Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag aften, og min veninde Annika, og jeg hang ud, hjemme hos mig. Min mor var ude med nogle veninder, og min stedfar var til sin ugentlige pokerturnering med sine venner, så jeg havde huset for mig selv.

Vi drak lidt vin, og sad og snakkede om hvad vi skulle finde på at lave i aften. Annika foreslog at vi kunne lege "truth or dare". Jeg gik med til det, og da det blev min tur, valgte jeg "dare". "Tag med i swingerklub" var Annikas udfordring.
"Hva.. ej det mener du ikke"
"Jo, kom nu, det kunne da være skide sjovt. Og du behøver jo ikke gøre noget dernede, du kan bare kigge."
Jeg var mildest talt lidt i chok, for hverken Annika eller jeg havde så meget som snakket om swingerklubber før. Annika var ganske vidst lidt mere frisindet end jeg, men så vidt jeg vidste havde hun også kun været sammen med sin kæreste, seksuelt.

Men okay, en udfordring er vel en udfordring, og måske på grund af vinen, sagde jeg ja. Vi var trods alt begge 18. Annika blev ellevild, og vi gjorde os klar sammen. Jeg tog et flot sæt lingeri på, med en lille kjole udover, for jeg havde bestemt ikke tænkt mig at jeg skulle have tøjet af. Jeg skulle med ned og kigge, og så hjem igen så hurtigt som muligt. Mit hår røg op i en hestehale, og jeg tog en smule makeup på.
Vi tog en taxa til swingerklubben, som lå i vores by. Jeg forestillede mig at vi skulle ind i nogle snuskede lokaler, hvor der sad sådan cirka to ludere og en lommetyv.

Da vi kom ind, var der dog en helt anden, ret god stemning. Der var en del mennesker, og der var god musik. Vi fik at vide at man kun måtte have undertøj på her, og vi blev derfor nødt til at tage vores kjoler af. Jeg synes det var vildt ubehageligt at sidde til skue..
Vi satte os i baren, og fik en drink. Jeg kiggede rundt, og der var som sagt en del mennesker. I baren sad der tre ældre mænd, nok omkring de 50-60 år. De var alle helt nøgne, og de sad og snakkede sammen. Jeg skævede nysgerrigt til deres pikke, som alle var halvstive. Jeg kiggede hurtigt væk igen, og kunne mærke at jeg rødmede. Annika grinede af mig, og hviskede til mig, at de da så ret godt ud. Jeg havde altid haft en ting for ældre fyre, men det gad jeg ikke indrømme overfor Annika, så jeg rullede bare øjne af hende.
Rundt omkring stod folk og snakkede, og i en af sofaerne sad et par og knaldede. En kvinde red en mand, og de stønnede begge to. Det så egentlig ret frækt ud, og jeg kunne mærke at jeg blev lidt mere rød i kinderne. Jeg kunne ikke få øjnene fra hans pik der pumpede ind og ud af hendes fisse, og hendes bryster der gyngede i takt.

En af de mænd der sad i baren, gik over ved siden af parret og begyndte at spille sin pik, der hurtigt blev helt stiv. Kvinden tog hans pik i munden mens hun stadig red manden, og suttede den gamle pik. Den ældre mand lukkede øjnene og stønnede højlydt, mens hans hænder fandt om bag kvindens hovede, så han kunne presse hende længere ned over hans pik. Han kom højlydt kort efter, og skød en ordentlig ladning ind i hendes mund, som hun slugte.
Så kom han over i baren igen.
"Nå kunne du lide hvad du så" spurgte han mig. Jeg løsrev mit blik fra parret og svarede "øhh, hehe, sorry..". Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige.
"Undskyld? Du skal da ikke undskylde for at kigge, det er det vi alle er her for". Han smilede, og kiggede åbenlyst på mine bryster, og mine stive brystvorter som helt sikkert kunne ses igennem min bh.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, og gik ud på toilettet. Jeg vidste ikke hvorfor jeg ikke var gået endnu, men noget i mig havde jo åbenbart lyst til at blive.
På vej ud fra toilettet, så jeg ind i et rum, med en væg med gloryholes. Jeg fik øje på Annika, som sad ved et af hullerne og suttede en ukendt pik.
"Annika?! hvad fanden har du gang..."
"Shh" Annika trak mig ned på knæ ved siden af sig, og fortsatte med at sutte pikken. Jeg var i chok, for jeg vidste ikke at Annika var til den slags.
Jeg kunne dog mærke at jeg blev liderlig af at se Annika sutte pik, og da der pludseligt kom en ny pik ud af et af de andre huller, tog fanden ved mig.
Jeg kærtegnede pikken, og nærstuderede den. Den var rimeligt tyk og lang, og havde et stort pikhovede. Den havde også tydelige blodårer, og trængte tydeligvis til at blvie suttet.
Jeg åbnede munden, og lod pikken komme indenfor. Manden på den anden side stønnede, og det samme gjorde jeg. Jeg brugte min tunge, og sørgede for at have rigeligt med spyt i munden. Pikken pulserede. og jeg suttede det bedste jeg havde lært.

Jeg kunne ikke lade være med at føre en hånd ned til mine trusser, mens jeg havde pikken i munden. De var drivvåde, og jeg var overrasket over mig selv. Jeg gned lidt på min fisse udenpå trusserne, og stønnede igen.
Pludseligt kom pikken ud i hovedet på mig, og mit ansigt blev fyldt med sperm.
Annika, som var færdig med sin pik, kom over til mig, og begyndte at slikke mit ansigt rent for sperm. Det var frækt, og jeg blev endnu mere liderlig.
Da jeg var ren igen, førte Annika mig med ind i et andet rum. Her var en enkelt madras i rummet, og kun Annika og jeg.
"Tag dit undertøj af, tag bind for øjnene, og læg dig ned, så har jeg en overraskelse til dig"
Mine grænser var for længst overtrådt, så jeg gjorde som Annika sagde. Jeg lå nøgen, med bind forøjnene, på madrassen, som var ret høj.

Jeg kunne høre at døren åbnede og kunne høre dæmpet snak. Det lød som om der kom 4-5 mænd ind i rummet, og jeg begyndte at blive lidt nervøs.
"Annika...? Hvad skal der ske?".
Jeg havde som sagt kun været sammen med min kæreste seksuelt, og var derfor ikke ret erfaren.
"Slap af skat, det bliver dejligt" svarede hun.

Pludseligt kunne jeg mærke et sæt hænder på mig. De kærtegnede mine bryster, og min mund, og kørte roligt ned over min krop, hvilket gav mig kuldegysninger. Min fisse blev kærtegnet, og jeg stønnede. To fingre blev langsomt ført op i min drivvåde fisse, og jeg hvinede af lyst.
Jeg mærkede nu en pik mod min kind, og vendte mig mod den. Der måtte altså være flere mænd der var igang med mig. Jeg fik pikken i munden, og suttede igen en fremmed pik. Den her var lidt mindre, men dens ejermand sørgede for at kneppe min mund godt og grundigt. Nu var det en tunge der var på opdagelse i min fisse, og jeg var i den 7. himmel.

Den fremmede mand slikkede min fisse godt og grundigt, og førte også sin tunge op i mig. Jeg stønnede igen, og kom i en kæmoe orgasme. Hele min krop sitrede, og samtidigt kom den pik jeg havde i munden, med et brøl. "åååh ja, slug al min sperm".
Hmm det var pokkers, jeg synes jeg genkendte stemmen. Nå, jeg skød tanken til side, idet jeg mærkede en pik mod min fisse. Pikken blev stødt op i mig hårdere og hårdere, og jeg stønnede om kap med manden som kneppede mig. Jeg fornemmede at der stod mænd rundt om os, og nu ville jeg altså være med i legen på lige fod med de andre.

Jeg rev mit bind for øjnene af, kiggede rundt, og udbrød et mindre skrig.
Der stod rigtig nok 4 mænd og spillede pik ned mod mig, og en som kneppede mig. Jeg genkendte mændende én efter en. Annikas far, en af mændende ude fra baren, to af min stedfars venner, og ja... min stedfar, Søren.
En af min stedfars venner var ham der var i gang med at kneppe mig, og selvom jeg prøvede at komme fri, holdt han mig fast.
Jeg var i chok, og kiggede på min stedfar. Han smilede til mig mens han spillede sin stive pik imod mig. "Ja skat, jeg spiller altså ikke poker om fredagen, jeg spiller pik. og da jeg fik at vide at du lå her... ja.. det kunne jeg altså ikke stå for" stønnede han.
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, og lå bare der og blev gennemkneppet.
"Vil du ikke sutte min pik min skat" spurgte min stedfar. Jeg følte ikke rigtigt at jeg havde et valg, og tog hans pik i munden. "åååh mmhhh fuck skat det er dejligt" stønnede han.

I mellemtiden tømte hans ven sig ud over min mave.
Nu var det åbenbart Annikas fars tur. Hans pik var ret tyk, og fyldte mig helt ud, så jeg stønnede da han kom op i mig. "Det kan du lide hva min pige" sagde han.
Han kørte sin pik langsomt ind og ud, for at tease mig. Samtidigt havde jeg stadig min stedfars pik i munden, men jeg fornemmede at det snart var tid. Han kom med et kæmpe brøl, og skød sin ladning ud over mine bryster. Han skød flere stråler, og faldt næsten ind over mig. Han stillede sig ved mit hovede, og kærtegnede mine bryster, mens Annikas far kneppede mig hårdere og hårdere. Hans pik kørte ind og ud af mig i høj fart, og han stønnede hver gang. "ååh ja skat, ååhhh din fisse er så stram, jeg elsker den".

Jeg stønnede og klynkede, og følte at min fisse var ved at revne. Aldrig var jeg blevet så gennemkneppet, og jeg skreg endnun en orgasme ud. Snart kunne han heller ikke holde til mere, og da jeg kunne mærke at han var lige ved at komme, bad jeg ham om at trække sig ud, fordi jeg ikke var på p-piller, og han havde intet kondom på. Idet jeg sagde det, kunne jeg mærke hans ladning langt oppe i min fisse. "ååååhhhh jaaa skat jeg fylder din ubeskyttede fisse med sperm" brølede han, mens han faldt ind over mig, og jeg kunne mærke hans pik pulsere i mig, indtil han var helt færdig. Han satte sig over til Annika, som hele tiden havde siddet i en sofa i hjørnet, og fulgt med. Han sad og fik pusten, mens hans hænder langsomt gik på opdagelse i hendes fisse.
De to andre mænd fulgte trop, og kneppede mig ligeså, og kom i store ladninger ud over min krop og mit ansigt. Til sidst var jeg helt færdig, men nu så jeg, at min stedfars pik var vågnet op til dåd igen. Jeg synes det var dybt forkert, men samtidigt var jeg også lidt fascineret. Og hvad fanden, jeg havde jo allerede suttet den.

Min stedfar lagde sig ind over mig, og begyndte at kysse mig. Hans krop var behåret og svedig, og hans tunge masede sig ind i min mund.
Her lå jeg altså. 18 år, godt på vej til at blive kneppet af min 67-årige stedfar, Søren. Han gramsede på mine bryster, og hans krop føltes tung mod min. Hans pik var stiv, og jeg kunne mærke den mellem mine skamlæber. Han stønnede mens hans hænder gik på opdagelse på min krop.
Jeg kiggede over på Annika, og så at hun sad og var i gang med at ride sin far. Hans pik kørte ind og ud af hende, og hun stønnede. Ved siden af dem sad Sørens to venner, og spillede deres pikke som var stive igen. Annikas fisse kørte op og ned ad hendes fars tykke pik, og snart skreg hun sin orgasme ud i rummet. Faren var dog ikke færdig, og de fortsatte.

I mellemtiden var Søren nået ned til min fisse, og slikkede den ren for al den sperm den havde modtaget, de sidste timer. Jeg stønnede, og nød hans tunge mod min klit.
Snart kom jeg i endnu en orgasme, og klemte mine ben om Sørens hovede. Han rejste sig, og hev mig ud til kanten af madrassen. Han maste sin pik ind i min fisse, og begyndte at kneppe mig i lange, hårde stød. Hans nosser klaskede mod min røv, og han stønnede mens han fyldte min fisse ud. "Åhh skat, det her er bedre end jeg nogensinde kunne forestille mig". "Åh ja Søren, knep mig hårdere please". Det skulle jeg ikke sige to gange, og han kneppede mig så hårdt og dybt som jeg aldrig havde prøvet før.

I sofaen blev Annika nu kneppet af en af Sørens venner, som stønnede og prustede over at få lov til at kneppe en ung, stram fisse.

Søren kneppede mig stadig, og mine ben lå over hans arme, så han rigtigt kunne komme til. Min fisse dryppede af sperm og fissesafter, og det smaskede hver gang han stødte sin dybt pik op i mig.
Snart byttede vi plads, så Søren lå på madrassen, og jeg red hans pik. Han suttede på mine bryster, og stønnede højt. Jeg kom i endnu en stor orgasme, og min fisse klemte om hans pik. Jeg faldt sammen over ham, og lå lidt og sundede mig, stadig med hans pik i min fisse.
"Nå skal jeg tage over igen skat" sagde han, og vi gik nu over til sofaen hvor de andre sad. Han bad mig lægge mig ind over armlænet, og førte igen sin pik langt op i min fisse.
Han kneppede mig igen hårdt og dybt, og jeg skreg så alle kunne høre det.

Jeg kiggede på Annika, og kunne ikke fatte at vi begge lå her og blev gennemkneppet side om side.

Sørens ven brølede sin sperm langt op i Annikas fisse, og langt om længe var det også Sørens tur. "åååh ååh åååååh jeg kommer" brølede han, og skød også sin sperm langt op i min ubeskyttede fisse. Han kom i hvad der føltes som flere minutter, og hans pik blev ved med at fylde mig.

Til sidst trak han sig ud, og bad mig sutte ham ren, hvilket jeg gjorde.

Mændende forlod lokalet, og da Søren gik, blinkede han til mig og sagde "vi ses derhjemme".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.