BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mit navn er Torben, jeg er 52 år. For 28år  siden to dage  før mit brylluppet ,havde jeg en fantastisk oplevelse med min kun 15-årige smukke, unge gran kusine, som jeg her vil fortælle om. 

Min gran kusine hedder Karina, og er en lille slank pige , med et utrolig kønt ansigt. Hun har allerede et par kuglerunde faste bryster, som tit kan anes gennem de ofte meget tynde bluser hun går i. Hun sprudler af energi og er meget åben og udadvendt. En gang imellem kan hun godt være lidt irriterende, fordi hun ikke rigtigt synes at have nogen hæmninger,  hun hundser gladeligt rundt med sine forældre, hvis hun kan komme afsted med det. Hun bor hos sine forældre på Fyn, weekend op til mit brylluppet kom hendes familie op, for at være med til brylluppet i nogle dage. Det var et år siden vi sidst havde besøgt dem.

SEX I DAG?

min gran kusine skulle sove ved os , jeg så  hvor meget hun havde udviklet sig. Sidste gang vi havde besøgt dem, havde jeg også følt mig lidt tiltrukket af Karina , fordi hun var sådan en utrolig køn pige. Selvom hun var en del yngre en mig, så hun vanvittig godt ud, og det var svært ikke at føle en vis trang til at røre ved hende. Nu havde hendes bryster udviklet sig,  og hun stod der i døråbningen i en tynd sommer bluse uden ærmer,  og med korte bukser så hendes fine, glatte lyse hud på arme og ben var synlig. I det jeg gav hende et velkomst knus , mærkede jeg straks hvordan jeg havde fået en kolossal rejsning i bukserne. 

Den første aften under hendes besøg , var vi nede og  spise sammen med mine forældre og hendes. Jeg kom desværre til at sidde to pladser fra Karina , men kiggede over på hende, hver gang jeg kunne se mit snit til det. Hun havde taget en pæn kjole på til lejligheden og den klædte hende eminent. Det var sent om aftenen inden vi tog tilbage til vores hus. Charlotte min kone var træt og gik ind i  soveværelset , så snart vi var kommet tilbage. Vores soveværelse lå lidt afsides i huset nede i underetagen, hvor der kun er to værelser. Karina skulle  sove på det andet værelse   - vi  blev oppe og jeg lå på sofaen og så tv- så gik Karina i seng. Da jeg kom nedenunder så jeg at døren ind til  værelse hvor Karina skulle sove stod på klem. Jeg kiggede forsigtigt ind gennem sprækken. Jeg kunne se, at Karina lå og sov henslængt på sengen. Hendes slanke glatte arme lå spredt ud til siderne. Hun havde stadigvæk festtøjet på og havde åbenbart været så træt, at hun bare uden videre havde smidt sig på sengen. Hendes bryster bevægede sig rytmisk og let op og ned ved hendes vejrtrækning. Hun så utrolig dejlig ud som hun lå der og sov uskyldigt og jeg fik igen en enorm rejsning. Jeg skubbede døren lidt mere op og tog et par skridt hen imod sengen for bedre at se på hende. Mit hjerte bankede i halsen på mig. Jeg havde lyst til at kaste mig over hende og slikke hendes arme og hals og flå tøjet af hende, men var samtidig bange for at vække hende. Der var noget ophidsende ved at se hende sove. Jeg skubbede døren forsigtigt til igen. Jeg tænkte kun med pikken nu. Det ophidsede mig også at der var en vis risiko for at hun ville vågne og hvad ville hun så ikke sige? 

Det var denne tankegang der fik mig til at trække mine egne bukser og underbukser ned om anklerne. Nu var det virkeligt spændende og ophidsende - tænk hvis hun vågnede netop nu!! Jeg trak bukser og underbukser helt af og fortsatte indtil jeg stod helt nøgen  - kun en meter fra hende! Mit tøj lå i en stor bunke på gulvet og min pik havde aldrig før været så stiv. Jeg brændte efter at se hende nøgen og en ny vanvittig ide kom over mig. Jeg listede uhyre forsigtigt omkring i værelse, selvom jeg sikkert godt kunne have bevæget mig normalt omkring, da min kusine har ry for at sove temmelig tungt. Jeg fandt en saks på  skrivebord og listede tilbage til sengen. Jeg bøjede mig ind over hende og begyndte at klippe hendes kjole op på midten. Jeg klippede den over hele vejen op så jeg kunne hive den tilside og derved blotte hendes undertøj. Et øjeblik indså jeg, hvor fuldkommen vanvittigt det jeg foretog mig var, men nu var jeg gået for langt til at jeg kunne standse her, og min liderlighed drev mig videre. Jeg havde en ufattelig lyst til at røre ved hendes faste glatte lår der nu lå åbenbaret lige under mig. Jeg forsatte med at klippe lidt i kjolen indtil den var reduceret til et slags lagen som hun lå oven på. jeg turde ikke forsøge at hive den væk under hende og lod hende ligge ovenpå kjolen. Hun sov stadigvæk dybt og hendes tunge åndedrag gjorde mig om muligt endnu mere liderlig. Jeg klippede ligeledes bh'en over og fjernede den forsigtigt fra hendes bryster. 

Synet af hendes bryster var frygtelig ophidsende. De var meget faste, kuglerunde og strittede lige op imod mig som to kegler. Jeg bøjede mig langsomt helt ind over hende og mærkede hendes ånde mod mit ansigt. Så trak jeg forsigtigt ud i trussernes elastik, klippede den over og fortsatte nedad til jeg kunne fjerne trusserne. Jeg kunne svagt dufte hendes skød. Det var perfekt symmetrisk og dækket af små bløde dun. Nu kunne jeg ikke holde igen længere og jeg lod en finger glide op ad hendes inderlår. Det var dejligt at røre hendes unge, bløde varme krop. Hun vågnede tilsyneladende ikke ved min berøring og jeg blev dristigere. Jeg lod hele håndfladen berøre hendes lår og førte hånden op til hendes skød hvor jeg berørte de ydre skamlæber let med min pegefinger. Jeg kunne mærke at hun var ved at blive våd. Enten var hun vågen eller også indgik mine berøringer i en erotisk drøm. Jeg er stadig ikke klar over hvad der var tilfældet, men fugtig blev hun ihvertfald. Min pik dunkede. 

Jeg kravlede forsigtigt op på sengen og lagde mig på maven med hovedet ud for hendes skød. Jeg slikkede hendes lår med spidsen af min tunge, mens jeg af bare liderlighed lavede kneppe bevægelser på sengen. Jeg lod tungen glide opad til hendes skød og da jeg ramte hendes klit udstødte hun en lyd og satte sig pludselig op. Jeg gik fuldstændig i panik et øjeblik. Hvad skulle jeg dog gøre!? Jeg så op på hende og så at hun stirrede bange på mig. Hun åbnede munden og jeg kunne mærke at hun skulle til at skrige eller ihvertfald komme med et forskrækket udbrud. Instinktivt og lynhurtigt førte jeg hånden op og dækkede for hendes mund så hun ikke skreg tænk hvis min kone hørte det . Der lød en gurgle og hun væltede bagover så hun igen lå ned på sengen. Jeg genvandt hurtigt fatningen. Det er utroligt så meget man kan klare i en nødsituation. Det lykkedes mig at tale sagte og beroligende til hende. "Shh...det er okay," sagde jeg til hende. "Du skal ikke være bange, jeg gør dig jo ingenting. Jeg synes bare at du er så sød og smuk og vil gerne røre ved dig. Hvis du vil skal jeg nok gå igen." Jeg fjernede langsomt hånden fra hendes mund da jeg kunne se at hun slappede mere af. Hun så ikke ud som om hun ville skrige, og gjorde det da heller ikke da jeg fjernede hånden. "De fleste piger kan godt lide at blive rørt mellem benene," forklarede jeg og prøvede at lyde som om det jeg havde gjort var ganske naturligt. "Bare slap af og nyd det." Karina sagde ikke noget, lå bare der nøgen på sengen og stirrede på mig. Hun var vist stadig for chokeret til at sige noget. Jeg tog hendes hånd og aede den. Min pik dunkede igen voldsomt. Her lå jeg på maven på sengen med min gran kusine, og aede hendes hånd mens hendes smukke purunge krop lå udstrakt nøgen foran mig. "Du har skåret mit tøj i stykker," bemærkede hun roligt. "Ja...," svarede jeg. Hvad skulle jeg ellers sige? Jeg kærtegnede begge hendes arme. 

Hun vrikkede lidt med skødet og var tydeligvis lidt liderlig efter at jeg havde rørt hende mellem benene for lidt siden. Det virkede som om hun var nysgerrig og ophidset og det var nok også derfor at hun ikke reagerede voldsommere end hun gjorde på at jeg havde klippet al hendes tøj af hende. 

"Det var rart da du rørte ved mig før...dernede....," sagde hun sødt og kiggede pludselig op på mig på en helt anden og ikke spor skræmt måde. Jeg lod fingrene runde hendes skuldre og førte dem ned over hendes runde dejlige bryster. Vorterne blev mere og mere hårde efterhånden som jeg bevægede pegefinger rundt på brysterne og hen over vorterne. Jeg var frygtelig liderlig men holdt mig i ave. "Det er dejligt," sagde hun og gispede. Hun rettede opmærksomheden mod mit dunkende lem. "Den er godt nok stor," sagde hun. "Må jeg prøve at røre ved den?" "Ja," stønnede jeg liderligt. Hendes lille glatte hånd mærkede forsigtigt på spidsen af pikken. Jeg spændte hofterne. Hun lod pegefingeren glide rundt på pik hovedet og jeg stønnede. "Gør det ondt?" spurgte hun uskyldigt. "Nej, det er så dejligt...åh," gispede jeg tungt. Hun smilede frækt og bevægede fingrene op og ned i hele pikken s længde.

Det er spændende det her. Men hvorfor skar du mit tøj i stykker - det kan man da ikke. Og...," jeg lagde fingeren på hendes læber og førte ansigtet hen til hendes mund og kyssede hende. Hun var passiv et øjeblik, men så gengældte hun mit kys, mens hendes finger løb op og ned ad min pik. Det var for meget og jeg sprøjtede op ad hendes nøgne arm og på hendes smukke hånd . Men jeg var så liderlig at det ikke fik min pik til at trække sig sammen. Den stod stadig stift ud i luften og jeg var klar igen. Hun kiggede lidt undrende ned ad sin til spermet  arm. "Det sker fordi det er så dejligt det du gør ved mig," forklarede jeg. "Det er sæd er det ikke?" spurgte hun. "Jo," svarede jeg og kyssede hende igen. Nu ville jeg gerne give min smukke gran kusine hendes første orgasme. Jeg kyssede nedad mod brysterne og begyndte at slikke på de stive strittende vorter. "Åh, det er dejligt Torben. Det...åha," stønnede hun.

Hendes frydefulde lyde gjorde mig endnu mere ophidset. Jeg slikkede hendes glatte unge mave og cirklede omkring navlen. Jeg kunne mærke spændingen i hendes krop efterhånden som min tunge nærmede sig fissen. Jeg kyssede omkring fissen og undgik omhyggeligt at røre klitoris med min tunge. Hun vred sig under små gisp og prøvede at få min tunge til at røre klitten. Hendes mund stod vidt åben og hun nød min behandling af hendes jomfruelige krop. Jeg var så liderlig og min pik higede efter berøring. Jeg gnubbede pikken mod hendes glatte lår, mens min tunge endelig fandt klitoris og begyndte at spille hurtigt på den. Hun hvinede af fryd og lavede kneppe bevægelser med hofterne.

Hun var sjaskvåd og min trang til at mærke min pik inden i hendes stramme våde fisse voksede. Jeg rørte forsigtigt ved hendes åbning med min ene pegefinger, men slikkede stadigvæk intenst på hendes klit. Hun skød sig opad imod min tunge og trak været tungt og gispende. Jeg pressede forsigtigt min finger indenfor og begyndte at bevæge den ud og ind samtidig med at jeg skiftevis sugede og nappede på hendes lille struttende klit. Hun stønnede: "Åh..åh... Torben, mere...bliv ved. Det er dejligt. Åhaa" og så kom hun med et langt hylende gisp samtidig med at hendes fisse trak sig sammen omkring min finger. Jeg lod hende komme til sig selv et øjeblik inden jeg lagde mig over hende og kyssede hendes brystvorter. Så kunne jeg ikke holde igen længere og pressede pikken op i hende. "Av!" udbrød hun da jeg lidt hensynsløst brød igennem jomfruhinden. "Stop, lad være...". Men jeg fortsatte og hun holdt heldigvis hurtigt op med at protestere og trak igen vejret tungt så jeg kunne høre at hun var begyndt at nyde det. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg ikke ville holde ret længe i min gran kusines lille stramme og sjaskvåde kusse og synet af hendes unge krop under mig gjorde at der ikke skulle mere end et minut til før jeg fik en voldsom orgasme i hende, mens jeg fyldte hendes krop med min sperm.

Hun stønnede da jeg kom. "Åh det er dejlig varmt" sagde hun og jeg gik ud fra at hun mente min sperm. Kort efter kom hun igen og hendes sammentrækninger malkede det sidste sperm ud af min pik. 

Er du på p piller Karina spurgte jeg det var hun så ikke , jeg tænkte nå det går nok og det gjorde det , søndag bliv jeg gift med min kone, Og lørdag nat sov min kone hjem ved hendes forældre og Karina og jeg i vores seng hvor vi hyggede det meste af natten og hun smagte sæd for første gang.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.