Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min x kone har fortalt mig denne historie fra hendes ungdom, som jeg har skrevet ned.

Så jeg vil ikke stå inde for dens rigtighed...

SEX I DAG?

Charlotte var 14 år da denne oplevelse fandt sted. Hun var en ungdommelig pige fra landet, med sit korte hår, uskyldige øjne, og barnlige udseende, og sine kun 135 cm, var hun ikke den, som drengene drejede hovedet af led, for at se efter.

Men det løse, ofte slidte tøj, skjulte at Charlotte var begyndt sin udvikling tidligt, og var en ret flot pige, med bløde, runde og fyldige former, som ofte kunne måle sig med de voksnes, når hun en sjældent gang imellem, gik i den lokale svømmehal.

12 år gammel og "næsten" jomfru, men som alle andre i den alder, glad for at trodse sine forældre og gå i byen, også selv om hun godt vidste, at det var forkert.

(De "gamle" ved ikke en skid, om at ha´ det sjovt, man skal da i byen og drikke, lidt og have det sjovt.)

Charlotte voksede op i en by der hed Hjørring, dem der boede omkring dem var. Der ikke mange unge under 18 år, de kunne tælles på 2 hænder.

Med så få unge, kunne det ikke undgås, at hun begyndte at rende sammen med nogle, som var lidt ældre end hende selv, hvilket der i grunden ikke var noget forkert i.

Men disse "ældre" fyre og piger, ville jo af og til "ud og feste", og de havde ikke svært ved at overtale Charlotte til at tage med.

Charlotte vidste godt at hvis hun spurgte sine forældre om lov, til at tage til en fest, ville svaret være "NEJ!!" Så naturligvis spurgte hun, om hun måtte tage ud til en veninde, og fik et: "Ja.. men du skal være hjemme kl. 22."

Deeeet, kom nu ikke til at ske.

Charlotte, som vidste, at hvis hendes forældre "snuppede" hende i en lille lårkort stram kjole, ville flippe ud, tog bh, g-streng, og kjole på under sit kondi sæt. Pakkede en taske med lidt "godter". En 100kr seddel hun havde hugget fra sin mor, en pakke cigaretter hun havde snuppet fra sin far, læbestift, hårbørste og et par højhælede sko,

Og så cyklede hun af sted...

I et busskur tæt ved, hvor festen blev holdt, stillede hun cyklen fra sig. Tog kondi tøjet af, og pyntede sig færdig, inden hun gik resten af vejen.

Da hun ankom til festen, blev hun mødt af høj musik, lugten af øl og tobak, og en anden sødlig duft som pirrede hendes næse, men hun tog sig ikke så meget af det. Hun var jo kommet for at feste og more sig.

Indenfor var der dog i starten, lidt skuffende, kun hende og 4 gutter, som hun ikke kendte så meget. Hun havde da set dem før, men kendte ikke rigtigt deres navne. Hun vidste dog at de alle var omkring de 20 år.

Men det varede ikke længe inden nogle af hendes "venner" ankom, og så begyndte hyggen, dans, druk og selvfølgelig skulle hun da også liiige, smage på den sjove lille tynde smøg, som blev delt rundt.

Normalt røg Charlotte ikke, men kald det gruppepres, øjeblikkets spænding, det skulle da prøves, så Charlotte tog et hiv, og derfra blev tingene lidt... Slørede... Indtil hun et par timer senere, sad i sofaen, ved siden af Ron.

Ron var en fyr, som Charlotte længe havde været lidt lun på. Ron var 6 år ældre end Charlotte, og Ron var en af de "hårde fyre", som godt kunne virke lidt kommanderende, men Charlotte ville bare, så gerne have ham.

Så da Ron begyndte at lægge sin hånd på hendes lår, og langsomt kørte den højere og højere op. Sad hun bare helt stille, og lod ham gøre det, hun nød at han endelig "bemærkede" hende.

At Ron så sad og snakkede med nogle af de andre fyre, og piger, og ikke så til hendes side, det gjorde ikke noget, han rørte jo ved hende.

Hun lænede sig ind mod ham, lod som om hun var faldet i søvn, mens hans hånd gled op og ned ad hendes lår. Ind mellem hendes lår, og langsomt men sikkert nærmede sig "det hemmelige sted".

Hvad Charlotte ikke havde forudset, var at festen mere eller mindre var ved at gå i stå. At mange af dem, som havde danset bag ved hende tidligere, faktisk allerede var gået hjem, og at havde hun kikket sig rundt. Ville hun have opdaget, at den pige som hun troede Ron snakkede med, faktisk var en fyr med langt hår. Ja, rent faktisk var hun den eneste pige tilbage.

Ron s hånd gled længere op, og hun kunne mærke den presse sig vej mod hendes trusser, så langsomt (og slet ikke med vilje) spredte hun let benene, så han kunne komme til.

Hans hånd gned uden på hendes trusser, og hun kunne mærke, at hun var våd. Det kunne han åbenbart også, for snart efter gled hendes trusser til side og hans varme hånd gned mod hendes lette ungpige behåring, mellem hendes læber, og han drejede sig, kikkede på hende, mens hun stadig lod som om hun sov.

Han byttede hånd, og hun mærkede hvordan hans finger gled op i hende, mens hun gjorde alt hun kunne, for IKKE at åbne øjnene.

Hans anden hånd, landede på hendes ene bryst, og hun var lige ved at smile, da hun hørte ham snappe efter vejret, "Dahm, nogle kasser, den tøs har..."

Hun hørte godt de andre reagere, men det betød ikke noget, bare Ron blev ved med at røre ved hende.

En af de andre, rakte frem og klemte hendes andet bryst. NU slog Charlotte øjnene op, og skubbede hans hånd væk.

"Det er okay, han rører kun.." Hviskede Ron i hendes øre. "Han må godt ik?.. Mens jeg massagerer lidt her?" Fortsatte ham, og bevægede sin finger lidt, for at indikere hvor han mente.

Charlotte vidste godt at det var helt forkert. Sidde der og være små fuld, halv skæv og liderlig, mens en fyr hun lige er begyndt at snakke med, rager hende i missen, og en anden fyr hun ikke kender, gramser på hendes bryst. Men hun nød at være centrum for opmærksomheden, og så længe at Ron sagde at det var Ok, så var det også Ok med hende.

Ron greb hendes hånd. Hun havde slet ikke lagt mærke til, at han havde lynet sine bukser op, men nu lagde han hendes hånd omkring sin stive pik, klemte om hendes hånd, og brugte den til at spille sin pik.

Hun stønnede svagt, klemte blidt om den, og begyndte selv at flytte hånden op og ned, vel vidende at de andre sad og så på.

Der var 5 fyre tilbage i stuen, som sad og så på, hvordan hun spillede på Ron s pik, mens de efter tur, æltede og gramsede på hendes bryster, men Charlotte havde slet ikke øje for dem. Hendes verden centrerede om Ron.

Det var først, da Ron rakte hende endnu en af den sjove små smøger, hun opdagede at hun sad og holdt hans hånd fast mellem sine lår. Så hun slap hans hånd, og tog endnu engang et hiv af "smøgen".

Drengene hujede, og piftede, råbte på at hun skulle tage en "lunge", og Ron forklarede hende, at hun skulle suge munden fuld, trække det ned i lungerne, og holde vejret inden hun pustede ud.

Charlotte som havde drukket 5 øl i forvejen, var ½ skæv, efter som dette var hendes første gang hun overhovedet røg, gjorde præcis og alt, hvad Ron bad hende om... Da gulvet forsvandt under sofaen, måtte hun opgive at følge med i, hvem der sad hvor, for ingen af dem gad sidde stille.

Noget af det sidste Charlotte huskede, var at hun mistede balancen, og gled ned ad Ron s skulder, så hendes hoved landede i hans skød, så lukkede hendes øjne, og de små mus begyndte at danse.

Musene blev afløst af Pelle haleløs, fra Schrek filmen, som med sit svær, prikkede til hende, skar hendes tøj i stykker, og stak en gulerod i munden på hende.

En af musene stak af med hendes Bh. En anden med hendes trusser. En 3. kom med mad til hende, og fodrede hende med pølser, inden slangen fra Junglebogen forsøgte at kravle op ad hendes lår, mellem hendes ben, og til sidst gav hende en pude, hun skulle spise.

Da Charlotte s verden begyndte at komme frem af tågen, lå hun på en seng i et værelse hun ikke kendte. Musene var heldigvis ikke stukket af med hendes kjole. Den var bare foldet ned om hendes mave, men hendes Bh og trusser var rigtigt nok væk.

Men hun opdagede, at Ron lå på sengen ved siden af hende, så det var nok bare ham, som havde fjernet tøjet for bedre at kunne komme til, tænkte hun.

Ron smilede til hende, mens han legede med hendes bryster, kælede for hendes ret så våde mis, og hun greb ud efter hans pik, for at lege videre, men han stoppede hende, "Ikke endnu.." Hun så spørgende på ham. "Hvorfor ik?"...

"Vi lavede et lille væddemål, mens du var "væk"... De troede ikke på at du ville give mig lov til at elske med dig."

Charlotte smilede: "Du må godt elske med mig."

Nu var det Rons tur til at smile: "Men de bliver nød til at se på, ellers tror de ikke på det."

Og Charlotte, som nu var helt forgabt i Ron, svarede naturligvis: "OK".

Ron rejste sig, "Smid tøjet, så kalder jeg på dem."

Bag skæv, og bag fuld, lykkedes det Charlotte at kravle ind i kjolen. Få den snoet rundt om det ene ben, og få hovedet gennem en af skulderstropperne. Så da Ron og hans venner kom tilbage, lå hun og lignede en ynkelig version af spillet "Kluddermor".

1 fyr fandt plads i en lænestol, 2 andre fandt plads på hver sin side af sengen. Hjalp Charlotte ud af sin knibe, og begyndte at kæle for, og kysse hendes bryster, mens Ron kravlede op på sengen mellem hendes ben. Han fiskede sin pik frem af bukserne, gned den et par gange mod hendes våde skød, og så gled han op i hende.

Charlotte der havde prøvet at lege med sig selv tidligere. Havde prøvet at trække kondom på en gulerod og forsigtigt prøvet hvordan det føltes. Havde ikke prøvet en "rigtig mand" før, og hun peb, da han trængte op i hende.

Det stoppede nu ikke Ron. Han havde "lugtet fisse", og den skulle knaldes, så var den ikke meget længere...

Som var han i gang med at banke søm i madrassen med sin pik, bankede han sin pik ud og ind i Charlotte. Hurtigere og hurtigere, mens han stønnede højere og højere. Han begyndte hurtigt at svede, dryppede ned på hendes ansigt, og de andre fyre begyndte at grine, da han med et brøl tømte sig oppe i hende.

"Hvis I tror I er bedre til det, kan I jo bare selv prøve..." Hvæsede Ron, mens han kravlede af hende.

Og den opfordring skulle ikke siges 2 gange. Straks byttede en af fyrene fra siden af sengen plads med ham, trak sin pik frem og lagde sig til rette, mellem hendes endnu spredte ben, inden hun kunne nå at få dem samlet.

Få sex i dag

Ron lænede sig frem og hviskede hende i øret: "Det er Ok, så snart de er færdige går de, og så er det kun dig og mig, så tager vi to en rigtig omgang..." Mens han aede hende på kinden, og trak en flaske teflon olie op af natbordet, som de straks begyndte at smøre deres pikke ind i.

Charlotte havde sin fulde opmærksomhed på Ron, så hun spredte blot benene, og lod dem komme til, for at få det overstået i en fart.

Men Charlotte kunne nu godt lide, bare at ligge og blive gennemkneppet, så pludselig slog det hende, og hun begyndte at tirre fyrene.

"Jamen så knep mig dog... Gennem knep mig som Ron gjorde.. Er det alt du kan?.. " Mens hun stønnede højt, for hun kunne se på Ron at han var begyndt at blive lidt jaloux. Hun var overbevist om, at hvis hun kunne gøre ham gal nok, ville han skubbe de andre til side, og selv overtage igen, og SÅ ville hun bare nyde, at han kneppede hende.

De 4 gutter tog hende på skift. De kneppede hende, de pulede hende bag fra. De fik hende til at sutte deres pikke. Nogle gange samtidig med, at en af de andre tog hende bag fra. Kun en enkelt gang, da en af dem spyttede på hendes "stramme hul" og ville til at stikke en finger op i hende, stoppede hun dem. Alt andet kunne de få lov til.

Ron der havde forladt sengen, sad nu ovre i lænestolen, og legede med sin egen pik, i mens Charlotte stod på alle 4 i sengen, blev taget bag fra, og hendes bryster gyngede. En pik gled ind og ud af hendes læber, mens hun prøvede så godt hun kunne, at klemme om den, suge på den, og se om hun kunne tage den helt, inden hun brækkede sig.

Hun mærkede dem komme inden i hende. Hun smagte sine egne safter og deres sperm på deres pikke, når hun skulle slikke den rene. Hun klynkede og stønnede, og de blev bare ved og ved, til langt ud på natten.

Hun havde dem mistænkt for at have snuppet Viagra, for selv om de havde sprøjtet oppe i hende, ud over hende, og tørret deres pikke rundt i ansigtet på hende, varede det ikke længe før de var klar igen.

Men kombinationen af "sjov tobak", sprut og piller, fik dog alligevel dem til at køre træt, da solen begyndte at vise sig i vinduet, og Ron rejste sig fra sin stol. Han trådte nærmere, og stillede sig ved siden af sengen, greb fat i hendes hår og drejede hendes hoved. Så pressede han sin pik ind mellem hendes læber, og der skulle ikke mange stød til, før han tømte sig i hendes mund og ud over hendes ansigt.

Udbollet og træt lå hun på sengen, mens Ron sad i stolen igen. Han så på hende, mens hun forsøgte at dække sig lidt til med et tæppe. Ikke fordi der var nogen grund til det. De andre 4 fyre var faldet i søvn rundt om på gulvet, i sofaen og bag hende på sengen. Men af gammel vane.

Hun rakte ud efter Ron, ville have han skulle komme og være hende nær, putte lidt og trøste hende.

Men Ron rejste sig bare, gik ind i stuen fandt sin pung, fandt en 50er og stak hende. "Hvad skal jeg med den?" Spurgte hun forbavset. "Smut lige ned efter et par T-birkes" svarede han, og gik tilbage i stuen igen.

Charlotte kom op og stå på sine vaklende ben, og tænkte: "Det kan jo være at han vil have vi skal spise lidt morgenmad først..." Så hun begyndte at kravle i sin kjole, fandt sin taske og sine gummisko. Fik sat håret lidt, så hun ikke lignede en der lige havde rejst sig fra sengen.

At hun stadig havde sperm på kinderne og i håret, skænkede hun ikke mange tanker, da hun listede ud ad døren.

Nede ved bageren, var det heldigvis en af de unge piger, som stod bag disken. Hun smilede bare, blinkede og pegede på Charlotte s ansigt, og så sit eget, mens hun konstaterede: "Fræk nat?"

Charlotte smilede, blinkede tilbage, og tørrede sin kind, inden hun begav sig tilbage til fest huset.

Da hun kom tilbage opdagede hun at døren var låst. Hendes taske stod uden for, og da hun ringede på, blev der råbt: "Bare læg morgenbrødet i postkassen, jeg tager det selv når jeg står op..."

Hun var mundlam, forarget, knust, og først i dette øjeblik, gik det op for hende, at hun bare havde været et stykke nyt legetøj for dem, Ron havde aldrig holdt af hende, han havde bare brugt hende.

Hun hylede og skreg, slog på døren, sparkede på døren, og råbte af Ron, som blot svarede : "Skrid luder, du har fået dine penge...."

Med tårer rendende ned af kinderne, og knust hjerte og selvtillid, begyndte hun den lange vej hjem på cykel, ligeglad med at blive opdaget i kjole, når hun kom hjem, ligeglad med alt, klar til at tage sit eget liv.

Held i uheld... Da hun kom hjem, viste det sig, at hendes forældre slet ikke havde været hjemme denne aften og nat. De eneste hjemme var hendes onkel og moster, som boede på første sal, i det hus hvor hun og hendes forældre også boede.

Hendes moster, var en svagelig kvinde som i mange henseender, kunne sammenlignes med Maude fra Matador. Hun lå ofte i sengen med hovedpine, men Mosters hovedpiner skyldtes ikke "problemer", altså med mindre det kaldes et "problem" at have tømmemænd, fordi der ikke var mere sprut i huset.

Det havde der været masser af i går, så moster sov brandert ud, da Charlotte kom hjem. Det gjorde hendes onkel dog ikke.

"Du lugter af sex, har du været ude og knalde?"... Hendes onkel havde altid været meget direkte i sin tale måde, og det kom ikke bag på Charlotte at han var så direkte. Det kom dog bag på hende, at han ramte så præcist.

"Jeg har været sammen med en fyr, ja." Svare Charlotte hånligt.

Der var ingen grund til at han fik HELE sandheden.

"Smut i bad og i seng tøs, hvis jeg ikke skal sladre, når dine forældre kommer hjem." Svarede onklen og tog et dybt hvæs af sin morgen joint.

Charlotte havde taget et langt bad, og lå under sin dyne og græd, da døren gik op.

Der var mørkt i rummet, men Charlotte var slet ikke i tvivl om hvem der var. Hun kunne fornemme duften af "sjov tobak" omkring ham, da han forsigtigt lukkede døren bag sig.

Hun hørte hans bælte blive åbnet, og lynlåsen, da hans grove stemme sagde: "Din moster er helt væk, jeg har længe haft et godt øje til dig, og nu ved vi jo begge at du KAN, så kan jeg også godt prøve... med mindre du vil have dine forældre skal få MIN version af historien..."

Han træk dynen af hende...

Og begyndte og slikke hendes våde fisse, og stønnede det er hvis mere en der har været her, så stak han to fingre op,og sagde jo der er plads nok til min pik også,

Hun tænkte du havde hun haft sex med de 5.

så en mere fra eller til, så hende onkel stak pikke op i hende,og kneppe hende til de begge kom, han kom oppe i hende,

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.