BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Året er 1915. Matthew går på kostskole og kan ikke rejse hjem til sine forældre som er i England på grund af den store krig, som man kaldte 1. verdenskrig dengang. Som året før er han tvunget til at rejse ned til sin Tante i sommerferien. Tanten på i sydstatsbyen Gatorville beliggende i Louisiana. Det er også den landsby hvor Matthew’s store kærlighed Anna bor.

SEX I DAG?

Efter en nat hvor jeg dårligt kan huske at have sovet så godt, vågnede jeg til en dejlig solskinsdag. Det var en skoledag. Anna var stadig på hospitalet og de store drenge var tavse omkring min påklædning. Lektionen på hospitalet havde hjulpet. Gilbert var kort for hovedet. Jeg kunne kun gætte på, hvad den samtale, han havde haft med sin mor, gik ud på.

Desværre betød hendes arbejde, at det var slut med at få rogn til fisketurene hos Fru Parker.

Jeg kedede mig når Anna ikke var der til at opleve noget sammen med, når jeg havde fri. Trods de ting vi havde været ude for på grund af hendes eventyrlyst, så var det noget som jeg savnede. En eftermiddag lå jeg ude på engen og spejdede op mod hospitalet, da jeg hørte stemmer nærved. Jeg sneg mig gennem buskadset og så at det var Finn og Mary. Mary med det blonde hår arbejdede på kroen. Hun havde fri, men var stadig i sin stuepige uniform. De lå i græsset og kyssede. Bare det var mig og Anna, tænkte jeg. Mary tog sin uniform af og afslørede, at hun havde et hvidt korset på, som blev snøret bagpå og hægtet foran. Finn tog også sit tøj af. De lagde sig ved siden af hinanden. Jeg kunne se dem begge, selvom jeg lå et stykke derfra.

Mary tog fat om Finns pik og begyndte at lege med den. Finn stønnede tungt og befamlede hendes bryster. “Tag mig bagfra," sagde Mary. Finn placerede sig så han kunne tage hende.

“Ikke i det hul” nærmest råbte hun.

“Jamen. Jeg vil ikke gøre dig gravid.” svarede han og tog hårdt fat om hende.

Mary jamrede sig og bad, men uden at Finn stoppede. Han trængte ind i hende, og hun udstødte et skrig, hvorefter hun sank lidt sammen og jamrede sig. Finn begyndte at støde. Jeg kunne mærke hvordan jeg fik rejsning. Mary begyndte at stønne, som om hun blev ophidset. Det var Finn også. Sveden stod af ham, mens han pulede Mary. Hans krop stivnede, og han udstødte et højt grynt. Jeg kunne forstå at han havde fået udløsning.

Mens de havde været igang havde jeg haft min hånd nede i skridtet. Bare det var mig som havde Finn’s plads og det havde været Anna som jeg havde fået lov til at tage.

Pludselig lød der en dæmpet latter over fra en anden busk. Det var to tjenestepiger fra huset, hvor Anna boede. Den ene genkendte jeg som Ester, den anden hed vist nok Pearl. De var begge i starten af 20’erne. Finn og Mary opdagede dem også og fik fart på at tage tøjet på så de kunne rende tilbage til byen. Heldigvis var det kun de to tjenestepiger, som de fik øje. Jeg lå i skjul, hvilket var godt for Finn så ud som en der godt kunne slå fra sig.

Da parret var forsvundet, kom de to tjenestepiger over til mig. “Er man lidt af en lurer?” spurgte Ester.

“Nej. Jeg så dem tilfældigt og gemte mig, fordi det ellers ville have været pinligt", løj jeg.

“Den tror vi ikke på. Du må hellere komme med os.” sagde Ester og smilte til Pearl.

Jeg fulgte efter dem. Vi gik over til Carter familiens gård. Det var heldigt, og jeg tænkte, at det var et sted, hvor Anna ikke kom, selv hvis hun havde været udskrevet fra hospitalet, så det kunne ikke skade, hvis jeg blev set med pigerne der.

Inde på Carter familiens land gik vi ned mod floden hvor der stod et hus hvor der var et slags skovlhjul monteret på ydersiden af huset så der kunne hentes vand via denne indretning. En meget smart anordning, idet det ellers ville kræve mange spande der skulle hentes for at vande markerne. Vi åbnede døren ind til huset og jeg fik et chok. I midten af rummet var der et stort hjul af træ som var forbundet til skovlhjulet. Fra dette hjul gik der 4 kraftige rundstokke ud og ud for hver rundstok var der fastgjort kæder som var forbundet til 4 nøgne kvinder, der havde et kraftigt seletøj af læder på. Deres hænder var fikseret med læder-manchetter på ryggen og de havde fået bidsler af læder i deres mund som var fastgjort med læderremme omkring deres hoveder og under hagen.

“Hvad skal vi her?” spurgte jeg.

“Besøge min søster” svarede Pearl og nikkede i retning af en af de svedende kvinder, som trak det komplicerede maskineri.

“Hvem der?” lød det. Det var en ældre mands stemme.

“Det er Pearl. Jeg skal besøge min søster.”

“Hmmm. Så præsterer hun mindre. Har I noget kompensation med til mig?” kom det var den svedige beskidte mand som kom ud fra et kontor.

“Ja. Her er en flaske hjemmebrændt” svarede Pearl.

“Hmmmm. Pearl. Hvem er de andre?”

“Det er Ester oppe fra huset og Matthew som er lærerindens nevø”.

“Hmmmm.” Han nærmest rev flasken ud af Pearls hånd og tog sig en slurk.

“Det er noget som gør en gammel mand glad” gryntede Carter. “Joe. Løslad Violetta. Hun har pause”

En sort dreng på cirka 15 år kom ind og gik over til en af kvinderne og koblede kæderne fra.

“Den tørke, den tørke. Bare markerne får vand nok” mumlede Carter. “Joe. Hjælp kvinderne” Da han så at Joe tøvede så truede han Joe med at han ville blive fikseret til rundstokken med seletøj som kvinderne og så tog Joe fat og skubbede med al kraft så vandmøllen forblev i drift.

Pearl og Violetta krammede. Jeg spurgte Ester hvordan det kunne lade sig gøre at vandmøllen blev drevet på den måde.

“Forstår du: Matthew. Hendes søster er i gæld. Jeg er heldig at jeg arbejder for Annas bedstemor. Jeg kan rejse, men for mange skal de for det første have tilladelse fra deres arbejdsgiver og den løn som de får, gør at de dårligt kan betale husleje.” Hun sukkede: "Det er den måde at Carter driver sin gård.”

“Og jeg driver den med succes", stemte Carter i.

Jeg kunne se på Ester at hun ikke var helt enig. Carter havde sat sig ned på en stol og var optaget af indholdet i flasken, men rettede sig så op.

“Matthew? Det er den unge dreng, alle taler om i byen oppe nordfra - korrekt? Er det rigtigt, at I har korsetter på?”

Jeg nikkede flovt.

“Lad mig se”

Jeg prøvede at trække mig.

“Jeg vil se!” insisterede Carter.

Jeg løsnede selerne på min overall og knappede skjorten op. Carter rejste sig op. “Nu har jeg aldrig", sagde han.

Jeg skulle til at knappe skjorten, men han kom hen og mærkede på læderet. “Hvad så? Gør I det så med hinanden?”

“Nej!” sagde jeg højt.

“Bevis det. Knep Violetta!”

“Men….”

“Jeg tænkte det nok. Det er en syg verden, vi lever i. Kom med og se hvordan en mand bør gøre!”

Violetta kunne se hvad der skulle ske og prøvede at sige noget, men biddet var stadig i hendes mund. Pearl prøvede at protestere, men Violetta var jævnfør loven næsten Carters ejendom, så der var intet at gøre. Violetta blev trukket hen til en gabestok og fik placeret hende hoved i den.

Hendes nøgne krop var forsvarsløs mod Carter som gik om bag hende og gjorde klar til at tage den stakkels kvinde. Da lød en stemme fra døren “David Joe Carter!” Vi vendte os mod døren. En stor kvinde stod i døren. “Hvad er det, du er ved at lave?” Det var fru Carter. Hun var ikke glad.

“Jeg var bare ved at vise unge Matthew her, hvordan man tager en kvinde.”

“Nej. Du var ved at skabe problemer for vores lille dreng. Hvor mange halvsøskende skal han have? Hun kan slikke den af, men stikker du den op i hende, så skærer jeg den af når du ligger og sover den ud som du plejer på denne tid af dagen”

Carter gryntede og gik om foran Violetta. Han tog bidet ud af hendes mund og pressede sin pik ind i hendes mund. Violetta begyndte at tilfredsstille Carter, meget lettet over at være sluppet for at blive kneppet af Carter. Fru Carter kom over til mig. “Så du er den lille underlige fyr oppe nord fra, alle i byen taler om? Få orden i dit tøj og kom med mig.”

Jeg fik travlt med at få tøjet på. Carter brummede og gryntede mens Violetta brugte sin mund og tunge på hans stive lem. Fru Carter vendte sig mod Ester og Pearl. “Har I ikke opgaver hos jeres arbejdsgiver, I skal tage jer af?” De to kvinder nikkede. “I kan være rolige i forhold til Violetta. Min mand respekterer mig. Smut nu.”

Ester og Pearl gik. Fru Carter tog mig i hånden. Hun kiggede på sin mand. “Jeg holder med dig. Husk mine ord. Ellers….”. Vi gik ud af bygningen netop som Carter udstødte et højt grynt. Jeg kunne forstå at han havde fået udløsning.

“Han vil snart drikke videre og glemme at du var her.” sagde fru Carter mens vi gik ned ad stien til deres hus. Jeg kunne se at Ester og Pearl gik tilbage mod Annas hus og de fnes mens de snakkede. Snart var de ude af syne.

Vi gik ind i køkkenet. “Tag plads. Vores dreng er på ophold hos min mor. Vil du have noget kaffe?”

“Ja. Tak. Jeg er ked af at De så mig sådan, men deres mand…”

“Ja. Han er lidt af en mundfuld. "En drukkenbolt, men trods alt min mand.”

Vi drak kaffe mens hun spurgte til hvor jeg kom fra og min kostskole. “Er det rigtigt, at I kun er drenge på skolen?”

Da jeg bekræftede det, så bad hun mig tage tøjet af. Jeg tøvede. “Men lille ven. Længes du ikke efter lidt kvinde?” Hun kom helt hen til mig og begyndte at løsne selerne til min overall. Inden længe stod jeg foran hende kun iført korsettet.

“Det ser interessant ud. Kom ind i soveværelset” Hun tog hårdt fat om min hånd og trak mig ind i soveværelset.
“Det er på tide at sådan en som dig lærer hvem der bestemmer i et hus og ikke tager ved lære af typer som min mand.”

Hun åbnede en skuffe. “Først skal du have disse læder-manchetter på” Hun vendte mig rundt og pressede mine arme sammen. Så fik jeg manchetterne, som hun bandt sammen på ryggen. “Fru Carter. Kan de ikke stoppe? Jeg føler mig utryg” forsøgte jeg mig, men det næste som skete var at fru Carter fandt et af de læder-bidsler frem som kvinderne på vandmøllen bar. Jeg fik presset biddet ind i munden og efterladt stående, hvorefter at Fru Carter klædte sig af. Hun var lettere fedladen og lugtede ikke specielt godt. Hun bukkede sig ned og begyndte at lege med min pik. Trods ubehaget tog det ikke lang tid før den blev stiv. “Ja. Du reagerer som andre drenge på din alder. Hun begyndte at sutte den af. Erfaren som hun var, var det vildt dejligt. Jeg stønnede af vellyst og glemte den helt uvante situation. Jeg udstødte et suk da jeg fik udløsning i hendes mund.

“Så. Nu har du fået en belønning. Så er det tid for mig.” Hun rejste sig op og åbnede skrivebordsskuffen. Jeg blev chokeret over synet. På et bælte sad en DILDO. Hun spændte den om livet og kom hen til mig. “Ser du. Matthew. Det er sådan her at jeg styrer huset. Det har min mand lært og nu skal du lære det.” Jeg mærkede, hvordan sveden sprang frem. Hun førte mig over til sengen hvor jeg blev placeret i sengen på mine knæ og med puder under overkroppen. Hun kravlede op i sengen og tog noget fra et glas, som hun smurte dildoen ind i. Snart mærkede jeg hvordan hun havde fast greb om skulderstropperne på korsettet og mærkede presset af dildoen mod min lukkemuskel.

Hun lænede sig frem over mig og hviskede ind i mit øre. “Hvis du har lært noget på kostskolen som jeg mistænker dig for at have, så ved du hvordan du skal gøre det let for mig at trænge ind.” Jeg gryntede protesterende, men forstod at jeg ikke havde noget valg. Ganske som da rektoren havde taget mig, gjorde jeg som når skulle lave stort. Dildoen gled op i mig.

“Flink dreng” sagde fru Carter og lod dildoen stå stille et øjeblik, så jeg kunne vænne mig til den. Da der var gået omkring et halvt minut, begyndte fru Carter at støde dildoen ind i mig. Hold da op, som hun kunne pule mig. Hun svedte, mens hun pustede og stønnede, mens hun blev ved med at udblokke mig. Jeg mærkede, hvordan min pik langsomt blev stiv. Hendes vejrtrækning blev hurtigere, og hun hev efter vejret. Min krop kunne ikke stå imod. Dildoen, som konstant arbejdede sig op i mig, tvang mig hen mod udløsningen. Jeg mærkede, hvordan en isen gik gennem min rygsøjle og så pludselig begyndte mine safter at løbe ud af mig. Det var ikke en udløsning, som jeg var vant til at få dem. Det var helt udenfor min kontrol og jeg følte at jeg var reduceret til et malkekvæg som alene fandtes på denne klode for at tilfredsstille Fru Carter. Synet af mine safter som løb ud fik Fru Carter til at komme. Hun måtte få tilfredsstillelse af at være i kontrol. Hun skreg og bankede dildoen i bund. Hvad der end havde måtte have befundet sig af sæd i mit system, blev presset ud. Sådan føltes det i hvert fald. Hun blev liggende mens hun pustede ud, før hun trak dildoen ud af mig, hvorefter jeg blev befriet fra manchetter og fik bidslet ud af munden.

“Du virker en god dreng, så lad dette være en lærestreg. Husk at det her på Farmen er mig som bestemmer. Hr. Carter er en drukkenbolt. Han får sig selv til at fylde en del, men det meste af tiden sidder han ved ved vandmøllen og drikker sig fuld, så jeg ville ikke lytte til hvad han kalder guldkorn. Tag dit tøj på. Du kan få en af de boller, jeg bagte i morges med på turen og husk ikke et ord til nogen om hvad der skete her. Ellers bliver det værst for dig selv.”

Jeg gik tilbage mod byen. Jeg var noget øm i enden. Tæt ved byen mødte jeg James. Jeg fik at vide at Anna var kommet hjem fra hospitalet, men hun havde stuearrest og måtte ikke forlade sin farmors gård. Der var personale sat på til at holde øje med hende døgnet rundt, så at være sammen med hende var udelukket.

Ugen før jeg skulle tilbage til skolen var min tante tidligt oppe og bad mig komme med. Vi skulle hente en gæst på stationen. Foran huset ventede Bill med hestevognen. Da min tante steg op i vognen sendte hun et skævt smil til Bill som prøvede at lade som om at han ikke så det. Vores tur fandt sted i tavshed. Vi ankom til togstationen og afventede toget ankomst. Da det ankom blev jeg noget forbavset over at det var damen fra skrædderen som ankom. Det tog sin tid. Flere tunge kufferter blev læsset af godsvognen og Bill sled voldsomt med at få dem på hestevognen.

Tante talte med damen og Frøken Smith som hun hed fortalte at hun var glad for at tante havde skrevet til hende. Vi satte os alle op på hestevognen, da Bill havde bakset kufferterne op på ladet. Vi havde kørt en halv time, da Bill førte hestevognen op af grusvejen mod den store plantage, hvor Anna og James boede med deres bedstemor.

Få sex i dag

Deres bedstemor tog imod os sammen med nogle tjenestefolk. Vi blev inviteret ind til te. Bedstemoderen og Frøken Smith gik ind i et rum hvor kufferterne var blevet bragt til, og de talte sammen mens jeg drak te med min tante.

Der lød høje stemmer. Det var James og Anne som kom ind.

“Hej Matthew. Hvad laver du her? Kommer du ikke med ud i skoven?” spurgte Anna

“Et øjeblik I to.” Det var deres bedstemor. “I skal følge med tjenestefolkene. I skal i bad nu!”

“Øv. Det er da ikke Lørdag” svarede Anna

“Følg med tjenestefolkene. Det kan ikke vente” De to søskende gik slukøret med tjenestefolkene.

Der gik måske 10 minutter før at jeg hørte dem komme protesterende tilbage.

“Slip mig. Hvad laver I?” råbte Anna.

Min tante gav tegn til mig og vi fulgte efter dem ned til det rum hvor kufferterne var bragt til. Indenfor gik det op for mig, hvad formålet med Frøken Smiths besøg var.

De to søskende skulle udstyres med korsetter, så de kunne gå fra at være ustyrlige vildbasser til dannede mennesker! Det var derfor, at min tante på ønske fra de to søskendes bedstemor havde skrevet til Frøken Smith.

“Ti stille” sagde bedstemoderen. “I skal have nyt tøj, som vil gøre jer i stand til at blive dannede mennesker.” Hun trak vejret tungt. "Jeg har talt længe med jeres lærerinde, og tiden er til at rykke videre i livet. Jeg har talt med to kostskoler. Den ene er den, hvor Matthew går på. James vil starte der efter sommeren. En skole ejet af den samme fond driver en kostskole for piger af det bedre borgerskab i nærheden og der skal Anna starte på. Frøken Smith”

“Lad os starte med Anna. Hun bruger sin mund for meget.” Hun gav tegn til en tjener som straks tog en mundkurv frem. Læderstykket dækkede Anna’s ansigt til lige under næsen. “Mfff” kom det fra Anna da tjenerne havde spændt det fast med en rem omkring hendes hoved.

“Godt. Få hende herover. Der hang nogle reb ned fra loftet, hvor der var manchetter på. Snart havde tjenestefolkene sat manchetterne på hendes håndled og rebene var blevet strammet, så hun hang nøgen med hænderne i vejret. Hun kunne lige akkurat nå gulvet med sine fødder.

“I skal begge have korsetter på” sagde Frøken Smith. “Det er en del af skoleuniformen”

“Ikke mig.” skreg James forskrækket. “Jeg er en dreng”

“Jo. Tag dit tøj af. Matthew. Jeg er sikker på at din tante har insisteret på at du opretholder en ordentlig holdning selv når du har ferie”

Jeg tøvede et øjeblik, men så kom min tante over til mig og hjalp mig med at få overalls og skjorte af. Janes så overrasket ud. Hans søster havde med andre ord ikke fortalt ham om det korset, jeg havde på. Han havde jo heller ikke været med på hospitalet. James prøvede at rive sig løs da han forstod hvad der skulle til at ske, men tjenestefolkene holdt ham fast. Måske havde de måske også fået nok af hans opførsel. Måske var de bange for hans bedstemor. Jeg havde ingen ide om det.

Frøken Smith havde fundet et læderkorset frem til Anna, som hun svøbte omkring Anna’s talje. Det var godt at læderstykket mellem mine ben forhindrede mit underliv i at vise de tilstedeværende hvor begejstret at jeg var over synet af en nøgen Anna som fik korset på.

Efter at korsettet var blevet hægtet foran, begyndte Frøken Smith at trække i de snore, som fik korsettet til at svøbe sig stramt omkring Anna’s krop. Anna fremkom med nogle lyde som tilkendegav ubehag. En af tjenestefolkene blev bedt om at komme over og hjælpe med at få korsettet strammet ind. Anna’s ansigt blev rødt. Hun stønnede tungt. Pludselig blev hendes krop slap. Frøken Smith tog en flaske frem og jeg kunne forstå at det var lugtesalt. Anna vågnede og de begyndte at stramme korsettet igen. Hver gang at der blev trukket til, kom der en gryntende lyd fra Anna.

Frøken Smith så tilfreds ud. Der blev bundet en knude og et læderstykke blev ført over snorene og små hængelåse blev sat på, så Anna ikke kunne pille ved indsnøringen. Til sidst satte Frøken Smith et læderstykke på, som gik mellem benene og som blev sat fast på korsettet med små læderremme. Rebene blev slækket, så hendes fødder hvilede på gulvet. Så strammene Frøken Smith skulderremmene, mens Anna skar ansigt. Til sidst blev hun befriet. Hun faldt sammen i sofaen med et grynt da tjenestefolkene havde hjulpet hende derover.

Så blev det James tur. Han kæmpede det bedste han havde lært, men der var for mange om ham. Hurtigt blev det ham som hang i rebene, imens Frøken Smith strammede korsettet ind.

“Stop! Jeg kan ikke få luft. Jeg bliver knækket over.” Hans råb og protesteren blev mindre og mindre, efterhånden som korsettet blev strammet ind. Til sidst var det kun stønnen og en tung udånding hver gang, at der blev trukket i snorene. Frøken Smith nikkede og sørgede for at der ikke kunne pilles ved snørerne. Skulderremmene blev spændt, hvilket han kun reagerede på med en svag stønnen. Hans penis var blevet stiv, hvilket Frøken Smith og bedstemoderen bemærkede, men som Frøken Smith sagde, skete det ofte på kostskolen. Hun tog en gummihandske frem og begyndte at mastrubere James. James stønnede svagt mens hans penis blev stiv og stod rank ud i luften. James udstødte et grynt, da en stråle af hans væsker stod ud over gulvet. Hans underliv blev tørret af og et læderstykke blev sat på, som dækkede hans underliv.

“Sådan. Nu vil du opleve rolige børn” sagde Frøken Smith. James blev befriet, og tjenestefolkene tog begge børn ned på deres værelser, så de kunne få tøj på.

“Lad mig være alene med Matthew og hans tante. Vi har noget at tale om.” sagde Frøken Smith.

“Vi er bekymret over din stigende interesse for det seksuelle. Tro mig. Selvom du har dit underliv dækket af svært læder, kunne jeg godt se din bule da Anna fik korset på. Vi har talt om det og det er nok bedst at jeg hjælper dig med at undgå at falde i ulykke.”

“Jeg har talt med sygeplejersken på skolen og har nogle ting med” sagde Frøken Smith “Rejs dig op”

Jeg rejste mig op. Min tante hjalp mig hen til manchetterne som hang ned fra loftet og snart var jeg strukket ud, hvor mine håndled havde fået manchetterne på.

Frøken Smith fjernede læderstykket og tog gummihandsker på. Så begyndte hun at mastrubere mig. “Åhh.” udstødte jeg. Frøken Smith nikkede til min tante som gav mig en mundkurv på “Mmmff” var alt hvad jeg kunne udstøde af lyde. Min penis kunne godt lide hendes behandling. Da den var helt stiv, tog hun et metalrør frem. Det førte hun ned over min penis. Der var noget gummi, som var gjort fugtigt inden i. Døren gik op og bedstemoderen kom ind. Jeg blev flov, men det stramme greb at Frøken Smith havde mine ædlere dele i gjorde at jeg fastholdt min rejsning “Det var godt du kom. Denne teknik kan du bruge på James, når han bliver lidt ældre.”

Hun kørte røret op og ned over min penis.Følelsen var helt specielt og jeg blev ophidset. Pludselig mærkede jeg at min tante tog fat med fingrene omkring mine brystvorter. Det gjorde en smule ondt, men det sendte mig helt ud over overdrevet. Jeg udstødte et højt grynt og mine væsker sprøjtede med voldsom kraft ind i røret.

“Sådan. Det skal en gang om ugen, indtil han skal tilbage på skolen.”

Hun blev ved med at mastrubere mig, indtil der ikke var mere tilbage i mig. Så tørrede hun mine ædlere dele af.

“Frøken Ethel: Se her. Dette bur af metal vil sikre, at han kan besørge sig uden at kunne misbruge sig selv. Med læder-dækket ud over, kan ingen se det. Hun førte noget metal ned over min penis. Det var et bur. En metalring var forbundet med buret og den blev ført om penisroden og låst med en meget lille hængelås

“Det ser godt ud.”

Jeg blev befriet. “Har du det godt?" spurgte min tante.

“Nej. Det er slemt.” svarede jeg.

“Desværre er det nødvendigt. Tænk hvis du fik Anna gjort gravid. Hvilken skandale! Tag nu dit tøj på. Vi skal lade de to søskende hvile sig” svarede hun.

Jeg fik mit tøj på. Frøken Smith ville bo hos familien i nogle uger, så hun kunne hjælpe familien med den nye struktur. Da vi kom ud, ventede Bill på os. Vi satte os op i hestevognen og kørte hjem.

Da jeg lå i min seng efter at have spist, følte jeg på det metal, som omkransede min penis og nosser. Det var frustrerende, at jeg ikke kunne røre ved mig selv. Jeg kom til at tænke på Anna og hvor sexet hendes krop var kommet til at se ud da korsettet havde givet hende figur. Jeg mærkede, hvordan min penis voksede inde i metallet, indtil at det kom til at gøre ondt. Jeg snøftede. Bare mine forældre ville komme hjem fra England. De ville sikkert forstå, at det ikke var en god ide at få låst sit underliv inde på den måde.

Døren gik på. Det var min tante. Hun kunne se at jeg var trist. “Stakkels Matthew," sagde hun og kyssede min pande. “Men det er for dit eget bedste. Du skal ikke misbruge dig selv hele tiden.”

“Sov godt” sagde hun og rejste sig. Jeg faldt i søvn noget senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.