SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

PleasurePeter1969
OFFLINE

PleasurePeter1969

0
661
PleasurePeter1969
Mand
53
Anden
Syddanmark
Gift
-
På søen
Nysgerrig andres liv og meninger, seksuelt søgende
Profilen er mest for at kunne uploade historier, men fræk chat og anden chat, er også velkommen. Er glad for runde numser:) Mest til 30+

Ingen galleri søgeresultater fundet.
Mar 25, 2023

For første gang i mit liv, har jeg prøvet at chatte. Jeg synes ikke, at det er gået så godt. Det er sværere end jeg regnede med. Jeg bruger meget ironi og sarkasme, hvilket er forbundet med syg humor. Det har jeg fundet ud af, virker rigtig dårligt på chat, hvor men ikke kan se smilet eller glimtet i øjet. Hvis man skal skrive, at det er for sjov, eller med sarkasme eller ironi, så kan man lige så godt lade være med at skrive. Det føler jeg i alt fald. Ideen er jo, at det er modtagerens afkodning at sammenhæng og mimik, samt et modspil, som kan føre til noget gensidig humor. Det har jeg ikke grejet, hvorledes man chatter sig til. Det er der desværre nok et par piger, som har måtte døje de sidst par dage, -undskyld. I var så søde, ikke at fortælle at jeg var røv irriterende, men det er faktisk Ok at gøre, hvis den anden person opfører sig upassende.


For fremtiden må jeg prøve, at holde mig til noget klar tale.


Haddock


Det gik ikke så skidt endda. Der var da en ung dame, som udmærket forstod tonen i mine chats. Det viste sig faktisk, at jeg havde ramt præcis det hun søgte. Dejlig overraskelse, efter mine lidt negative tanker. Vi har chat'et igen efterfølgende


Haddock


PS: Nå, det var vist det. Det ser ud til, at jeg er blevet lagt på is. Den unge dame finder det under hendes værdighed at svare. Jeg blev måske lidt for grov, men så kan hun jo skrive det.

Mar 24, 2023

På rejse fra Sydamerika til Østen. 4 uger i søen, med dårlig/ingen internet. Selv chatten går ned nogle gange.
Har oprettet profil på G6N for at få lidt inspiration. Det kan man godt trænge til her halvvejs i livet.
Læser de mange gode noveller og prøver selv at up-load'e, men de lykkedes ikke. Der er hver gang en fejlmelding: FEJL "Tom løsning ikke tilladt". Samt en ADVARSEL "Ugyldigt felt: Captcha. Øv, jeg havde ellers skrevet en del. Så bruger jeg tiden på, at bladre rundt mellem jeres mange interessante profiler. Nogle er ophidsende læsning. De fremmer lysten til selvtilfredsstillelse, herligt.
Mange profiler er ikke særlig oplysende, nogle ikke engang opdateret med køn eller seksuel observans. Jeg tænker, at man jo bare kan skrive i sin profil, hvis man ikke vil kontaktes. Jeg tror, at der er mange, som logger på for at læse noveller. Det gjorde jeg også i starten, men det kan man jo gøre som gæst.
Desuden har mange profiler ikke været logget på i lang tid, så man bliver i tvivl, om der er nogen, som ser hvis man lægger en besked.
Jeg har haft lidt kontakt på chatten, alle søde, tak. Prøver stadig at finde den rigtige tone.


mvh Haddock


27 Marts


Så lykkedes det at up-load'e et par historier. Så de skulle gerne snart være synlige. Jeg ved ikke, hvad grunden er til min lille udfordring, men måske skibets dårlige internet forbindelse har været grunden. Håber i "lider" mine digterier


Haddock 


29 Maj


Tilbage på havet igen. Denne gang lidt tættere på Danmark. Profilen, som jeg chattede lidt med, er blevet slettet. Jeg håber ikke, at jeg var grunden til det. Ellers godt at se i andre igen.


Mvh Haddock

Denne brugers gæstebog har pt ingen signaturer.
Denne profil er blevet set af 69 brugere.
Denne bruger har ingen venner tilføjet.