Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min veninde har altid sagt, at jeg er en lille lækker sag, hendes kæreste siger altid at jeg er for lækker kun for en mand, hver gang han sagde det grinte vi dog bare af det og min egen kæreste lagde ikke noget i det.

I vores vennekreds holder vi altid en sommerfest, denne gang skulle den holdes hos min bedste veninde Mette, mens vi gik og pyntede lidt op og gjorde klar snakkede vi om hvordan festen ville gå, Mette spurgte om min kæreste ville komme til festen og til det svarede jeg at han virkelig ikke er til den slags, at han heller ville være sammen med sine venner.

SEX I DAG?

Mette sagde så, søde hør nu her du er en lille lækker sag (Det skal lige siges at jeg er 163 cm høj, vejer 52 kg..b skål..har en god røv..har langt sort hår en fit krop holdes i form ved yoga og træning også løber jeg) tilbage til vores samtale...Mette fortsatte med at sige hør nu her søde, din kæreste er meget kedelig han gider ikke bruge tiden på dig måske du bare skulle prøve at se hvad festen vil bringe jeg synes ikke du skal holde dig tilbage hvis du nu var så heldig at nogen ville have sex med dig.

Vi begge endte med at grine af det, mig svar var..."Du er tosset Mette".

Mettes kæreste kom og hjalp os færdig, vi hyggede os resten af aftenen, Mettes kæreste Carsten spurgte om min kæreste kom til festen og jeg svarede

"nej han gider ikke"

Carsten små grinte så og svarede "jeg skal nok holde dig med selskab"

Jeg skulle overnatte hos Mette så lidt senere gik vi i seng.

Næste morgen vågnede jeg ved at der stod nogen ved min seng, det var Mette, hun fortalte at badeværelset var frit jeg kunne tage et bad, hun ville køre ud og købe de sidste time vi manglede.

Jeg gik ud i badet men trak ikke badeforhænget for da døren blev åbnet, det var Carsten, han stod bare der i bokserhorts og kiggede på min nøgne krop, jeg blev først lidt genert men så kom jeg med kommentaren..

"Carsten vågn op har du aldrig set en nøgen koreaner før"

Carsten svare "joo, men ikke så lækker"

Carsten lukkede døren og smed sine boksershorts og kom ud til mig i badet.

"Carsten det er ikke nogen god ide"

Carsten svarede, jo vi sparer vand og tid

Vi stod der i badet og vaskede det meste af vores kroppe selv, da jeg vendte mig rundt og ville skylle min krop begyndte Carsten at smøre mere sæbe ind på min ryg jeg lod ham gøre det så jeg lod bruser være bruser, hans hænder søgte om til mine bryster og tog fat i dem...han begyndte at lege med mine brystvorter men med et fjernede han sine hænder.

Jeg kunne mærke han var blevet meget stiv, han bad mig bøje mit lidt forover, det gjorde jeg og gjorde mig klar til at modtage ham, han satte sin pik hen til min fisse og trængte meget langsomt op i mig...millimeter for millimeter kunne jeg mærke denne fremmede pik der trængte på til mig, Carsten sagde så..

"Vi må heller skynde os inden Mette kommer hjem"

Carsten satte tempo på og kneppede bare løs, han ramte områder i mit underliv jeg ikke vidste jeg havde, jeg kom i en voldsom orgasme men Carsten holde mig hele tiden oppe og kneppede mig voldsommere og voldsommere.

"Søde du må ikke komme i mig jeg er ikke beskyttet, Carsten....Carsten høre du jeg skal altså ikke gøres gravid....Carsten"

Carsten var i en helt anden verden og skød hele sin ladning sæd lang op i min livmoder.

"Carsten for helvede jeg er i min frugtbarheds periode lige nu"

Carsten trak sig ud af mig smilte og sagde så

"Puha, sikke en stram fisse du har, forfanden det var lækkert"

Jeg rystede på hovedet og kaldte ham for tosset og sagde så "smut så jeg skal være færdig"
"du er dum, nu bliver du gravid" mens kunne jeg mærke hans store ladning sæd løb ud af mig.

Carsten forlod badet og log mig blive færdig, da jeg var færdig overtog han badet.

Vi fik travlt med at blive klar med alt til vores lille fest men vi nåede det, jeg lånte en tætsiddende lårkort kjole af Mette, hun klæde sig i samme til min kjole var en sort farve mens Mettes var rød.

Da alle gæsterne var kommet gik vi ud i haven og snakkede og hyggede os da min kæreste ringede, jeg gik ind i huset for at snakke i fred, min kæreste bad mig om at passe på mig selv der var sikkert nogen der ville prøve noget dumt med mig men jeg forsikrede ham om at vi alle var venner og vi ikke havde sex med hinanden.

Da vi var færdige med at snakke kom Lennart ind i huset og gik hen imod mig, jeg vendte om og gik i mod mit værelse for at sætte min mobil til opladning.

Lennart fulgte med og gik med ind på værelset, han lukkede døren efter sig.

Han tog fat i mig og fik mig drejet mig om så jeg stod med fronten af døren og spurgte hvad det lige var han havde gang i.

"Jeg må have dig, du er så lækker du skriger jo lige frem på at blive kneppet, bøj dig frem over, søde"

Jeg gjorde som han sagde, Lennart trak op i min kjole og trak mine g streng af mig og satte sig på hug for at slikke min fisse, men først kyssede han mine baller og sagde

"Din røv er så dejlig og sexet, jeg kan ikke vente med at kneppe dig"

Han satte sig ned på gulvet og begyndte at slikke mig til den store guldmedalje, jeg var for anden gang den dag blevet totalt liderlig på ingen tid, mens det sejlede ud af mig stak Lennart en finger op i mig stille og roligt og begyndte at finger kneppe mig, først med en finger så 2, da jeg var tæt på at komme stoppede han.

Han rejste sig op, jeg satte mine hænder op på døren og mærkede han gik helt tæt på mig, han tog sin pik i hånden og stødte hans pik ind i mine baller, han satte derefter pikken hen til min fisse og bankede den i bund, Lennart kneppede mig brutalt, det virkede som om han ville sætte rekord i at komme hurtigt, han kneppede mig voldsommere og voldsommere jeg havde svært ved at stå "stille" jeg kom i en voldsom orgasme, Lennart stoppede med at kneppe mig.

Da jeg var klar igen viskede han i mig øre "du skal være helt vågen så du kan mærke min varme sæd sprøjte ind i din livmoder"

Med de ord begyndte han at kneppe mig der gik da heller ikke mere end 2 minutter så bankede han sin store pik i bund i mig, ikke kun en gang men 3-4 gange sprøjtede han og hver gang var det som om han løftede mig op.

"Ej Lennart din gris jeg er ikke beskyttet...jeg bliver gravid jeg skal altså ikke have en barn med dig"

Lennart trak sig ud og grinte

"Søde jeg har længe ville kneppe din lille krop og i den kjole kunne jeg ikke lade være"

Lennert gik ud til de andre og jeg gik ud på toilettet for at gøre mig i stand.

Resten af festen gik godt, jeg fik engang imellem tanken om at jeg nok blev gravid men skød tanken væk.

Da klokken var ca, de 3 om natten var jeg alene i stuen med de 2 andre fyre som var i vores vennekreds, de er nogle dejlig fyre som elsker deres kærester som allerede var gået i seng.

Snakkede endte på sex, de begge havde havde en fantasi om at have en trekant, og en trekant med en asiat, jeg tænkte ikke lige mere over det da de sagde det...men så kikkede Finn og Leo på hinanden og satte sig på hver side af mig, inden jeg havde nået at gøre noget havde de deres hænder på min krop og fik trukket kjolen af mig, mens Finn snavede med mig smed Leo hans tøj han fik mig op på alle 4 og trak min g streng af og begyndte at slikke min fisse som hurtigt blev meget våd, mens Leo slikkede mig rejste Finn sig op og tog sit tøj af, da han var nøgen stak han sin pik ind i munden på mig.

Leo satte sig bag ved mig, satte sin pik hen til min fisse og kørte hans pik op i mig, den føltes mindre end dem jeg allerede havde prøvet idag ,men skønt var det med en pik i munden og en i fissen.

Finn ville mærke min fisse inden han kom så vi flyttede os så Finn lagde sig på sofaen, jeg satte mig på Finn og så alvorligt på ham og sagde.

"Finn nu kommer du ikke i mig vel..."

Finn svare "jo da skat."

Jeg tænkte well...tog fat i hans pik og styrede den på vej, Finn havde en meget stor pik han bad mig om at tage det lidt roligt da han er tæt på at komme.

Jeg satte pikken til min indgang og gled ned over hans pik jeg bøjede mig forover for at kysse Finn mens Leo begyndte at lege med min røv, Leo fin presset en finder ind i min røv og jeg tænkte bare..."nej jeg vil ikke kneppes i røven" det fik mig til at sætte tempoet op og lige pludselig kom Finn langt oppe i mig, Finn sprøjtede hans sæd direkte ind i min ubeskyttede livmoder, jeg ville hoppe af men kunne ikke han holdt mig godt fast, jeg kunne mærke Leo arbejde med sin pik ved min røv men kom fri af Finns greb og fik mig lettet fra hans pik.

Leo bøjede mig forover og sagde "Så min tøs nu skal du have pik"

Så bankede han sin pik op i mig, jeg sejlede i Finns sæd så Leo kørte bare løs i mig, jeg bad Leo om at gøre sig færdig i mig det gjorde han kort tid efter, det var så sæd ladning nummer 4 jeg fik op i mig den dag.

Efter vi havde slappet af alle 3 gik vi i seng, jeg skulle dog lige på toilettet først og komme af med meget af den sæd jeg havde fået op i mig

Næste morgen fik jeg en snak med Mette, hun fortalte mig at hun havde bedt hendes kæreste om t kneppe mig når chancen var der så jeg kunne føle mig som en kvinde igen, de 3 andre havde så hørt den frække historie om hvad der skete på badeværelset med mig og Mettes kæreste så de ville også være med i den frække leg.

Nogle uger senere fandt jeg ud af jeg var blevet gravid jeg havde ingen ide om hvem faren var, jeg tænkte som en gal da Mette ringede og spurgte om vi ikke skulle holde en fødselsdags fest for min kæreste, det syntes jeg ville være en god ide fordi vi allerede havde snakket om at holde noget.

Efter den samtale gik mine tanker allerede igang...skulle jeg nyde næste fest eller hævne mig på Mette, min egen kæreste vidste ikke jeg var gravid..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.