Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad en onsdag aften der hjemme og så tv, da jeg fik en besked på Instagram fra Emilie, jeg tænkte hvad vil hun, jeg kender Emilie igennem hendes mor.

Emilie er en lækker pige på 17 år, med langt lyst hår, blå øjne og bryster på størrelse med en lille vandmelon.

SEX I DAG?

I beskeden stod der.

Hej må jeg spørge dig om du kan hjælpe mig og Rasmus på fredag eller lørdag, Jeg sad lidt og tænkte hvorfor skriver hun det til mig, så godt kender jeg hende ikke, og Rasmus har jeg aldrig mødt.

Men jeg får svaret tilbage, det kommer da an på med hvad, jeg har da ikke noget for fredag eller lørdag, så hvis det er noget så kan jeg da godt.

Lidt efter kom der en venneanmodning fra Rasmus. Emilie kærste, og en besked hun mener det hun spørger om.

Ok svarede jeg.

Så kom der en besked jeg fik lidt af et chok og viste ikke rigtig.

I beskeden stod der at Rasmus og jeg vil gerne prøve og sex på bagsædet af en bil imens en anden kørte rundt i landet med os, Jeg svar øh jeg er jo 52 år, og så vil jo dig nøgen, hvad tro du din mor vil sige, hvad får jeg ud af det?

Men det kunne da være frækt og fristende ville da gerne se Emilie nøgen.

Jeg tænkte lidt og skulle lige til og svare, da Emilie skrev at når de havde haft sex, kendt hun et sted hvor vi kunne holde ind,så måtte jeg kneppe hende, som tak for hjælpen. Ok, Hvad siger Rasmus til det fik jeg svaret.

Han skrev så at det kunne da være frækt og se Emilie få pik imens hun sutter hans pik. Jeg skyndte og svare ok jeg vil gerne hjælpe jer, hvad dag syndes i. Emilie skrev tak du er virkelig sød og glæder os til det skal vi sige fredag kl 17, du kan hente os på tanken her i Sønder Onsild.

Det bliv fredag kl 17, jeg kørte ind på tanken, kiggede rundt og fik øje på Emilie, hun sad i en bil det viste sig at være Rasmus bil.

Jeg kørte hen ved siden af,og ud kom Rasmus en fyr på 20 år, han så da pæn ud.

Men så kom Emilie ud i en fræk kjole, hun gik hen til mig og gav mig et kys i gennem det åbne vindue, lige på munden, tak fordi du vil sagde Emilie,og de satte sig ind på bagsædet.

Vi lærte ud fra tanken, hvor skal jeg køre hen af, det er ligemeget bare køre på de små veje, i på samme trak Emilie sin kjole af, hun havde ikke noget på under,så de dejlige bryster,og den glatbarberet fisse kom til syne, hun fik tøjet af Rasmus hvis pik ellerede var stiv, hun begyndte og spille den af,og skulle lige til og tage den i munden, da jeg spurgte om jeg måtte lade min telefon optage dem, jeg fik svarede ja det er ok, Emilie begyndte nu og sutte Rasmus s pik,jeg rette på bakspejlet så jeg kunne se det meste, min pik var allerede stiv jeg lyne med og fik den frem.

Rasmus begyndte og lege med Emilie s fisse,med den ene hånd,og den anden på det ene bryst,

Lidt efter satte Emilie sig op med front fremad, jeg kunne se hele hendes dejlige krop i spejlet, hun gled ned over hans pik, og begyndte og ridder ham, hendes bryster vippe frækt,jeg tog min pik i hånden, og begyndte og spille den af, da Emilie sagde det må du ikke,den skal jeg nok hjælpe dig med bagefter, Emilie lagde en hånd på min skulder, og den anden på ryglæn ved siden af, vi kørte mod nørre Onsild og derefter.

Mod hald-tostrup, Emilie og Rasmus stønnede højt,og jeg nød synet af Emilie fik pik, jeg kunne mærke på min skulder, hver gang Emilie fik en orgasme, så klemte hun til, hun trak pikken ud og kørte den op i det bagerste hul numsen, jeg fik et frit udsyn til hendes fisse.

Vi kørte af de små veje op til harveslev.

Rasmus begyndte og lege med Emilie s bryster, imens hans pik kørte ud og ind i hendes røv, hans ene hånd fandt hendes fisse, og han begyndte og køre et par finger op i den, hun var virkelig våd.

Rasmus begyndte og stønne mere og mere og sagde jeg kommer snart. Hvor vil du se jeg komme sagde Rasmus,jeg fik frem stammet, oppe i hendes fisse, Emilie trak den ud og den røg op i fissen, efter et stykke tid jeg kommer nu stønnede Rasmus, og jeg kunne se han kom oppe i Emilie, Emilie kom i det samme også, og jeg kunne se der løb både sperm og fisse saft ud af hende.

Vi var kommet til harveslev og Emilie spurgte om vi ikke kunne køre på mc Donald, inden hun fortalte hvor vi skulle køre hen så jeg kunne få min betaling.

Vi fandt et bord og noget og spise, Emilie satte sig ved siden af mig, og Rasmus satte sig så vi var lidt skjult, pludselig mærke jeg Emilie hånd på min pik, jeg tog min hånd ned og tog fat i hendes hånd, hun kiggede og sagde nyd det, så tog hun min hånd og førte den op under hendes kjole,til hendes fisse og sagde leg med den, imens havde hun fået min pik frem og spille den af.

Rasmus spurgte om jeg kunne li det,og om det var frækt og se de kneppe på bagsædet.

Ja det er godt og det var vildt frækt og se på, du har virkelig ud lækker krop Emilie.

Så må vi eller komme videre så du kan nyde den.

Har du noget imod at Rasmus køre din bil så kan vi varmt op på bagsædet,.

Okay men hvor skal vi hen, kender du rastepladsen SenHøj der skal du få min fisse,jeg kender godt den, der er tit sexmøde med de ældre, Emilie smiler det ved jeg godt.

Hun havde været der med en tidligere kæreste Justin, hvor hun havde fået pik af tre ældre fremmede mænd på over 60.

Nå vi kørte mod rastepladsen, Emilie havde smidt kjole igen, hun begyndte og tage tøjet af mig, min pik kom frem og hun tog den straks i munden, og sutte den mine hænder legede med Emilie s bryster.

Vi kom til rastepladsen der holdt ingen biler der, og Rasmus kom om på bagsædet til os, Emilie satte sig på alle fire, så må du kneppe mig i begge huller imens jeg sutter pik på Rasmus, jeg kørte min pik op i Emilie s fisse,den var dejlig våd og stram, jeg kneppe hende og kunne mærke hun fik et par ogasme, da hendes skamlæber klemte om min pik, jeg trak den ud og kom den op i røven på hende, Rasmus sad og nød hun sutte hans pik fuck det ser frækt ud når du kneppe hende, åh sagde Rasmus jeg kommer snart, Emilie satte bare tempoet op med sutterriet, og han sende sin ladning sæd ned i halsen på hende.jeg kunne mærke jeg snart ville komme, og ville gerne komme oppe i Emilie s fisse,så jeg spurgte om jeg måtte sprøjte op i hendes våde fisse, hun nikkede bare og jeg trak den ud af røven og ind i fissen, lidt efter sende jeg min ladning sæd op i hendes fisse,

Jeg trak den ud og Emilie vendte sig om og tog den i munden for og sutte den ren,

Emilie kiggede på mig og spurgte om jeg var tilfreds med betalingen,

Jaaaaa hvad mener du vil du ha mere,

Jeg kiggede på Rasmus han smiler bare,jeg sagde vil du ride mig, og lade mig slikke din bryster og kysse dig, Emilie satte sig

Så vi sad ansigt til ansigt, og kyssede mig imens hun red mig, sig når du er ved og komme vil gerne smage dit sæd også, og så red Emilie der ud af, hende bryste gynge imens vi tungekyssede, jeg kommer snart fik jeg sagt, og Emilie hoppede af tog den i munden, og sutte mig til udløsning, hun slugte hver en dråbe.

Vi sad lidt og snakkede og Emilie og Rasmus sagde tak for hjælpen.

Hvor til jeg sagde nej, det er mig der takker, og i må gerne sige til hvis jeg kan hjælpe igen, Emilie smilende og sagde det skal vi nok, Vi har en ting mere vi gerne vil, hvor vi også skal have hjælp til måske, men det fordi af vide en anden gang.

Vi kørte hjem til sønde Onsild og jeg kørte hjem

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.