Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Først vil jeg sige at til denne novelle har jeg fået lov til, at bruge en bruger/læser fra denne side (g6n) som "model" til novellen, hans brugernavn er "Fyldt"..han har sagt god for det...hans rolle i novellen er "Sexologen"

Lidt om os først:

SEX I DAG?

Christian min kæreste er 36 år gammel, har et udmærket job, han vil gerne giftes men har det svært med at skulle få børn, han mener ikke han er klar. Han får i fritiden til fitnesscentret og holder sig i fin form.

Jeg er født og opvokset i Seoul/Sydkorea, jeg er 32 år gammel..jeg har boet i Danmark siden jeg var 25 år gammel, jeg har også et udmærket job, jeg derimod vil meget gerne have børn og det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at få dem...jeg får i fitnesscentret med Christian og er selv i god form.

Christian og jeg har været et par i små 6 år, vi havde længe haft et godt sexliv men til en julefrokost var han utro med hans yngre kollega som han endte med at gøre gravid, det var noget han ikke fortalte mig om i starten det kom da jeg fik at vide af hans kollega hvad der var sket.

Christian og jeg fik en snak om det over en meget lang periode og besluttede os at sket var sket vi måtte fokusere på vores eget forhold, han ville dog stadigvæk ikke selv have børn.

Jeg besluttede for at gøre noget som nok ikke var fair overfor ham, jeg droppede mine p-piller og sagde at gjorde han mig gravid så ville jeg tage mig af barnet selv han kunne være med når han ville, han var dog ikke helt glad for ideen.

Igen og igen fik jeg et slag i hovedet, det var som om han ikke ville have sex med mig, med tiden døde min egen lyst til sex, når vi prøvede at skulle have sex så kunne han slet ikke tænde mig jeg var så tør som ørkenen i afrika.

Der gik nok 3 måneder, hvor vi prøvede at have sex, hvor jeg bare var ikke havde lyst, han kunne slet ikke tænde mig. Jeg gav så ham blow eller handjobs.

Min kæreste og jeg snakkede meget om hvad vi skulle gøre, han søgte lidt rundt på nettet og fandt frem til at en sexolog kunne hjælpe mig med problemet.

Min kæreste kontaktede ham, de skrev frem og tilbage i en uges tid. Min kæreste forklarede mig så at det kan ske at kvinden...ja eller manden helt mister lysten til sex men med noget hjælp kan man få lysten og sex livet tilbage.

De 2 havde planlagt første møde hvor jeg skulle tage en bikini med han ville forklare os til mødet hvorfor osv.

Mødet skulle planlægges til næste gang jeg havde ægløsning, så det fik vi skrevet ind i vores kalender.

Min kæreste og jeg forsøgte flere gange at have sex, men han kunne ikke tænde mig og var spændt på at se hvordan sexologen ville gøre det.

Dagen kom til første møde. Vi tog over til ham han havde i hans villa.

Vi ringede på døren og han åbnede kort efter. Vi sagde hej til hinanden og han inviterede os ind.

Vi gik direkte ind på kontoret.

Martin som sexologen hed forklarede at vi i dag skulle snakke, så skulle han se min krop, derfor jeg skulle have bikini med, han spurgte om vi var ok med det...det sagde vi ja til.

Hvis vi ønskede det, så kunne han også give mig den første behandling efter del 1 af mødet. Min kæreste og jeg var enige om, at vi lige så godt kunne komme i gang med det samme, så vi kunne få gang i vores sexliv.

Martin stilte og mange spørgsmål og kom frem til at min krop havde fået et chok da Christian var utro og var negativ da jeg endte med at droppe p-pillerne, det gjorde at jeg ubevidst ikke følte mig sexet nok til en mand men det var der en nem løsning på.

Jan bad mig nu om at gå ud og tage en bikini på. Jeg gjorde som han sagde. Jeg kunne mærke at jeg var nervøs..spændt og nysgerrig på hvad der ville ske.

Da jeg havde fået min bikini på, gik jeg ind til de to andre, som bare sad og snakkede.

"Woow du er da en smuk kvinde, sikke en lækker fræk sexet krop du har" sagde Martin

"Se lige på din kæreste" sagde han til Christian

"Hun er pisse lækker" svarede han

"kom herover smukke lad mig se dig" sagde han til mig

Martin rejste sig fra hans stol og jeg gik tættere på dem. Han kom over til mig. Kiggede sultent på mig hvilket allerede sendte signaler til mig at jeg var et bytte og han var jægeren, han satte sine hænder på mine baller og klemte dem blide.

"Se de lækre baller hun har, de kan forføre de fleste mænd, hun er lille, har en fit krop" sagde han henvendt til min kæreste.

Så gik han om foran mig.

"Wauw se de her bryster, de er jo skabt til sex, så perfekte så lækre, de er helt klar klar til at forføre en mand" sagde han

Martin satte begge hænder på mine bryster og begyndte at massere mine bryster uden på min bikini. Han så mig direkte ind i mine øjne, han vidste hvad han gjorde og jeg nød det, hurtigt fik han mine brystvorter stive og hårde.

Det lagde han mærke til og slap mine bryster og bad mig sætte mig igen, han satte sig på hans egen stol og forklarede at jeg har en forførende sexet krop, dejlig og perfekt.

"Vil i starte behandlingen i dag for så starter vi nu" spurgte Jan os

"Ja, lad os starte i dag," sagde min kæreste, mens jeg bare nikkede ja.

"Okay, men så skal du vide at uanset hvad der sker så er det en del af behandlingen af din kæreste det er meget vigtigt at du ikke forstyrre hendes lyst, det drejer sig om at tænde hende nu og finde ud af hvordan hun tændes" sagde han

"Det er skam helt i orden" svarede min kæreste.

"Jeg bruger en naturlig creme med en masse protein, det skal hun have i sin fisse...røv og mund, det er for at se om disse ting er det der tænder hende og i hvilken rækkefølge..det kan i tage med hjem til når i har sex" sagde Martin til os

"Det lyder rigtig godt" svarede min kæreste og jeg nærmest i kor.

"Kom læg dig her på briksen" sagde Martin

Jeg rejste mig op, gik hen til briksen og lagde mig på ryggen. Martin trak mig ned til enden af briksen så min fisse faktisk nå ved kanten, jeg tænkte ikke så meget over det, men der gav god mening når man fandt ud af hvad han ville.

Min kæreste satte sig i en stop lige ud for mit hoved. Så gik Martin i position mellem mine ben. Han tog fat i hver mine ben og løftede dem op, så mine fødder var på hver side af hans hofte på bordet.

Han tog fat i stropperne i min bikini trusse, bandt dem op og tog den af mig. Jeg havde øjenkontakt med ham, jeg kunne tydeligt se hvad han ville, det tændte mig at han ville have mig men hvorfor tændte jeg sådan på ham.

Han tog en lille tube creme frem fra under briksen og kom noget ud i hans hænder, så søgte hans hånd ned til min fisse, han gned min klitoris meget blidt..meget dejligt. Det var så super skønt, han fortsatte med at gnide min klitoris, mens han med den anden hånd søgte ned til min skamlæber og søgte min indgang.

Martin og jeg havde øjenkontakt, det var som om han så ind i min sjæl og tændte mig på den måde, han pressede nu en finder stille og roligt op i mig, han begyndte nu at fingerkneppe mig stille og roligt mens han gned min klitoris, jeg var meget liderlig nu.

Min kæreste kom hen til mig og begyndte at fortælle mig hvor frækt det var og hvor liderlig han blev af at se at jeg vred mig sådan på briksen.

"Christian tag bikini toppen af hende så jeg kan massere hendes bryster" sagde Martin til ham mens han fingerkneppede mig med 2 fingre stille og roligt.

Min kæreste tog nu den sidste del tøj jeg havde på af, jeg lå nu totalt nøgen på en briks hvor en fremmede mand stod imellem mine ben med en ordentlig bule, sikke en bule.

Martin bøjede sig nu ind over mig og tog fat i mine bryster og masserede dem først stille og roligt men så blev det meget forførende, han gav mine stive og meget hårde brystvorter en ordentlig omgang massage....Jeg trak min kæreste ned til mig og kyssede ham meget krævende, vores tunger dansede i vores munde.

Han trak sig lidt væk fra mit hoved.

"Er du klar til pik skat" spurgte han mig

"Ja..jeg er så liderlig jeg må have din pik nu, jeg må have sig lige nu" svarede jeg ham og trak ham ned og kyssede ham igen

Han trak sig lidt fra mit hoved igen, vi havde øjenkontakt, da jeg mærkede noget meget stort ved min fisse. Shit shit shit tænkte jeg...

"Skat....skaat...Martin er oppe i min fisse" stønnede jeg tungt til min kæreste

Min kæreste trak sig væk fra mig og stod bare og kiggede.

Fuck hvor var den stor, aldrig nogensinde i mit liv havde jeg haft sådan en stor pik oppe i min fisse, shit den kunne mærkes.

Martin tog pikken ud af mig, eller rettere pik hovdet ud af mig,jeg kiggede ned på ham der så jeg at han kom noget creme af en slags på den og kørte sin ene hånd op og ned på den kæmpe pik han havde..shit...og hans pung/sten omg der måtte være meget sperm.

Martin satte nu pikken hen til min fisse, vi fik øjenkontakt igen. Så pressede han på og hans enorme pikhoved gled ind i mig, aldrig i mit liv havde jeg prøvet noget så stort. Han pressede og pressede for at komme op i mig, han fyldte mig vildt meget ud, jeg frygtede at jeg ville flække helt.

Da hans kæmpe pik på vel nok 20 cm var oppe i mig, gik han ellers bare i gang med at kneppe mig, min kæreste stod nærmest i trance og kiggede på hvad der skete, Martin og jeg var i vores egen verden. Han satte nu sine hænder på mine bryster og kneppede mig dybere og dybere.

Martin stødte hårdt op i mig nu, det gjorde ondt, men på dette tidspunkt var vi begge så liderlige og han ville jo hjælpe mig med at få sexlysten tilbage.

Han masserede mine bryster mere krævende, mens han kneppede mig så dybt han kunne, hans pik hoved var banket godt og grundigt op i min ubeskyttede livmoder, tanken tændte mig vildt meget.

Min kæreste som jeg havde glemt alt om kom hen til mig og kyssede mig på munden, jeg stønnede tungt i munden på ham.

"Skat han kommer snart, please lad mig få den oplevelse at mærke hans store pik sprøjte hans sperm langt op i mig" sagde jeg til ham

"Jeg vil have han skal komme langt oppe i mig søde"

Min kæreste smilede bare til mig og trak sig væk fra mig og lod os ja...have hed sex.

Sådan stod han og pumpede løs i mig uden. Min egen orgasme kom tættere og tættere på, Martin kneppede mig vildere og vildere....hårdere og hårdere, der var ingen tvivl nu han var tæt på at give mig den naturlige creme han snakkede om.

Så bankede han pikken hårdt op i mig et par gange. Med det resultat at jeg kom i en kæmpe orgasme der fik mig til at komme i et mindre skrig, alt den liderlighed jeg havde i min krop kom ud nu, jeg gik helt i bro og var ude af kontrol.

Mens jeg fik min orgasme, kneppede Martin mig bare, da jeg kom lidt til mig selv, kiggede jeg på ham. Så stod han helt stille og lagde hovedet bagover med pikken banket langt op i min livmoder og sendte nu det ene sprøjt sperm langt op i min sultne livmoder efter det andet.

Få sex i dag

Det føltes som om han stod og sendte sperm op i mig i flere minutter, det føltes som om at min livmoder bare tog alt hans sperm.

Han lagde sig kort over mig. Jeg lagde mine ben om ham og pressede ham ned til mig. Han kyssede mig på kinden og sagde at det havde været lækkert.

Jeg slap ham. Kort efter trak han sig meget stille ud af mig, aldrig havde jeg været fyldt så meget ud, aldrig havde jeg været fyldt så godt ud. Mens jeg lå der følte jeg mig meget åben, kunne fornemme at hans sperm stille løb ud af mig.

Martin gik hen til min kæreste og satte hånden på hans skulder.

"Lad os lade hende ligge der lidt hun skal lige komme sig" sagde han til min kæreste

"Utroligt hun kunne tage hele din pik, den er jo kæmpe stor..det ligner jo en hestepik" sagde min kæreste til ham

"Martin små grinte og sagde at hans pik er 21 cm lang og er 15 cm i omkreds, den er stor men din kæreste er bare så lækker så jeg måtte have hele min pik oppe i hende" sagde Martin til ham

"Kom lad os gå ud og tage noget at drikke" sagde Martin til min kæreste, jeg kunne høre de 2 gik, jeg trak mine ben op og lagde mig i fosterstilling...følte mig godt gennemkneppet

Der gik ikke mere end 5 minutter så kunne jeg høre at der kom en ind til mig, det var Martin.

Han gik ned til enden af bordet hvor han havde stået og kneppet mig.

"Kom smukke..kom her hen" sagde han sødt til mig

"Din kæreste er lige ude på toilettet for at få lettet trykket så vi kan lige så godt udnytte tiden" sagde han til mig

Jeg rykkede hen til Martin, han trak mig blidt hen til sig, jeg lagde mig ned på briksen, Martin satte hans store pik hen til min fisse og begyndte at presse den forsigtigt op i mig igen.

"Martin ikke mere søde...jeg kan ikke" sagde jeg til ham

"Smukke, du er så lækker..jeg kan ikke nøjes med kun at kneppe dig en gang, denne omgang her er gratis og ikke en del af behandlingen" sagde han frækt

Så pressede han sin pik op i mig, godt jeg lige havde haft den oppe i mig, ellers kunne jeg da ikke tage den så "nemt".

Han pressede pikken i bund i mig, lagde sig ind over mig. Kyssede mig og lagde hans arme om mig. Martin trak mig nu op og helt automatisk nærmest smed jeg mine arme om halsen om ham. Martin rettede sig nu helt op.

Hans store pik var oppe i min våde og fyldte fisse, jeg hang om halsen på ham med mine ben låst om hoften på ham. Martin havde dine frække hænder på mine baller.

Martin gik lidt væk fra briksen og begyndte nu at kneppe mig og kysse mig forførende på halsen.

"Se jeg sagde jo jeg ville hjælpe med at tænde din sexlyst, men sagde ikke til hvem" hviskede han i øret på mig

Martin kneppede mig rigtig dybe, det føltes så skønt at være fyldt ud og pga hans første ladning sperm og mine safter så gled hans pik nemmere i mig.

"Føles min pik godt at have oppe i dig smukke" spurgte han mig

"Ja, det føles fantastisk at være fyldt så meget ud af sin store pik svarede jeg ham

"Er det den bedste pik du nogensinde har fået" spurgte han mig

"MMMMM"...

"Kom så svar mig" sagde han

"Mmm ja det er den bedste pik jeg nogensinde har fået, den fylder mig så godt ud jeg elsker det jeg elsker din pik" stønnede jeg tungt til ham

Martin kneppede mig nu hurtigere, og hurtigere jeg var ikke i tvivl om at han snart ville komme langt oppe i min livmoder igen.

"Skal jeg fylde dig med min første klases sperm igen" spurgte han mig

"Ja kom i mig, fyld mig op...tom dine nosser langt oppe i mig, lad mig mærke at du kommer langt oppe i mig"

"Knep mig...kom nu...kom med det" stønnede jeg til ham

Min orgasme kom voldsomt, hele mit underliv eksploderede...hele min krop gik i helt amok mens jeg kom, gik Martin over til væggen...pressede mig op ad væggen og pressede pikken hårdt op i mig, så hårdt og langt oppe i mig som han kunne...så holdt han pikken i min livmoder og sendte en ordentlig ladning sperm langt op i min fisse.

Han holdt mig godt presset op ad væggen, mens jeg holdt godt fast omkring ham.

Vi stod sådan lidt, så drejede han os rundt og gik hen til en lænestol og satte mig i den, han kyssede mig på kinden.

"Du er simpelthen den lækreste jeg har kneppet længe" sagde han til og trak sig stille ud af mig

"Tak, det var vildt lækkert" svarede jeg ham

"Ja det er ikke sidste gang vi knepper du skal jo behandles for din mangel på sexlyst smukke" sagde han med et smil og satte sig i den anden stol

Sæden løb stille og roligt ud af mig, hvor var det dog engang lækker sex...min krop ville have mere, jeg var helt klar på at have sex med ham igen....meget snart.

Min kæreste kom ind til os..satte sig i den sidste frie stol.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.