Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Emilie og Rasmus kom på besøg, de havde en nye saftig sex oplevelse, de gerne ville lave, hvor jeg skulle optage de har sex i min lejlighed, Emilie ringede og spurgte hvornår jeg havde tid til det, og vi aftalte en dag.

Rasmus har fortalt at hun snart ville ha en rigtig mandfolk og ville han min pik.

SEX I DAG?

Emilie kan lide at slikke pik, samt at få slikket sin egen glatbarberet fisse, hun blive liderlig og hun er ved at være sulten efter at sutte en stor pik og sluge sperm. 

Dagen kom hvor Emilie og Rasmus kom på besøg, de kom op til lejlighed ringede på, jeg lukkede op der stod Emilie i en kort nederdel, trøje med kalvergang til bryster, nylonstrømper og elegante højhælede sko. Er rigtig frækkert, kom ind sagde jeg, hun gav mig et kæmpe kys på munden, Rasmus kom ind han havde allerede stiv pik, han sagde at Emilie, ikke kunne venter på at få noget at rive i, Emilie presser sig op mod mig og hun førte hendes hånd ned mod min pik, der allerede har lavet en stor bule i mine bukser. Bare ved og se hende.

De kom ind og kiggede sig omkring, hang jakken op, da de kom ind i soveværelset fandt de et kamera og et stativ frem, jeg stille mig til og filme at

Emilie knapper Rasmus s bukser op med den ene hånd, mens hun masserer hans pik med den anden. hun sagde til Rasmus synes den er “Åh, så dejlig stor. Hun trak i hans bukser og fører sin hånd ned til hans pik, Rasmus hænder var ved Emilie fisse der allerede er våd. Hun klynker liderligt. De flår hurtigt tøjet af hinanden, og Emilie kan ikke vente med at få hans store pik i munden.hun gaber højt op og begynder med at slikke på hovedet. Det kribler skønt i hele min kroppen og se på det. Langsomt tager hun den dybere ind i munden. Rasmus stønner af vellyst, og hun gisper liderligt. Hun pirrende sutten og suger udløser ind imellem et sjat sperm væske, som hun sluger med vellyst.

Jeg kan mærke, at jeg bliver mere og mere ophidset, det samme med Rasmus der kæmp for ikke at komme, beder Emilie holde lidt igen. Bare det at mærke hendes varme mund, pirrende tunge omslutte hans pik er skønt. Nu skal du have tændt op i din fisse.sagde Rasmus de ligger sig i min seng, og stadig Emilie underholde sig med Rasmus pik, mens Rasmus styrer sin mund mod hendes fisse. De er meget liderlige og hendes fisse er helt åben. Klitoris skyder ud som en lille pik, som Rasmus straks kaster sig over. Han suger den ind i munden og lader hans tunge lege med Emilie opsvulmede klit. Ind i mellem stikker han tungen dybt op, mellem Emilies skamlæber hun slikker stadig hans pik.

Imens har jeg lidt svært ved at koncentrer mig i og filme, jeg smider tøjet og står og onanere lidt, Rasmus fisse arbejde gør Emilie meget opstemt. Hun vrikker meget rundt og gisper åhhhh så liderligt. Hun beder Rasmus blive ved,og det varede ikke længe før hun eksploderer i en langstrakt orgasme. Da hun har sundet sig lidt vil hun gerne mærke Rasmus kæmpe pik, gennembore hendes kusse.

Rasmus er efterhånden også blevet temmelig liderlig, og siger, jeg vil gerne prøve at sprøjte ind din mund. Så han vil prøve at holde sig, mens han giver Emilie en orgasme, med pikken oppe i hende.hun smiler let da det store pik hoved banker på den åbne fisse, inden længe befinder hans pik helt i bunden, af Emilie s kusse, hendes liderlige kusse slutter tæt om den,– det strammer bare omkring pikken. Når han støder helt op i bunden af hendes kusse, han kan mærke hendes klit støde mod hans skamben. Og det er lige det der skal til. Hun stønner vildt og han kan mærke, hendes fisse trække sig rytmisk sammen, om hans liderlige pik, og kort efter skriger hun i en kæmpe orgasme, der river og slider i han pik, så han er lige ved at komme,– men han nøjes med at smide et par sjatter sperm væske i Emilies skede.

Han trækker sig ud af hende igen, og han kan se en blanding af deres safter dryppe fra hendes kusse. Oven på denne kæmpe oplevelse beder hun få det skyllet ned med en ordentlig gang sperm. Hun vender sig rundt igen og hun griber fat i Rasmus s kæmpe-liderlige stive pik. Hun starter med at slikke den ren for saft-cocktailen fra hendes kusse, mens han går i gang med at slikke hendes kusse, for de ædle dråber. Hans pik lod sig beredvilligt suge med ind i hendes mund, og den når helt ind, som helt omslutter pik hovedet. Emilie slikker hans liderligt og med fingrene kærtegner hun hans spændte nosser, hvilket gør den begge mere ophidsede.

Rasmus slikker hendes kusse og klitten, og jeg kan høre på hende gisp, at hun er ved at komme igen. Han beder hende holde lidt igen, for han ville gerne smage en ny orgasme fra hende. Og det varer da heller ikke længe, før han kan mærke klitten svulme rigtig op, hvorefter hun bryder ud i en ny orgasme. Nå, men nu er han også ved at være klar til at fyre sin kanon ladning sperm af i Emilies mund.

Hun tager igen hans kæmpe pik dybt ind i munden og lader hendes tunge lege med den. Det er vanvittig pirrende og han beder hende gøre det langsomt, så han kan få hele nydelsen inden han fyrer den af. Langsomt stiger spændingen yderligere i hans pik og det strammer mere og mere inde i Emilie mund. Det kribler i hele kroppen og hun gisper, også af vellyst ved smagen af de første sjatter af hans sperm i hendes mund. Og nu kunne han ikke holde sig længere, – han ser stjerner og mærker i samme øjeblik en kilde strøm gennem hele kroppen, mens han affyrer hele sin ladning opsparede sperm.i munden på Emilie som sluger der hele,

Han kyssede Emilie, suttede på hendes bryster. Han kælede for hendes klit.

Han rejser sig og siger til mig nu er hun din.

Jeg kravlede ned mellem Emilies lår og slikkede forsigtigt hele hendes kusse. Min tunge banede sig vej, ind i den glatte dal og fandt hendes strittende tap. Nogle få strøg på den med min tunge, gjorde det af med hende, Så liderlig var hun.

Under hendes orgasme borede jeg et par fingre op i hendes skede.

Lidt efter mærkede hun, at jeg pressede mit pik hoved mod hendes indgang. Nu gjorde det ondt lidt ondt, men jeg var forsigtig. Emilie syntes min pik var kæmpestor og den gled langsomt op i Emilies fisse til jeg kunne mærke den var i bund, så gled den langsomt ud og ind, og jeg stønnede og stønnede og eksploderede i en fart.

– Jeg kunne ikke holde mig, sukkede jeg, du er så snæver og dejlig.

Bagefter slikkede jeg Emilie over hele kroppen og nærmede mig igen hendes kusse. Imens var hun igang med min pik,

Jeg skilte hende skamlæber og bearbejdede hendes klit igen og igen.

Hun hang næsten oppe under loftet til sidst, og da hun var kommet og kommet, tog jeg hende igen. Det var dejligt med min store tunge behårede mande krop ovenpå hende sagde hun.

Vi kiggede på klokken og hun spurgte om vi skulle finde noget og spise, inden vi tog omgang to.

Øh det kan vi godt sagde jeg, hvor til Emilie sagde vi bliver til imorgen.

Vi kom tilbage efter vi havde fået noget og spise.

Vi nåede lige ind af døren, da Emilie faldt på knæ,og lyne vores bukser op og lod vores pikke glide langt ind i munden og suttede og gned. Hun vidste af erfaring at det kunne ingen mand holde til i ret lang tid og det tog da også kun et lille minut før Rasmus stønnede højt og sendte hele sin ladning ud i ansigtet på Emilie. Hun kyssede pikken og suttede den tom for den sidste smule sperm. Da hun var færdig med Rasmus vendte hun sig om mod mig og sagde ‘ Knep mig nu, -jeg vil ha en pik nu!’

Hun rejste sig svajende og trak trusserne af, imens fik jeg bukserne helt af. Jeg lagde mig ned på gulvet og Emilie satte sig overskrævs på mig, men det kneb for hende at få pikken ind. Hun fnisede’ der plejer da at være et hul’. Og til sidst lykkedes det da også for hende at glide ned over pikken. Hun red mig og hendes dejlige bryster hoppede op og ned, mens jeg klemte dem. På trods af hendes liderligehed var hun lige ved at komme og hun stønnede ‘ ja- ja- ja kneb mig for fanden’. Jeg kunne heller ikke holde mig ret meget længere, men holdt ud til hun kom med højt skrig.

Hun sank sammen ned over mig og stønnede svagt mens de sidste rystelser gled gennem hendes krop. Sådan lå vi lidt, jeg var ikke kommet endnu og jeg trak mig ud af hende og bad hende om at sutte mig færdig. Hun vendte sig om på ryggen og så var det min tur til at sætte mig over skræv på hende. Hun tog om min pik og lod tungen gilde på undersiden af pik hovedet, men hun gned heftigt. ‘Kom så sprøjt!!’ stønne hun. Og det varede heller ikke længe før jeg kom. Lidt af spermen fik hun i munden, mens resten kom på hendes bryst.

Vi lagde os til og sove, jeg vågnede ved og høre at Rasmus lå og stønnede, det viste sig at Emilie lå og sutte hans pik, jeg lukkede øjne og nød og lytte på dem, min hånd fandt min pik og jeg begyndte langsomt og spille den af, da jeg pludselig mærkede en hånd komme ind under dynen det var Emilies, hun begyndte og spille den af og skiftes til og sutte min og Rasmus pik til vi kom.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.