Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På et tidspunkt boede jeg alene i en lejlighed i en større provinsby. Det var en helt almindelig opgang med både ældre og unge naboer. Under mig flyttede et ungt par ind, som bestod af en dansk fyr og en ung pige. Kvinden var ikke ret høj, måske 155 cm, med smukke øjne og et dejligt smil og smuk, helt mørkebrun hår. Hun var måske 20 år gammel og meget bevidst om sin seksuelle udstråling. Hendes bagdel var temmelig stram men alligevel meget fast og indbydende, hvilket hun tydeligt promoverede, da hun ofte gik i meget stramme leggings eller stramtsiddende jeans.

Der var ret lydt i opgangen, og da kvinden åbenbart var ret temperamentsfuld, varede det ikke længe, inden jeg fik indtryk af en del skærmydsler hos parret. Jeg kunne høre, at hun skældte kæresten ud, og jeg fik en fornemmelse af, at hun følte sig lidt forsmået rent seksuelt, da jeg bl.a. hørte hende råbe, at han skulle tage at kneppe hende noget mere. Nå, det kom jo ikke mig ved. Jeg lærte dem lidt at kende ved et have arrangement, hvor jeg fandt ud af, at fyren spillede musik.

SEX I DAG?

Når hendes fyren var i byen, kunne jeg ikke undgå at høre, at Laura havde besøg flere gange af mænd, og jeg kunne stille konstatere, at hun i hvert fald fik mere sex, når kæresten ikke var hjemme. Men som sagt – det kom jo ikke mig ved.

En dag mødte jeg Laura i det lokale supermarked. Hun smilede og hilste pænt, mens hun lagde sine varer på båndet. Hun spurgte, om jeg også haft problemer med wi-fi i opgangen, hvilket ikke var tilfældet, men da kæresten jo ikke var hjemme, ville hun høre, om jeg måske kunne komme ned og kigge på det? Det ville jeg selvfølgelig gerne hjælpe med, og da vi aftalte, at jeg skulle komme samme aften, skyndte hun sig at smide en flaske rødvin i indkøbskurven, mens hun blinkede til mig og sagde ”vi ses”.

Jeg indrømmer gerne, at tanken om, hvad det besøg egentlig handlede om, havde strejfet mig flere gange i løbet af dagen. Jeg tog også et bad, inden jeg gik ned til Laura og ringede på. Hun åbnede iført stramme, sorte leggings og en kort top, der antydede et par dejlige, bryster. Hun havde tydeligvis ikke BH på. ”Nu skal du se”, sagde hun og hentede sin laptop. ”Jeg kan ikke få den til at logge på wi-fi”. Hun satte sig helt tæt ved siden af mig, så vores arme rørte hinanden. Jeg er ikke ekspert, men ret hurtigt fandt jeg frem til, hvordan hun igen kunne komme på nettet. ”Lad mig lige se, om det virker”, sagde Laura med et skælmsk blik.

Hun tastede navnet på en hjemmeside, og straks åbnede siden – det viste sig at være en side med sexvideoer. Jeg sad lidt forlegen, mens hun navigerede lidt rundt på siden. Hun valgte at gå ind på en kategori, der hed noget med ”interracial”, og snart så man en kvinde sutte pik på en mand.

”Nu skal vi have det glas vin”, udbrød Laura og hentede hurtigt to glas. På skærmen kørte sex videoerne stadigvæk, nu så man en mand med en kæmpe pik, der kneppede en kvinde analt.

Laura rørte min arm og takkede mig alt for overstrømmende for hjælpen. ”Hvad synes du om….?”, fnes hun og nikkede hen imod skærmen, og jeg måtte jo erkende, at jeg syntes det så frækt ud. Hun blev ved med at tale om sex og udspørge mig om forskellige ting, og inden jeg fik set mig om, dansede hun frækt foran mig, mens hun strippede, så først toppen og derefter de stramme leggings røg af. Da hendes baller blev lukket ud i det fri, måtte jeg næsten synke en ekstra gang – sikke et smukt syn! Nu sad jeg der hos min underskønne, liderlige underbo med et glas vin i hånden, mens hun rystede sin lækre, numse foran mig.

Laura satte sig oven på mig, nu havde hun kun sin g-streng tilbage, og kyssede mig dybt. ”Jeg vil takke dig en ekstra gang for hjælpen”, stønnede hun, mens hun slikkede mig i øret og på halsen. Jeg indrømmer gerne, at jeg var stang liderlig på dette tidspunkt, og jeg var fuldstændig ligeglad med, at hun havde en kæreste. Jeg greb om hendes baller og kærtegnede hende ned langs ryggen, ned mellem benene, de brede, bløde lår og nussede hende i nakken. Min pik var besværet af mine bukser, men heldigvis rejste Laura sig og trak mine bukser og resten af mit tøj af.

De næste timer forsvandt som på et øjeblik. Hun suttede min pik, jeg suttede på hendes store, våde skamlæber, hun red mig, jeg tog hende bagfra, vi lå i en 69’er, jeg suttede på hendes bryster – vi kom begge en række gange og nød hinandens kroppe.

Næste dag kunne jeg høre kæresten var hjem, og et større skænderi udspandt sig i lejligheden under min.

Den næste tid så jeg ikke noget til Laura, men en dag gik min vaskemaskine i stykker, så mens jeg ventede på at få den repareret, måtte jeg benytte opgangens fælles vaskekælder. Jeg havde ikke været i vaskekælderen i årevis, men jeg fandt nøglen og låste mig ind. Laura stod derinde i færd med at hænge tøj op til tørre. ”Hej søde, længe siden”, smilede hun frækt, og jeg forhørte mig om, hvordan det gik. Hun gik hen til mig og lagde armene om min hals, hun måtte næsten stå på tæer, så stor var forskellen i højde. ”Jeg savner din pik”, stønnede hun, idet hun kyssede mig dybt. De røde læber fandt mine, og hendes tunge sugede og slikkede på min.

Jeg holdt om hendes bagdel og opdagede først nu, at hun havde en kort nederdel på. Jeg kærtegnede hendes bagdel, og hun var lynhurtig til at skubbe nederdelen op om sine baller. Hun havde kun g-strengstrusser på. Hun vendte sig om og stillede sig foroverbøjet hen over vaskemaskinen, mens hun trak trusserne ned og spredte sine vidunderlige baller for mig. Jeg var ved at eksplodere, min pik måtte ud i det fri, så jeg trak mine bukser af og førte min pik hen mod hendes fisse. Hun var allerede drivende våd! Min stive pik gled hurtigt op i hende, og hun stønnede og råbte, mens mine lår klaskede mod de store baller. Jeg kom i løbet af få minutter, og hun smilede, trak sit tøj på, mens kyssede mig og hviskede, at hun skulle vaske igen i morgen samme tid.

Det hele var gået så hurtigt, at jeg næsten troede det var noget, jeg havde drømt! Men næste dag, vendte jeg alligevel tilbage til vaskekælderen, hvor Laura allerede ventede med et frækt smil om læberne. Vi kyssede og jeg bemærkede, at hun havde den samme korte nederdel på som dagen før. Hun satte sig på hug og trak min pik frem, hvorefter hun gav mig et fænomenalt blowjob. Jeg advarede hende om, at jeg ville komme, mens hun sugede blot mit pik hoved endnu længere ned i sin hals, inden jeg pumpede min sperm langt ned i halsen på hende.

Jeg forventede, at hun ville smutte op til sig selv, men hun kyssede mig videre og bad mig nu slikke hende. Det gjorde jeg med stor glæde og lyst, hendes skamlæber, det lyserøde indre, der svulmede og var vådt af hendes liderlige safter. Jeg slubrede og slikkede, og hun kom i en stor orgasme, der fik hende til at sprøjte i min mund. Hun vendte sig om, så jeg kunne slikke hende bagfra, og snart fandt min tunge hendes brune stjerne, som hun blottede ved at skille sine baller ad med hænderne.

Jeg kyssede liderligt hendes inderlår og baller og lod tungen fokusere mere og mere på selve numse hullet, som trak sig indbydende sammen ved min berøring.

”MMM, slik min røv”, stønnede hun, indtil hun endnu engang kom i en orgasme, der fik hendes ben til at ryste under hende. Jeg kiggede op fra hendes bagdel, og hun så på mig og sagde: ”Du skal bolle min røv nu”.

Jeg kunne ikke fatte mit held, men hurtigt begyndte jeg at massere hendes brune stjerne og førte et par fingre op i hende. Hun hjalp selv til med fisse safterne, indtil jeg kunne føre spidsen af min stive pik op i hendes brune hul.

Vi stod helt stille, hun havde igen bøjet sig hen over vaskemaskinen, indtil hendes muskel havde vænnet sig til at blive udvidet. Jeg begyndte langsomt at kneppe hende bagi, indtil jeg trængte helt i bund. Hun udstød et langt støn og begyndte at lave kneppe bevægelser, og snart hamrede min pik med stor kraft ind og ud af hendes åbne røvhul. De store, kødfulde baller hoppede op og ned, min pik stemplede ind og ud af hendes numse, og mens vaskemaskinen satte gang i et centrifugering program, sendte jeg min store ladning sperm op i hendes stramme stjerneformede hul.

Det var en vidunderlig orgasme, som varede ved og ved, jeg følte at min pik næsten var i krampe, så mange stød fik den sendt op i hendes endetarm.

Da jeg endelig trak mig ud, kyssede hun mig igen og sagde ”vi ses”, og så var hun væk igen. Der var ingen tvivl om, at Laura var en pige med en umættelig lyst på sex, som ikke var nem at tilfredsstille for en enkelt fyr. I de kommende uger hørte jeg hende både have sex og skændes med kæresten i lejligheden under min.

Jeg forventede ikke at se hende igen udover på trappen, men en sen aften fik jeg pludselig en SMS fra et nummer, jeg ikke kendte. ”Vil du med ned at vaske tøj?”, stod der bare

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.