Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som 37 årig tog jeg den gamle uddannelse som sygehjælper, jeg var bla. på en blandet kirurgisk og medicinsk afd. Jeg tænkte ikke så meget på hvordan de forskellige pikke så ud, men vi havde en gammel mand Albert, han var over de 80 så snart vi tog dynen af ham og skulle vaske ham forneden, rejste pikken sig den var både tyk og lang, jeg tænkte nogle gange bare den derhjemme var lige så stor.

Der gik nogle år, jeg blev skilt, fik andet arbejde, senere begyndte jeg ved hjemmeplejen, jeg var da sidst i halvtredserne, men det var næsten kun gamle mennesker, med ble. men vi fik en mand på omkring de 60 Anders, hans kone var død, Anders var blind, og kunne ikke klare sig selv, men ellers meget velfungerende, han savnede stadig at få sex, det lå han heller ikke skjul på. Han vidste jeg var alene, så vi snakkede en del om sex, han spurgte flere gange om jeg kendte en han kunne kneppe, når jeg hjalp ham med bad, stod hans tykke stive pik op ad maven på ham, den var ikke af de mindste.

En varm sommerdag da jeg kom derned til middag, var jeg liderlig inden jeg kom ind. Rita kom hen til mig, jeg vil gerne have lov at føle, hvordan du ser ud, jeg kender jo kun din røst, han tog på mine bryster, om på min bagdel, kørte en hånd ned ad min mave, han kom hel ned i mit skridt, jeg havde lange bukser på, Rita mærk på min pik, Anders jeg ved godt hvad du trænger til, men jeg må jo ikke have sex med dig, som din hjemmehjælper, selvom jeg har meget lyst, nu stillede han sig tæt om foran mig knappede mine bukser op, stak hånden ned til min fisse, jeg trak vejret dybt, du har lyst sagde Anders. ja, han trak sine bukser lidt ned så pikken kom frem, så trak han mine bukser ned, tog om mig og satte pikken ind imellem mine skamlæber, han tog fat i pikken og fik den op i min fisse, vi stod der ikke længe før han gav et gisp, jeg sprøjter i dig.

I morgen skal jeg arbejde længe, så er det måske mig der kommer i morgen eftermiddag og laver kaffe, jeg serverede mad for ham og kørte. Jeg havde fri, men tænkte mig på næste dag, jeg tog en nederdel med, næste morgen, min plan var sådan jeg stoppede ved Anders næste dag, Jeg skiftede til nederdel i bilen, og trak af mine trusser. Anders: Det er mig, han havde et par meget korte bukser på, jeg satte kaffe over inden vi gik ind i stuen, Rita må jeg få pikken i dig i dag, ja, Anders træk dine bukser ned, sæt dig ned på en stol. så kan jeg hurtig komme op hvis der kommer nogen, han satte hånden op under min nederdel, din fisse er meget våd, jeg satte mig ned over ham med ansigtet mod ham, han styrede selv pikken ind i mig, åh åh Rita du får pik igen, jeg bevægede min i kneppe bevægelser på ham, jeg stønnede, så satte jeg mig hel ned på ham så pikken kom hel op i min fisse, bevægede mig lidt, knep mig gispede han, bliv ved, jeg kom i flere orgasmer, nu tog han fat i mig trykkede mig ned over hans pik, åh åh råbte han, min pik knepper min hjemmehjælper

Jeg sad der længe, inden vi fik kaffe. Spermen løb ned ad mine ben da jeg gik derfra, for at køre hjem

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.