BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil godt fortælle om min kærestes lillesøster som hedder Majbritt 

Det hele startede i maj måned det år der holdt Majbritt konfirmation. Vi var alle blevet færdige med at spise og nu sad vi bare og snakkede, jeg og min kæreste sad på hver vores side af Majbritt. På det tidspunkt havde jeg altid kun set hende som en sexy lille pige, som kom ind og generede mig og min kæreste når vi var sammen.hun sad der i sin stramme trøje, tynde hvide bukser hvor man nemt kunne se hendes g-streng og med makeup på, tænkte jeg "fuck, hun er lækker". Tænk, at jeg sad og bliv liderlige . Hun havde sat sit mørke hår i en fletning, hun havde noget sort om øjnene som fremhæver hendes blå sexede øjne. Dertil havde hun taget en hvid top på så man meget let kunne se hendes blonde bh igennem.

SEX I DAG?

Som bukser havde hun hvide fløjls bukser, som virkelig fremhævede hendes dejlige stramme røv, man kunne også se den sexede sorte g-streng igennem. 

Som jeg sad der og kikkede mere og mere på hende, blev jeg mere og mere liderlig, fordi hun var som uopnåelig for mig. Men på et tidspunkt da hun og jeg havde drukket en del, mærkede jeg hendes hånd i mit skød, hun begyndte at gnide sin hånd mere og mere over min pik, som blev om muligt mere stiv. Hun viskede i mit øre om vi sku’ gå uden for og det gjorde vi så. Men jeg gik først lidt efter hende det sku’ jo nødigt virke underligt. Da jeg kom ud til hende i gangen sagde hun "lad os gå op på toilettet" og det gjorde vi så. Der ude begyndte vi at kysse og kæle meget. Jeg lod min ene hånd køre om til hendes røv den var lige så dejlig som jeg havde forestillet mig. Vi kyssede længe vores tunge legede med hinanden, det var skønt.

Efter lidt tid satte hun sig på knæ og åbnede mine bukser, min stive pik fløj næsten op i hovedet på hende, først kørte hun forhuden frem og tilbage, det var bare så dejligt, det var som om hun vidste hvad jeg ku’ lide. Efter lidt tid tog hun den i munden, hun slugte den næsten, hun slikkede lidt på hovedet med tungen, så slikkede hun mine kugler og kyssede sig op af pikken igen, fuck hun var god til det. Så sagde jeg efter lidt tid "jeg kommer nu" (så hun ikke fik et chok) men det fik hende bare til at øge tempoet, til sidst kom jeg ind i hendes mund, hun slugte alt og til sidst slikkede hun sig om munden.

Så sagde hun, da jeg havde sundet mig lidt, "nu er det min tur". Jeg tog hendes lille top af, og kikkede på et par dejlige bryster, jeg åbnede hendes bh, og fik nu frit udsyn til dem, de sad helt perfekt. Jeg tog den ene brystvorte i munden, og slikkede til den blev helt hård, hun stønnede let ved min behandling. Mens jeg slikkede det ene bryst, tog jeg med hånden på det andet, det var dejlig blødt. Jeg kikkede hende i øjnene, jeg ku se de var helt blanke og hun havde åben mund og lå og stønnede. Så bøjede jeg mig ned og åbnede hendes bukser, jeg trak dem af og så hendes g-streng. Jeg trak begge dele af hende, den frækkeste lille fisse kom frem, hun var helt glat barberet kunne jeg se, det fik omgående min pik til at blive stiv igen. Jeg kyssede mig på vej op af hendes inderlår og slikkede lige uden om hendes fisse, jeg kunne høre på hende, nu ville hun gerne have jeg slikkede hende, så jeg spredte hendes skamlæber, og begyndte at slikke, hun smagte himmelsk. Jeg tog en finger til brug og fandt hendes g punkt, så tog det ikke lang tid før hun kom.

Efter lidt tid, hvor vi bare lå og kyssede, var hun klar igen, og nu ville hun have min pik op i sig. Hun sagde til mig, "jeg bruger p-piller så bare rolig".

Jeg tænkte det var i orden, for jeg havde også meget lyst til at mærke hendes stramme fisse.

Hun lagde sig på ryggen, og spredte benene, jeg førte min pik hen til hendes fisse, og hun hjalp med af få den ind. Hun var bare så stram og dejlig, jeg ku mærke jeg ikke ville holde så længe sådan, men jeg blev bare ved. Efter lidt tid kom vi begge to, og hendes fisses sammentrækninger gjorde at min pik blev helt malket.

Vi gik i bad sammen så vi ikke lugtede, og her stod vi og tog på hinanden og kyssede længe, det var skønt. 20 min senere stod vi igen nedenunder i fest salen. Majbritt kom hen og hviskede i mit øre at det ikke skulle være sidste gang vi var sammen. Jeg sagde til hende, det håbede jeg heller ikke.

En uge senere kom jeg hjem for at besøge min kæreste, klokken var halv 2 om eftermiddagen. Der var ingen hjemme, så jeg gik ind for at se lidt tv på min kærestes værelse. Hun og Majbritt deler værelse, så mens jeg sad der tænkte jeg, at jeg ville tjekke Majbritt s undertøj, for at se hvilken størrelse bh hun brugte.

Jeg fandt en g-streng med Snoopy på, som jeg sys var meget fræk og den bh med blonder hun havde haft på ugen før, disse ting gjorde mig meget liderlig, så efter som der ikke var nogle hjemme, ville jeg lige onanere. Jeg lagde mig på Majbritt s seng. Mens jeg lå der hørte jeg pludselig døren åbne nedenunder, og en løbe op ad trappen, jeg skyndte mig at gemme Majbritt s undertøj under hendes dyne, nu måtte jeg bare håbe det var min kæreste. Men det var Majbritt som kom ind ad døren, hun havde en stribet stram bluse på, hendes hår var i to hestehaler og hun havde en lille nederdel på.

Da hun så mig ligge der med pikken i hånden, begyndte hun at smile og sagde "når kunne du ikke vendte til Charlotte kom hjem?" (Det er min kærestes navn). Så sagde jeg, mens jeg tog hendes undertøj frem fra sengen, "det var nu mere dig jeg ikke kunne vendte på".

Da hun hørte dette, smilede hun meget frækt, og det gav et sæt i min pik.

Majbritt spurgte om jeg ikke ville med hende i bad, og jeg sagde "Jo".

Da vi kom ud på toilettet, begyndte vi at kysse og kramme, det var skønt at mærke hendes dejlige krop igen. Hun løftede armene og jeg tog blusen af hende, jeg så at hun ingen bh havde på, men hun behøvede heller ingen, for hendes bryster sad perfekt. Så skubbede jeg nederdelen af hende, og g-strengen gled med af. Så tog hun også tøjet af mig, og vi gik ind under bruseren, hun tog fat om min pik, og begyndte at onanere den, hun var bare så god til det. Efter lidt tid tog jeg en finger ned, og mærkede hun var begyndt at blive pænt våd, så jeg begyndte at onanere på hende.

Efter lidt tid sådan kom vi begge i nogle lange orgasmer. Så gik vi ud af badet, og tørrede hinanden, jeg brugte specielt lang tid på hendes små perfekte patter, og der sku’ heller ikke lang tid til, får hendes brystvorter blev meget stive.

Efter denne episode, gik der nogle måneder, før jeg igen var sammen med Majbritt.

Det blev sommerferie, og Majbritt begyndte at gå i meget lidt tøj, og lå i deres have og tog sol. En dag da jeg kom der hjem, lå hun på et tæppe med sin anden søster Jeanne . Hun var 160 høj, med langt lyst hår, de smukkeste lyseblå øjne.

Hun havde en dejlig g-strengs røv, og så vidt jeg kunne se nogle dejlige store bryster. Jeg gik ind for at se om min kæreste var hjemme, men det var hun ikke. Jeg tog en kande saft med ud og tre glas. Jeg satte mig på tæppet hos de to piger, og vi begyndte at snakke lidt om deres skole. Efter lidt tid satte Jeanne sig op, og kikkede mig i øjnene, hun smilede til mig og bøjede sig hen til mig, og vi kyssede, det var skønt, hun tog sin ene hånd hen til min pik, og begyndte at gnide den hen over den, den blev hurtigt meget stiv. Så åbnede hun mine bukser, og begyndte at sutte min pik, det var meget dejligt, jeg begyndte at stønne, og efter lidt tid, sagde jeg til hende, jeg snart ville komme hvis hun blev ved. Så stoppede hun, og sagde, at nu ville hun have min pik op i sig. Imens var Majbritt også begyndt at ligge og lege med sig selv, hun havde taget sin bh af, og lå og tog på sine bryster, mens hun gav sig selv finger.

Det var et skønt syn. Jeanne havde taget sin g-streng af, og nu lagde hun sig på ryggen, med spredte ben, og jeg stak min pik ind i hendes meget våde fisse.

Det var vidunderligt, hun var så dejlig stram, at der kun gik nogle minutter, får jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme op i hende. Jeg vendte hende om, så hun lå øverst, og hun red mig, efter meget kort til sådan, kom vi begge i en stor orgasme. Bagefter lå vi lidt og kyssede.

Så vendte Jeanne sig mod Majbritt, og de begyndte at kysse og kæle for hinandens bryster, Majbritt tog Jeanne s ene brystvorte i munden, og begyndte at sutte på den, den blev hurtigt meget stiv, og Jeanne begyndte at stønne. Det var et dejligt syn, at se to så smukke piger ligge der og lege, med hinanden. Majbritt begyndte at kysse sig ned af Jeanne s krop, og slikkede og kyssede rundt om hendes navle.

Hun kyssede sig vej ned til hendes inderlår, og nu blev Jeanne s stønnen til klynken, og Majbritt begyndte at slikke i hendes stramme fisse, borede tungen ind i revnen, og kyssede hendes klitoris. Efter 10 minutters tid sådan, kom jeanne i en lang orgasme, hun lukkede sine lår om Majbritt s hoved.

Så lagde Majbritt sig på ryggen, og Jeanne begyndte at kysse Majbritt s hals, hun slikkede hendes øre, og kyssede sig ned til hendes små dejlige bryster. Majbritt begyndte at stønne svagt, og jeg kunne se hun havde fået lidt blanke øjne.

Jeanne slikkede og bed blidt, i Majbritt s brystvorter, og imens tog hun den ene hånd ned i hendes trusser, og begyndte at give hende finger, hun begyndte at stønne og klynke helt vildt. Jeanne bøjede sig ned, og trak Majbritt s g-streng af, hun begyndte at slikke hende, og kysse hendes dejlige mis. Efter lidt tid, kom hun i en lang orgasme, og lå derefter med et sagligt smil på.

Efter Majbritt havde ligget lidt og sundets sig på madrassen, gik hun over til mig, og spredte mine ben, som hun sad der uden bh, og trusser på, blev jeg meget liderlig, og jeg bøjede mig frem, og vi begyndte at kysse. Så satte hun sig overskrævs på mig, og begyndte at ride mig, hendes bryster hoppede op og ned, hun satte sine hænder på mit bryst, jeg begyndte at tage hende blidt på brysterne, og hun fik hurtigt stive brystvorter, og begyndte at stønne.

Til sidst kom vi begge, og hun sank ned over mig, og vi mødtes i et intenst kys.

Så tog pigerne deres undertøj på igen, og vi lagde os på tæppet, og drak vores saft, og snakkede lidt mere. En halv time senere, kom Charlotte hjem.

To dage senere, da jeg igen var på besøg, hos min kæreste, skulle jeg på et tidspunkt ned og hente noget cola, da jeg kommer ud i køkkenet, står Majbritt der.

Hun så virkelig fræk ud, som hun stod der i en lille hvid top, uden bh, så vidt jeg kunne se. En nederdel, som kun gik til midt på låret. Hun stod bøjet over en kasse, så jeg ku kikke lige ned mellem hendes himmelske bryster. Hun rejste sig op, og smilede til mig, på den der frække måde som hun kunne, jeg fik omgående stiv pik. Hun kikkede ned af mig, og hun kunne ikke udgå at se, at jeg sys om det hun havde på. Hun gik forbi mig, og hviskede mig ind i øret, "Gå ud på toilettet så kommer jeg om lidt," hun stak lige sin tunge ind i mit øre, på vejen, meget frækt.

Jeg satte mig ud på toilettet, og ventede på hende, lidt efter bankede det på, og Majbritt kom ind. Jeg kikkede på hende, og kunne se hun havde stive brystvorter igennem toppen.

Vi låste døren, og begyndte at kramme og kysse, hun åbnede sine bukser, og jeg trak hendes top af, så jeg kunne se hendes dejlig patter. Så åbnede hun mine bukser, og jeg smed trøjen. Hun stillede sig med røven til, og med spredte ben, hun bøjede sig forover, så jeg kunne stikke min pik ind i hende bagfra.

Jeg tog på hendes bryster, og nulrede hendes brystvorter imens, og det gjorde hende åbenbart meget liderlig, for hun begyndte at stønne, meget højt, så jeg måtte holde hende for munden.

Der gik ikke lang tid, før vi kom i en stor orgasme på samme tid. Vi havde ikke lang tid, før min kæreste ville komme ned og kikke efter mig, så vi skyndte os i bad, vaskede hinanden, og tørrede os. Vi kyssede længe, og sagde tak til hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.