Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tiden med min daværende kone.

Jeg var en mand på 26 år, min kone, Charlotte, er 25 år. Hun er en rigtig flot pige med dejlig ,slanke ben. Brysterne er flade og små, og så har hun en lækker lille pariser røv. Vi har endnu ingen børn, så Charlotte s krop har stadig “ung pige facon”.

SEX I DAG?

For ca. ½ år siden holdt Charlotte op med at spise p-piller, fordi vi gerne ville ha børn ,vi havde nu været gift i 1 år, Charlotte er en spændende pige, som efterhånden afslører, at hun gerne vil udleve nogle af sine sex fantasier. En af de mest pikante ting, jeg har lagt mærke til hos Charlotte er, at hun godt ville have, der bliver kommanderet med hende, også selv om det indebærer, at hun bliver ydmyget.

De fleste af fantasierne kan vi praktisere i vores soveværelse, men hun er vild med sex i det fri og offentlige steder.

Charlotte har dog på det seneste afsløret, at hun er ikke så lidt af en ekshibitionist. Nå, ja, jeg skal ikke gøre mig bedre end jeg er, for der er også lidt af en ekshibitionist i mig, men dog ikke i samme grad som Charlotte.

I begyndelsen praktiserede vi det ved stranden om sommeren og i skoven , men det var ligesom ikke nok, for der var det jo mere eller mindre “tilladt” at færdes uden tøj på kroppen. Vi boede i en større by i Nordjylland og begyndte at lede efter et passende sted, hvor Charlotte kunne dyrke sine ekshibitionistiske tilbøjeligheder. I vores søgen fandt vi en skov i ved Sindal lige uden for vores by ,som var egnet til formålet. Den var tilpas i størrelse, den var ikke overrendt af folk. Vi har prøvet det flere gange, og det er den sidste gang, som foregik tidligere i dag, jeg vil fortælle om.

Inden vi startede på det første gang, sagde jeg til Charlotte ,at hun jo kunne risikere, at møde en mand, som ville voldtage hende. Hertil svarede hun, at hun nok kunne løbe fra ham. “Jamen, hvad så hvis han indhenter dig?” spurgte jeg, “og du kan nok ikke forvente at han bruger kondom.” “Tja, så vil han jo nok voldtage mig, og hvis han boller mig tyk, må jeg så vælge, om mit første barns far skal være en vildfremmed mand, jeg har mødt i en skov, eller det skal blive til en abort,” sagde hun med et skælmsk glimt i øjet.

Hver gang er vi startet på samme måde. Jeg kører Charlotte om til den ene ende af skoven. Her klæder hun sig af og giver mig sit tøj, så hun kan gå nøgen tværs gennem skoven. Jeg kører så i en bue uden om skoven, sætter bilen på en parkeringsplads langs vejen – vi må jo ikke kører i bil i skoven – og går ind til et aftalt sted, hvor jeg klæder mig af. Tøjet gemmer jeg af vejen under nogle grene, hvorefter jeg nøgen går i den retning, jeg formoder Charlotte kommer fra. Kun jeg ved, hvor vores tøj er, så hvis vi ikke møder hinanden inde i skoven, vil Charlotte være nødsaget til at skulle gå splitternøgen ud til parkeringspladsen og vente på at jeg dukker op med bilnøglen. Det er altså også en del at spillet, at hun ikke kan være helt sikker på at hun møder mig – og hun kan jo ikke bare vende om, for jeg er jo kørt fra det sted, hvor jeg satte hende af.

Første gang Charlotte gik gennem skoven så eller mødte hun ingen. Den anden gang, vi skulle lege vores lille ekshibitionist leg, syntes hun, der skulle lidt mere pikanteri med i spillet, så hun “var iført” sko med høje hæle og selvsiddende, sorte strømper, men var ellers helt splitternøgen, da hun gik af sted.
På denne tur mødte hun en ældre mand, der var ude at lufte sin hund. Da hun nærmede sig ham, var han standset op og havde gloet helt uhæmmet på hende. Hun kunne se, at hans øjne først og fremmest hang ved hendes bryster og området omkring hendes fisse. Hun nød fornemmelse af at blive kigget på, og skød brysterne frem, da hun gik hen mod ham. Han havde stillet sig sådan på skovstien, at der ikke var megen plads til at gå forbi ham, og da de var helt tæt på hinanden, var Charlotte standset op. Manden havde taget hende på brysterne, og gramset og nuller dem. Hun var blevet stående og havde ladet ham gøre det, men da han også havde stukket fingrene op i hendes fisse, var hun blevet bange og havde skyndt sig videre. Han var blevet stående længe og havde set efter hende, og hun syntes, det havde været utrolig frækt og pirrende at blive “afsløret” som ekshibitionist.

Hun overvandt tilsyneladende den generthed, hun havde følt, da manden ville tage hende i fissen, for hun sagde et par dage efter, at inden hun skulle i skoven næste gang, skulle jeg barbere hendes kussehår af, så hun kunne føle sig endnu mere nøgen og udstillet.

De to første gange vi havde været i skoven, havde været i forbindelse med week-ender, men tredje gang havde vi begge to taget fri et par hverdage fra vores arbejde.

Lige før vi tog af sted, barberede Charlotte sin mis, så den var blød og helt nybarberet. Charlotte s kilder og de indre skamlæber er ret store, så da hun stillede sig med let spredte ben, kunne man derfor tydelig se de røde skamlæber og kilderen titte frem – det lignede en lille rød mund, der ville kysse – det var et ret frækt syn. Inden vi kørte, gik Charlotte i bad og lagde bagefter en diskret makeup – hun så smaddergodt ud.

Da vi kom til det sædvanlige sted og havde sikret os, at der ikke var mennesker i umiddelbar nærhed, gik Charlotte om bag nogle buske og klædte sig at. Da hun viste sig igen, havde hun kun sko og de selvsiddende strømper på. Det nybarberede området omkring fissen tiltrak sig uvilkårlig opmærksomheden, så enhver som så hende ville få lyst til at gramse på hende.

Jeg fik det tøj, hun var trukket af, lagde det ind i bilen og gav hende et lidenskabeligt kys på munden. Jeg kunne mærke, at hun sitrede let af ophidselse. Charlotte var lige midt mellem to menstruationer, og så bliver hun let ophidset og liderlig. Jeg stod og kiggede efter hende, da hun langsomt begyndte at gå ind i skoven. Det var et virkelig lækkert og frækt syn.

Jeg satte mig ind i bilen og kørte om på den anden side af skoven. Her stillede jeg bilen på parkeringspladsen og begav mig ind til det aftalte mødested.

Jeg klædte mig af og gemte mit tøj sammen med Charlotte s i et net under nogle grene. Jeg sad lidt og ventede, for at give Charlotte tid til sin tur, for jeg havde erfaret, at sidste gang hun gik i skoven iført sko med høje hæle, skulle hun bruge mere tid til turen, men efter en stund begav jeg mig nøgen af sted i den retning, Charlotte ville komme fra. Jeg vil tro, den strækning, Charlotte skulle gå, var ca. 3 kilometer, så jeg gik kun langsomt, også fordi jeg hele tiden kiggede mig omkring, for at se, om der var nogen.

På et tidspunkt nærmede jeg mig et sted, hvor to skovveje krydser hinanden. Her skulle jeg til venstre, men inden jeg havde rundet hjørnet helt, stoppede jeg brat, for — meter henne af skovvejen stod der en skurvogn af den slags, skovarbejdere bruger når de skal holde pause eller søge ly. I skovkanten stod to biler parkeret, men de ville ikke kunne ses, hvis man kom fra den modsatte side. Der var en dør, men ingen vinduer i den side der vendte mod mig, så jeg gik ud fra, at der nok var vinduer til den side, Charlotte ville komme fra. Jeg listede forsigtigt nærmere og kiggede forbi vognen og hen ad skovvejen. Den slog et lille sving et stykke henne, og nu så jeg Charlotte komme gående rundt i svinget. Hun stoppede op, da hun fik øje på skurvognen, men hun kunne som sagt ikke se de parkerede biler, så hun ville måske tro, skurvognen var tom. Desuden var Charlotte nødt til at gå forbi vognen for at komme hen til vores aftalte sted.

Pludselig kunne jeg inde fra vognen høre lyden at stole, der blev skubbet hen over gulvet. Jeg skyndte mig at søge skjul bag nogle buske, det var ikke spor for tidlig, for nu blev døren stille lukket op, og en mand skyndte sig hen til en af bilerne. Han tog et videokamera frem, og skyndte sig ind i skurvognen med det.

Jeg var klar over, at han måtte have fået øje på Charlotte, og det var hende, han ville filme. Jeg så, at Charlotte nu gik frem mod skurvognen i langsomt tempo. Hun havde tilsyneladende ikke bemærket, at der var folk i skurvognen, men jeg var ude af stand til at nå at advare hende, for nu dukkede der 4 mænd frem fra vognen – to helt unge og to midaldrende mænd.

De stillede sig i skjul af den, og da Charlotte var næsten helt henne ved den, gik de frem og stillede sig på tværs af skovvejen. Manden med kameraet var allerede i gang med at filme og rettede det mod Charlotte, Hun stoppede forskrækket op ved synet af de 4 mænd.

En af de midaldrende mænd spurgte brysk :”Hvad hedder du?” Og Charlotte svarede i ren befippelse, at hun, som sandt var, hed Charlotte. “Kom nærmere, Charlotte, så vi kan se dig”, sagde manden og Charlotte gik nogle skridt, så hun nu kun var ca. 4-5 meter fra dem. Hun stod med hænderne ned foran sig og prøvede ligesom på den måde at dække sig, men nu sagde den samme mand fra før: “Hvis det er meningen, at du vil vise dig frem, lille skat, skal du folde hænderne bag nakken og stille dig med spredte ben. For resten hedder jeg klaus– det er mig, der er formand her, så nu vil jeg også bestemme over dig.”

Charlotte stillede sig, som han forlangte og stod nu med strittende bryster og spredte ben. Hun havde spredt benene så meget, at man tydeligt kunne se skamlæberne og kilderen titte frem i revnen. To af mændene skyndte sig hen på hver side af hende og begyndte at gramse hende på brysterne og sutte på dem. Deres fingre fandt også vej til hendes fisse.

Charlotte stod stille og lod dem gøre det. Den ene af mændene stak et par fingre op i hendes fisse og udbrød begejstret :” Sikken en dejlig blød, glatbarberet fisse, du har. Og jeg tror da, du er ude på at få noget af det frække, for du er helt våd.” Og henvendt til de andre mænd sagde han :” Prøv at mærke hvor dejlig blød og våd en fisse, hun har. Hun er lige til at kneppe.”

Mændene flokkedes om hende, overgramsede hendes bryster og krop og stak efter tur fingrene langt op i hendes fisse.

“Nu skal du se, hvad vi har til sådan en sød pige som dig”, sagde Klaus og tog bukserne af. De andre mænd gjorde det samme og stod nu nøgne med halv stive pikke omkring Charlotte.

“Fald på i knæ, min pige, og slik og sut vores jern store og stive”, sagde Klaus . Charlotte gjorde, som han sagde og tog prøvende om et par af pikken. “Du skal bruge både hænder og mund,” sagde klaus, og Charlotte begyndte at sutte, slikke og massere pikken så de efter kort tids forløb stod stive og strittende.

Jeg stod bag busken og fulgte optrinnet på tæt hold. Jeg havde ikke nogen mulighed for at gribe ind. Jeg var selv lige så nøgen som Charlotte og havde ikke en chance overfor 4 mænd.

De ville hurtigt få overtaget, hvis jeg blandede mig. Jeg havde heller ikke mulighed for at snige mig tilbage til vores tøj eller bilen, og hvem skulle jeg i grunden få hjælp fra, så der var ikke andet for mig at gøre end at vente og se, hvad der ville ske.

“Hvad vil I gøre med mig?” spurgte Charlotte.

“Det skal jeg sige dig, min pige”, svarede klaus, “når du har varmet os rigtig godt op alle fire, så gennem knepper vi dig. Så hvis du kan lide at kneppe, har du virkelig noget at glæde dig til. På den anden side – hvis du ikke er så meget for at kneppe, så gør vi det alligevel, så du kan lige så godt affinde dig med din skæbne.”

Under hele forløbet havde mændene ikke kunnet holde fingrene fra Charlotte. De havde gramset på hende lige så meget, de kunne komme til. Da hun rejste sig op efter at have suttet pik på dem, fik hun med det samme stukket et par fingre op i fissen.

De fire mænd trak Charlotte med ind i skurvognen og lukkede døren efter sig. Jeg listede mig nærmere og gik om til den side, hvor der var vinduer. Jeg kiggede forsigtigt ind og så nu, at den ene af de midaldrende mænd lå på ryggen på en madras på gulvet. Under hele forløbet havde videokameraet været tændt og optaget det hele, og det gjorde det fortsat.charlotte fik besked på at stille sig over manden på gulvet med et ben på hver side af madrassen. To andre mænd stod ved hendes side, de greb nu fat om hendes skuldre og arme, og pressede hende langsomt ned mod manden på gulvet. Selv om han sikkert var mindst – år, behøvede han absolut ikke at skamme sig over sin pik, den var både stor, tyk og meget stiv. Han styrede med hånden sin pik mod hendes fisse, og mens de to mænd pressede hende nedad, gled pikken op i hendes våde fisse. Da den var helt i bund, fik hun besked om at begynde at kneppe. Charlotte begyndte at bevæge underkroppen op og ned, og efter kort tids forløb kørte pikken rytmisk ud og ind af Charlotte s fisse. “Jeg tror, du skal have en sut”, sagde klaus og stillede sig foran hende. “Sut på min pik,” sagde han og Charlotte åbnede pligtskyldig munden og gav sig til at sutte pik på ham.

Jeg kender Charlotte så godt, at jeg ved, at den situation, hun nu var havnet i, var noget, hun af og til havde haft fantasier om. Den tredje af mændene var i gang med at kærtegne Charlotte s balder og på et tidspunkt bøjede han sig ned og gav sig til at slikke hendes numsehul. Han stak prøvende en finger ind, slikkede hende derefter lidt mere og stak to fingre op i hendes numsehul.

Han var åbenbart ved at gøre hende klar til analsex, og da han mente, hendes numsehul var smidigt nok og smurt tilstrækkeligt ind i spyt, spyttede han på fingrene og gned pikken ind i det. Han gik ned i knæ og placerede pikken lige ved indgangen til hendes bageste hul. Nu ved jeg af erfaring, at Charlotte s numsehul er ret stramt, så vi har hidtil ikke dyrket ret meget analsex, men det var tilsyneladende det, han ville til med Charlotte. Ikke bare skulle hun nu have en omgang analsex, hun skulle også have en sandwich og det havde hun i hvert fald aldrig prøvet før.

Manden blev ved med at presse pikken mod numse hullet og Charlotte gav sig højlydt og prøvede at trække sig væk fra pikken. Manden rejste sig, spyttede på fingrene og gned spyttet rundt omkring numse hullet. Han gik igen ned i knæ, placerede pikken i hullets åbning, tog fat om Charlotte s hofter og holdt hende fast, mens han med voldsom kraft igen pressede pikken mod numse hullet. Charlotte prøvede at trække sig væk fra pikken, men hun blev holdt fast i et jerngreb. Det vedvarende pres på lukkemusklen resulterede i, at den langsomt gav efter og åbnede sig lidt, og da pikken samtidig blev presset hårdt mod hullet, gled den ind i en lang lang bevægelse helt i bund og forsvandt langt op i hendes endetarm. Charlotte udstødte et skrig af overraskelse og smerte, da det skete.

“Så, så, min pige, det skal gøre ondt i begyndelsen, men du kan være sikker på, at du efterhånden vil nyde også at blive kneppet i det hul, og så bliver du helt vild efter at have to pikke inde i dig på en gang,” sagde klaus.

Jeg havde aldrig set Charlotte bolle med en anden mand, men jeg har godt nok fantaseret om det. Da det nu skete, må jeg indrømme, at det var en meget liderlig oplevelse for mig at se hende blive gennem kneppet af ikke bare en, men to veludrustede mænd på en gang og da jeg i næste nu greb om min egen pik, mærkede jeg at den var meget stor og stiv.

Da Charlotte fik presset pikken op i endetarmen, slap hun taget om den pik, hun hidtil havde suttet på. Hun prøvede jamrende og klynkende at trække sig bort fra pikken, der lige var trængt op i hende, men hun blev holdt fast i et jerngreb. “Hov, du tabte sutten, den bliver du nødt til at have, ellers klynker du bare”, sagde Klaus . “Tag den så igen.”

Charlotte åbnede munden og fik stukket pikken så langt ind, at den forhindrede hende i at jamre og stønne så højlydt, som hun ellers ville have gjort.

Manden holdt fortsat Charlotte fast, og hans pik var fortsat trykket helt i bund og befandt sig langt oppe i hendes endetarm. Langsomt slappede hendes lukkemuskel af og hun holdt op med at stønne. Langsomt begyndte pikken at køre ud og ind i hendes numsehul og ham, der lå nederst og fortsat havde sin pik oppe i hendes fisse kørte nu også sin pik ud og ind. Der kom efterhånden mere rytme over kneppe riet, og da Charlotte lidt efter igen begyndte at stønne, kunne jeg høre, at det nu var af liderlighed. Jeg må sige, at klaus havde ret, da han sagde, at de ville gennem kneppe hende. Pikken blev hamret rytmisk ud og ind af såvel fisse som numsehul, mens Charlotte ihærdigt suttede på Klaus s pik. Hun så helt henført ud og var både meget ophidset og liderlig, så det var åbenbart rigtigt, det klaus havde sagt for lidt siden om, at hun efter et stykke tid ville elske at få pik i begge sine huller på en gang.

Tempoet blev efterhånden vildere og vildere, og mændene kneppede Charlotte med en kraft og styrke, så jeg var bange for, at hun skulle flække.

Charlotte stønnede, jamrede og jublede højlydt og tryglede dem om at kneppe sig hårdere og hårdere. Pludselig kastede hun hovedet vildt frem og tilbage, og mens hun råbte, stønnede og jamrede skyllede en række voldsomme orgasmer gennem hendes krop. Samtidig kunne jeg høre, at de to mænd fik udløsning og sprøjtede deres sperm op i hende. Uden at jeg egentlig tænkte nærmere over det, havde jeg stået og masseret min pik, men da Charlotte fik sin kæmpe orgasme, tog jeg fat for alvor, og mens jeg stod og så på at hun kneppede med mændene inde i vognen, onanerede jeg, så spermen sprøjtede ud af pikken og ned ad vognens sider.

De to mænd, der lige havde pumpet deres sperm op i Charlotte rejste sig og gav hende besked på at sætte sig på knæ. De gik hen foran hende, og ham, der havde haft pikken i hendes fisse, sagde at hun skulle sutte hans endnu halv stive jern ren for sperm, og hun skulle sluge den sæd, hun fik i munden, for som manden sagde – det var sundt og meget proteinrigt. Hun gjorde, som han sagde, og da den var slikket ren for sperm, overtog ham, der havde haft pikken i hendes numsehul pladsen. Hans pik var også halv stiv, men den bar desuden tydeligt præg af, at den lige havde været oppe i Charlotte s endetarm, for der sad afføring på den.

Da hun blev klar over at han også ville have hende til at sutte sin pik ren, kiggede hun måbende op på ham, men han sagde bare :”Ja, det hjælper ikke noget at protestere, for så tvinger vi dig bare, for du skal altså gøre rent efter dig, og slikke min pik ren. Og synk du bare det, du får i munden, der er nok stadig lidt næring i det.”

Charlotte sank sit mundvand et par gange, men hun turde ikke gøre andet end det, hun fik besked på, så hun åbnede munden og gav sig til at sutte pikken ren for sperm og afføring. Hun sank flere gange undervejs, mens hun skar grimasser. Til sidst var pikken helt ren, men da havde Charlotte også slugt både spermen og den afføring, der havde siddet på pikken. “Ja, det er stærk kost. Jeg tror, du trænger til en tår ovenpå den omgang.” sagde den mand, hun først slikkede pikken ren på, “luk munden helt op.” Charlotte gjorde, som han sagde, og et øjeblik efter pissede han ind i hendes mund. Den første stråle ramte lidt ved siden af, så det plaskede ud over hendes ansigt. “Du skal synke det, for du har godt af det.”

Og mens han tømte sin blære i hendes mund, drak hun hans pis i store slurke.

“Du trænger vist til noget stærkt ovenpå den omgang,” sagde klaus og stillede sig sammen med kameramanden hen til hendes ansigt. “Luk munden op igen” befalede han, og mens de høvlede løs på deres pikke, sad Charlotte med åben mund som en anden fugleunge, der venter på mad. Efter kort tids forløb, sprøjtede de begge deres sperm ud over Charlotte ansigt. Hun fik noget i munden, men det meste af det ramte hende i ansigtet og på brystet. Da de var færdige med at sprøjte på hende, stak de pikken ind i munden på hende, så hun kunne sutte de sidste dråber ud af dem og slikke dem helt rene for sperm. Videokameraet kørte stadig og var rettet mod Charlotte, der nu sad der med urin løbende ned ad sig og med sperm klatter over det meste af kroppen.

Klaus havde åbenbart fået en idé, for han gav nu manden med kameraet besked på at stoppe optagelserne. Han bøjede sig ned over Charlotte og sagde noget til hende med så lav stemme, at jeg ikke kunne høre det. Hun rystede på hovedet og sagde: “Nej, det vil jeg altså ikke sige.”

“Så må vi jo tvinge dig til det,” sagde Klaus , og fortsatte, “vend dig om og stil dig op på alle fire.” Hun gjorde, som han sagde, og stod nu på hænder og knæ med enden strittende bagud.

“Hold lige hendes arme”, sagde klaus til et par af fyrene. Han tog en tynd bambus stok, som stod i hjørnet, gik hen til Charlotte og tog mål efter hvor meget plads, han behøvede.

Han svingede stokken, og to hårde slag ramte Charlotte lige midt på hendes bare numse. Hun skreg af smerte, og da det tredje slag faldt, jamrede hun : “Jeg skal nok!”

Klaus holdt inde med at slå og spurgte hende, om hun var sikker. “Ja, ja”, jamrede hun. Da hun var kommet lidt til hægterne over på slagene, fik hun besked på at sætte sig op på knæ, sprede benene og læne sig bagover. Manden med kameraet stillede sig lige foran Charlotte og startede igen optagelserne.

Charlotte s ansigt var helt strimlet af sperm og pis. Kinderne og området omkring munden og hagen var desuden helt glaseret af sperm, som også hang i lange dråber ned fra hendes hage. Charlotte begyndte at smøre de sperm klatter, der var landet på overkroppen ud over brysterne.

Hun kærtegnede dem kælent, smilede et rigtigt forførende smil og sagde med ansigtet direkte mod kameraet :

“Jeg hedder Charlotte og du ved nu, at jeg er en rigtig liderlig og meget, meget villig pige, som elsker at vise mig nøgen frem for fremmede mænd.

Du ved også, at jeg elsker at sutte pik og gerne vil kneppe med flere på en gang”.

Nu kiggede hun lige ind i kameraet, smilede igen og sagde med sukkersød stemme, mens hun pressede sine bryster frem mod kameraet: “Jeg vil også gerne vise mig nøgen for dig og sutte pik på dig og kneppe med dig, så hvis du ser mig på gaden eller andre steder, så husk, at jeg bliver liderlig, hvis du går hen til mig og tager mig på brysterne og balderne.” Hun kørte nu sine fingre ned til fissen, trak skamlæberne helt ud til siden, så man kunne se langt op i hendes klistrede, til sperm fisse og fortsatte :

” Jeg vil også gerne have, at du stikker en hånd op under min kjole og gramser på mig. Og jeg bliver rigtig glad, hvis du stikker fingrene langt op i min fisse.”

Jeg var chokeret over det, jeg havde set, samtidig med at jeg var meget liderlig. Tænk, hvis videooptagelserne blev vist for nogen, der genkendte Charlotte. Så ville hun ikke kunne vise sig offentligt, uden at blive gramset på. Manden med kameraet stoppede optagelserne. Jeg var klar over, at de vist var ved at være færdige, så jeg sneg mig hen til vores mødested og afventede, at Charlotte skulle dukke op.

Hun kom efter nogen tid. Hun så ud, som det hun var, nemlig en pige, som lige er blevet gennem kneppet af flere mænd. Ansigtet var strimlet at pis og delvis indtørret sperm. På under ansigtet og hagen sad spermen som en glinsede glasur, og omkring munden sad der noget afføring, som hun ikke havde fået slikket i sig. Hendes bryster skinnede endnu af den våde sperm, hun havde smurt ud over dem og trak løbende striber ned over maven. På indersiden af benene løb bække af sperm fra hendes fisse. Da hun kom helt hen til mig, kunne jeg også lugte, at hun lige var blevet gennem kneppet af en flok brunstige mænd, for der var en umiskendelig lugt af noget landligt over hende – hun lugtede af afføring, urin og svedige mænd..

“Som du dog ser ud,” sagde jeg, “hvad er der sket?”

“Jeg blev voldtaget af 4 mænd.”

Nu fortalte hun mig, hvad der var sket. Det svarede ganske nøje til det, jeg selv havde set, men hun undlod dog at fortælle om sin egen kæmpe orgasme. Nå, ja, jeg fortalte hende heller ikke, at jeg havde set det hele og tilmed onaneret, mens jeg så på, at hun kneppede med mændene. “Vi må have fat i politiet, for at anmelde det,” sagde jeg. “Det skal vi i hvert fald ikke. Tværtimod skal det hele gentages i morgen.”

Få sex i dag

Og nu fortalte hun mig, at de havde sagt, at hun godt kunne glemme alt om at anmelde dem, for videooptagelserne viste klart, at hun selv havde lagt op til, ja ligefrem ønsket at blive kneppet. Nej, de gav hende tværtimod besked om, at hun skulle komme igen i morgen. De havde nemlig et hold arbejdskammerater, som arbejdede i en nærliggende skov og de skulle også have lejlighed til at kneppe med hende. Så hun kunne godt være forberedt på, at de ville være 8 mænd om hende næste dag.

Da hun fortalte dem, at hun ikke brugte p-piller for tiden og derfor gerne ville have dem til at bruge kondom, havde de moret sig højlydt og sagt, at det ville de i hvert fald ikke, for de ville da hellere end gerne bolle hende tyk. Men så må vi hellere være en 5-6 stykker, der bollede dig i fissen, så der er mange flere sædceller at vælge mellem, havde de sagt, og de andre 2-3 af os kan så kneppe dit røvhul imens, for det har du vel fået smag for nu. De havde direkte sagt til hende, at hun lige kunne vove på at forsøge at beskytte sig mod at blive gravid.

Hvis ikke hun dukkede op, som de havde givet hende besked på, ville de lave kopier af videooptagelserne og begynde at sælge dem som en privat optaget PORNOFILM med titlen

” Charlotte – en nordjysk ekshibitionist”. Så der er ikke andet for hende at gøre end at møde op i skoven i morgen, men jeg tror ikke, de vil lade hende slippe med kun at komme i morgen, så det skal såmænd nok lykkes for dem at bolle hende tyk.

Faktisk tror jeg ikke, de vil lade hende slippe for jævnligt at skulle møde op og kneppe med dem, før de tydeligt kan se på hende, at hun er blevet bollet tyk.

Mændene har nu virkelig magten over Charlotte og kan både udnytte og ydmyge hende, men sådan som tingene har udviklet sig, er hun nødt til at adlyde og lystrer. Jeg tror ikke, jeg kan få Charlotte til at indrømme det, men jeg er overbevist om, at hun bliver meget liderlig ved tanken om, at hun ikke har noget valg. Min mistanke om, at det forholder sig sådan, blev yderligere bekræftet her til aften, lige før vi skulle i seng.

Charlotte gik nøgen rundt i stuen, da telefonen ringede. Hun løftede røret. Hun talte længe med vedkommende, der havde ringet og svarede kun med enstavelsesord.

Det lyd nærmest, som om hun tog mod ordre.

Det sidste charlotte sagde, inden hun lagde røret var : “Ja, ja, jeg skal nok være der i morgen, og ja, jeg skal nok lade være med at beskytte mig.”

Hun stod med ryggen til mig, mens hun talte i telefon. Hun var gået i bad kort tid efter, at vi var kommet hjem, så bortset fra 3 røde striber, som stadig tydeligt kunne ses på hendes balder, var der ingen synlige spor efter det, hun havde været ude for i skoven tidligere på dagen.

Da hun havde lagt røret, stod hun længe uden at sige noget. Endelig sagde hun:

“Det var klaus. Han var fulgt efter os i bil, da vi kørte hjem, og ved nu, hvem vi er, og hvor vi bor. Han ville lige minde mig om aftalen i morgen.han sagde du skulle komme med og holde kameraet. Han havde snakket med de andre 4 mænd, og fortalt dem, hvad der var sket i skoven i dag. De ville alle sammen – alle 8 – meget gerne være med til at kneppe mig i morgen, så jeg skulle regne med, at jeg ville være temmelig øm i fissen bagefter. Han sagde også, at jeg virkelig har noget at glæde mig til, for 2 af de nye mænd har ord for at være endog særdeles godt udrustede – og ingen af de 8 mænd er steriliseret!”

Jeg gik hen og tog om Charlotte. Hun sitrede let. Jeg strøg hånden over hendes bryster. Brystvorterne var hårde og strittende! Jeg lod mine hænder glide ned over hendes krop, og ned til hendes fisse. Jeg stak et par fingre op i den. Den var drivende våd af fisse smørelse!

Det bliv dagen vi kører der ud som aftalt

Charlotte Smid tøjet kyssede mig og jeg sagde det bliver frækt i dag, hun nikkede

Jeg kørte over på den anden side og gik ind i skoven til skurvogne,

Bankede på en Skovmand sagde er du Torben ja jeg er Klaus Smid tøjet her ind og ta det her Kamara og gå de kone imøde og FILM hun komme gående nøgen hen til dem ,

Charlotte kom gående nøgen. Hen mod

De otte Skovmand som var optændt. De tvang hende ned på knæ.

De tog Charlotte på bryster og fisse, Charlotte sad på knæ foran den første soldat, åbnede hans bukser, hev pikken frem, ignorerede at den lugtede grimt og gav sig til at sutte energisk på den med god assistance af hånden som hun lod køre stramt op og ned ad roden. Han kom på under to minutter. Han holdt fast i Charlotte så Hun slugte spermen og kravlede videre til den næste. Da hun lidt senere bukkede sig over den fjerde, kom klaus hen bagved hende spyttede på en finger og kørte den om hendes anus hvorefter han satte sit lem mod det snævre hul og masede det magtfuldt i bund. Hun stønnede af smerte og ydmygelse, Klaus hamrede voldsomt mod hendes bag og fik Charlotte til at stønne af ophidselse over den grove behandling. Hun fik den fjerde ladning sperm i munden og et øjeblik efter mærkede hun varm sprøjte i endetarmen.

Samme opstilling gentog sig med to nye skov mænd .Skovmand som røv pulede hende, holdt igen på sin sædafgang fordi han mærkede hendes stigende ophidselse, og syntes det ville være perfekt hvis hun fik orgasme, af deres voldtægt af Charlotte , Hans plan lykkedes over al forventning: hun kom med et vildt skrig da hun fik ogasme , så hele hendes krop rystede og trak sig sammen.jeg havde aldrig set hende så liderlig. De soldater som havde sprøjtet i hendes mund, gav sig til at gramse på hendes små bryster. De hev og vred dem og kneb hende i brystvorterne. hvilket fik hende til at græde og skrige så meget som det nu var muligt når man havde en stor pik i munden. Hun er jo rigtig godt våd i fissen sagde en imens finger kneppede Charlotte med fire fingre, hun stønnede af liderlighed han pressede hånden lidt længere ind for hvert stød, snart var tommelfingeren med, og pludselig smuttede hele hånden ind i Charlotte s fisse. Hun skreg højt af lider-smerter mens han fortsatte bevægelserne, og pludseligt skreg hun som en vanvittig mens hun, fik de voldsomste krampe sammentrækninger i en helt utrolig orgasme. En anden Skovmand hev sin livrem af og gav sig nu til at piske løs på den Chalotte s røv. Han slog med fuld kraft så hun var nær ved at besvime af smerten men han var blevet liderlig af at torturere hende, så nu stillede han sig bag hende og kneppe hende hårdt og længe i fissen.

Lidt efter mærkede Charlotte hans pik blive presset op i kussen. Han havde let i at trænge ind. Charlotte skreg, da han huggede til, men pludselig blev munden lukket på charlotte af en pik, der uden varsel blev stukket ind i hendes mund. Hun var ved at brække sig.da den kom helt ned i halsen på Charlotte, han jokkede den lystigt dybere og dybere ind i hendes mund og sperm et øjeblik senere dybt i halsen på hende. Igen var hun lige ved at kaste op. Hun skar ansigt af lede over, at hun var nødt til at sluge hans sperm.
Men Carlo da ! Du generer jo damen. Hun er vist for fin til at sluge klatten” sagde en af de andre. Nede mellem hendes ben var den anden også lige blevet færdig, og han trak sig ud. De seks, der endnu ikke havde fået noget, løftede hende nu i arme og ben og bar hende lidt ud i skoven. De smed hende på jorden, og to af dem holdt hendes ben. Den tredje plantede sine støvle beklædte fødder på hendes arme, mens den fjerde grinende løsnede bukserne og lagde sig ind over hende. Han kneppede hende hårdt og brutalt og kom efter et øjeblik. Han byttede plads med en af de andre. Mens han huggede løs i hende, kom liderligheden over hende som et lyn fra en klar himmel. Hun var lige begyndt at nyde knaldet, da han stønnende kom i hende.hun skal sku gøres gravid råbte Klaus imens stod jeg og filmede

“Vor Herre bevare´s ! Er der da ingen her, der kan kneppe ordentligt ! Råbte hun vredt. De kiggede på hinanden og skiftedes så til at tage hende. Hver gang en af dem havde pumpet hende fuld af sperm, stod der straks en ny klar til at overtage. Efterhånden kom hendes orgasmer med jævne mellemrum. Der var ikke længere grund til at holde hende; hun var helt samarbejdsvillig. Når en af dem var færdig, rakte hun selv ud efter den næste, og hun sørgede hele tiden for at holde en af dem parat ved at slikke ham. Efter to time var der ingen af dem, der kunne få den op at stå mere, så charlotte måtte selv klare den sidste orgasme med hånden. “Det gjorde I sgu skidt, gutter ! Tænk at I skal være otte såkaldte mænd om at tilfredsstille mig. Det kunne Torben have klaret alene som en mis, men han har selvfølgelig også en ordentlig pik. Det skulle Charlotte så ikke ha sagt for nu tog de fat i mig så lad os se du kneppe hende.

Jeg smed tøjet og de begyndte og grine min pik er helt normalt og ikke særlig stor.

Jeg lå og kneppe Charlotte som stønne for og lade det se ud som om det var bedre, end da de kneppede hende.

En af skov mændene gik ind i skurvogne og sagde nu render du ingen steder sagde han til Charlotte han tog et sæt håndjern op og lænkede hende til skurvogne s hjul jeg kiggede over på Klaus og sagde hun har snart fået nok , hun ville jo ha mere jeg har lige ringet der kommer nogen snart

Så den lille liderlig tæve der skal have mere pik svarede han, Charlotte vrider sig nervøst men kan ingenting gøre. Pludselig kommer der 5 store fyre ,De smider alle bukserne og 5 store stive pikke er klar den første går hen og tager Chalotte i nakken og presser sine 18 tykke centimeter ind Charlotte hun sutter villigt på den imens jeg er blivet sat til og filme igen.

Charlotte virker tændt og tager den helt til roden han holder hendes hoved fast til hun ikke kan få vejret så trækker han sig ud og spyt og savl vælter ud og ned af hagen og patterne, nu mund knepper han hende brutalt og med et brøl skyer han sin sperm ud i hovedet på hende, så træder nummer 2 frem også han sprøjte ud over Charlotte s ansigt forsøger han sprøjter og sprøjter ud over hende nummer 3 og 4 går frem samtidig først stikker den ene sin pik i munden på hende så tager den anden fast i hendes hår og presser sin pik helt ned i halsen på hende og igen vælter det ud med slim og savl og spyt hun puster og stønner som havde hun løbet maraton de sprøjter begge samtidig og med nogle vilde brøl i ansigtet på hende.
Hun slikker det i sig hun kan så tager Klaus far i mig og tager kameraet og siger slik hendes ansigt rent jeg går igang med og slikke deres sæd i mig tør ikke andet. Sidste mand hedder Michael begynder og knepper hende i fissen , de tvinger Charlotte til og tager min pik i munden, Michael kneppe hende vildt og hårdt indtil han sprøjter hende langt op i fissen med sin tykke slimet sæd. Nu er alle tømt. Igen er hun kæk og siger Er der flere pludselig klapper de alle af hende og Klaus siger i orden vi giver dig da bare en tur mere.

Og vi vil alle sprøjte i din fisse , så de tager Charlotte på skift alle sammen, og sender der sperm op i Charlotte og til sidst for jeg besked på og ta hende .så hun bliv fyldt med sæd fra 14 mænd , de løsner Charlotte og hun tager fat i Klaus og siger Puha mine kæber og fisse kan ikke mere nu , Klaus tager et billede og sender til Charlotte hvor på der står. Dejlig spermfjæs.vi ses vi laver en aftale med Klaus om hvis hun vil ha mere ringer vi han siger det er i orden

Vi giver dem alle hånden og siger tak

To dage efter bippe Charlotte telefon med en masse foto og film vi overfører filme og foto til vores computer.

Charlotte rømmede igen da jeg sidder og kommentere hendes sutter i og knepper ri . Nu vil jeg fanme kneppes af dig skat sagde hun og lagde sig op på bordet med spredte ben og begyndte at lege med sin fisse, hurtigt var vi af tøjet og jeg huggede nemt min pik helt i bund ÅRHHHH endelig sagde Charlotte, knep mig til du sprøjter stønnede hun. jeh hugger helt vildt igennem med nogle lange sej træk Charlotte tager imod hvert stød med et højt hvin og som en brunstig tyr kommer jeg langt op i hende så tager jeg over hendes skamlæber er helt op svulmet af liderlighed og lige så smattet af sperm og safter som hendes ansigt var tidligere, hun skal virkelig mærke at hun er blivet brugt så kommer hendes orgasme, hun skriger og hviner og ryster helt vildt samtid kommer jeg også igen og skyder min sperm op i hende ,jeg bøjer mig frem og kysser hende længe. Charlotte sætter sig på min pik og i et vildt ridt hvor hun stønner og skriger KNEP MIG KNEP MIG råber hun så går den på hende igen og tårerne triller ned af kinderne på hende af bare liderlighed næsten samtidig skyder jeg mit sperm dyb dybt ind i hendes fisse vi falder udmattet sammen.

Vi ligger og snakker en times tid om hvad der er sket de sidste par dage Charlotte siger at hun ikke vil prøve så mange mænd igen på en gang men hun vil rigtig gerne mødes med Klaus og ha sex med ham og dig skat. Hun kigger alvorligt på mig, Jeg blev vildt tændt når du har sex med andre, men hvad med dig skat hvad vil du gerne prøve .jeg fortalte Charlotte jeg gerne ville prøve en trekant med hendes lillesøster Jeanne og hende.

En uge efter kom Charlotte og sagde at Jeanne kom i weekenden og hun gerne ville

Og så fortalte Charlotte at hun var gravid.

Jeg tænker stadig på om min datter der idag er 25 er min datter eller en af de andre.

 

Torben

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.