BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Året er 1978. Eliott er løbet hjemmefra. Han er havnet hos Debbie i Idaho som bor midt ude i en skov.

---

SEX I DAG?

Næste morgen hjalp Debbie mig med at få buttpluggen ud. Jeg fik også et lavement, hvilket ikke var rart men det blev efterfulgt af et bad, så det gik. Debbie skulle ind på sit arbejde, så jeg havde gården for mig selv hele dagen. Jeg tænkte på hvornår jeg skulle rejse videre, men jeg havde det egentlig godt og det var meget koldt kombineret med at mit tøj ikke beskyttede mod vinterkulden, så jeg sagde ingenting.

Jeg tog overallen på og så nogle bøger som jeg læste i. Det var bøger med analyse af Kahlil Gibran’s tekster. Jeg havde aldrig hørt om den filosof før, da jeg var opdraget i et kristent hjem hvor bibelen var den eneste tilladt bog.

Det var sen eftermiddag da Debbie kom tilbage. “Åh. Det har været en lang og anstrengende dag. Skal vi ikke have en kop kaffe?”

“Jo. Lad os gøre det.” Jeg havde et spørgsmål. “Hvad er det for et arbejde du har?”

“Jo. Jeg arbejder på en kostskole 15 kilometer herfra. Det er for rige børn fra Californien og Østkysten. 2000 dollars pr. måned er ikke noget alle har råd til. Jeg underviser ikke, men har nogle vagter et par gange om ugen.”

Jeg kom til at tænke på Paster Bennetts kostskole. Bare det ikke var noget af det samme.

Debbie fortsatte “Men resten af ugen bliver der intet arbejde for mig. En snestorm er på vej ind. Jeg ville ikke kunne komme frem. Der er nogle voksne som bor på skolen og desuden har de et kæmpe lager af forsyninger. De kommer ikke til at lide nød.”

“Hvad med os?” spurgte jeg.

“Vi har også rigelig med mad og drikke. Det kan blive lidt koldt i huset, så vi skal nok sove i samme seng. Det har du vel ikke noget imod.”

“Nej” svarede jeg. Det havde været rigtigt rart bortset fra det med pluggen. Jeg havde aldrig været sammen med en pige før og det var en hel ny verden som åbnede sig for mig. En verden som jeg gerne ville se mere af.

Vi lagde os ind i sengen og faldt hurtigt i søvn. Næste morgen da jeg vågnede kunne jeg mærke hvor koldt det var i huset. Jeg rejste mig op i sengen, føjede gardinet til siden og kiggede ud af vinduet. Der var faldet en meter sne. Vi har sneet inde. Heldigvis var jeg inde i en hytte. Debbie trak mig ned i sengen igen. “Hold om mig” sagde hun med en blød stemme.

Vi lagde os tæt sammen. Vi kyssede. Jeg mærkede hendes hånd på mine kugler og min tissemand sprang til liv igen. “Mærk mine bryster” sagde hun og jeg tog fat. De var dejlig faste. Hun slog dynen til side. “Jeg vil mærke din tunge.” Selvom jeg var en smule skeptisk så begyndte jeg at slikke hende forneden. Hun stønnede tungt og det føltes så frækt. “Stik den ind”. Jeg kravlede og positionerede mig hvorefter jeg lod min tissemand glide ind i hendes fugtige grotte. “Ja.” stønnede hun. Jeg begyndte at pule hende. “Bliv ved” stønnede hun mens hun tog fat i mine hænder og førte dem til hendes bryster. “Åhh.” stønnede hun. Jeg blev ved med at pule hende og pludselig stivnede hendes krop mens hun stønnede højt.

Jeg var lige ved at få udløsning da hun bad mig trække mig ud. Jeg blev en smule ærgerlig, for jeg ville godt komme i hende, men Debbie lovede at gøre det godt. Hun bad mig lade hende lege med min tissemand og kugler. Jeg bevægede mig forventningsfuld i sengen så hun kunne nå. Hun tog en lille læder-ting frem. “Det er en ball stretcher. Den hjælper med at forlænge din rejsning.” sagde hun. Hun bandt en del af den omkring min kugler så de blev udstrakt. Det var ulideligt frækt. Så bandt hun en lædersnøre omkring roden til min tissemand. Jeg havde nu den mest ophidsende rejsning nogensinde. Hvor ville jeg gerne komme. Hun guidede mig ned på ryggen, hvorefter hun tog min tissemand i hendes mund. Jeg var ved at besvime af bare ophidselse. Hendes tunge ramte spidsen af min tissemand og jeg stønnede klagende. Jeg ville så gerne have udløsning nu. Det var ikke til at holde ud, men Debbie ville drille mig lidt mere.

Jeg mærkede hendes finger ramme min ringmuskel og det var dråben. Jeg fik udløsning. Den var så intens at det blev sløret for mine øjne.

Jeg faldt ned i sengen. “Var det godt?” spurgte hun

Jeg nikkede.

Vi steg ud af sengen og fik en kort frokost. Så lagde vi os i sengen igen. Der var ikke så meget at gøre, mens snestormen rasede.

Næste dag var det holdt op med at sne, men vejene var stadig ufremkommelige. Vi steg ud af sengen da Debbie havde et forslag. “Eliott. På skolen har vi en øvelse som hedder Lap dance terapi. Jeg kunne godt tænke mig at du lavede den. Vil du det?”

Jeg tænkte at det nok ikke gjorde nogen skade, men blev noget overrasket da hun tog et lak-korset frem. “Er det ikke dametøj?”

“Jo. Men på skolen bruger begge køn det, når terapien skal udføres.” svarede Debbie.

Vi var jo helt alene ude i skoven, så jeg accepterede at prøve det, da der jo ikke var nogen som kunne se mig.

“Det er godt nok stramt” stønnede jeg da det stive materiale var blevet svøbt om mit liv og Debbie hev i snørerne. Debbie kommenterede det ikke. Så tog hun en dragt frem af lak. Det var en stuepige uniform. “Skal jeg have den på?” spurgte jeg. Hun nikkede.

Uniformen blev lukket på ryggen med en lynlås. Det var en kjole som gik mig halv ned på låret. Jeg fik også et forklæde på.

Materialet føltes dejligt mod min krop. Debbie bad mig sidde ned. “Du skal lige have nogle støvler på. Jeg tog mål efter dine sko.”

Det var godt nok nogle lange støvler. Op over knæet gik de og de blev snøret på siden. Jeg rejste mig op og var lige ved at falde. “Ups. Pas på” Debbie greb mig.

“Det er svært at stå. Hvordan skal jeg kunne danse?” 

“Ja. Det kan jeg godt se. Du skal nok vænne dig til dem først. Du kan bare beholde dem på resten af dagen.”

Jeg tænkte at det nok var godt at der var snestorm, så ingen så mig. Der var noget opvask og det klarede vi sammen. Så bad Debbie mig om at støvsuge og det gik også godt. “Du er en god stuepige.”

Da dagen var slut, så hjalp hun mig af med uniformen, men korsettet blev på.

Ugen gik og vi så ingen bedre med hensyn til vejret. Hver morgen fik jeg uniformen og støvlerne på, hvorefter vi lavede almindelige ting i huset. Det skete at hun hev mig til side og lod sin hånd glide ind under uniformen hvor jeg som sagt ikke havde underbukser på. Jeg fik stiv tissemand med det samme, men det blev så med det. Debbie kunne virkelig godt lide at drille mig og jeg nød hvert et øjeblik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.