Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter kampen til fodbold stævne Dana Cup i Hjørring.

Thilde stod i badet og lod de varme stråler fra bruseren løsne musklerne i sin krop, mens tankerne vandrede. Det var ikke mere end 10 min. siden, at hun var kommet op på skolen hvor de sov, hun og holdkammeraterne var gået i bad, hun var den sidste de var tilbage i badet.

SEX I DAG?

Jeg havde vagt på skolen den eftermiddag 

Thilde stod med lukket øjnene, mens varmen bredte sig i hendes krop, og hun kom til at tænke på, hvis nogen nu kom ind og så hende stå og onanere, hun havde ikke låst døren, så lukkede Thilde for vandet og greb et håndklæde fra den nærmeste knag. Det glatte, lysblonde hår hang vådt og tungt ned til øverst på ryggen, inden Thilde med et pludseligt ryk slyngede det forover og foran sig og begyndte at tørre det med hurtige bevægelser. Til sidst pakkede hun det ind i det fugtige håndklæde og rettede sig op.

Thilde stillede sig foran det brede spejl på badeværelset og betragtede sig selv, mens duggen langsomt dampede af den blanke overflade. 

Som hun stod der uden en trevl på kroppen, var det nemt at se, hun var lille, mindre end de fleste andre piger på hendes alder, og havde små faste bryster, som hun uden problemer kunne skjule under en tyk hættetrøje. Taljen var slank og førte ned til næsten lige så smalle hofter, der dannede rammen om en lille rund bagdel, som hun fik forholdsvis meget opmærksomhed.  Hun ”har en lille røv”, men hun kunne godt fornemme, at de var misundelige.

Jeg, derimod, var lidt vild  men det der skete her og bevægelser mig en til hende,  Thilde havde fået øje på mig hun og   mærket en dristig hånd klaske eller gramse hende uden på håndklædet. Hun forsøgte at virke vred og var ked af det, men når hun oplevede det, følte hun sig i stedet.

Mine hænder tager på hende bryster, og ned mellem hendes ben, jeg kan mærke hun er lidt våd, jeg hvisker det så frækt ud, at hun stod og legede med sig selv, og nu ville jeg hjælpe hende, hun stod i et chok, og rørte sig ikke, jeg fik fisket min pik frem, og kørte den op i hendes fisse, og langsomt kneppe hende, hun begyndte og stønne.

jeg mærkede hendes mødom og støtte til, der kom et skrig fra hende og tårer lød ned af kinden på hende, jeg pumpede videre og da jeg var ved og komme, trak jeg hende helt ind til mig og sende det op i hendes fisse, hun vendte sig om gav mig et kys, og spurgte om jeg kom ned i teltet i aften vi aftalte og mødes, 

Hun begyndte og gøre sig klar til og komme ned i diskotek teltet,  jeg bliv  færdig med min vagt og følger hende der ned.

Thilde fornemmede varmen stige op i sine kinder og det kildede lidt i maven. Episoden fra baderummet  dukkede op i hendes tanker, nå hun kiggede på mig og så  var hendes krop klar.

Jeg gik  ind af baggangen til teltet for de frivillige 

Da jeg mødte Thilde ind i diskotek teltet 

Thilde havde giver mig et par kys. Imens hun snakkede og grinede med Ingrid og Samia to af hendes veninde. På et tidspunkt, da Thilde havde været på toilet, var hun stødt på mig igen jeg gav hende en sodavand og begyndte at snakke med hende. Thilde kunne  ikke rigtig følte, at hun kunne tale med om, men da vi  gik tilbage ind i teltet trak jeg hende med på dansegulvet og begyndte og ta på hende og kysse hende mere og  mere. 

Berøring havde gjort Thilde s hud mere følsom, og hun kunne ikke undgå at mærke, hvordan min hånd først nussede ærmet på hendes top og derefter hendes bare overarm. Hun kunne mærke hjertet banke hurtigt og følte sig en anelse utryg ved min nærgående hed. Inden hun fik protesteret, mødtes vores  læber igen. og en ivrig og livlig tunge snoede sig pludselig ind i hendes mund.

På den ene side følte hun sig slet ikke klar til at være sammen med en fyr igen  lige nu, og hun var egentlig heller ikke interesseret i mig på den måde det var sket; men på den anden side følte hun sig ret smigret over, at en populær og selvsikker fyr som mig  havde lyst til at være sammen med en stille og genert pige som hende. Samtidig kunne hun ikke undertrykke den begyndende varme, der bredte sig i hendes krop, ved kontakten med mig. For nu lod hun det blot ske.

Nogen gik forbi og sagde noget til hende, som Thilde ikke registrerede, men de fortsatte blot med at kysse. Thilde nåede lige at tænke, at hun måske havde fejlbedømt mig  ved at tro, at han bare var en selvisk scorekarl, der bare gerne ville i trusserne på hende igen, da min  ene hånd pludselig flyttede sig fra hendes smalle lænd og ned på hendes lille numse. Indrømmet, de stramme jeans sad som malet på hendes beskedne underliv, og det var ganske rigtigt hensigten at tiltrække noget opmærksomhed fra fyre som f.eks. mig, vi stod nu i telt åbning, mens  jeg ragede og tog for mig af hendes ellers uberørte krop. Hun vidste ikke helt, hvad hun skulle synes om det.

Thilde følte pulsen pumpe hendes ansigt ildrødt af harme og ophidselse – og lidt af skam, for hun turde faktisk ikke bede mig lade være. Min tunge snoede sig rundt og rundt uden mål i hendes mund, og hun var begyndt at synes, at det var lidt klamt. En hånd mere fandt vej til hendes runde balder og dækkede dem nu helt med hårde klem og uhæmmet gramse.

Imens at Thilde omtumlet spekulerede på, hvordan hun skulle slippe væk (og om hun i virkeligheden havde lyst til det), begyndte jeg ublidt at manøvrere hende væk fra teltet  og ned af vejen. Og ned på nogen fodbold bane Jeg stopper mit midlertidigt   kysse angreb for at ligge hende ned på græsset og famle efter hendes lynlås. Jeg lod ikke til at ænse  omgivelser, men overfaldt nok en gang Thilde s ansigt med sine klodsede kys. 

For Thilde var grænsen for længst overskredet, men den kvælende utryghed forvandlede sig lige så langsomt til en lammende og stikkende frygt for, hvad den stærke fyr  havde tænkt sig at gøre ved hende..min  glohede hånd lagde sig tungt på hendes lænd men gled – uden at vente på tilladelse – hårdt og krævende tværs over hendes ribben og om på fronten af hendes top. Den intense varme fra håndfladen om hendes bryst og de hårdhændede ælte bevægelser dystede om at give Thilde mest ubehag.

Nu var hun gået så langt, så hvad ville han ikke tænke om hende, hvis hun pludselig protesterede og bakkede ud? Man kunne jo ikke bare lade en fyr gøre alle de ting, gå alene med ham ned  på fodboldbanen,ha haft sex  med ham en gang, og mens man kysser, og så lige pludselig begynde at sige nej. Kunne man vel? En ting var at være billig, men at være en tease og en narre fisse…?

Thilde s tankerække blev afbrudt af mine  ivrige fingre, der uøvet begyndte at rulle hendes top op over hendes mave og bryst. Et skub og et puf og så lå  hun med bh’en skubbet op over sine nøgne bryster og snappede efter vejret, men jeg spildte ikke tiden med at beundre de små, lækre bryster i lyset skær fra månen.

Det var en lettelse for hende ikke at have de grove hænder siddende som fem takkede igler på sin bagdel, men kunne hun selv have valgt, ville hun have foretrukket, at jeg havde beholdt mine hænder der. Nu var mine fingre surret så hårdt fast om hendes bryster, at de nærmest tog form som små, groteske balloner. Og det gjorde pisse ondt.

”Av-AAV, det gør altså ondt, det der…”, hviskede Thilde med smertes tårer pibende frem i øjenkrogene, til hvilket jeg blot bøjede sig ned og begyndte at sutte og slikke hendes fremhævede brystvorter. højlydte sutte lyde og undertrykte klynk med et dybt underlæg af en fjern bas rytme fra diskotek teltet.

Uden at give noget indtryk af, om han havde hørt hendes bøn eller ej, slap jeg Thilde s bryster og rakte ned mod hendes cowboybukser. Det gav et sus af fornyet følsomhed i Thilde s bryster, da blodet nok engang kunne løbe til de ømme halvkugler og revitalisere vævet og nerverne, og hun registrerede kun fjernt, at jeg  klodset kæmpede for at åbne hendes bælte og den stramme lynlås.

Thilde havde på dette tidspunkt givet op – dels af afmagt og til dels fordi, at hun var lammet af frygt og forventningen til, hvad der efterfølgende ville ske – og hun lå blot med armene stift ned langs siderne og lod det ske.

Jeg måtte ned på knæ foran Thilde og slide de tætsiddende jeans ned over hendes smalle ung pige hofter, inden jeg  kunne nå mit  mål, og trak dem helt ned, så de lå i en rodet bunke om hendes ankler. Herefter gled jeg overraskende blidt Thilde s små trusser af og sendte dem samme vej som bukserne.

Det var med bæven og rysten, at Thilde måtte erkende, at jeg  var den første fyr til at se hendes nøgne krop.og hun gemte forlegent og skamfuldt sit ansigt i sine hænder, mens jeg  sad og studerede hendes underliv. Så lagde  jeg  mig ned og trak hende ind til mig, mens jeg  lod mine  varme fingre sno sig ned over hendes mave og ind mellem de slanke ben.Thilde turde ikke andet end give mig  plads, da hun kunne mærke, at jeg blev voldsom med mine bevægelser, når jeg ikke kunne komme til. Snart stod jeg  med mine  sved fugtige fingre og gned dem hårdt mellem hendes skamlæber, så hendes lille følsomme knop blev mast og klemt på den mest ubehagelige måde. Stråler af ubehag og kvalme bredte sig fra hendes skød og tvang hende næsten til at kaste op. De ulækre fingre rakte længere og længere ned og fandt til sidst hendes lille fisse åbning, mødom havde jeg taget tideligere på dagen, mine  finger var på vej op i fissen. 

Thilde lå og stønnede og jeg fiskede min pik frem og kørte den op i hendes fisse, og sikke en dejlig stram fisse. Jeg stødte til så hun skreg som en gal, og sagde du må ikke komme oppe i mig igen plez  med det var for sendt for i det sammen sende jeg mit sperm op i hende, jeg kigger på hende og kysse hende vi tog tøj på og gik over i teltet igen.

Lidt efter spurgte jeg om hun ville med hjem til mig, okay sagde hun men jeg skal være på skolen kl 2330. Vi kom hjem til mig gik hun  ud på toilettet og 

stod foran spejlet kunne Thilde se, at hendes brystvorter havde trukket sig sammen og var blevet stive, mens en svag kløe havde sået sig  i hendes skød. Hendes krop var forræderisk, sådan at blive tændt ved mindet om hendes første,  og  ubehagelige sex oplevelse, og hun tvang sig selv til at tænke på noget andet. Eller i hvert nogen anden.

Så Sagde hun .At hun havde hørt det før, og nu havde hun også erfaring til at bakke påstanden op; fyre  ved ikke, hvad de laver, når det kommer til sex. De tænker kun på og komme og er ligeglade med, om pigen har det godt. Det er noget, som de først lærer, når de bliver ældre og har mere erfaring. Så jeg tog hende med ind i min seng, og trak hende bukser og trusser af og slikkede hende til en ogasme.bagefte kneppe jeg hende igen og hun fik endnu en ogasme og jeg sende en ladning sæd op i hende.

Jeg fulgte hende hjem til skolen til kl 2315.vi kyssede farvel og fik hendes Instagram,vi Ses sagde hun 

Det var næsten 12. Timer siden, at jeg først gang havde haft sex med Thilde. 

Det blev naturligvis også hurtigt klart for Thilde, at jeg havde en svaghed for unge piger, og tænkte, at vi så var et ret godt match. Hun tænkte mere og mere over, hvordan jeg måske kunne være den oplagte mulighed for hende til at få en god sex oplevelse med en moden fyr, der vidste, hvad han lavede i denne uge.

Thilde besluttede for at chatte over webcam med mig, Denne aften, afslørede, at hun i virkeligheden var mega liderlige, jeg  bliv helt og aldeles fyr og flamme. Hun kunne næsten fysisk mærke, hvordan min  interesse steg i intensitet, og det tændte hende enormt.

Efter det, drejede vores samtaler sig ofte ind på sex og fantasier. Jeg bekræftede min  interesse for unge piger, og hun kunne fornemme, at hendes alder blev ved med at være et stort emne for mig. Thilde fortalte i denne sammenhæng, at hun ofte havde fantaseret om sex med en ældre og erfaren mand, som vidste, hvordan en pige skulle behandles. Da jeg gik hende på klingen med det, tilstod hun, at hun også syntes, at fantasier om tvang og voldtægt var ret lækkert og det jeg gjorde i baderummet havde tændt hende, selvom det føltes forkert og forbudt.var det godt det jeg havde gjort ved hende både i baderum og på fodboldbanen.

Jeg forsikrede hende om, at det var helt normalt og ikke noget, man skulle skamme sig over. Fantasier var aldrig forkerte så længe, at de ikke blev udlevet i virkeligheden, eller som minimum kun blev delt og realiseret med nogen, som var villige og kunne give samtykke. Det lød enormt modent, når jeg  sagde det sådan, syntes Thilde.

Det blev noget mere personligt, da vi begyndte at snakke om onani. Thilde kunne i starten ikke helt beslutte sig for, om det var for mærkeligt at fortælle om, hvad hun lavede under dynen om aftenen eller ude i badet, når kroppen blev varm og slappede af. For mit vedkommende fyldte det ret meget, da jeg var single og for tiden ikke havde nogen andre, jeg så, og jeg spurgte mere og mere ind til detaljerne i hendes sexliv.

Thilde syntes, at det var spændende, og kunne ikke undgå at lægge mærke til, hvordan samtalerne – selvom de ofte blev ret personlige – gjorde hende varm i kroppen og gav en let fugt i trusserne. Hvordan mon det ville være at være sammen med en mand, når man havde det sådan? Hun  kiggede rundt for og se om de andre holdkammerater kunne se og høre os.

vi aftalte at  mødes igen dagen efter slog hun til øjeblikkeligt. Hun følte sig ret tryg ved mig og tænkte, at det kunne være et spændende eventyr denne uge, selvom hun ikke helt vidste, hvad hun skulle være forberedt på. Jeg skyndte mig at indskyde, at jeg nok skulle sørge for at betale for det hvis det var det hun ville, og jeg ville forkæle hende hele uge og at vi ikke behøvede at aftale noget fast.

Få sex i dag

Fortabt i tankerne gav Thilde fraværende sine stive brystvorter et bekræftende klem, så det gav stød i hele kroppen, og hun slap forskrækket de følsomme spidser. Da hun havde genvundet pusten, sagde Vent lidt  hun gik  ind på toilettet og begyndte at tage det tøj af for mig hun stod helt nøgen min pik kom hurtige frem og jeg begyndte og onanere, hun legede lidt med sine bryster og fisse og sagde du må ikke komme jeg vil ha dit sperm, jeg fik frem stammet er du på p piller hun nikkede og smilte,

Det var onsdag og vi skulle mødes ved bane 14 på Hi s baner  hun skulle spille sin sidste kamp den dag,og så blive enige om, hvad vi  skulle lave derefter. Thilde havde sagt til  sine holdkammerater og trænere,at hun skulle mødes med sin onkel og vi skulle hygge inde i byen. Hun fik afvide at hun skulle være tilbage kl 18 til træning,

Thilde rystede lidt på hånden, da hun rakte den ud til mig og blev overrasket over mit  faste greb. Det var underligt at se mig  sådan i levende live ude i dagslyset, og hun kunne mærke på mig, at jeg også var lidt nervøs. Det var sidst på eftermiddagen, og jeg skyndte mig  at foreslå, at vi kunne finde et sted  og drikke en sodavand.

Netop som jeg sagde det, var det som om, at noget gik op for mig og fik jeg fik at smile forlegent. 

”Nårh nej, vi kan nok ikke så godt købe vin til dig, desværre…” grinte jeg og Thilde lo med ham.

Vu fandt et sted, hvor jeg foreslog, at vi efterfølgende kunne spise sammen. Snakken gik godt, men Thilde følte, at vi var nødt til at holde lidt igen i forhold til, hvad de normalt talte om. Bordene stod lidt for tæt på hinanden til, at vi åbent kunne tale om sex og fantasier, så i stedet snakkede vi om skole, fodbold og lidt om drenge.

”Har du lyst til, at vi tager et andet sted hen, hvor vi ikke bliver forstyrret hele tiden?”

Thilde kunne mærke, at hun stod overfor en ret vigtig beslutning – et point of no return – hvor hendes svar kunne ændre hendes liv for evigt. Det svimlede en smule for hende, inden hun svarede med en stemme, der ikke var højere end en fjern hvisken.Jeg havde betalt regningen,  

Vi gik ud til min bil og kørte en tur,

Thilde kunne mærke, at hendes mave knugede sig sammen over situationen. Hvorfor havde hun sagt ja til at tage med mig ud og køre ? Var det ikke det samme som at sige ja til of ha sex med ham? 

Jeg spurgte hende om hun ikke havde været tæt på og ha sex før mig.

… Nej, ikke rigtigt… Jeg var virkelig bange og havde ikke lyst…” Thilde s stemme døde hen til en utydelig hvisken, da hun så blikket i mine øjne. Det gik op for hende, at manden ved siden af hende sad og blev liderlig over at høre om, hvordan hun var tæt på at blive voldtaget af en klassekammerat. Hun blev pludselig i tvivl, om det var den rette beslutning at tage med mig

”Du har jo fortalt om dine voldtægts fantasier, hvor liderlig du er, når du piller ved dig selv…” Der var undren og udfordring i min stemme, men Thilde hørte mig næsten ikke. Nu skubbede hun sin nervøsitet og usikkerhed så langt i baggrunden, som hun kunne, inden hun talte til mig med en spag stemme.

”Jeg… Jeg synes ikke, at det her er en god idé. Jeg vil gerne hjem nu… Ordene væltede ud, og Thilde kunne mærke tårerne presse sig på. Jeg kiggede forbløffet på hende, mens det gik op for mig, at pigen foran mig var ked af det.

”Jamen… Søde skat, du skal ikke være bange. Jeg er ikke ude på at gøre dig noget ondt. Jeg troede bare…” jeg ledte efter ordene, inden jeg med et suk fortsatte.

”Jeg troede bare, at du tændte på tvang og voldtægt, og tænkte… Ja, jeg tænkte, at jeg kunne… Give dig en oplevelse eller noget…” Thilde kunne ikke tro sine egne ører.

”Fuck it – prøv at hør, Thilde. Jeg har brugt en masse tid og en masse penge på det her, og jeg synes ærligt talt, at det er lidt fesent, hvis du bakker ud nu. Du er en sugarbabe, og jeg er din sugardaddy, og det er sådan her, det foregår: jeg giver dig en god aften med mad og hygge, og du giver mig ”noget” til gengæld, hvis du forstår.”men hvis du ikke vil så er det jo sådan det er.

Udbruddet tog pusten fra Thilde, og hun kunne ikke finde hverken luft eller ord til at give et svar. Jeg stirrede på hende med en blanding af skuffelse og retfærdig harme, og hun krympede sig under det. 

”Okay, jeg er villig til at være large; men du har stadig sagt ja til at mødes og tage på tur. Du er usikker og har fået kolde fødder – I get it – men det er stadig rigtig dårlig stil at være kommet så langt og så bakke ud. Lad os lave en aftale.” Thilde anstrengte sig for at følge ordstrømmen, mens hun prøvede at regne ud, hvordan hun kunne slippe ud af denne knibe.

”Godt, jeg betaler stadig for det hele, okay? Oven i, så giver jeg dig tusinde kroner for at være sammen med mig resten af dagen, og jeg køre dig hjem. Deal?”

Hun måtte have tøvet for længe eller siddet og nikket fraværende, for pludselig havde jeg lagt penge på hendes skød og en hånd på hendes lår.

”Deal??”, spurgte jeg med et insisterende og let truende tonefald. Thilde turde ikke andet end at nikke sin accept. Hånden på hendes lår gav hende et klem, og det grådige blik vendte tilbage i mine øjne, mens jeg lænede mig ind over hende.

Vi kørte ind på en skov vej.

 Jeg stod ud i bar overkrop og mens hun sad i bilen. Thilde vidste, at jeg lige om lidt ville komme ind igen og ”tage hende en gang til”. Det havde jeg fortalt hende. Hun gøs ved tanken og kunne mærke, at det stadig dunkede ømt i hendes brugte underliv.

Thilde var ikke længere bange, men hun glædede ligefrem til, at jeg kom tilbage.og kneppe hende og så glæde hun sig til at komme hjem og fortælle sin bedste veninde Sofie om sin oplevelse. Sin sindssyge oplevelse.

Gåsehuden spredte sig på Thilde s krop, da døren gik op, og den kølige luft kærtegnede hendes nøgne ryg. Vi satte os ind på bagsædet og vi fik tøjet af og hun begyndte og sutte min pik,.imens gav jeg hende finger i hendes allerede våde fisse hun kiggede på mig og satte sig ned over min pik der gled op i hendes fisse og hun begyndte og ridder dig i et hurtigt tempo hun fik en ogasme og klemte sig til mig jeg tog fat i hende og kneppe til jeg kom oppe i hende fisse trak den nu og tvang hende til at sutte den ren,

Bagefter kørte jeg hende hjem og hørte ikke mere til hende den uge hun undgik mig når jeg var på vagt, føler mig udnyttet

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.