i et jerngreb og hans massive pik bankede sig længere og længere ind i mig. Han stødte igennem og jeg kunne svagt høre at han gryntede af vellyst. Min pik fik en udløsning hvor sæden bare løb og løb ud af mig. Han stødte til et par gange til før han trak sin pik ud. Den blev hurtigt erstattet af en plug.

Manchetterne blev løsnet fra gitrene, men istedet for at han tog dem af, bandt han dem sammen på ryggen med en kæde. Der blev også sat en kæde på mellem mine ben. Jeg kunne høre at han faldt omkuld ved siden af efter at have lagt en dyne over mig så jeg ikke frøs. Jeg var tør i munden og jeg kunne ikke vide om det var mørkt eller lyst, men på et tidspunkt faldt jeg i søvn i den ubekvemme stilling.

Jeg vågnede ved at dynen var taget til side og en eller anden tog om min pik. Jeg mærkede en mund omslutte den og jeg blev suttet af. Det var på trods af den ubekvemme stilling og besværet med at trække vejret dejligt og lidt frækt. Jeg fik hurtig udløsning. Så tog Ben panelet af for munden. Jeg trak vejret dybt. Jeg var øm i kæberne. Ret hurtigt blev hans massive pik presset ind i min mund. Jeg havde intet andet valg end at patte løs på den. Der gik ikke lang tid før at min mund blev fyldt med hans væsker. Først da hjalp han mig af med hætten og manchetterne. Jeg var så øm i kroppen. Ben beklagede at han gik lidt hårdt til mig, men jeg slog det hen. Jeg havde selv været med på legen fra starten af. Efter at have fået stuepige uniform og korset af så hjalp Ben mig med pluggen, så jeg kunne lave et toiletbesøg og få et bad.

Vi talte om oplevelsen. Ben fortalte at han havde fået en opringning. Han havde en gammel bil som tilhørte den tidligere købmands datter som hun havde efterladt under et besøg på grund af en defekt i motoren. Datteren boede nu i Los Angeles og så slog det ham at jeg kunne køre bilen derover. Det var meget tiltro han havde til mig, men vi var jo begge veteraner fra hæren, så det var nok for ham.

Jeg fik også lov til at beholde stuepigeuniformen og korsettet, da Ben ikke ville få brug for det mere på grund af hans størrelse. Således kom det sig at jeg var på vej mod mit mål i bil et par dage efter.

---

Fredo rejste sig op. En mail var tikket ind på hans telefon. Ja. Der var dækning. Vi skrev trods alt 2019. Han læste den. "Bare en besked fra banken. Ikke noget alvorligt" sagde han.

"Hvor kom vi fra?" sagde han. "Ville du se seletøjet?"

Jeg nikkede. "Så klæd dig af!" sagde han.

Jeg stod som herren havde skabt mig da han kom ind med seletøjet adskilt i to dele.

Først overdelen. Han førte en rem omkring mit bryst lige under mine brystvorter og strammede remmen en smule. Så spændte han de to remme over min skuldre. På ryggen var der to metalringe og på brystet en stor metal ring. Jeg kunne virkelig mærke hvor brede og massive de næsten 4 centimeter brede læderremme var. Det var kvalitet i modsætning til mange af de typer seletøj som sælges hjemme i Danmark.

Så blev det tid til den nederste del af seletøjet. To remme på ryggen blev forbundet så der var 4 metalringe på ryggen. På maven igen en stor metalring. En læderrem blev spændt om min lænd og forbundet med den øverste del via to remme på ryggen og fra brystet til foran på maven. En rem hang ned hvor der var en metalring til. Jeg gøs lidt da Fredo førte min penis og pung gennem denne ring. Fra denne ring gik der to mindre remme som blev ført omkring mine lår så ringen blev holdt tæt ind til kroppen. Jeg bemærkede at der var fri adgang til min numse.

"Ok. Sæt dig inde i stuen. Så varmer jeg noget kaffe før jeg fortæller dig fortsættelsen på hvad der skete dengang."

Jeg satte mig i stolen. Det føltes en smule koldt på kroppen. Følelsen af de brede læderremme spændt stramt om kroppen vækkede en sær følelse i kroppen på mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.