BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet sent da Fredo var blevet færdig med at fortælle første del af hans historie. Fredo tog et pibe frem. “Du har ikke noget imod jeg ryger?” Selvfølgelig havde jeg ikke det. Det var hans hjem. Snart spredte den sødlige duft af den noget eksotiske tobak han havde i sin pibe. “Jeg har selv hentet det i Colorado. Det virker mod smerterne.” sagde han. Fredo havde haft et uheld på sin motorcykel sidste år. Han havde konstante lændesmerter og røg noget specielt tobak for at lindre disse.

Jeg tog en koppe kaffe til. “Har du kræfter til at fortælle lidt mere?” Jeg ville ikke presse ham, men var meget nysgerrig.

SEX I DAG?

“Ok. Det kan jeg godt” svarede han og så fortsatte han sin beretning om hvad der var sket tilbage i 1960’erne.

---

14 dage senere var vi på vej mod New Orleans. Vaughns motorcykel var med sidevogn hvor alt vores bagage lå i. Jeg sad bagpå. Det var dejligt at se landskaberne glide forbi os. Vores mål var Nashville i Tennessee, men der var langt så vi gjorde nogle stop undervejs. Ofte på motel hvor vi delte værelse. Vi sov altid i vores harness, men det blev ved at vi tilfredsstillede hinanden med munden.

En aften var vi langt fra nærmeste by. Vaughn drejede ned af en grusvej. Han havde fortalt at vi skulle overnatte hos en gammel soldaterkammerat.

Vi kom til en lille gård hvor en mand og en kone kom os i møde. Helen and Wayne var deres navne. Vi fik aftensmad, hvorefter vi hørte radio. Konstante negative nyheder fra Vietnam gjorde at den ene øl efter den anden blev knappet op. Både Vaughn og Wayne havde mistet kammerater derovre og det gjorde det ikke bedre at befolkningen hjemme så ikke behandlede dem som det de havde været: Personer som havde sat deres liv på spil for landets interesser.

Det blev tid til at gå i seng da Helen kom hen til mig. “Fredo. Jeg er tidligere sygeplejerske og jeg er lidt påpasselig med hvad der sker i vores hjem. Følg med mig.”

Vi gik ud på badeværelset og her kunne jeg se at mit seletøj lå klar til mig. Jeg klædte mig af og tog det på. Helen fandt manchetterne og låste dem fast til hinanden på min ryg. Hun bad mig knæle på en pude på gulvet og hjalp mig ned så jeg sad på knæ.

“Du skal udrenses. Det er mest hygiejnisk.” sagde hun. Jeg fik en læderhætte over hovedet. Den blev snøret tæt. Det var meget pirrende. Der var åbninger til øjne og mund. Så fik jeg gummibolden i munden og til sidst blev mine øjne dækket til. Jeg sad nu hensat i mørket. Hun svang mig en smule forover og jeg mærkede noget blive stukket ind i min endetarm. Væske bredte sig i mig. Lidt ubehagelig først, men så kom der mere. Jeg fik krampe. Jeg gryntede af ubehag, men Helen holdt mig fast. Jeg prøvede at skrige, men bolden i munden gjorde det umuligt at forstå.

Hvor meget der løb ind i mig ved jeg ikke, men det stoppede på et tidspunkt, hvorefter Helen hjalp mig over på toilettet og hev tingen ud af endetarmen, så jeg kunne tømme mit tarmindhold ud. Hun trykkede mig forskellige steder på maven. Da hun var færdig svang hun mig ned på gulvet hvorefter processen gentog sig. Jeg følte at jeg var tæt på at græde. Kramperne var slemme. Jeg blev igen hjulpet over på toilettet og fik tømt indholdet af tarmene ud. Så befriede hun mig.

“Det var frygteligt” sagde jeg da jeg fik gummibolden ud.

“Ja. Men nødvendigt. Jeg gør det tit på Wayne og vi gør det hver morgen på patienterne på det psykiatriske afsnit hvor jeg arbejder, da ikke alle er renlige.”

Jeg fik taget mit seletøj af og tog et bad. Derefter fik jeg det på igen. Manchetterne kom på og de blev bundet på ryggen. Hætten kom på, men ingen gummibold eller øjenmaske. Helen fulgte mig ned i deres kælder hvor vi kom til et rum. Da vi kom ind, var jeg overrasket. Vaughn sad i sit seletøj og ventede. Wayne havde et seletøj på som mit og var bundet til et kors udformet som et stort X. Jeg kunne se at en læderrem ting var bundet omkring hans pung og der var en vægt sat på, så hans pung blev strukket lidt ud. Det kunne ikke være behageligt. Han havde klemmer på brystvorterne og der var også vægte på. En gummibold var sat ind i hans mund og hans havde en læderhætte over hovedet. Han stirrede på mig da jeg blev ført ind.

“Skal vi tage os af Fredo først?” spurgte Helen. Vaughn nikkede. “Jeg går ind og skifter mens du hygger dig med ham.” fortsatte hun.

Vaughn førte mig over til en slags træhest som vi kendte fra barndommens gymnastikundervisning og jeg blev placeret ind over den. Manchetter blev sat på mine ben og mine ben blev spredt ud til siden. Manchetterne på min ryg blev løsnet og ført ned foran så jeg hang ind over træhesten. Vaughn stillede sig foran mig og stak sin pik ind i min mund. Jeg begyndte instinktivt at sutte den.

Vaughn stønnede af vellyst over min tunges arbejde. Der kom nogle grynt over fra Wayne. Han måtte nyde synet.

Døren gik op og Helen kom ind. Hun var i en sygeplejerskeuniform af gummi. Jeg havde i forvejen rejsning af situationen, men nu blev jeg for alvor liderlig. Desværre blev jeg skuffet. Vaughn trak sin pik ud af munden og klappede mig på hovedet “Senere Fredo. Du skal nok få lov.”

Vaughn og Helen gik over til Wayne og befriede ham. “Hvad siger du til vores nye slave? Skal du have lov?” drillede Helen ham.

Wayne nikkede og de bandt hans manchetter på ryggen hvorefter de førte ham over til mig. Hans pik blev presset ind i min mund og jeg begyndte at tilfredsstille ham. Han havde stadig læderremmen bundet omkring hans nosser. Han gryntede af veltilfredshed som følge af min tunges arbejde. Helen løsnede læderremmen om hans nosser og han fik udløsning. Hvilken udløsning! Jeg var ved at blive kvalt. Vaughn klemte min næsebor sammen, hvilket ikke gjorde det bedre, men det lykkedes til sidst at få sunket hans væsker.

“Ja. Han er lidt utrænet, men han kommer efter det.” undskyldte Vaughn.

“Det er ok. Vil du have Wayne?” sagde Helen

Vaughn nikkede. De lagde Wayne ind over en træhest mage til min og spændte ham fast. Så tvang Vaughn sin pik ind i Wayne som gav et grynt fra sig. Vaughn pulede Wayne det bedste han havde lært. Wayne’s grynt blev mere og mere dyrisk efterhånden som Vaughn bankede sin pik ind i ham. Vaughn fik udløsning og jeg så at det også dryppede fra Waynes pik så han måtte være kommet en ekstra gang.

Vaughn trak sig ud og lod Wayne hænge slapt ned over træhesten. Helen havde holdt sig i baggrunden, men nu stillede hun sig foran mig. “Hvor tror du at den skal hen?” spurgte hun mig drillende mens hun viste den største påspændingsdildo jeg havde set.

“Nej. Den kan ikke være i mig” klagede jeg. Mere fik jeg ikke sagt før hun pressede den ind i munden på mig.

“Sut den grundigt. Så bliver det nemmere for dig at tage den ind.” kommanderede hun.

Jeg suttede den som om at jeg aldrig havde gjort andet. Jeg frygtede at hun ville splitte mig i 2 stykker med den. Hun trak den ud og straks pressede Vaughn gummibolden ind i min mund.

Hun begyndte at presse dildoen mod min lukkemuskel. Det gjorde ondt. Jeg skreg af smerte og på grund af gummibolden lød jeg som en stukken gris. “Han er godt nok stram” sagde Helen. Hun smurte et eller andet på spidsen af dildoen og prøvede igen.

Dildoen smuttede ind. Min krop var i chok. Hun lod mig vænne mig til det før hun begyndte at pule mig. Jeg kom med noget som lød som hvin. Vaughn tog fat om min pik og begyndte at mastrubere mig. Helen stønnede. Hun fik en orgasme af at se mig vride mig mens hun pulede mig. Vaughn’s behandling resulterede i at jeg fik udløsning.

Helen trak dildoen ud og jeg kunne mærke hvordan blodet bankede i årene omkring lukkemusklen bankende, ja nærmest sitrede. “Hent pluggen” sagde Helen. Vaughn rakte Helen en DILDO anderledes udseende dildo. Den blev presset op i mig og det fik området i mig til at slappe af.

“Skal vi lade slaverne hænge lidt imens vi får noget vin?” foreslog Vaughn.

“God ide” sagde Helen.

Jeg så nu at der var et ekstra kors. De befriede mig fra træhesten og førte mig over et kors. De havde allerede fikseret Wayne til det andet. Snart var jeg fastgjort til lænkerne Gummibolden forblev i min mund.

“Hvad med en ball-stretcher? Har du brugt sådan en på Fredo?” spurgte Helen.

“Nej. Men lad os starte med en uden vægt. Han er trods alt ny.” svarede Vaughn.

De spændte læder-delene om min penisrod og om mine nosser så pungen blev strukket ud. Wayne fik en med vægtlod på og han klynkede af smerte da Helen slog lidt til dem, så de gyngede frem og tilbage.

“Hvad med klemmer?” spurgte Helen

“Dem kan han godt tåle” svarede Vaughn. Helen rakte ham nogle og de satte dem på mine brystvorter. Jeg skreg af smerte. Det gjorde rigtig ondt. Wayne fik også nogle på, men han nøjes med nogle klynkende lyde.

Så gik de og slukkede lyset.

Hvor længe de var væk ved jeg ikke. Mine arme sov. Min krop var øm.

Pludselig tændte de lyset og kom over til mig. “Fortjener han ikke en belønning for sin første tur med påspændingsdildoen” sagde Helen.

Vaughn nikkede. De befriede Wayne og førte ham over til mig. Han tog min pik i sin mund og begyndte at sutte mig af. Åh. Han var god. Jeg gryntede af vellyst. Jeg havde ikke set det men Vaughn tog fat i klemmerne og tog dem af. Jeg var ved at lette fra jorden af smerte da blodet kom tilbage til brystvorterne igen. Godt at jeg blev holdt på plads af manchetterne. Wayne’s arbejde gav bonus. Jeg fik udløsning og kom i hans mund. Han slugte begærligt mine safter. Så blev det tid til at vi blev befriet fra manchetterne og ført ud til et bad. Det havde været en lang og opslidende aften. Ude i badet kom pluggen ud. Den havde jeg næsten glemt da jeg hang på korset.

Vi blev to-tre dage hos Wayne og Helen før vi kørte afsted igen.

---

Tilbage i 2019 var Fredo nu meget træt. “Skal vi ikke fortsætte i morgen?” spurgte han.

“Jo. Jeg vil køre hjem til min tantes gård.” svarede jeg og tog overtøj på.

“Vi ses i morgen. Mange tak for det gode selskab.”

På vejen tilbage min afdøde tantes gård tænkte jeg meget på hvordan tiderne havde ændret sig. Nu kender vi til Internet og finder hurtigt et fællesskab for de lyster vi måtte have. Dengang måtte det have svært. Fredo havde været heldig i at finde en god ven som Vaughn, der kendte folk omkring i landet.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.