Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er fra min skole tid da jeg var 16 år.

Vi var seks drenge og piger vi var rigtig meget sammen i skoletiden.og fritid 

SEX I DAG?

Vi var 6 par 

Diana og Lars 

Lisa og Jacob

Jane og Claus 

Tessa og Henrik 

Vibeke og Michael 

Pernille og mig Torben 

En mandag spurte en pige der hed Tessa, om vi havde lyst til og komme hjem til hende i weekenden da. Hun var alene hjemme, hun havde fået lov til vi kom. 

Vi kunne alle sammen, og der bliv spurgte ind til hvad vi skulle lave, vi bliv enige om at ligge hovede i blød, drenge og pigerne til onsdag, Vi drenge havde to forslag, bare hygge med snask og FILM. Vi kan godt li Spille quizspil. 

Men pigerne slog benene væk under os, med deres forslag( kender du din kæreste) kaldte de det, vi drenge spurgte ind til hvad det gik ud på, pigerne sagde at de ville se om vi drenge kunne kende der kæreste i sengen, så de ville ha vi skulle ha sex med dem alle og så fortælle hvem vi troede det var.

Vi kiggede på hinanden og bliv enige om vi alle skulle være med på det og ikke føler sig pressede til det, så vi lavede en anonym afstemning, hvis bare en ikke ville så var et nej pigerne havde stemt og de havde alle sagt ja, vi stemte og det bliv et ja, 

Så det var en aftale. 

Vi snakkede om det og syndes det nok skulle være frækt, det bliv weekend og pigerne havde gjort klar ved Tessa, der var sat sort plastik om foran vinduerne, så der var helt mørkt på de forskellige rum, vi skulle være i på døren stod der nummer 1 til 6, pigerne trak så en nummer og gik ind på hver sit rum, for og gøre sig klar vi havde selvfølgelig lavet et stop ord hvis en pludselig fik kolde fødder, da pigerne var på p piller havde de bestemt det var uden kondom, 

Jeg havde siden onsdag gået i skolen og kigget på pigerne for og forstille mig hvordan de var så jeg kunne gætte rigtigt. 

Pigerne havde lavet en kuvert hvor der stod 1 til 6 og i den stod der hvordan man skulle starte i de forskellige rum, vi smed tøjet og gjorde os klar.

Vi drenge gik ind på hver sit rum og fandt hen til sengen, vi havde 30 min til og gør med pige hvad vil ville for og finde ud af hvem det var, jeg kom hen til sengen til den første pige, rørte hendes ben, som jeg begyndte og kysse hele vejen op mod hendes fisse, mine finger fandt hendes glatbarberet fisse, hun var allerede godt våde min finger røg op og jeg begyndte og slikke hendes fisse lidt hun tog fat i mit hovede og pressede til, jeg trak fingerne ud og fandt hendes bryster, de var på størrelse med en honning melon dejlig runde, jeg kyssede hendes mave op til Bryster og min pik fandt hendes fisse og stak den ind, jeg kørte ind og ud imens jeg slikke og bed lidt i hendes brystvorte, hun har virkelig en dejlig fisse og en lækker krop hun klemte sine skamlæber sammen og kom i en hed orgasme, jeg trak mig ud og kom pikke i munden på hende, hun sutte den ren og jeg var lige ved og komme da uret ringede, så var det over med hende.

Jeg gætte på det enden var Jane eller Diana så nu videre til den næste,

Jeg kom ind og fik straks igang med hendes fisse jeg kunne smage at ham der havde været der før var kommet det smagte af sæd,

Jeg slikke hendes driv våde glatbarberet fisse lidt, inden jeg kom op til et par store bryster, min pik røg i fissen på hende, imens jeg legede med hendes bryster og kyssede hende, jeg trak den ud og stak den i munden på hende og mund kneppe hende, og jeg kom i munden på hende og hun slugte det hele, og begyndte og give hende finger og hun fik en orgasme så ringede uret, jeg var næsten sikker på det var Tessa.

videre til den næste, det var samme fremgangs måde startede med og slikke fisse, igen smagen af sæd, hun havde lidt hår må den hvilke min kæreste Pernille også ha, så jeg tænkte det var hende, så hun fik slikke fisse et stykke tid da jeg ved hun kan li det, to fingre op i den og der gik ikke langt tid før hun kom, jeg forsatte op mod brystet ligesom Pernille s ikke så store en håndfuld, jeg kyssede dem lidt inde min pik bliv ført ind i fissen, jeg kyssede hende.

Og bestemte mig for og komme oppe i hende, så jeg kneppede til og komme oppe i hende, uret ringede så var der tid til en lille pause, vi satte os ind i stuen og der gik lidt kom pigerne ind, de havde alle morgenkåbe på de smilte til os, og spurgte nå kan i finde ud af hvem er hvem. 

Jeg måtte indrømme det var lidt svært med havde da en ide om hvem jeg havde hygge med og at det havde været godt end til nu det syndes de andre også. 

For og gøre det til en konkurrence så vil der være en gave til ham eller dem der gætte rigtigt på flest. Vi sagde i munden på hinanden hvad. 

Tessa sagde han ville vinde to timer med dem alle seks på en gang.

Er i klar til omgang to nu, pigerne kom hen og kyssede deres kæreste, de kiggede på os, seks stive pikke og grinede ja de er hvis klar nu, pigerne går vi ind og om 5 min kommer ind.

Jeg kom nu ind til nr 4, jeg lod min hænder føle hendes ben og lår, op til fissen igen en fisse med lidt hår på, jeg begyndte og slikke og køre to finger op hun var driv våd, og jeg tænkte den kunne sku også være min kæreste Pernille, så jeg gik igang med og slikke og min hænder fandt hendes bryster og jeg tænkte det er hende, men hvem var så den sidste, fuck hvor ville jeg gerne vinde, jeg begyndte og kneppe hende og kysse hende hun smagte som min kæreste, og dufte som hende det må være hende, jeg trak pik ud, og i munden på hende hun sutte til og jeg kom i munden på hende lige som uret ringer.

Så bliv det nr 5.

Denne gang lod jeg mine hænder gå på opdagelse, på hendes krop, hende her var en tynd pige med fyldige bryster, det kunne kun være Jane, hun er en af de piger jeg gerne ville i seng med, så jeg gik straks igen med og slikke og kysse hendes bryster, jeg begyndte og kneppe hende, vi kom begge i en hed orgasme og jeg sende mit sæd op i hende,

Videre til den sidste pige.

Jeg tænkte hun skulle jeg kneppe så hårdt jeg kunne, nu hvor hun var den sidste.

Jeg kom der ind og stak hurtigt min pik i munden på hende og mund kneppede hende hun kunne tage den helt ned i halsen.jeg tog hende på brysterne og mærke de var virkelig dejlig, en hånd ned til hendes fisse, en glatbarberet mis igen og to fingre op i hende jeg trak pikke ud, og begyndte og kneppe hende hårdt fuck hun begyndte og stønne og hun fik en orgasme, fuck hun bliv våd og jeg sende min ladning sæd op i hende fuck det var godt.

Vi drenge gik ind og skrev hvem var hvem, pigerne kom ind og vi sagde at de også, skulle noget de skulle skrive hvem var bedst, give os nummer fra 1 til 6 ud for hvem der var bedst af de nummer der havde hygget med dem. 

Vi skrev ned hvem vi troede var hvem

De rigtige var 

Lars fik Diana hans kæreste og Jane 

Jacob fik Jane og tessa

Claus fik Jane og Pernille 

Henrik Jane og Vibeke 

Michael Jane Vibeke og Tessa 

Mig Torben jeg fik kun Jane flovt 

Jane var den nærmeste da hun var den mindste, det viste sig at Pernille og Lisa havde lånt hinanden s parfume, for gøre det svært for os, så det bliv Michael der vandt to timer med alle pigerne på en gang.

Så skulle vi se hvem af pigerne syndes var den bedste, de havde talt sammen og den pigerne synes var bedst var. 

Mig Torben

Claus 

Lars 

Michael

Henrik 

Jacob 

Hvad så Michael er du klar til din gave, vi kiggede alle misundelig på ham, ja det er jeg.

Tessa spurgte om han ville gøre det her, eller i soveværelse hvor vi andre ikke kunne se det, han valgte soveværelse for at pigerne ikke skulle gøre det foran deres kærester.

Der gik to timer og de kom ud til os Michael så glad ud og tilfreds, pigerne kiggede på os andre, og sagde at vi skulle da også ha lov til, og se dem alle nøgen i lyset og de Smid morgenkåbe fuck vi fyre fik jern på igen, og så skulle vi ellers ha sex med vores kærester, efter et stykke tid spurgte Tessa, om vi skulle hygge os på tværs her i stuen, alle sammen nu, vi dreng skulle stille os op, og den pige vi havde gætte flest gange på, fik lov og vælge hvem hun ville ha sex med, bare det ikke var hendes kæreste.

Jane var den første hun valgte mig 

Tessa og Vibeke bliv gætte på to gange og da Vibeke kæreste var den en der gætte på hende 

Fik hun lov som nr 2 hun tog Lars 

Tessa Claus

Pernille og Diana igen Diana s kæreste på 

Diana Henrik 

Pernille Jacob 

Lis sidst Michael

Jane kom hen til mig og satte sig på knæ tog min pik i munden og begyndte og sutte imens hendes.hænder legede med mine kugler, jeg tog fat i hendes hovede og pressede min pik helt ned i halsen.

Jeg kiggede rundt og fik øje på Pernille og Jacob, han stod bag Pernille der lå på bordet, han kneppede hende sku i røven det har hun ellers ikke ville med mig, det så ud til hun virkelig nød det, jeg kiggede på Jane og spurte om hun ville ha den i alle huller, hun nikkede og rejste sig op og satte sig ned over mig, min pik kørte ind og ud af hendes fisse et stykke tid før hun trak den ud, den røg op i numsen på hende hun kyssede mig og jeg tog på hendes bryster.

Jeg sagde tak fordi hun valgte mig hun smilte bare og red min pik hun viskede, jeg skulle sige før jeg kom for hun ville gerne ha det i munden, fuck det her var frækt og se de andre ligge og kneppe og slikke og sutte, jeg fik så øje på Diana og Lisa de lå og kyssede imens de bliv kneppe bagfra.

Åh ja Jane jeg kommer om lidt hun tog den i munden og jeg kom hun slugte det hele.Da vi alle var kommet slappede vi af med en film, Tessa sagde nu skulle vi se en porno film, hun satte den på det handle om det vi lige havde gjort det var åbenbart hendes ide.

Men denne her slutte med at en af pigerne lå på et bord, og alle fyrene stop og spillede pik, og tog på hende og sprøjte hun over hendes ansigt så det var fuldt af sæd.

Vi dreng sagde sådan skal vores også afslutte men hvem skulle det være.

Pigerne kiggede på hinanden, Vibeke sagde kan vi trække et kort den der får det højeste skal, de trak og det bliv Lisa.

Hun lagde sig ned og vi begyndte og onanere, imens vi tog hende i mellem benene og på brystet, vi sprøjte ud over hendes ansigt, vi stod og så på hende da Pernille, og de andre rejste sig og begyndte og slikke hendes ansigt rent for vores sæd.

Vi takker hinanden for en dejlig weekend og aftale at det her måtte vi gøre igen en anden gang.

Pernille og jeg tog hjem, vi snakkede lidt om hvad der var sket, og hun sagde hun virkelig nød det her, og syndes det var frækt og ha sex med de andre, men hun elsker mig rigtig meget, hun måtte indrømme det var godt, da hun fik en i røven og det vil hun gerne prøve med mig i aften.

Hun fortæller hun kunne li og se jeg kneppede med Jane, de er de bedste veninder og de har haft pige sex, og de vil gerne prøve en trekant med mig og bagefter med Claus hvis jeg siger ja.

Claus ved det ikke, Men det er en anden historie.

 

Torben 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.