BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Indtil nu havde det været en spændende beretning. Jeg havde fået nogle svar, men hvad jeg ved er at min onkel Viggo måtte lede efter tante Iris og Karen på et tidspunkt hvor at pårørende var blevet urolig for dem. Noget måtte være sket i Los Angeles. Jeg sad i stolen i seletøj og med buttplug op i enden efter udrensningen og Fredo bød mig et tæppe til at have ud over, mens han satte sig ned i den anden stol, skænkede et glas vin til os begge og gjorde sig klar til at fortsætte sin beretning fra hans ungdom.

----

SEX I DAG?

Vi havde kørt i en del timer. Iris og Karen talte om at det havde været længe siden at de havde været udenfor Los Angeles. De havde efter hvad jeg kunne høre, travlt med deres arbejde.

Vi kom ind på min fremtid. Jeg fortalte dem at jeg ikke havde nogle præcise planer med rejse til Los Angeles. Jeg havde håbet på at tingene ligesom faldt ned i mit skød. Jeg spurgte “Kunne jeg ikke gå ind i skuespillet ligesom Jer?”

Iris rømmede sig. “Det er ikke så nemt som du tror.” Hun blev lidt fjernt i blikket. En slags sørgmodigt blik. Havde jeg sagt noget forkert?

“Hvad hun mener er at det koster på ens sjæl sådan at leve sig ind i rollen. Det er en glidebane, hvor man langsomt accepterer at ens grænser bliver overskredet.” sagde Karen.

Iris kiggede væk. Var det en tåre, jeg så løbe ned over hendes kind?

“Hør! Jeg har prøvet lidt af hvert her i livet. Jeg er blevet skudt på i Vietnam. Jeg har set venner dø som følge af en bombe på et gademarkedet foruden civile som også døde. I så hvordan det gik til brylluppet. Jeg tror at jeg kan klare det” svarede jeg.

“Ok. Vi tager dig hen for at møde Hr. Pendergast, som er producer.”

Vi talte ikke mere om arbejde. I stedet spurgte jeg hvor de kom fra. Karen og Iris kom fra Louisiana. Karen var købmandsdatter fra en butik som lå ved siden af hotellet. Iris var sammen med sin bror kommet til hotellet da deres forældre døde. Siden havde de arbejdet i Tyskland som censorer og endt i Los Angeles hvor de først arbejdede på kontor indtil de opdagede at pengene var bedre et andet sted. De boede på et nedlagt pensionat hvor der var tomme værelser. Jeg fik tilbudt et værelse, hvilket var rart da jeg faktisk ikke havde nogen ide om hvor jeg skulle have tag over hovedet, når jeg først var kommet dertil.

Karens far og hendes stedmor var død året forinden. De havde derfor arvet en gård i Idaho hvor de regnede med at slå sig ned på et tidspunkt. De havde bare svært ved at slippe de gode penge.

Vi ankom til Los Angeles og fandt pensionatet. Rummet jeg fik tilbudt var spartansk men det var et værelse og det var bedre end at være hjemløs.

Nogle data efter skulle de ud til en opgave. Jeg fulgte med så jeg kunne tale med produceren. Det var ikke i nærheden af de store studier, filmen blev optaget. Det var nærmest lagerbygninger i en af byens tarvelige kvarterer. Vi gik ind på lageret og folk hilste på os. En dør havde et skilt på hvor der stod “Fyrrum”. Det var mærkeligt. Indenfor gik vi igennem nogle gange indtil vi kom til et kontor hvor en ældre mand sad. “Hr. Pendergast. Dette er Fredo. Han er interesseret i at tjene penge.”

“Nå. Er han det?” sagde Pendergast. “Kender han til opgavernes natur?”

“Nej. Men vi har været sammen og vi ved at han nok vil være mand for det.” svarede Karen.

“Godt. Jeg har faktisk brug for en mandlig statist i dag. Jeg har fået en sygemelding og det var ikke godt da vi taber penge på de manglede scener. Hvis I kan gøre ham klar, er det fint. Tag ham med og få ham klædt om.”

Vi gik til omklædningsrummet. To ansatte gik rundt. Jeg fik besked på at smide alt tøjet, da jeg skulle have et specielt kostume på. Det var lidt sært, men rigtig forbløffet blev jeg da jeg så mit kostume. Det var en spændetrøje af læder! Jeg spurgte Karen som stod bag et forhæng hvad scenen gik ud på og fik at vide at det var en formodet massemorder som skulle indskrives til psykologisk evaluering. Assistenterne havde fået spændt remmene på trøjen så mine hænder var fikseret foran kroppen. To læderremme gik mellem mine ben på hver side af mine kønsorganer. Jeg skulle til at spørge om noget mere, da Karen kom frem fra bag forhænget.

Hun var klædt i gummi fra top til tå! Det var en sygeplejerske uniform. Uniformen var rød med hvidt forklæde. Hun havde lange røde handsker på og en hvid hue. Iris kom frem iklædt samme kostume. Jeg skulle til at kommentere det da assistenterne trak en halvmaske ned over mit ansigt. Ud for munden var der et panel og panelet skjulte en penisgag af gummi. Jeg havde prøvet noget lignende så jeg accepterede at de skubbede den ind i munden på mig, men den var en smule længere så jeg var lige ved at få den galt i halsen. Panelet blev holdt fast med læderremme og en læderrem gik over panden som også blev spændt stramt. Den eneste lyd, jeg kunne komme med var en brummen.

Hvad er det for en film? tænkte jeg. De to kvinder førte mig ind rummet hvor scenen skulle optages. Der var nogle brikse og det lignede et undersøgelsesrum fra et hospital. De hjalp mig over til den første briks.

“Klar til optagelse” sagde instruktøren

Scenen startede. “Har man været kriminel? Nu skal vi se om du slæber ting ind på vores flotte hospital, der ikke skal være der.” sagde Karen

Hun dyppede en finger i en krukke og jeg mærkede snart hendes gummibeklædte finger mod min ringmuskel. Fingeren gled ind og jeg stønnede af ubehag. Det var så koldt og upersonligt. Normalt plejer jeg at blive kærtegnet af min partner.

“Der er vist ikke noget eller også har du ikke set godt efter.” sagde Iris. Karen tog fingeren ud og dyppede den i krukken igen. Så stak hun fingeren ind. Lidt efter var det to fingre. Lidt efter 3! Jeg gryntede af ubehag. Jeg så over på instruktøren. Han nikkede. Foruden kameramanden var der en fyr som tog billeder. Karen mærkede grundig efter. “Måske skulle vi bruge et speculum” foreslog Iris. Jeg kiggede i panik over på instruktøren men han nikkede bare. Jeg mærkede det kolde metal mod ringmusklen. Den gled ind i mig og så begyndte de at skrue på apparatet. Jeg gryntede og rømmede mig af ubehag. Jeg ved ikke hvor meget de skruede på apparatet, men de måtte have haft udsyn til godt oppe i mavesækken. Sådan føltes det ihvertfald.

Instruktøren gav tegn til at scenen var slut og det var tid til næste scene. Det ubehagelige metal speculum kom ud og jeg fik en buttplug op i stedet. Jeg blev hjulpet op og stå. De førte mig hen til næste stol som var en gynækolog stol. Mine ben blev låst fast til fast til bøjlerne og min krop blev fikseret med læderremme. Scenen startede.

“Doktoren kommer snart.” sagde Karen

“Det bliver spændende at se hvordan undersøgelsen finder sted.” kommenterede Iris.

Døren gik op og en stor sort mand kom ind.

“Er det patienten?” spurgte han de to kvinder og de nikkede.

“Lad os se hvad han har af følelser tilbage i dette liv inden de sender ham tilbage til fængslet så han kan komme i gaskammeret” sagde han. “Lad mig se. En medium penis. Pungen er lidt kort i det. Lad os gøre noget ved det.” Han gav tegn til Iris og hun gav ham en læderting. Det var en ball stretcher. Han klemte den om min pung så min nosser hang ud forneden. “Det er ok med 5 cm for nu. Vi skifter til en længere om lidt. Har han følsomhed andre steder?”

Iris nikkede og de knappede op for spændetrøjen. Et lille firkant af trøjen kunne tages af så man kunne komme til mine brystvorter.

“Klemmer!” kommanderede lægen. 

Få sex i dag

Iris og Karen fat klemmer frem. De begyndte at slikke mine brystvorter så de blev stive, hvorefter de med stor smerte for mig satte klemmer på.” Jeg gryntede af smerte.

“Er han ikke lidt tøset? Og han har stadig en buttplug i?” grinte lægen. Kvinderne nikkede. “Lad os give ham en buttplug beregnet til en rigtig mand!” 

Han tog hurtig buttpluggen ud. Jeg gøs da jeg så den nye buttplug. Den var mindst dobbelt så stor. Jeg skreg af frygt da han begyndte at føre den ind. Lægen smilte. Jeg så et skær af bekymring i ansigtet på de to kvinder, da pluggen gled længere og længere ind. Den var heldigvis smurt godt, men det føltes alligevel som om at han var ved at splitte mig ad. Jeg vendte og drejede hovedet.

I et glimt opfattede jeg at instruktøren og de to tekniske folk havde fået rejsning af at se mig blive udblokket af den såkaldte læge. Buttpluggen var nu på sit bredeste sted og spændte så hårdt mod læderremmene at de to kvinder lagde deres vægt ned over min overkrop for at forhindre mig i at sprænge dem.

Så smuttede buttpluggen ind. Sikke en lettelse!

“Nå. Han kunne godt tage en buttplug som en mand. Jeg tror at jeg tager en spermprøve på ham.” Lægen begyndte at give mig et håndjob. Min pik blev langsom stiv. “Kan du overtage?” sagde han til Karen. Karen nikkede og tog over. “Jeg skifter lige hans ball-stretcher. 10 cm er vel det længste vi har idag?”. Iris nikkede og gav ham et nyt læderstykke. Mine nosser var så ømme at Karen næsten ikke kunne fremprovokere en rejsning og nu ville lægen strække min pung endnu mere. Jeg fik tårer i øjnene og kom med nogle høje lyde da han satte den nye ball-stretcher på. 

Lægen tog fat om pluggen og hev den ud igen. Jeg kom med et kraftigt suk lettet over at få det store fremmedlegeme ud. Så lynede lægen ned og trak sin store sorte pik ud. “Jeg hjælper dig med at give ham udløsning” sagde han til Karen. Han pressede sin pik mod min mishandlede endetarm og den gled ind. Han begyndte at røvrule mig, mens Karen først brugte hånden og siden munden på min pik.

Langsomt men sikkert så blev min pik stiv på trods af smerterne og så fik jeg udløsning i Karens mund. Næsten samtidig kom lægen oppe i min tarm.

Instruktøren klappede. Det havde været en god scene. Jeg blev løsnet fra bordet. Ballstretcheren kom af og det var godt at jeg havde penisgaggen i munden ellers havde hele nabolaget hørt det.

Ude i omklædningsrummet hang jeg på en stol efter et bad. Hr. Pendergast kom ind og gav mig en stak sedler med “Godt arbejde” som kommentar. Kvinderne fik også deres penge. “Det er godt nok hårdt tjente penge” sagde jeg til kvinderne da vi kørte tilbage til pensionatet.

---

“Det var godt nok dramatisk” sagde jeg da Fredo stoppede med sin beretning. Han nikkede. “Det var anderledes udfordrende end jeg havde troet, men det kan vi tage når jeg fortæller historien færdig, men hvordan har du det i maven? Går det bedre?” 

Jeg nikkede. “Ja. Den er faldet til ro. Jeg er dig meget taknemlig.”

“Hvad siger du til at vi går ind i gæsteværelset?” spurgte han.

Det havde jeg intet imod. Det var blevet sent. Vi tog en hurtig bid mad og så gik vi ind i gæsteværelset, hvor jeg fik manchetterne på igen og snart var de låst fast til seletøjet. Fredo gik ud af værelset og kom ind igen iført et seletøj mage til og med en læderting i hånden som viste sig at være et læderpanel til munden mage til det han havde talt om. På panelet sad der en gagball og den skubbede han blidt ind i min mund. Så strammede han læderremmene så panelet smøg sig tæt ind mine kinder.

“Er det til at udholde?” spurgte han

“mmff.” nikkede jeg.

Han begyndte at massere min pik og pung. Jeg stønnede af vellyst. Pluggen kunne mærkes og det gjorde det endnu mere behageligt. Hans mund tog min pik ind og igen mærkede jeg hvordan hans mange års erfaring på dette område bragte mig i himmerige. Hans fingre bevægede sig op på mine bryster og så klemte han omkring mine brystvorter. Jeg fik udløsning med det samme. “MMFFF” kom det fra mig mens min krop spændte op alt imens sæden sprøjtede ind i hans villige mund.

Jeg sank tilbage i sengen da han havde tømt mig. Så vendte han mig rundt. Mine manchetter blev bundet sammen på ryggen og han spredte mine ben. Han tog et kondom frem, som han satte på sin pik hvorefter pluggen kom ud.

Langsomt pressede han sin pik mod mit hul. Ringmusklen gav kun lidt modstand efter at have haft pluggen i og han gled ind. Hans pik føltes stor. Jeg var slap i kroppen efter udløsningen og lod ham beredvillig tage mig. Hans hænder greb om seletøjet på ryggen og så begyndte han at pule mig. Med massive stød arbejdede han sig op i mig. Langsomt kom min pik til live igen.

Fredo stønnede af vellyst mens han med stød efter stød fyldte mig ud. Jeg mærkede hvordan udløsning nummer 2 pressede sig på og så flød sæden ud af mig. Ikke så voldsomt som før, men rigtig rart.

Fredo stødte en sidste gang og så mærkede jeg hvordan han fik udløsning i kondomet.

Han trak sig ud af mig og løsnede manchetterne før vi begge faldt om på siden, hvorefter vi hurtigt faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.