Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågner langsomt op I den store seng på vores hotelværelse I Singapore, hvor jeg sammen med min mand, der befinder sig der på forretningsrejse. Jeg strækker mig lidt og rækker ud for at mærke ham, men den anden side af sengen er tom, og på puden ligger en langstilket rød rose sammen med et kort hvorpå der står “Stort tillykke med fødselsdagen, min dejlige elskede! Du sov noget så skønt da jeg desværre var nødt til at smutte her til morgen. Men jeg håber, at du vil nyde din dag og den overraskelse, som jeg har bestilt til dig”

Jeg smiler da jeg ser den blinkesmiley, han har tilføjet, og ligger lidt helt nøgen I sengen og tænker på hvilken overraskelse, der mon er tale om. Med min mand kan man forvente sig lidt af hvert. Jeg står op, går hen til det store panoramavindue og kigger ud på alle skyskraberne dernede. Jeg falder lidt I staver og tænker på hvor skøn en tur det har været. Sightseeing, shopping sprees. Dagene har været travle for min mand, men nætterne ….. masser af fantastisk lækker elskov. Igen og igen. Jeg lader hånden glide indenfor badekåben og ned mellem mine ben. Uhhhmm min fisse er dejlig glat og lidt fugtig. 

SEX I DAG?

Fingrene søger lidt opad, og jeg skal lige til at lege med min clitoris, som allerede er dejlig hård, da jeg bliver afbrudt af en banken på døren. Jeg lukker badekåben og går hen og åbner, og udenfor står der en høj, mørk mand. Han smiler “Hej, jeg hedder Alan, og jeg er din massør” Jeg nikker. Ahhh, det er dét, der overraskelsen. Jeg åbner døren yderligere så han kan komme indenfor. Jeg checker ham lidt nærmere ud. Alan er gnistende sorthåret, har brune øjne, og er kun iført hvidt løstsiddende tøj. Jeg synker lidt. Han er simpelthen en himmerrigsmundfuld af en mand, og jeg kan kun gætte på hvad det er, der har fået min mand til at hyre ham. Jeg kan ikke lade være med at smile skævt, og Alan kigger på mig siger, at min mand har bestilt ham til at komme og give mig en fuld kropsmassage. 

Han sætter en bred briks op på gulvet, siger til mig, at jeg skal smide badekåben, tage et håndklæde og lægge mig på maven på briksen. Som sagt så gjort. Da jeg ligger der, bøjer Alan sig ind over mig, og jeg suger hans vidunderlige duft til mig mens han hvisker I mit øre, at jeg bare skal slappe helt af og nyde det. Det giver et lille sæt I mig da de første dråber af massageolie rammer min ryg, men jeg sukker dybt og slapper derefter af I hele kroppen. Alan begynder at lade sine hænder glide henover min krop. 

Det eneste jeg kan tænke på, som jeg ligger dér er hvor fantastiske hænder han har. Varme, bløde og skønne. Og han har helt sikkert fokus på erotik. Der er ikke noget som erotisk massage, som kan få mig helt op at ringe, og jeg tænker på de intense orgasmer, jeg ville opnå hvis Alan masserede mig sammen med min mand og vores partner. Tanken giver mig varme strømme af fryd I kroppen. Jeg bliver tændt, da Alan flytter håndklædet lidt ned og masserer mine balder og har mest af alt lyst til at tage Alans varme hånd og føre den ned mellem dem. Det eneste jeg vil have lige nu er, at han lader de vidunderlige fingre glide ind og mærke min fisse. Uden at jeg er helt opmærksom på det, får tanken mig til at udstøde et dybt suk af nydelse. 

“Du skal lige vende dig om så jeg kan komme til at massere dig på den anden side” siger Alan. Da jeg gør det glider håndklædet yderligere ned og afslører min glatte fisse. Jeg kan se på den måde, han kigger på mig på, at han godt kan se, at den glinser lidt af mine safter, der så småt er begyndt at samle sig. Han blinker til mig og siger, at han er glad for, at jeg nyder det. Alt hvad jeg kan tænke på er hvor meget, jeg gerne vil mærke hans fingre glide ind I min fisse og derefter mærke hans pik dér. Jeg kan ikke lade være med at lade mit blik glide nedad på ham, og kan se, at der er en kæmpe velvoksen bule I hans løse bukser, der vidner om, at han heller ikke er helt upåvirket af situationen. Han har, uden at jeg har set det, taget sin bluse af. Han er godt nok dejlig! Jeg ryster lidt. Alan stopper op, lægger en hånd mellem mine bryster og siger helt roligt “Heey, bare slap HELT af. Jeg skal nok gøre det vidunderligt for dig”. Jeg ved godt hvad jeg vil have, at han skal gøre. Men han giver sig virkelig god tid til at udforske min krop. Hælder lidt mere af den lækre, duftende olie udover min krop og begynder stille og roligt at lade sine hænder glide I dybe, intense og erotiske bevægelser nedover min mave, op til mine bryster, som han lige strejfer flere gange. 

Den første gang, at hans fingre glider ind mellem mine balder og strejfer min fisse giver jeg et dybt suk fra mig. Jeg kigger på ham og smiler undskyldende “Du er simpelthen så god! Jeg bliver altså ret tændt af det her” siger jeg. Alan kigger på mig, blinker og siger, at det skal jeg ikke undskylde. Det er fuldstændig normalt at blive. Hans hænder kører fortsat intenst op og ned af mine mave. Op til mine bryster, ned af maven igen, ned til mine inderlår, som han masserer ekstra dejligt. Så langt op mod mine fisse, han kan komme uden decideret at røre den. Jeg får sværere og sværere ved at ligge stille og viser ham på alle måder, at jeg stornyder det her. 

Til sidst kan Alan heller ikke holde sig tilbage mere, men bøjer sig indover mig og vores læber mødes I en dybt og hedt tungekys. Hans hænder begynder at kæle for mine bryster, og vorterne rejser sig mod hans håndflader. Mens vi fortsat kysser dybt og hedt søger hans fingre ned mellem mine ben og glider stille og roligt rundt I min godt fugtige fisse. Jeg giver et lille svagt klynk fra mig da Alan begynder at kysse og slikke mine bryster. Han tager mine hånd og fører den ned til bulen I sine bukser, som er vokset yderligere. Den er kæmpestor og stenhård. Jeg sukker dybt da Alan lader en finger glide ind I min fisse. Den svarer tilbage ved at blive mere våd. Det er så dejligt at mærke hvordan han kæler med hele min krop, og jeg begærer ham vildt og inderligt. Det eneste jeg vil have er at mærke hans pik glide ind I mig. At han elsker dybt og inderligt med mig. 

Alan skiftevis kysser og slikker mine bryster og tungekysser mig hedt og dejligt. Så trækker hans sine bukser ned, og ud springer hans pik, som er rigtig stor, tyk og hård. Han kommer op til mig, som jeg ligger dér på briksen, og jeg tager om hans pik og lader min tunge glide rundt om det svulmende hoved. “Åhh ja” hvisker han og sukker dybt og inderligt. Hans finger kæler for min clit, som er hård og jeg kan mærke en orgasme, der langsomt bygger sig op. Jeg lægger en hånd ovenpå hans og ryster på hovedet. “Jeg vil mærke din pik I mig. Tag mig” hvisker jeg stille. 

Jeg spreder benene, han sætter sig på knæ mellem dem og lader det store, svulmende pikhoved lege med min clit inden han sætter det foran min fisseåbning og stille presser på. Jeg er så våd, åben, tændt og liderlig, at selvom min fisse er trang og stram glider hans pik nemt og ubesværet næsten helt I bund I mig. Jeg lægger hovedet tilbage, sukker dybt I nydelse og begær mens han begynder at tage mig. Dybe, hede, glidende erotiske bevægelser. “Føles det godt, skat?” hvisker han. Jeg nikker og vores dæmpede stønnen, klynken og sukken blander sig med hinanden mens vi elsker dybt og inderligt. Det varer ikke længe før jeg må overgive mig og kommer I en rigtig intens orgasme, som har bygget sig op gennem hele denne massagesession, og som får min krop til at vride og vende sig I lyst, nydelse og begær efter mere af ham. Hold kæft hvor er han dejlig og hvor elsker han bare skønt! 

Han stopper, trækker sig ud af mig, rejser sig op og rækker mig sin hånd. “Kom med mig, skat” hvisker han. Han trækker mig hen til en stol, hvor han sætter sig. Hans skønne, flotte pik ligger op af hans mave. Jeg sætter mig overskrævs på mig, tager fat om hans pik med min ene hånd og styrer den tilbage I min fisse. Og så begynder jeg at ride ham med intense, glidende bevægelser mens jeg mærker endnu en orgasme bygge sig op I horisonten. Han læner sig frem, kysser og slikker mine bryster, mens hans arme ligger fast rundt om mig og holder mig tæt til ham. Han slipper med den ene arm, og da hans fingre endnu en gang søger ned mellem mine ben og kæler for min clitoris kan jeg ikke længere holde tilbage, men kommer I en orgasme, der er endnu mere intens end den første. Jeg mærker hvordan musklerne I min fisse trækker sig sammen om hans pik, og så må han også overgive sig. “Jeg kommer, jeg kommer” siger han, rækker bagud, trækker sin pik ud af mig, og med en gryntende stønnen sprøjter han en skøn ladning varm sæd udover min ryg og balder. 

“Hold da kæft!” siger han da vi har pustet lidt ud efter den omgang skønne elskov. “Jeg ved godt, at din mand sagde, at din fisse er snæver og trang, men for pokker da, du malkede mig jo fuldstændig til sidst” Han tager fat om mig og vi tungekysser dybt igen inden jeg rejser mig, får fat I et par kleenex og tørrer sæden så godt af mine balder, som jeg kan komme til. Han rejser sig, kommer hen og krammer mig, siger tak for elskovsstunden og siger, at hvis vi kommer tilbage igen nogensinde, så vil han vide det, så vi kan gentage successen. Så blinker han til mig, og med et fingerkys smutter han ud af døren med sit udstyr. Jeg lægger mig på sengen, puster lidt mere ud, og ligger der stadig da min mand en time senere kommer ind af døren. Jeg siger tak for gaven og fortæller ham om hvad der skete. Jeg ved, at han elsker når jeg begærer andre mænd og får pik af dem. 

Den nat var så fyldt med lækker elskov som nogensinde før.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.