Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sofie er min chefs datter.hun er en  ung køn tøs på 18 år. Hun går altid hamrende frækt klædt, er mørk håret, gode bryster, lækre lår og en mega god røv.

Jeg selv er 52 og har haft et godt øje til Sofie fra første gang jeg så hende hun var 13. Jeg har ofte tænkt på, hvordan det ville være at forføre så dejlig ung en tøs. Hun er selv lidt skyld i det. Når hun besøger os på arbejde, jeg snakkede tit med hende og.når hun hjælp til på arbejde jeg var altid sød ved hende og hun ansøgte mig på facebook når hun er her på arbejde,sætter hun sig altid ved siden af mig. Hun har det så med at skulle fortælle noget, som får det til at virke naturligt at hun lægger sin hånd på mit lår. Det unaturlige er at hun lader den ligge og ofte kæler mig på låret. 

SEX I DAG?

Hvis hun kan slippe af sted med det, uden at nogen ser det, fik jeg også et kys på kinden, når hun siger farvel. Desværre var det aldrig blevet til mere indtil sidste år, hvor hun skulle med til  julefrokost. Hun ringede og spurgte, om hun og to andre kunne køre med mig  til julefrokost. Det kunne de jo godt. Da vi bliv sat af spurgte hun, om jeg ville sørge for hun kom  hjem – jeg sagde ok.

Vi hvade danset og snakket en del den aften og hun hvade fået en del og drikke.

Klokken 4 om morgenen kom Sofie som var  meget snøvlende fortalte, at nu ville hun gerne hjem. Jeg rejste mig og fik fat i en taxi. En veninde havde fået mere end hun  kunne tåle.og fik lov og køre med, vi satte sos  ind bagi og Sofie satte sig ind ved siden af mig. Hun lavede straks sit trick med at lægge sin hånd på mit lår og i dag gik hun videre, så det ikke kun var mit lår men også mit lem, der blev kælet for. Hun fortalte, hvor vi skulle sætte veninden af, inden vi kørte hjem til hende. Da vi havde sat veninderne af var hun næsten faldet i søvn. Jeg tænkte, at det kunne være en god ide, at få en godnat drink hos mig, så jeg fik taxien til og  kørte hjem til mig. Da vi var hjemme spurgte hun om, hvad vi skulle her. Jeg svarede jeg bor her skal, vi ikke lige tag en godnat drink.

Det er helt ok, snøvlede hun. Hun kunne dårligt stå på benene, da vi skulle ind. Hun elsker rom og cola, så mens hun var på toilettet, hældte jeg en rom og cola op til mig selv og en rom og cola med godt med vodka op til hende. Da hun kom ind igen satte vi os i sofaen og smagte på vores drinks. Hun tog en ordentlig slurk. Du er nok tørstig – sagde jeg – lad os bunde, så får vi hver en ny. Det gjorde vi så, og snart var vi på den tredje rom og cola og rom, vodka og cola. Sofie bliv så liderlig. Jeg sad og betragtede hende. Dejlig tøs med dybt nedringet hvid bluse med en sort push-up bh inden under, som fremhævede de dejlige bryster. Hun havde en lårkort sort nederdel på, som ikke skjulte meget af hende lækre lår. Hun lå sig ind til mig og kyssede mig, Jeg tog hende forsigtigt i mine arme og bar hende ind og lagde hende på min seng.

Jeg havde altid drømt om at mærke hendes bryster inde under trøjen, men som hun lå der, blev det hurtigt vigtigere for mig at se, om hun var glatbarberet. Jeg trak nederdelen op om maven på hende. Jeg blev hamrende liderlig af at se de dejlige ben med de sorte selvsiddende strømper og de sorte g-strengs trusser. Forsigtigt lirkede jeg trusserne af hende. Bingo – den dejligste glatbarberet fisse åbenbarede sig. Jeg mærkede efter med en finger, jo hun var let våd. Jeg fik hurtigt mit tøj af. Hun kigger frækt på mig, så jeg lagde hende lidt på siden, lagde mig bag hende, spredte hendes ben og kørte min pik let ind i fissen. 

Jeg lå et stykke tid og nød at gøre hende mere og mere våd bare ved at bevæge min pik ind og ud af det øverste af hendes skede. Jeg knappede hendes bluse op, åbnede hendes bh og begyndte at kæle stille for hendes skønne bryster – det gik lige i fissen på hende, den blev bare sjaskvåd, selvom hun stønne dybt. Jeg var godt liderlig nu, så jeg gramsede hårdere og hårdere på brysterne som rejste sig helt og brystvorterne truede med at sprænges. Jeg kunne ikke styre mig længere, jeg skød pikken helt i bund i hendes unge fisse. Jeg pumpede løs, hvor var det dejligt at mærke hendes ung pige fisse presse mod min pik. Jeg overvejede at tage hende i røven, men jeg var for ophidset og fokuseret på at sperm dybt oppe i hendes fisse.

Jeg kunne mærke min orgasme rulle og nød at sperm dybt og længe oppe i hendes skønne fisse. Utroligt – hun stønner og kom samtidig som mig. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg tog alt hendes tøj af, så vi begge nu var helt nøgne, lagde hende så vi lå i ske og faldt i søvn. Jeg vågnede ved at en mund totalt omsluttede min pik, jeg var spændt fast til sengen,–hun sagde nu hvade jeg misbrug hende imens hun var godt fuld, så nu var det hendes tur, hun forsatte med og sutte min pik og nosser.

Lidt efter satte hun sig ned over min pik, og red mig, hendes lækker bryster gynger op og ned, og jeg kunne mærke jeg snart ville komme, og sagde jeg kommer snart. kom oppe i mig sagde hun og jeg sende mit sæd op i hendes vidunderlige fisse.

Hun sutte den ren og bandt mig op vi gik i bad og hun fik lige en tur op af væggen inden hun tog hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.